canım iyi dayanmışsın 7. haftaya kadar. ben olsam 40 kez gitmiştimbende cumartesi gidicem inş kese ile beraber kalp atışıda görülür bebeğimin de ikisi birden aradan çıkmış olur da bende rahat bir nefes alırım gelsin artış şu cumartesi..
duyulması sanırım 8. haftayı buluyor.merhaba arkadaşlar...
aranıza yeni katılıyorum,çok değişik bir dönem,ne hissedeceğimi bilemez bir haldeyim,kalbim sürekli panikte...Allah hepimizin yardımcısı olsun...SAT 7 aralık,6 ocakta dr. a gittim,kan değerim 1000 çıktı, keseyi gördük ama çok küçük dedi, 10 gün sonra yani haftya peşembe tekrar gidicem ki tam haftası belli olsun:))) kalp atışı ne zaman duyuluyor arkadaşlar?değerlerim normal mi bi de?
canım çatlama iğnesinin içinde hcg hormonu var. belki o yüzden öyle çıktı. sabahki net tek çizgi ise gebe olmayabilirsin.Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. Gebemiyim değilmiyim kafam çok karıştı,
Konuya şöyle, adetime 2 gün var 1 haftadır kasıklarımda be belimde ara ara ağrı oluyor, iştahım çok fazla arttı
2 hafta öncede çatlatma iğnesi yaptırmıştım,
Dün akşam test yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı daha sonra sabah tekrar yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı
Kan testi içinde bekleyelim diyor eşim acaba hamilemiyim değilmiyim bana yardımcı olabilirmisiniz :18::18:
listeye beni de eklermisiniz
zonguldak
yaş 33
ilk bebeğim
son adet tarihi :27.11.2013
BDT 03.09.2014
tek
kızlar göğüslerinde ve kasıklarındaki belirtiler birden kaybolan var mı ?
andera33 msj atınca ikinci hemen tekrar atılmıyor sanırım yada beceremedim adetim 3 gün gecikti 28 aralıkta kan tahlil verdm 97 çıktı 29 da verdim 242 31 aralikta 863 çıktı 13 ocakta kese ve kalp için gitcem sağlıklı gebelik dedi necla hanimi önceden tanıdığım için güzel muhabbetine kandim ondan memnunum
kızlar göğüslerinde ve kasıklarındaki belirtiler birden kaybolan var mı ?
Canim benim de kasik agrilarim bitti ara ara karin ağrısı oluyor
seninle sat ımızda aynıydı zaten canım.. göğüslerde dolgunluk var ama eskisi kadar ayağa kalkınca acımıyo, bir de arkadaşım göğüslerin kahverengı olldumu dedı benım oyle aşırı olmadı ama koyu pembe oldu dıyelım.. pco var bende bugun 1 tane seker ılacı aldım hemen pcolu hamılelerın bır de ıste sonradan bebeklerınde kalp durması probl. oluyo.. gerçi hersey kısmet nasıp..
Canim benim de kasik agrilarim bitti ara ara karin ağrısı oluyor
Ilerleyen zamanlarda koyulasir goguslerimiz canim suanda cok az renk degisimi var olumsuz dusunmemeye calis canim benim ilk gebeligimde 9.haftada bebegimin kalbi durdu pihtilasma varmis igne kullaniyorum benimde aklima geliyor acaba yine olur mu ayni sey diye ama pozitif dusunelim guzel olsun her sey
Aynen bende de kasık ağrısı gitti , göbeğimde bir ağrı oluyor geceleri , tuvalet gidiyorum geçiyor ,
şuan bende de belirtiler kaybolmuş durumda diyebilirim ,
Vücut regly olmadığı için kasık ağrısı geçti die düşünüyorum ,
Hamiş bir arkadaşım dedi regly olcakmış gibi ağrın oluyor kasıklarında ama olmuyorsun demişti ..
benim de 9+2 kürtajım.. yok yok bu sefer hersey güzel olcak Allahın ıznıyle.. iğnemi bugun de karnımdan yaptık canım bız ara ara yer degıstırmek lazımmış ıcınde heparin olduğu ıcın kanama yapabılırmıs ve ovalamamak lazımmış.. p.tesını ıple cekıyorum abdomınal ultrasona gırıcem yıne doktorumda oyle bakıyo zaten hep ınsallah pıt pıtlarını duyarım yazarım buraya.. hepımızz duyalım tum annısler :)
Aynen bende de kasık ağrısı gitti , göbeğimde bir ağrı oluyor geceleri , tuvalet gidiyorum geçiyor ,
şuan bende de belirtiler kaybolmuş durumda diyebilirim ,
Vücut regly olmadığı için kasık ağrısı geçti die düşünüyorum ,
Hamiş bir arkadaşım dedi regly olcakmış gibi ağrın oluyor kasıklarında ama olmuyorsun demişti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?