2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

merhaba canımmm

inşallah sağsalim mutlu sona ulaşalım :)

boşver bulantısı bile güzel

Ay aynısını banada yapıyor çevremdeki herkes yiyemiyorum zorlamı ,
illa yok sana serum takacaklar öyle besleneceksin , yok cildin bozulmuş kız olacak , yemessen çocuk kilo almaz poffffff yaa

başkalarına hiç takmayın onların sizin moralinizi bozmasına izin vermeyin
elalemin ağzı torba değil ki büzesin
millet zaten bi tek can sıkmayı bilir ,olumlu bir şey söylemezler
Gerçekten mucize, yazdıklarını okuyunca çok duygulandım.. Allah çok büyük rabbim herşeyi zamanına göre nasip ediyor.. herşey gönlüne göre olsunn dilerim...

amin canım cümlemize inş.

arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum

Ben 7 de filan gördüm telaş yapma bence de.insallah bi sorun yoktur.

illa yok sana serum takacaklar öyle besleneceksin , yok cildin bozulmuş kız olacak , yemessen çocuk kilo almaz poffffff yaa

çok basit bişeymiş gibi ayran,süt filan da mı içemiyosun diyolar.içemiyorum ölüyorum dayanamıyorum ben su bile içemiyorum ki.onun beslenmesini her seyden cok ben istiyorum bi zararı olacaksa en cok da bana olacak ben bilmiyo muyum bunları sanki.cozumle gelsinler valla.bezdim zaten.çok sitem ettim de dünüm cidden cok kotuydu.

Aynen öyle ya elimizde olsa zaten yeriz yok yani gitmiyor ,

Ben artık sinirlenmeye başladım deyince , biz senın iyiliğin için söylüyoruz a çeviriyorlar mevzuyu ...

arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum

Ah bu doktorlar yok mu haftaya alıcaz da ne demek benimde geç döllenmeydi tam 6. Haftamın ilk günü doktor kontrole çağırmıştı bi önceki kontrolde sadece keseyi görmüştük bebek yoktu dr tutturdu ki kalp atışları olması lazım bu haftada yok kesenin büyüklüğüne göre bebeğin oluşması gerekirdi ıvır zıvır bir sürü canımı sıktı 4 gün sonraya randevu verdi ve aynı sana dedikleri gibi hala duyamazsak kalp atışlarını kürtaj olmam gerektiğini söyledi tabi ben o 4 gün ağla ağla içim dışıma çıkmıştı bi de benim ikinci hamileliğim ilki düşük olmuştu ve bu hastanede 3 doktorda bana aynı ilgisizlikle davrandı hepsi aynı şeyi söyledi onlar alışmışlar tabi biz bebeğimize bişey olucak diye korkuyoruz onlar bebek bile demiyor kan pıhtısı gözüyle bakıyor maslesef sonra başka bir hastaneden adını çok duyduğum bi doktordan randevu aldım gitsek ve ne görsek bebeğimde orda kalbi de atıyo pıt pıt tabi sevinçten havalara uçtuk ama diğer doktorlar öyle bir moralimizi bozdu ki ben o gün muayeneye bile aç karnına gittim ters bi durum olursa operasyon yaparsalar diye yani hiç sıkma canını ve en kısa zamanda sana tavsiyem başka bir doktordan randevu al benim ilk gittiğim hastanenin ultrason cihazı da güzel değildi ikinci hastaneye gidince anladım o ilk doktoru hiç unutamam bi de vajinal muayene etmişti ama bebeği göremiyo diye içimde kanırta kanırta aleti her doktor doktor olmuyor maalesef sen stres olma ki bebişin de üzülmesin hayırlı haberlerini duyarız inş

En iyisi şu zaamanlarımızda kalabalığa karışmamak , hele akraba aile gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor ,

tesellileriniz için çok teşekkür ederim tekirdağdaki en iyi doktora gidiyorum ama bakalım bazen makinelerde yanılabilir.

Hayatım teselli değil bunlar bazılarının deneyimi bazılarının bilgisi merak etme dr a giderken söyle dua edelim arkandan hepberaber. hamilelerin duası da bedduasıda kabul olur. beddua dedim kusura bakma çok stres yaptıran insanlar var banada. hamileliklik suçmuş yeni anladım :) neyse

Merhaba hatunlar. Bir hastane macerası daha yaşadık bugün :)) çok şükür bebişim sağlıklı. Günüyle uyumlu büyümüş. 4.15 cm olmuş. Ense kalınlığı 0.6 mm :)) burun kemiği oluşmuş. Oynaşıp duruyorduu :)) 11+1 dedi doktorumuz. Organları eli kolu sağlıklıymış. Azcık hareketliydi zaten. Uyanamamıştı henüz sanırım :))

Ayyy çok mutlu oldum yaa. Çok özlemiştim. Çok iyi geldii :)) içim de çok rahatladı. Cünsiyeti göremedi. Çok uğraşmıcam zaten dedi. 3 hafta sonra olsun kesin olsun dedi. Temam dedik :)) öyle işte. Darısı herkesin başınaaa :))

Ahh canım valla çok mutlu oldum. Çarşamba ben de gittiğimde 11+1 olacak. Umarım bu güzel sözleri ben de duyarım doktorumdan. Bana da dua et olur mu. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza :)

Ya allah aşkına büütn doktorlar bas bas bagırıyor ilk 3 ay bebek anneden beslenir ektra hiçbişeye ihtiyaç yoktur o nedenle anne adayları yiyemeseler de bebek gelişir diye.

Bir arkadaşım 14 hafta çekti ve tam 10 kilo verdi 10 kilo!! Onun bebeğinin sağlıklı olmaması lazımdı o zaman ne ki bu şimdi!

Allah bağışlasın nurtopu gibi bebişi de :)

Darısı da sana olacak inşallah sıkma canını, konuşan konuşsun :)

Ona bakarsan çok uzaga gitmeye gerek yok, kocam hala yeterli beslenmediğimi düşünüyor kiii düşün ben 11 haftalığım 3 kilo aldım!!! Yuh yaniii daha ne yicektim yaaa daha neler!

Son düzenleme:

Gözün aydın canım kendime gibi çok sevindim. Grubun ilk ikili testi sana ait sanırım. Darısı bizim başımıza artık.

ay nasıl sabretçen 3 hafta ya.

al bendende o kadar bıktımmm ya. ilk çocuğunun saçları yatık senin kız olacak ikincide. ye hiçbişey yemiyosun. ben bu çocuğun anasıyım ve onu benden başka hiçkimse benim kadar düşünemez net bu kadar yani. ama kimse anlamıyor. cahil bu inşalar ya bıktım ya. erkek bebek meraklısı alayı. cahil insanlar...

İlk çocugun saçından da mana bulan ilk defa duydum hey Allahım

Sabır diyelimm Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Bakiciya flan veremem ben bebegimizi dio:)) esim pek karismaz kayinvalidem kisin burda yazin memleketinde yasio kayinpederim vefat etmis gezio cocuklarinda bebek olduktan sonra bende kalicakmis hep:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…