Aynen nazar değmesin inşallah böyle gider , ama bu hafta bana hiç geçmedi canım ya bekle bekle cumartesiyi .. kese vs görsem rahatlayacağım ,
şu iki günü bir atlatsam ...
Monbebe'cim sen hangi şehirdesin?
Kizlar selam nasilsiniz ??
Insallah bugunde guzel haberler aliriz.. allah'im bizi ve meleklerimizi korusun...
Ecem rdvusu vardi bugun..
Canim insallah duyarsin melegini.. insallah hersey yolundadir.. dualarim seninle..kızlar günaydın.bende yarın dr gidicem inş. meleğimin kalp atışlarını duyarız bol bol dua edelim birbirimize.
Günaydın kızlaaar. Bir sürü hamile haberi dolmuş. Benim sat 21 kasımdı. Geç döllenme tam 7 haftalık şu an. Normalde 9 gibi bişey olması gerekirken :)) bi aydır dr dr geziyorum. Çok iyi anlıyorum sizi. Bi kese görünseydi, bi kalp duyulsaydı diye heyecan yapıp durmanızı :)) güzel heyecan bunlar. Ben çok şükür bu hafta duydum kalbi. 6+4 te. Ama bu telaş hiç bitmicek sanırım. Dün eşim sordu ne zaman kesin gözüyle bakıcaz diye. Ben de bir aile büyüğümden duyduğum şeyi söyledim. "Doğup da 40 ı çıktığında. Anlayacağınız bu telaş, bu stres, bu heyecanlı bekleyiş hiç bitmicek gibi :)) bunu kendimize sorun etmeden yaşamak, yaşatmak en güzeli sanırsam. Sonuçta stres, gerginlik de çok etkiliyor bebişlerimizi.
Hepimiz kullanıyoruz sanırım sen al muhakkak .Asıl bu aylarda kullanmak gerek.Doktor niye öyle demiş şaşırdım
Fazlasını vücut idrarla birlikte atıyo diye duymuştumm..
Merhaba arkadaşlar bende bugün öğrendim, hamileyim Allahımın izniyle. Çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. benim hesabıma göre 4+4 günlük hamileyim iki günde bir kan degerime bakılıcak onun haricinde keseyi ne zaman görebilirim arkadaşlar... Ayrıca kasık agrılarınız varmı çok şiddetli değil ama korkuyorum yinede
Kizlar fransiz dergisinde okumustum.. Bir arastirmaya gore..
Dunyada en cok dogum eylul ayinda oluyormus..
Neden ?? Sene'nin sonu olmasi.. tatiler.. yilbasi.. noel..derken kadinlar daha rahat iliskiye giriyormus.. erkeklerde..
tabi bu arada korunmayi unutanlarda oluyormus...
Bizimki yilbasi bebegi galiba..
Masallah baya bereketli bir topik baya berektli bir ay.. dogruluyor gibi arastirmayi..
Canim insallah duyarsin melegini.. insallah hersey yolundadir.. dualarim seninle..
Cok haklisin bu stres cok fena... Hic bitmiyor vallahi..
Benim icin su gunler hic bitmiyor sanki rdvum var onu bekliyorum.. dusuk oldugu icin daha cok korkuyorum..
Hersey allah'tan tabi.. sakin sakin beklemekten baska care yok..
off duygularıma tercuman oldun :) cumt gunu gelmedı banada bide ytıyorum ya hıc gecmıyorn
Aminnn.. Herseyin hayirlisi kizlar.. dualarimiz eksik olmasin..Dua edelim bol bol , Meryem Suresi Yusuf suresi çok iyi geliyormuş ,
Burada paylaşılan duygular okadar saf ve güzel ki bir can için herkes yüreği pır pır .
Bu akşam dua edelim Perşembe akşamı inşallah hakkımızda hayırlı şeyler olur .
