Yarın kocamla gidecektim bebişi görmeye.. eşim iş yerinden izin alamamış çok sinirlendim..
Kizlar ben ilk kez gorecegim bir mi iki mi bilmiyoruz daha..
Cilgin anne bende ikiz istiyorum..bir erkek bir kiz ama tabi rabbim uygun görürse verir.. bizde ikiz cok.. en yakinim kardeslerim ikizler.. ayy heyecanliyim yrn ne olacak acaba kalp atisi varmi:44:
Buarada sabahları mide bulantisindan ölüyorumm:13:
Bu saat oldu daha kahvaltii yapmadim yapamiyorumm
tesellileriniz için çok teşekkür ederim tekirdağdaki en iyi doktora gidiyorum ama bakalım bazen makinelerde yanılabilir.
Rabbim gönlüne göre versin inş.
ben ikiz annesi olmadan önce kimse ikiz istemez gibi geliyordu
hala da öyle ,beni görenler hep vah vaaahh ALLAH yardım etsin diyor ilkönce
ama zamanla ikiz isteyenlerin de çok olduğunu gördüm
demekki isteyen de oluyormuş yani
Rabbim isteyen herkese 2şer 2şer versin inş.
ailede varsa daha da yüksek şans var tabi
geçmiş olsun
illa eşinle gitmen şartmı ben de tek gittim ilkinde ,alışkınımya artık ben ,ikizlerimde de eşim kritik durumlarda gelirdi
işten izin alamıyordu
boşver takılma tek derdin bu olsun
:2:
annam ne çabuk öğrenmdiniz yav benimde 22 şubatta 2 lim var bende öğrenirmiyim dersin?
Merhaba hatunlar. Bir hastane macerası daha yaşadık bugün :)) çok şükür bebişim sağlıklı. Günüyle uyumlu büyümüş. 4.15 cm olmuş. Ense kalınlığı 0.6 mm :)) burun kemiği oluşmuş. Oynaşıp duruyorduu :)) 11+1 dedi doktorumuz. Organları eli kolu sağlıklıymış. Azcık hareketliydi zaten. Uyanamamıştı henüz sanırım :))
Ayyy çok mutlu oldum yaa. Çok özlemiştim. Çok iyi geldii :)) içim de çok rahatladı. Cünsiyeti göremedi. Çok uğraşmıcam zaten dedi. 3 hafta sonra olsun kesin olsun dedi. Temam dedik :)) öyle işte. Darısı herkesin başınaaa :))
maşallah kocaman olmuş kızın .oğlun neden vefat etti.O sana cennette şefaatçi olur inş.Eşim benden çok istiyor bu bebeği.. kendisi izin alirim demisti cok istiyordu gormeyi.. neyse canim bende goruntusunu gosterrim..
15 şubat kizimin dogum gunu pazar gunu kutluyacagiz.. pastamizi siparis verdik.. 3 yasini bitiriyor fıstıgım.. Allahım ömrünü uzun etsin.. ne hayallerim vardi..dogum gunlerini bir yapacaktim..oglumda 24 subatta dogmustu
.. 1 yaşina girecekti kuzumm
Yigitim cennet meleğim benim.. çok özledim kokusunu 7 ay olacak onsuz yaşıyorum..rabbim birini aldi iki verir inş. Kızlar böyle durduğuma bakmayın ben oğlumun yokluğuna dayanamıyorum.. ister isteme agliyorum sonra ertesi gun bas agrisindan duramiyorum...
bu bebek bizim icin cok onemli.. sanki erkek olsa oglum geri geldi diyecegim.. Rabbim bizim için hayirlisi neyse onu versin.
maşallah kocaman olmuş kızın .oğlun neden vefat etti.O sana cennette şefaatçi olur inş.
çok zor gerçekten RABBİM kimseyi evlatla sınamasın .
inş. bu bebiş yaralarına merhem olur
karnındakini de düşün ama onu da üzme
Yastığında boğuldu
Amin inş.
Yastığında boğuldu
Amin inş.
arkadaslar bulanti yada kusma sikayeti olan yokmu ben kac haftadir ölüyorum sabah aksam kusma ve bulantilarla ugrasiyorum.
