2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım ben 4+3 te gördüm ama alttan muayene ile.
Eğer üstten görmek istiyorsan 15 gün falan daha beklemelisin.

Kızlar muayeneye eşimle mi girsem benimki biraz utangaç ama gel dersem de gelir benden daha duygusalll o anı paylaşsın isterim sizce ..
yaa poff son 24 saatt geç hadi geççççççççççççççççç

Kiz ne kalmis surdaa yaa...
Bence esinde gelsin.. ben cok istiyorum gelmesini oda.. sadece 21gelse artik..

haftalığını sen hesaplar sın canım bilirsin

Yok canim bilemiyorum benimki baya karisti dusukten sonra..
SAT 6 aralikti.. fakat 8 ocakta kanda 24 cikmisti (yani daha cok yeni idi).. :44:bide ben cok gec yumurtluyorum.. :44:
Aslinda ates olcuyorum ama bu ay birakmistim.. :44:

Kalp atışını duyacaksanız bence eşin de gelsin. Çok güzel bir duygu. Benim doktorum beni hazırlattıktan sonra iyice örttürüp babayı da çağıralım diyor. Utanılacak bir durum da olmuyor zaten.

Yok canim bilemiyorum benimki baya karisti dusukten sonra..
SAT 6 aralikti.. fakat 8 ocakta kanda 24 cikmisti (yani daha cok yeni idi).. :44:bide ben cok gec yumurtluyorum.. :44:
Aslinda ates olcuyorum ama bu ay birakmistim.. :44:
canım farketmez seninki geç döllenmş benmki ama genede 6 aralık olarak hesaplanıo doum bile aynı hesaplanıo yani seninki 5+4 gibi. benm de bat 6 aralıktı en sonki. doumunda 12 eylül

Kiz ne kalmis surdaa yaa...
Bence esinde gelsin.. ben cok istiyorum gelmesini oda.. sadece 21gelse artik..

BENCEDE EŞLERİNİZLE GİDİN BEN BUGÜN EŞİMİDE GÖTÜRDÜM KALP ATIŞI İÇİN.
NE BİLEYİM GÜÇ VERDİ ORDA OLMASI.

canım farketmez seninki geç döllenmş benmki ama genede 6 aralık olarak hesaplanıo doum bile aynı hesaplanıo yani seninki 5+4 gibi. benm de bat 6 aralıktı en sonki. doumunda 12 eylül
Hmm.. oyle mi.. peki ben oyle hesap yapim o zaman.. insallah doktor daha net bir bilgi verir canim.. sagol.. ayniyiz o zaman..
BENCEDE EŞLERİNİZLE GİDİN BEN BUGÜN EŞİMİDE GÖTÜRDÜM KALP ATIŞI İÇİN.
NE BİLEYİM GÜÇ VERDİ ORDA OLMASI.
Ayy ne guzell... masallah hep boyle devam eder insallah.. biliyorum cok cok sevincek.. deli kocamm benimm..

Ayy ne guzell... masallah hep boyle devam eder insallah.. biliyorum cok cok sevincek.. deli kocamm benimm.. [/QUOTE]

sevinmez mi?
çok sevinir hemde :) sen götür yanında.

selam canım ben de ankaradayım hangi hastanete gitmeyi düşünüyorsun

Merhabalar Eylul anneleri,
Insallah nasipse bende eylul ayinda anne olucam, yanliz genetik bir problemden dolayi yuzde 70 oraninda bebegimin dusme veya hasta olma ihtimali var. Bunun icin dualariniza ihtiyacim var. Insallah hepimiz rahat hamilelikler gecirip saglikla bebeklerimize kavusuruz ve onlari guzel gunlerde buyuturuz. Allah razi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…