2014'ün en güzel anneleri; ağrısız, sızısız, bulantısız, sağlıkla geçireceğimiz bir hafta olur inşallah.
Bulantım yok diye diye sonunda nur topu gibi bi bulantı başladı dün. Çok hafif ama keyifsizlik veriyor, inşallah artmaz ve hemen geçer.
Hepinizi öpüyorum.
Ay aynısını banada yapıyor çevremdeki herkes yiyemiyorum zorlamı ,
illa yok sana serum takacaklar öyle besleneceksin , yok cildin bozulmuş kız olacak , yemessen çocuk kilo almaz poffffff yaa
başkalarına hiç takmayın onların sizin moralinizi bozmasına izin vermeyinağlıyorum valla artık bi de insanın morali bozuluyo.biri dese ama senin yemen lazım zorla kendini (sanki ben bilmiyomuşum gibi) cok sinirleniyorum.geçsin nolur.korkuyorum kimininki çok uzun sürüyomuş diye.valla bir aydır midemden düzgün bişi geçmedi.rüyamda yemek yiyorum
Gerçekten mucize, yazdıklarını okuyunca çok duygulandım.. Allah çok büyük rabbim herşeyi zamanına göre nasip ediyor.. herşey gönlüne göre olsunn dilerim...
arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum
illa yok sana serum takacaklar öyle besleneceksin , yok cildin bozulmuş kız olacak , yemessen çocuk kilo almaz poffffff yaa
başkalarına hiç takmayın onların sizin moralinizi bozmasına izin vermeyin
elalemin ağzı torba değil ki büzesin
millet zaten bi tek can sıkmayı bilir ,olumlu bir şey söylemezler
amin canım cümlemize inş.
arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum
çok basit bişeymiş gibi ayran,süt filan da mı içemiyosun diyolar.içemiyorum ölüyorum dayanamıyorum ben su bile içemiyorum ki.onun beslenmesini her seyden cok ben istiyorum bi zararı olacaksa en cok da bana olacak ben bilmiyo muyum bunları sanki.cozumle gelsinler valla.bezdim zaten.çok sitem ettim de dünüm cidden cok kotuydu.
En iyisi şu zaamanlarımızda kalabalığa karışmamak , hele akraba aile gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor ,
tesellileriniz için çok teşekkür ederim tekirdağdaki en iyi doktora gidiyorum ama bakalım bazen makinelerde yanılabilir.
Merhaba hatunlar. Bir hastane macerası daha yaşadık bugün :)) çok şükür bebişim sağlıklı. Günüyle uyumlu büyümüş. 4.15 cm olmuş. Ense kalınlığı 0.6 mm :)) burun kemiği oluşmuş. Oynaşıp duruyorduu :)) 11+1 dedi doktorumuz. Organları eli kolu sağlıklıymış. Azcık hareketliydi zaten. Uyanamamıştı henüz sanırım :))
Ayyy çok mutlu oldum yaa. Çok özlemiştim. Çok iyi geldii :)) içim de çok rahatladı. Cünsiyeti göremedi. Çok uğraşmıcam zaten dedi. 3 hafta sonra olsun kesin olsun dedi. Temam dedik :)) öyle işte. Darısı herkesin başınaaa :))
çok basit bişeymiş gibi ayran,süt filan da mı içemiyosun diyolar.içemiyorum ölüyorum dayanamıyorum ben su bile içemiyorum ki.onun beslenmesini her seyden cok ben istiyorum bi zararı olacaksa en cok da bana olacak ben bilmiyo muyum bunları sanki.cozumle gelsinler valla.bezdim zaten.çok sitem ettim de dünüm cidden cok kotuydu.
Merhaba hatunlar. Bir hastane macerası daha yaşadık bugün :)) çok şükür bebişim sağlıklı. Günüyle uyumlu büyümüş. 4.15 cm olmuş. Ense kalınlığı 0.6 mm :)) burun kemiği oluşmuş. Oynaşıp duruyorduu :)) 11+1 dedi doktorumuz. Organları eli kolu sağlıklıymış. Azcık hareketliydi zaten. Uyanamamıştı henüz sanırım :))
Ayyy çok mutlu oldum yaa. Çok özlemiştim. Çok iyi geldii :)) içim de çok rahatladı. Cünsiyeti göremedi. Çok uğraşmıcam zaten dedi. 3 hafta sonra olsun kesin olsun dedi. Temam dedik :)) öyle işte. Darısı herkesin başınaaa :))
ay nasıl sabretçen 3 hafta ya.
al bendende o kadar bıktımmm ya. ilk çocuğunun saçları yatık senin kız olacak ikincide. ye hiçbişey yemiyosun. ben bu çocuğun anasıyım ve onu benden başka hiçkimse benim kadar düşünemez net bu kadar yani. ama kimse anlamıyor. cahil bu inşalar ya bıktım ya. erkek bebek meraklısı alayı. cahil insanlar...
canım eşin ne diyor bu duruma.
mesela güzellikle herzaman senin annen bakamaz yorulur. bir senin annen bir benim annem baksın. ikisi de yorulmasın. neticede yaşlılar falan diyebilirsin.
yani evde kalma olayı zor
ama bakıcılarla uğraşmak ta zor.
:44:
Aynen öyle ya elimizde olsa zaten yeriz yok yani gitmiyor ,
Ben artık sinirlenmeye başladım deyince , biz senın iyiliğin için söylüyoruz a çeviriyorlar mevzuyu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?