2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

aynen öyle takılma. Ben hergün tartılınca psikolojimde etkileniyor. Artık haftada bir tartılmaya karar verdim.

Ayrıca tatlıyı kestim artık çünkü tatlı oldugu gibi kiloya dönüşüyor bende bunu kaç kez tecrübe ettm :)

Doktorum da maksimum 12 kilo ile hamileliğimi kapamamı istiyor. İnşallah hayırlısı ile 10 kg'dan fazla almam umarım

gözün aydın hadi

ahhh canımmmm çok sevindiiim :) Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla zamanı geldiğinde kucağımıza alalım bebişlerimizi :)

Ben de kalp atışını duyduğumda zor tutmuştum kendimi ağlamamak için çok güzel bir an:) Allah forumdaki diğer tüm hamile arkadaşlarıma nasip etsin.

canım Allah güzel haberlerini duymayı nasip etsin bize :) Dularımız seninle. Hadi git gel hep birlikte sevinelim

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.Benim 2 yaşında tatlı bi kızım var ve şu sıralar ikinci bebeğimin haberini aldım çok mutluyum. Son adet tarihim 4 Aralık bebişim 5 haftalıkken keseyi gördük, kalp atışları için gün sayıyorum haftaya gidecem doktora. beklenen doğum tarihi 11 Eylül şimdiden bütün hamişleri tebrik ediyorum, darısı isteyen herkesin başına

Gözün aydın canım

amin canım hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyucaz

hoşgeldin bebişin hayırlı olsun en son ben duyucam galiba kalp atışını bana 3 hafta sonra gel dedi

bende dün gördüm bebimii kalp atışlarınıda duydum şükürler olsun. rabbim herkeze nasip etsin inşallah. kızlar sizdede aynı sorun varmı ben 1 haftadır acayip şiştim. karnım 5 aylık hamile gibi oldu. elevit progestan bebek asprini ve folik asit içiyorum. sanırım bunlar yaptı. sindirim sistemimde altüst oldu. ne yapmam gerekiyor?

Karkndan bakti canim doktor ben 5+2yken keseyi gormustuk aslinda doktrm yirmu gun sonra gel demisti ama ben dayanamayip baska doktora gittim bugun

merhabalarr bende bugun kalp atisini duydum cok sukur. pir pir atiyodu gum gum die sesinide duyduk:) Allahima sukur darisi duymayi bbekleyenlere..

Canim benim de öyleydi, cok fena sisiyodum, nefes bile alamiyodum. Sonra az az ve sık sık yemeye başladım, ne açım ne tok, hep aradayim. Cok iyi geldi boyle beslenmek. Bir de doktorum Eucarbon adinda aktif kömür tabletleri verdi. Bagirsakta emilmez, o yuzden bebeğe zarari yok, sadece sindirimi kolaylastirir dedi, o da iyi geldi.

Merhaba sevgili anne adayları bende 3 gün önce öğrendin gebeliğimi tüp bebek benimki ilk bebişim olacak inşallah yaşım 30 4+3 günluk bebişim ne zaman keseyi görürüm.

merhaba sevgili anne adayları bende 3 gün önce öğrendin gebeliğimi tüp bebek benimki ilk bebişim olacak inşallah yaşım 30 4+3 günluk bebişim ne zaman keseyi görürüm.

canım ben 4+3 te gördüm ama alttan muayene ile.
Eğer üstten görmek istiyorsan 15 gün falan daha beklemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…