Canimm hadi gozun aydin beni de 17 gun sonra çağırdı ikili icin ben de 10+1 olmusumMerhaba hatunlar. Bir hastane macerası daha yaşadık bugün :)) çok şükür bebişim sağlıklı. Günüyle uyumlu büyümüş. 4.15 cm olmuş. Ense kalınlığı 0.6 mm :)) burun kemiği oluşmuş. Oynaşıp duruyorduu :)) 11+1 dedi doktorumuz. Organları eli kolu sağlıklıymış. Azcık hareketliydi zaten. Uyanamamıştı henüz sanırım :))
Ayyy çok mutlu oldum yaa. Çok özlemiştim. Çok iyi geldii :)) içim de çok rahatladı. Cünsiyeti göremedi. Çok uğraşmıcam zaten dedi. 3 hafta sonra olsun kesin olsun dedi. Temam dedik :)) öyle işte. Darısı herkesin başınaaa :))
Hadi bakalim guzel haberlerle gelirsn inşallah canimkızlar bugün nasipse meleğimizin kalp atışlarını duyacağız çok heyecanlıyım :) <3
bende öyleyim canım artık dışarı bile çıkamaz oldum .. cıksam bile hemen eve dönüp yatmak istiyorum .. eve tıkanıp kaldım ve çoookk bunladımm :2::2:
Zaten bende yastiksiz yatiriyordum.. ramazandi.. aksam oglumu uyuttum iftar yapacaktik aceleyle besigine koydum..bogrunun ustune yatirdiydim.. kusarsa yutmasin diye.. aceleyle aklima yastigi almak gelmedi.. hos gelse bile bi sekilde yine olurdu.. ondan sonrasi kiyamet koptu benim icin.. hollandaya ailemin yanina gitmistim o zaman esim yoktu.. ben hollanda vatandasi oldugum icin kolay ca gidiyordum.. o olay aksam ounca direk hastaneye kLdirildi oglum.. ama ne fayda makineye baglandi 5 gun..babasini acil vizeyle getirdi hastane.. geri gelmedi kuzum.. cigerimi soktude goturdu
cenazesini annemle babam da gelmisti.. cenazeden donerken kirikkalede kaza oldu bu sefer annemide kaybettim.. gorumcemi bekar kaynimi kuzenimi ve birde kuzenimin cocugunu kaybettik.. benim acim cok buyuk kizlar.. buraya giriyorum biraz unutuyum diye ama olmuyo.. annemin yokluguna alisamiyorum.. hadi oglum peynirli dürümmüs digerlerinin yanında.. ablam gibi cok sevdigim gorumcem benim en yakin arkadasimdi.. yapayalniz kaldim.. kaynanamla birbirimize cok yakin oturuyoruz.. ona teselli bir tek ben varim.. bende iste boyleyim..
Canimm hadi gozun aydin beni de 17 gun sonra çağırdı ikili icin ben de 10+1 olmusum
Hadi bakalim guzel haberlerle gelirsn inşallah canim
Aynen ben de oyleyim disarda biraz yurusem nefes alamiyorum bulantim artiyor bögure bogure eve kosuyorum heralde uc ay sonra düzelir ben de cok bunaldimm
Zaten bende yastiksiz yatiriyordum.. ramazandi.. aksam oglumu uyuttum iftar yapacaktik aceleyle besigine koydum..bogrunun ustune yatirdiydim.. kusarsa yutmasin diye.. aceleyle aklima yastigi almak gelmedi.. hos gelse bile bi sekilde yine olurdu.. ondan sonrasi kiyamet koptu benim icin.. hollandaya ailemin yanina gitmistim o zaman esim yoktu.. ben hollanda vatandasi oldugum icin kolay ca gidiyordum.. o olay aksam ounca direk hastaneye kLdirildi oglum.. ama ne fayda makineye baglandi 5 gun..babasini acil vizeyle getirdi hastane.. geri gelmedi kuzum.. cigerimi soktude goturdu
cenazesini annemle babam da gelmisti.. cenazeden donerken kirikkalede kaza oldu bu sefer annemide kaybettim.. gorumcemi bekar kaynimi kuzenimi ve birde kuzenimin cocugunu kaybettik.. benim acim cok buyuk kizlar.. buraya giriyorum biraz unutuyum diye ama olmuyo.. annemin yokluguna alisamiyorum.. hadi oglum peynirli dürümmüs digerlerinin yanında.. ablam gibi cok sevdigim gorumcem benim en yakin arkadasimdi.. yapayalniz kaldim.. kaynanamla birbirimize cok yakin oturuyoruz.. ona teselli bir tek ben varim.. bende iste boyleyim..
başın sağolsun çok büyük kayıplar vermişsin gerçekten çok zor
Rabbim inş. bu bebeğinle acılarını unutturur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?