Evet aynen oyle canim.. Aaa senin ikinci bebis gene eylul ne guzel..yeni yıl yeni umutlar belkide güzel bir şeylere başlamak hoş oluyor
benim ilki de eylül de doğmuştu 12 eylül ihtilal yaptı cadı normal doğumdu
ama ağustos sıcakları biraz zor geçmişti eve klima almıştık ve işyerinde de
herkes üşüyordu ben açın klimayıııı diyodum
Kızlar bende de kilo var maalesef.
Aaslına bakarsanız evlendikten sonra nerdeyse kendi kilom kadar alarak 115 kg'ya kadr çıktım. En sonunda çocuk çocuk aşkı ile diyetisyen eşliğinde 80 kiloya düştüm ama tabi yazın tatiller, bayramlar derken yine 83,5 kg çıkmıştım.
Hamile kaldıktan sonra da kilo aldım sabah evde 85,7 olarak tartıldım. Yani şimdidne 2,2 kg aldım ve inanın normalde yediğimden asla fazla yemiyorum ama kilo alıyorum şaşılacak şey gerçekten.
Üstelik normalde illa gün içinde abur cubursal bişeyler yerdim şimdi onları da yemememe rağmen kilo almışım. Hergün 100 gr 200 gr biniyor allahtan son 3 gündür gram kilo almamışım :)
Kizlarr günaydın saat 10.30 da randevum var kalp afisi icin gidiyoruz esim düşük riskim var diye asla vajinal baktirtmam diyor karindan zor goruruz gibi 6+4 galiba bugun bakalım neler bekliyor beni
Canim sende mi yurdisindasin.. ben isvicreye yakin oturuyorum..
arkadaş merhaba ben aranızda en kilolu olanınızım utanıyorum :) 102yle hamıle kaldım gecen hafta 105 olmuşum ki ınanamadım şok gecırdım. tabı benım kabızlık gibi bi problemım var 3 4 gun tuvalete çıkamadığım oluyor. doktorum 110 kiloyu aşmıcaz ve senı normal doğurtcam dedi. dikkat edıyorum ama nasıl kılo aldım 10 gunde 3 kılo anlamadım. ama onun dışında kılomla ılgılı bi problemım yok. sende içini rahat tut yani.
hayırlı haberlerini beklıyoruz canım.
Günaydın kızlaaar. Bir sürü hamile haberi dolmuş. Benim sat 21 kasımdı. Geç döllenme tam 7 haftalık şu an. Normalde 9 gibi bişey olması gerekirken :)) bi aydır dr dr geziyorum. Çok iyi anlıyorum sizi. Bi kese görünseydi, bi kalp duyulsaydı diye heyecan yapıp durmanızı :)) güzel heyecan bunlar. Ben çok şükür bu hafta duydum kalbi. 6+4 te. Ama bu telaş hiç bitmicek sanırım. Dün eşim sordu ne zaman kesin gözüyle bakıcaz diye. Ben de bir aile büyüğümden duyduğum şeyi söyledim. "Doğup da 40 ı çıktığında. Anlayacağınız bu telaş, bu stres, bu heyecanlı bekleyiş hiç bitmicek gibi :)) bunu kendimize sorun etmeden yaşamak, yaşatmak en güzeli sanırsam. Sonuçta stres, gerginlik de çok etkiliyor bebişlerimizi.
arkadaş merhaba ben aranızda en kilolu olanınızım utanıyorum :) 102yle hamıle kaldım gecen hafta 105 olmuşum ki ınanamadım şok gecırdım. tabı benım kabızlık gibi bi problemım var 3 4 gun tuvalete çıkamadığım oluyor. doktorum 110 kiloyu aşmıcaz ve senı normal doğurtcam dedi. dikkat edıyorum ama nasıl kılo aldım 10 gunde 3 kılo anlamadım. ama onun dışında kılomla ılgılı bi problemım yok. sende içini rahat tut yani.
Canım benim utanmak da ne demek. Ben forumlarda okuyorum, çok kilolu oldukları halde gayet sağlıklı hamilelik geçirenler var. Önemli olan sağlıklı beslenmek. Bir de ilk aldığımız kiloların önemli bir kısmi ödem galiba. Ben sabahları şiş uyanıyorum genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?