2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
listeye beni de eklermisiniz
zonguldak
yaş 33
ilk bebeğim
son adet tarihi :27.11.2013
BDT 03.09.2014
tek

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. Gebemiyim değilmiyim kafam çok karıştı,
Konuya şöyle, adetime 2 gün var 1 haftadır kasıklarımda be belimde ara ara ağrı oluyor, iştahım çok fazla arttı
2 hafta öncede çatlatma iğnesi yaptırmıştım,
Dün akşam test yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı daha sonra sabah tekrar yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı
Kan testi içinde bekleyelim diyor eşim acaba hamilemiyim değilmiyim bana yardımcı olabilirmisiniz :18::18:

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. Gebemiyim değilmiyim kafam çok karıştı,
Konuya şöyle, adetime 2 gün var 1 haftadır kasıklarımda be belimde ara ara ağrı oluyor, iştahım çok fazla arttı
2 hafta öncede çatlatma iğnesi yaptırmıştım,
Dün akşam test yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı daha sonra sabah tekrar yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı
Kan testi içinde bekleyelim diyor eşim acaba hamilemiyim değilmiyim bana yardımcı olabilirmisiniz :18::18:

bende cumartesi gidicem inş kese ile beraber kalp atışıda görülür bebeğimin de ikisi birden aradan çıkmış olur da bende rahat bir nefes alırım gelsin artış şu cumartesi..
canım iyi dayanmışsın 7. haftaya kadar. ben olsam 40 kez gitmiştim
ben 5+3 te gördüm keseyi. ama bebeği göremedik tabiki..şimdi bekliyorum 7+3 e randevum var. inş görürsün sen de kalp atışlarını.
duyulması sanırım 8. haftayı buluyor.
ama görülmesi 6. hafta dolduktan sonra başlıyor..herkeset hemen görülcek biye bir şey yok..7. haftada görülmesi beklenir ama mutlaka.
canım çatlama iğnesinin içinde hcg hormonu var. belki o yüzden öyle çıktı. sabahki net tek çizgi ise gebe olmayabilirsin.

canım çatlama iğnesinin içinde hcg hormonu var. belki o yüzden öyle çıktı. sabahki net tek çizgi ise gebe olmayabilirsin.[/QUOTE]

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim,
peki bu kadar süre (2 hafta) hala vücutta oluyormu hcg hormonu. Aslında beklemem gerek ama işte sabırsızlık benimkiside :44:

canım 30 aralıkta gitmiştim kanda çıktı kese gözükmedi. ayın yedisinde gel dedi doktorum bende çalıştığım için onun nöbetçi olduğu gece gidicem 11 i yani cumartesi napıyım gidipte keseyi göremeyince daha zor..

andera33 msj atınca ikinci hemen tekrar atılmıyor sanırım yada beceremedim adetim 3 gün gecikti 28 aralıkta kan tahlil verdm 97 çıktı 29 da verdim 242 31 aralikta 863 çıktı 13 ocakta kese ve kalp için gitcem sağlıklı gebelik dedi necla hanimi önceden tanıdığım için güzel muhabbetine kandim ondan memnunum

Canim zaten onemli olan doktoruna isinabilmek ben bir de dunya hastanesinde neva hanim varmis yard.doçent ona gidicem ayin 16sinda randevu aldim bakalim hangisi olursa artik ama medicalde kemal beyde isini cok iyi biliyor ondan da memnunum tek sıkıntı cok yogun oluyor 15 gun onceden randevu almak gerekiyor. Keseyi gördük biz darisi kalp atisini almaya

Canim benim de kasik agrilarim bitti ara ara karin ağrısı oluyor

seninle sat ımızda aynıydı zaten canım.. göğüslerde dolgunluk var ama eskisi kadar ayağa kalkınca acımıyo, bir de arkadaşım göğüslerin kahverengı olldumu dedı benım oyle aşırı olmadı ama koyu pembe oldu dıyelım.. pco var bende bugun 1 tane seker ılacı aldım hemen pcolu hamılelerın bır de ıste sonradan bebeklerınde kalp durması probl. oluyo.. gerçi hersey kısmet nasıp..

Ilerleyen zamanlarda koyulasir goguslerimiz canim suanda cok az renk degisimi var olumsuz dusunmemeye calis canim benim ilk gebeligimde 9.haftada bebegimin kalbi durdu pihtilasma varmis igne kullaniyorum benimde aklima geliyor acaba yine olur mu ayni sey diye ama pozitif dusunelim guzel olsun her sey

selam kızlar size bişi sorucam cahilliğimi mazur görün.

1 aralıktı benım sat ım.

Hala adet olmadım hamılelık belırtılerı var vucudumda ama dun ku kan testım 0,1 çıktı..

Ama adet olmama daha olabilir. Yada geçmiş de olabilir tam kestiremiyorum bazen uzun suruyo ..

Hala adet olmadıgım ıcın tedırgınım. Az daha beklıyeyım mı adet sokturucu kullnayım mı kızlar?

Canim benim de kasik agrilarim bitti ara ara karin ağrısı oluyor

Aynen bende de kasık ağrısı gitti , göbeğimde bir ağrı oluyor geceleri , tuvalet gidiyorum geçiyor ,
şuan bende de belirtiler kaybolmuş durumda diyebilirim ,
Vücut regly olmadığı için kasık ağrısı geçti die düşünüyorum ,
Hamiş bir arkadaşım dedi regly olcakmış gibi ağrın oluyor kasıklarında ama olmuyorsun demişti ..

benim de 9+2 kürtajım.. yok yok bu sefer hersey güzel olcak Allahın ıznıyle.. iğnemi bugun de karnımdan yaptık canım bız ara ara yer degıstırmek lazımmış ıcınde heparin olduğu ıcın kanama yapabılırmıs ve ovalamamak lazımmış.. p.tesını ıple cekıyorum abdomınal ultrasona gırıcem yıne doktorumda oyle bakıyo zaten hep ınsallah pıt pıtlarını duyarım yazarım buraya.. hepımızz duyalım tum annısler :)

doğru söylemıs canım gallıba ılk 3 ay her regl donemınde bunu yasarmıs hamıleler.. gercı her hamılelık kısıye ozgudur kanımdakı eksık ya da fazla seyler bile bulantı halsızlık vs belırtılerı etkıler galıba bi mucizeye hamıle kalınca ınsan bıldıklerını unutuyor cahil gibi bişe oluyo :)

Canim ben kol sag sol gobek sag sol diye sirayla vuruyorum kollarda morarma oluyor ama anlamadim neden insallah canim güzel haberlerinle gelirsin pazartesi insallahh azcik kalmis benim 16sinda randevum

Suanda karin agrim oluyor arada
. gece bulantim oldu uykumdan kalktim midem cok tuhaff bir de gaz sancilarim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…