doktorum da oyle dedi. gerçi gorunum olarak kotu durmuyor benım kılom bıde boyum uzun ama yınede 3 kılo almam şok yarattı. genelde 98 95 arasıydım hepten kabız olduğumdan oldu sanırım doktorum takılma takılırsan daha çok alıyorsun dıyor. sağol yorumun için.
Merhaba arkadaşlar 2 yıldır bu güzel haber için bekliyorduk. bir kere tüp bebek yaptırdım olmadı ama ikinci denememde tuttu çok şükür. hamilelik takvimi oluşturmak istiyorum bende ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim.
benm kendi doktorum verdi 15 tane bitince gel kalp atışına dedi. benm de 15 bitsin bidaha yok :) sen duydun mukalbini :))))))))
Biz geldik kizlarr onda gittik hemen aldi doktor idrara sıkışık olmadigim icin goremedik su ic yyirmi dakika sonra gel dedi 1litre su içtim aksilik ya 11.30a kadar bekledim sonunda sıkıstimhemen gorduk kesemi ve kese icindeki minik bebegimi kalp atisini da dinletti masallah dielim doktorum gözlerim doldu zor tuttum kendimi aglamamak icin 6+3gunlukmus bebisim 7 mm kesemde 23 Allahim herkese yasatsin bu muhtesem duyguyu devamini nasip etsin Alahim sag salim alalim kucagimiza bebislerimizi inşallah
Biz geldik kizlarr onda gittik hemen aldi doktor idrara sıkışık olmadigim icin goremedik su ic yyirmi dakika sonra gel dedi 1litre su içtim aksilik ya 11.30a kadar bekledim sonunda sıkıstimhemen gorduk kesemi ve kese icindeki minik bebegimi kalp atisini da dinletti masallah dielim doktorum gözlerim doldu zor tuttum kendimi aglamamak icin 6+3gunlukmus bebisim 7 mm kesemde 23 Allahim herkese yasatsin bu muhtesem duyguyu devamini nasip etsin Alahim sag salim alalim kucagimiza bebislerimizi inşallah
Gözün aydın canım, maşallah.
arkadaşlar;
birazdan doktora gidicem. saat: 14.00 de randevum.
6 haftalık hamileyim.
Kalp atışı için gidiyorum.
çok korkuyorum.
lütfen benim için ve bebeğim için dua edin güzel bir kalp atış sesi duyalım.
gelir gelmez hemen yazacağım.
:18:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
Buradan yardım alabilirsin.
Herkese hayırlı günler diliyorum bugün randevusu olanlar inş bir sorun çıkmamıştır her şey yolunda gitmiştir rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bende hamileyim ve bir daha ki randevum cumartesi inş bebeşimi görür kalp atışını duyarım 5+5 ken keseyi gördü kese 6.2 mm küçük olduğunu düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ama ilk bebeğimide kalp atışları durduğu için kaybettim o yüzden telaşlanmadan da edemiyorum progestan kullanıyorum ayrıca bebe aspirinide rabbim hayırlısını versin.
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.Benim 2 yaşında tatlı bi kızım var ve şu sıralar ikinci bebeğimin haberini aldım çok mutluyum. Son adet tarihim 4 Aralık bebişim 5 haftalıkken keseyi gördük, kalp atışları için gün sayıyorum haftaya gidecem doktora. beklenen doğum tarihi 11 Eylül şimdiden bütün hamişleri tebrik ediyorum, darısı isteyen herkesin başına
Aminn insallah canim.. ii olmus usten bakmasi.. ben simdi 21de gitcem ya allah'in izniyle.. duyarmiyim kalbini ?? kac haftaliik oldugunu bilmiyorum suan.. :44:
öncelilkle gözün aydın canım hemen hemen ayni günlerde hamile kalmışız muhtemelen benim sat 1aralık bende cumartesi gidecem inş bende duyarım normal ultrasyonla gördü demi daha önce gitmişiydn yoksa hem keseyi hemn kalp atışını aynı gün mu öğrendin
merhabalarr bende bugun kalp atisini duydum cok sukur. pir pir atiyodu gum gum die sesinide duyduk:) Allahima sukur darisi duymayi bbekleyenlere..
canım allah güzel haberlerini duymayı nasip etsin bize :) dularımız seninle. Hadi git gel hep birlikte sevinelim
bebeğimin kalp atışını duydummmmmmmmmmmmmmmm
çok şükür
merhaba sevgili anne adayları bende 3 gün önce öğrendin gebeliğimi tüp bebek benimki ilk bebişim olacak inşallah yaşım 30 4+3 günluk bebişim ne zaman keseyi görürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?