2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
coraspin bir nebze neysede bana bir de doğuma kadar her gün yapılması gereken iğne verdi. ben ona takıldım
Gerçekten ilginç tahlil yapmadan bunu vermeleri. benim de devlet hastanesinde düşük yaptığımda gittğim doktor iğne veririz demişti şimdi başka biri başladı o vermedi sadece coraspin iç dedi.valla bizi deniyorlar hakkımızda hayırlısı olsun

Hayırlı olsun böyle şeyler olabiliyor siz istirahat etmeye çalışın

Kana gitim bugun doktor beni aramisti... ve degerim yukselmisss...
insallah hep devam eder... gec dollenme olmustur buyuk ihtimal.. Hamisim.. :81::81::81::81::81::81::81:
Allahume ya mubdi.. allah korusun meleklerimizi ve bizi..
Çok sevindim hayırlı olsun demek geç döllenme olmuş. Valla sayfayı açarken aklıma sen geldin acaba değeri yükselmiş midir diye

Moralinizi bozmayın sizin de geç döllenme olabilir. ilk haftalar böyle olabiliyor. Benim oğlum da geç görünmüştü kalp atışını 7+6 da görmüştük şimdi 8 yaşında herşeyin hayırlısı boş da olabilir ama geç de görünebilir bunu unutmayın çok takarsanız hcg takibi yapın 2 gün arayla en rahatlatıcı şey bence o

Bu arada geri sayfaları çok iyi okuyamadım güzel haberler var galiba kalp atışı duyanlara hayırlı olsun
Yeni gelenlere de hoşgeldiniz

merhaba arkadaşım ben de aynı tarihte adet olmuşum seninle ilk kan testini göstermeye gittiğimde 10 gün önce alttan muayeyle belki görünür çok küçüktür 13 ocakta bakalım karından demişti ve beklemedeyim ben de pazartesi sabah gitcem.. Moralini bozma doktorlar her şeye hazırlıklı olmak için bu şekilde konuşuyorlar bence sabırlı ol haftaya hayırlı ve güzel haberleri alırsın inşallah

saol canim benim. benim sat 26 kasimdi. sende pazartesi allahimin izniyle duyarsinn bizee guzel haberlerini verirsinn. sende izmirdesin dimi canim. hangi doktora gitcen

Evet canım izmirdeyim . 10. haftaya kadar ege doğum hast. ameliyatımı gerçekleştiren doktorumla devam edeceğiz sonrası için doktor arayışındayım. Bi taraftan da egepolden randevu aldım 23 üne vermişlerdi gökalp Beyi çok duydum arkadaşlardan falan. Ama onun da yoğunluğundan dolayı istemiyor gibiyim. İnşallah güzel haberlerle dönerim kontrolden ve sizinle paylaşırım

Allah izin verir de herşey yolunda giderse ben de eylül annesi olacağım inşallah :) Sat 14 aralıktı. Dün bhcg 131 çıktı, 22sine randevu verdi doktor keseyi görmek için. İnşallah bebeğim sağlıkla gelişiyordur

canim medicalde zekeriya iyi bir doktor. ben ona gitcem bi sıkıntı cikmazsa

canım ya bişi sorucam kanaman oldumu hiç bebek düştüğü zaman ?

Büyük geçmiş olsun canım 2ay önce aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Çok kafanı takma nolur.Herşey gelip geçiyor.Sağlığına kavuş yine olur işallah

Ben de sırf bu konuya yazmak için üye oldum. Maşallah sayınız gün geçtikçe artıyor. Bu arada aranızda en genç benim galiba; 37 yaşındayım ve ilk bebeğim
Şu an 6+4 haftalık hamileyim. 5. haftanın başında keseyi gördük, dün de bebeğimizin kalp atışını duyduk çok şükür.
Bilgilerimi aşağıda yazıyorum. Tabloya beni de eklerseniz çok sevinirim.

SAT: 27 Kasım
BDT: 3 Eylül
ilk gebelik, tek bebek

Hepinize sağlıklı ve huzurlu bir 40 hafta dilerim.

Benimde sat 3 aralik beklenen dogum tarihi 9 eylul,keseyi gorduk ama kalp atisini duyamadik henuz ve benim hic mide bulantim agrim sizim yok sizde durumlar nasil

Benimde sat 3 aralik beklenen dogum tarihi 9 eylul,keseyi gorduk ama kalp atisini duyamadik henuz ve benim hic mide bulantim agrim sizim yok sizde durumlar nasil

Ben 7. haftanın içindeyim. Hala hiç bulantım yok. Bir ara hafif hafif reflü oluyordu ama bugünlerde o da yok. Ama biraz sık acıkıyorum hamilelik öncesine göre.

slm arkadaşlar bende 7.haftadayım ve izmirdeyim. bende dr. tahir özgüderi tavsiye edebilirim çınarlı doğum hastanesinde yapılıyor tetkikler.

Ve Cok hassas duygusal gergin bi donem yasiyorum surekli esimle kavga ediyorum sudan sebeplerden kavga cikariyorum sizde de oyle mi durum boyle giderse bi terapiste gidicem sanirim

Hosgeldin hayirli olsun bende de bulanti yok ama midem berbat

Hosgeldin canim hayirli llsun

Ve Cok hassas duygusal gergin bi donem yasiyorum surekli esimle kavga ediyorum sudan sebeplerden kavga cikariyorum sizde de oyle mi durum boyle giderse bi terapiste gidicem sanirim

Açıkcası bende böyle bir durum yok ancak bu haftalarda duygusal dalgalanmaların normal olduğunu okumuştum. Eşin de seni birazcık çekiversin canım, bahanen sağlam ne de olsa.

Kana gitim bugun doktor beni aramisti... ve degerim yukselmisss...
insallah hep devam eder... gec dollenme olmustur buyuk ihtimal.. Hamisim.. :81::81::81::81::81::81::81:

Allahume ya mubdi.. allah korusun meleklerimizi ve bizi..

Gözün aydin canim cok sevindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…