Gerçekten ilginç tahlil yapmadan bunu vermeleri. benim de devlet hastanesinde düşük yaptığımda gittğim doktor iğne veririz demişti şimdi başka biri başladı o vermedi sadece coraspin iç dedi.valla bizi deniyorlar hakkımızda hayırlısı olsuncoraspin bir nebze neysede bana bir de doğuma kadar her gün yapılması gereken iğne verdi. ben ona takıldım
Hayırlı olsunMerhaba kızlar, bugün Doktor kontrolüm vardı. Bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür. Bir de kafamı karıştıran bir durum var. Dünden beri karnımda regli ağrısı başlangıcı gibi bir ağrı vardı. Dr ultrasonda rahimde hafif bir kan pıhtılaşması gördü. Zamanla yok olacağını belki az bişey kanama yapabileceğini, dikkatli olmamı evde istirahat etmemi söyledi. Benzer durum yaşayan varsa yazarsa sevinirim.
Kana gitim bugun doktor beni aramisti... ve degerim yukselmisss...
insallah hep devam eder... gec dollenme olmustur buyuk ihtimal.. Hamisim.. :81::81::81::81::81::81::81:
Allahume ya mubdi.. allah korusun meleklerimizi ve bizi..
Moralinizi bozmayın sizin de geç döllenme olabilir. ilk haftalar böyle olabiliyor. Benim oğlum da geç görünmüştü kalp atışını 7+6 da görmüştük şimdi 8 yaşında herşeyin hayırlısı boş da olabilir ama geç de görünebilir bunu unutmayın çok takarsanız hcg takibi yapın 2 gün arayla en rahatlatıcı şey bence omerhaba arkadaşlar bugün dr a gittim daha 5 haftalık gözüküyor dedi ama 30 kasımda adet olmuştum 6 bitmiş olması lazımdı neyse sadece kese gözüküyor kalp atışı yok dedi haftaya tekrar gel yine gözükmezse boş kese yada kalbi atmıyor olabilir dedi. Bende moral bozuk geldim işte benimle aynı tarihte olan arkadaşlarım doktorunuz ne dedi size
merhaba arkadaşlar bugün dr a gittim daha 5 haftalık gözüküyor dedi ama 30 kasımda adet olmuştum 6 bitmiş olması lazımdı neyse sadece kese gözüküyor kalp atışı yok dedi haftaya tekrar gel yine gözükmezse boş kese yada kalbi atmıyor olabilir dedi. Bende moral bozuk geldim işte benimle aynı tarihte olan arkadaşlarım doktorunuz ne dedi size
saol canim benim. benim sat 26 kasimdi. sende pazartesi allahimin izniyle duyarsinn bizee guzel haberlerini verirsinn. sende izmirdesin dimi canim. hangi doktora gitcen
Evet canım izmirdeyim . 10. haftaya kadar ege doğum hast. ameliyatımı gerçekleştiren doktorumla devam edeceğiz sonrası için doktor arayışındayım. Bi taraftan da egepolden randevu aldım 23 üne vermişlerdi gökalp Beyi çok duydum arkadaşlardan falan. Ama onun da yoğunluğundan dolayı istemiyor gibiyim. İnşallah güzel haberlerle dönerim kontrolden ve sizinle paylaşırım
Geçmiş olsun canım sanada ,ardından hemen hamiş kalınabiliyo demekki darısı başıma artık inşallah bebişinde sana sıkı sıkı tutunur
Anladım canım ne güzel rabbim yüzünü güldürmüş yine inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder
Saol canım doktorum beta değerim yüksek değilmiş ondan düşmüş olabilir dedi bide 2 yıl korunmadan sonra ilk ay tutması pek sağlıklı değil dedi bu kadar hala kanam devam ediyo bakalım hayırlısı artık
İnşallah canım kanamam bitsin yine başlıycaz çalışmalara öyle düşünüp teselli ediyorum kendimi inşallah yine aranıza katılırım hamiş olarak
Geçmiş olsun canım sanada ,ardından hemen hamiş kalınabiliyo demekki darısı başıma artık inşallah bebişinde sana sıkı sıkı tutunur
Anladım canım ne güzel rabbim yüzünü güldürmüş yine inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder
Saol canım doktorum beta değerim yüksek değilmiş ondan düşmüş olabilir dedi bide 2 yıl korunmadan sonra ilk ay tutması pek sağlıklı değil dedi bu kadar hala kanam devam ediyo bakalım hayırlısı artık
İnşallah canım kanamam bitsin yine başlıycaz çalışmalara öyle düşünüp teselli ediyorum kendimi inşallah yine aranıza katılırım hamiş olarak
Benimde sat 3 aralik beklenen dogum tarihi 9 eylul,keseyi gorduk ama kalp atisini duyamadik henuz ve benim hic mide bulantim agrim sizim yok sizde durumlar nasil
Evet canım izmirdeyim . 10. haftaya kadar ege doğum hast. ameliyatımı gerçekleştiren doktorumla devam edeceğiz sonrası için doktor arayışındayım. Bi taraftan da egepolden randevu aldım 23 üne vermişlerdi gökalp Beyi çok duydum arkadaşlardan falan. Ama onun da yoğunluğundan dolayı istemiyor gibiyim. İnşallah güzel haberlerle dönerim kontrolden ve sizinle paylaşırım
günaydın kızlarr oof saatler kaldı doktora gitmeme hala işteyim 3 te çıkıcam heyecan dorukta:):)sizler nasılsınız
Hosgeldin hayirli olsun bende de bulanti yok ama midem berbatBenimde sat 3 aralik beklenen dogum tarihi 9 eylul,keseyi gorduk ama kalp atisini duyamadik henuz ve benim hic mide bulantim agrim sizim yok sizde durumlar nasil
Ben de sırf bu konuya yazmak için üye oldum. Maşallah sayınız gün geçtikçe artıyor. Bu arada aranızda en genç benim galiba; 37 yaşındayım ve ilk bebeğim
Şu an 6+4 haftalık hamileyim. 5. haftanın başında keseyi gördük, dün de bebeğimizin kalp atışını duyduk çok şükür.
Bilgilerimi aşağıda yazıyorum. Tabloya beni de eklerseniz çok sevinirim.
SAT: 27 Kasım
BDT: 3 Eylül
ilk gebelik, tek bebek
Hepinize sağlıklı ve huzurlu bir 40 hafta dilerim.
Ve Cok hassas duygusal gergin bi donem yasiyorum surekli esimle kavga ediyorum sudan sebeplerden kavga cikariyorum sizde de oyle mi durum boyle giderse bi terapiste gidicem sanirim
Kana gitim bugun doktor beni aramisti... ve degerim yukselmisss...
insallah hep devam eder... gec dollenme olmustur buyuk ihtimal.. Hamisim.. :81::81::81::81::81::81::81:
Allahume ya mubdi.. allah korusun meleklerimizi ve bizi..
Hosgeldin hayirli olsun bende de bulanti yok ama midem berbat
Hosgeldin canim hayirli llsun
Büyük geçmiş olsun canım 2ay önce aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Çok kafanı takma nolur.Herşey gelip geçiyor.Sağlığına kavuş yine olur işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?