2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
benm kendi doktorum verdi 15 tane bitince gel kalp atışına dedi. benm de 15 bitsin bidaha yok :) sen duydun mukalbini :))))))))

merhaba kızlar bende eylül annesiyim inşallaaahh evlilik sürecinde bu siteden çok faydalandım 2 yıl gezip tozmayla geçti ve istediğimizin 6. ayında hamile olduğumu öğrendik... Sat 14 aralık doktorum 4+5 dedi 2 kere de kimyasal gebelik geçirdim o yüzden biraz korkuyorum rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasiip etsin inşallah tamamına erdirsin burda hep güzel haberlerimizi paylaşalım bu arada sonucu aldıktan sonra birdaha gitmedim 6-7 haftalık olana kadar gitmemeyi düşünüyorum doktora alttan bakmalarını istemiyorum. ilk 3 ay 70 bin tane sübhanallahi ve bihamdihi salavatını çekmemiz faydalıymış ben sürekli felak nas okuyorum allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

Bence duyarsın :)) geç döllenme değilse baya da büyüktür bebiş :))

arkadaşlar;

birazdan doktora gidicem. saat: 14.00 de randevum.
6 haftalık hamileyim.
Kalp atışı için gidiyorum.
çok korkuyorum.

lütfen benim için ve bebeğim için dua edin güzel bir kalp atış sesi duyalım.
gelir gelmez hemen yazacağım.

:18:

Biz geldik kizlarr onda gittik hemen aldi doktor idrara sıkışık olmadigim icin goremedik su ic yyirmi dakika sonra gel dedi 1litre su içtim aksilik ya 11.30a kadar bekledim sonunda sıkıstim hemen gorduk kesemi ve kese icindeki minik bebegimi kalp atisini da dinletti masallah dielimdoktorum gözlerim doldu zor tuttum kendimi aglamamak icin 6+3gunlukmus bebisim 7 mm kesemde 23 Allahim herkese yasatsin bu muhtesem duyguyu devamini nasip etsin Alahim sag salim alalim kucagimiza bebislerimizi inşallah

Merhaba arkadaşlar 2 yıldır bu güzel haber için bekliyorduk. bir kere tüp bebek yaptırdım olmadı ama ikinci denememde tuttu çok şükür. hamilelik takvimi oluşturmak istiyorum bende ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim.

canım tebrıklerrrr.

andrea33 ,gözünaydın canım çok sevindim adına.. Allah nazarlardan korusun sağlık sıhhat versin sanada bebişede maşallah

Canim gozun aydin.. cok sukur.. darisi bekleyen herkese insallah.. usten bakti demi canim..

benm kendi doktorum verdi 15 tane bitince gel kalp atışına dedi. benm de 15 bitsin bidaha yok :) sen duydun mukalbini :))))))))

ben önce duymuştum zaten canım dün kalp atışından 12 gün sorasıydı ve randevum vardı çooook şükür herşey yolundaymış.

Darısı diğer tüm hamile arkadaşlarımın bşına inşallah

andrea33 ,gözünaydın canım çok sevindim adına.. Allah nazarlardan korusun sağlık sıhhat versin sanada bebişede maşallah
Teşekkür ederim canimmmm
Canim gozun aydin.. cok sukur.. darisi bekleyen herkese insallah.. usten bakti demi canim..

Teşekkür ederim canimm darisi sizlere insallah evet ustten bakti diğer türlü esim izin vermiyordu Allahtan gerek kalmadı

Teşekkür ederim canimm darisi sizlere insallah evet ustten bakti diğer türlü esim izin vermiyordu Allahtan gerek kalmadı

Aminn insallah canim.. ii olmus usten bakmasi.. ben simdi 21de gitcem ya allah'in izniyle.. duyarmiyim kalbini ?? kac haftaliik oldugunu bilmiyorum suan.. :44:

Herkese hayırlı günler diliyorum bugün randevusu olanlar inş bir sorun çıkmamıştır her şey yolunda gitmiştir rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bende hamileyim ve bir daha ki randevum cumartesi inş bebeşimi görür kalp atışını duyarım 5+5 ken keseyi gördü kese 6.2 mm küçük olduğunu düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ama ilk bebeğimide kalp atışları durduğu için kaybettim o yüzden telaşlanmadan da edemiyorum progestan kullanıyorum ayrıca bebe aspirinide rabbim hayırlısını versin.

Tebrik ederim, çok sevindim. :)

öncelilkle gözün aydın canım hemen hemen ayni günlerde hamile kalmışız muhtemelen benim sat 1aralık bende cumartesi gidecem inş bende duyarım normal ultrasyonla gördü demi daha önce gitmişiydn yoksa hem keseyi hemn kalp atışını aynı gün mu öğrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…