Kızlar muayeneye eşimle mi girsem benimki biraz utangaç ama gel dersem de gelir benden daha duygusalll o anı paylaşsın isterim sizce ..
yaa poff son 24 saatt geç hadi geççççççççççççççççç
Kızlar muayeneye eşimle mi girsem benimki biraz utangaç ama gel dersem de gelir benden daha duygusalll o anı paylaşsın isterim sizce ..
Yok canim bilemiyorum benimki baya karisti dusukten sonra..
SAT 6 aralikti.. fakat 8 ocakta kanda 24 cikmisti (yani daha cok yeni idi).. :44:bide ben cok gec yumurtluyorum.. :44:
Aslinda ates olcuyorum ama bu ay birakmistim.. :44:
Kalp atışını duyacaksanız bence eşin de gelsin. Çok güzel bir duygu. Benim doktorum beni hazırlattıktan sonra iyice örttürüp babayı da çağıralım diyor. Utanılacak bir durum da olmuyor zaten.
Yok canim bilemiyorum benimki baya karisti dusukten sonra..
SAT 6 aralikti.. fakat 8 ocakta kanda 24 cikmisti (yani daha cok yeni idi).. :44:bide ben cok gec yumurtluyorum.. :44:
Aslinda ates olcuyorum ama bu ay birakmistim.. :44:
canım farketmez seninki geç döllenmş benmki ama genede 6 aralık olarak hesaplanıo doum bile aynı hesaplanıo yani seninki 5+4 gibi. benm de bat 6 aralıktı en sonki. doumunda 12 eylül
canım farketmez seninki geç döllenmş benmki ama genede 6 aralık olarak hesaplanıo doum bile aynı hesaplanıo yani seninki 5+4 gibi. benm de bat 6 aralıktı en sonki. doumunda 12 eylül
Merhaba bende eylül de anne olacağım hayırlısıyla inşallah. Son adet tarihim 4 aralık bebeğim olacağını 2ocakta öğrendim ankarada yaşıyorum ve ilk bebegim. Bebeğimin tahmini doğum tarihi 11 eylül 2014 :)
Merhabalar Eylul anneleri,
Insallah nasipse bende eylul ayinda anne olucam, yanliz genetik bir problemden dolayi yuzde 70 oraninda bebegimin dusme veya hasta olma ihtimali var. Bunun icin dualariniza ihtiyacim var. Insallah hepimiz rahat hamilelikler gecirip saglikla bebeklerimize kavusuruz ve onlari guzel gunlerde buyuturuz. Allah razi olsun..