benim de inşallah muhtemel doğum 15 eylül. rabbim hayırlısını versin. haftaya doktora gideceğim ultrasyonda görülür mü 4 hafta 5gün şuan. son adet tarihim 9 aralık.
ankarada olan var mı devlet hastanesi v e doktoru öneren etlikte oturuyorum Zübeyde hanım tanıdığı olan var mı
benim ilk hamileliğimde özel göremedi boş gebelik dedi devlet hastanesi kalp atışlarına kadar gösterdi kullandıkları cihazların kalitesine baglı
Allah üzmesin seni canım ne yapalım hayırlısı böyleymiş ama evlat acısı çok zor şu an boşlukta gibiyim sanki hep hayatımda o vardı gibi sevincimiz kursağımızda kaldı erkenden bıraktı gitti bizi(((
günaydın kzlar akıntısı olan varmı aranızda...
İnşallah canım ne güzel şeyler yazmışsın biraz olsun rahatladım ama içim yanıyo tabi demekki böylesi hayırlısıymış bizim yapıcak bişey yok
Malesef üzülmemek evde ufacıkda olsa hissetmiştim ben onu içimde her sabah baska bi mutlulukla uyanıyodum ama artık yok düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum
Amin canım rabbim sabrını verir inşallah yoksa katlanılcak gibi değil ...
geçmiş olsun canm üzme kendini demek şuan snin için hiçbirşey ifade etmiyr biliyrm.aynı seyleri yasayan bilir benimde 3 ay önce oldu
gidenin yerini ancak gelen dolduruyr sana tavsiyem kedini hazır hissettiğinde hemen başla verende Allah alanda
kızlar durumununuz nasıl agrı sızı bulantı var mı ben masallah hıc bıseyım kalmadı bu durum sasırtıyo benı ya :) suan 6+4 um
Canım benim çok geçmiş olsun Allahım sabır versin bende 3 ay önce yaşadım kalp atışı oluşmadığı için kurtaj olmuştum.allahım hepimize güzel ve hayırlı hamileliikler nasip etsin.
Geçmiş olsun canım sanada ,ardından hemen hamiş kalınabiliyo demekki darısı başıma artık inşallah bebişinde sana sıkı sıkı tutunurAsk1 canim cok gecmis olsun.. herseyin hayirlisi bundada vardir bir hayir diyeceksin..
Bende yakin zamanda bir dusuk yaptim ekim sonu.. 40 gun sonra tekrar adet oldum..
Suan gene hamisim.. (ama degerlerim gene dusuk) herseyin hayirlisi.. umudunu kaybetme..
tekrar hemen hamis kalabilirsin..
benim iki tane arkadasim dusuk yaptilar adet olmadan hemen hamis olduklarini ogrendiler..
dilerim senin icinde boyle guzel saglikli bir hamilelik nasip eder allah'im...
Anladım canım ne güzel rabbim yüzünü güldürmüş yine inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip edercanım benim kanamam falan olmamıştı karnımda öldü kürtaj oldum kürtajdan sonra kanamam oldu biraz sonra zaten öbür ay hamile kaldım :)
Saol canım doktorum beta değerim yüksek değilmiş ondan düşmüş olabilir dedi bide 2 yıl korunmadan sonra ilk ay tutması pek sağlıklı değil dedi bu kadar hala kanam devam ediyo bakalım hayırlısı artıkçok geçmiş olsun ask1 allah sabırlar versin dr un sonrasında bir takım tahliller verdi mi sana düşüğün sebebii araştırmak için
İnşallah canım kanamam bitsin yine başlıycaz çalışmalara öyle düşünüp teselli ediyorum kendimi inşallah yine aranıza katılırım hamiş olarakgeçmiş olsun canm üzme kendini demek şuan snin için hiçbirşey ifade etmiyr biliyrm.aynı seyleri yasayan bilir benimde 3 ay önce oldu
gidenin yerini ancak gelen dolduruyr sana tavsiyem kedini hazır hissettiğinde hemen başla verende Allah alanda
Geçmiş olsun canım sanada ,ardından hemen hamiş kalınabiliyo demekki darısı başıma artık inşallah bebişinde sana sıkı sıkı tutunur
Anladım canım ne güzel rabbim yüzünü güldürmüş yine inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder
Saol canım doktorum beta değerim yüksek değilmiş ondan düşmüş olabilir dedi bide 2 yıl korunmadan sonra ilk ay tutması pek sağlıklı değil dedi bu kadar hala kanam devam ediyo bakalım hayırlısı artık
İnşallah canım kanamam bitsin yine başlıycaz çalışmalara öyle düşünüp teselli ediyorum kendimi inşallah yine aranıza katılırım hamiş olarak
Merhaba kızlar, bugün Doktor kontrolüm vardı. Bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür. Bir de kafamı karıştıran bir durum var. Dünden beri karnımda regli ağrısı başlangıcı gibi bir ağrı vardı. Dr ultrasonda rahimde hafif bir kan pıhtılaşması gördü. Zamanla yok olacağını belki az bişey kanama yapabileceğini, dikkatli olmamı evde istirahat etmemi söyledi. Benzer durum yaşayan varsa yazarsa sevinirim.
canım çok sevindim Alllah hepimize nasip etsin böyle güzel haberleri saplıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
Kızlar düşük yapmışım doktor karındadan da vajinalda baktı bebeğim yok düşmüş eşimde bende çok üzgünüz ilk denememizdi çok sevinmiştik hemen tuttu diye rabbim sizin bebişlerinizi bağışlasın saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizim mutluluğumuzda bu kadarmış.... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor...
geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
canım kalp atışlarını duyduğuna sevindim telaş yapma ya inş olmaz kanaman yat dinlen bol bol
Kana gitim bugun doktor beni aramisti... ve degerim yukselmisss...
insallah hep devam eder... gec dollenme olmustur buyuk ihtimal.. Hamisim.. :81::81::81::81::81::81::81:
Allahume ya mubdi.. allah korusun meleklerimizi ve bizi..
merhaba arkadaşlar bugün dr a gittim daha 5 haftalık gözüküyor dedi ama 30 kasımda adet olmuştum 6 bitmiş olması lazımdı neyse sadece kese gözüküyor kalp atışı yok dedi haftaya tekrar gel yine gözükmezse boş kese yada kalbi atmıyor olabilir dedi. Bende moral bozuk geldim işte benimle aynı tarihte olan arkadaşlarım doktorunuz ne dedi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?