2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

çok geçmiş olsun ask1 allah sabırlar versin dr un sonrasında bir takım tahliller verdi mi sana düşüğün sebebii araştırmak için

geçmiş olsun canm üzme kendini demek şuan snin için hiçbirşey ifade etmiyr biliyrm.aynı seyleri yasayan bilir benimde 3 ay önce oldu
gidenin yerini ancak gelen dolduruyr sana tavsiyem kedini hazır hissettiğinde hemen başla verende Allah alanda

Canım benim çok geçmiş olsun Allahım sabır versin bende 3 ay önce yaşadım kalp atışı oluşmadığı için kurtaj olmuştum.allahım hepimize güzel ve hayırlı hamileliikler nasip etsin.

kızlar durumununuz nasıl agrı sızı bulantı var mı ben masallah hıc bıseyım kalmadı bu durum sasırtıyo benı ya :) suan 6+4 um

Canım bendede 2 gündür ne bulantım var nede göğsüm acıyo ama bu durum beni çok korkutuyo 2 düsügüm olduğu icin cok tedirginim. Belimde ağrıyor arada. ..

Canım benim çok geçmiş olsun Allahım sabır versin bende 3 ay önce yaşadım kalp atışı oluşmadığı için kurtaj olmuştum.allahım hepimize güzel ve hayırlı hamileliikler nasip etsin.

tşk ederim cnımRabbim düşmanımın başına vermesin çok zor 2 senenin sonrasında ögrendik 3 ay bizimle oldu miniğim pazartesi gidicem doktora inş herşey yolundadır

Geçmiş olsun canım sanada ,ardından hemen hamiş kalınabiliyo demekki darısı başıma artık inşallah bebişinde sana sıkı sıkı tutunur

canım benim kanamam falan olmamıştı karnımda öldü kürtaj oldum kürtajdan sonra kanamam oldu biraz sonra zaten öbür ay hamile kaldım :)
Anladım canım ne güzel rabbim yüzünü güldürmüş yine inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder

çok geçmiş olsun ask1 allah sabırlar versin dr un sonrasında bir takım tahliller verdi mi sana düşüğün sebebii araştırmak için
Saol canım doktorum beta değerim yüksek değilmiş ondan düşmüş olabilir dedi bide 2 yıl korunmadan sonra ilk ay tutması pek sağlıklı değil dedi bu kadar hala kanam devam ediyo bakalım hayırlısı artık

İnşallah canım kanamam bitsin yine başlıycaz çalışmalara öyle düşünüp teselli ediyorum kendimi inşallah yine aranıza katılırım hamiş olarak

günaydın kızlarr oof saatler kaldı doktora gitmeme hala işteyim 3 te çıkıcam heyecan dorukta:):)sizler nasılsınız

anladımm benimde 8 yıl korunmadan sonra boş gebeliğim olmuştu. zaten kesede düzenli çapta değildi ve drum bu nedenle bebek olsada özürlü olurdu diyordu

Merhaba kızlar, bugün Doktor kontrolüm vardı. Bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür. Bir de kafamı karıştıran bir durum var. Dünden beri karnımda regli ağrısı başlangıcı gibi bir ağrı vardı. Dr ultrasonda rahimde hafif bir kan pıhtılaşması gördü. Zamanla yok olacağını belki az bişey kanama yapabileceğini, dikkatli olmamı evde istirahat etmemi söyledi. Benzer durum yaşayan varsa yazarsa sevinirim.

canım kalp atışlarını duyduğuna sevindim telaş yapma ya inş olmaz kanaman yat dinlen bol bol

Kana gitim bugun doktor beni aramisti... ve degerim yukselmisss...
insallah hep devam eder... gec dollenme olmustur buyuk ihtimal.. Hamisim.. :81::81::81::81::81::81::81:

Allahume ya mubdi.. allah korusun meleklerimizi ve bizi..

merhaba arkadaşlar bugün dr a gittim daha 5 haftalık gözüküyor dedi ama 30 kasımda adet olmuştum 6 bitmiş olması lazımdı neyse sadece kese gözüküyor kalp atışı yok dedi haftaya tekrar gel yine gözükmezse boş kese yada kalbi atmıyor olabilir dedi. Bende moral bozuk geldim işte benimle aynı tarihte olan arkadaşlarım doktorunuz ne dedi size

geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Amin canım saol eksik olma sende saglıkla alırsın inşallah bebişini kucağına

Kana gitim bugun doktor beni aramisti... ve degerim yukselmisss...
insallah hep devam eder... gec dollenme olmustur buyuk ihtimal.. Hamisim.. :81::81::81::81::81::81::81:

Allahume ya mubdi.. allah korusun meleklerimizi ve bizi..

Süper canım. Allah tamamına erdirsin. Allah hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin!

Merhaba canım. Moralini bozma. Erken olabilir. 5 haftada duyulmaz. Belki yumurtlaman geç olmuştur. İnşallah haftaya duyarsın kalp atışlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…