2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar, 5+4 günlük bebeğim ve bugün kalbini dinledik:):) harika birşeydi.. Allahım hepimize sağlıkla kavuştuğumuz günleri göstersin:)
Bu ultrason çıktısının üzerinde hangisi dk.da kaç attığını gösteriyor acaba bileniniz var mı??:)
Çok mutluyum çok.

Naptin cnm duyabildin mi bebisinin kalp atislarini :)

kizlar aranizda subat atamasi bekleyen var mi ? ben atanirsam napcam bilmiyorum yurtdisindayim ve hamileyim ustelik dogum eylulde

canım maşallah erken duymuşsun. alttanmı baktı doktor.

Merhaba arkadaşlar. İzninizle ben de aranıza katılmak istiyorum. 6 haftalık gebeyim. Pazartesi ilk kontrolüme gittim gebelik kesesini gördüm. Haftaya kalp atışlarını görmek için kontrolüm olacak. Sizler ne zaman gördünüz kalp atışlarını?

canım maşallah erken duymuşsun. alttanmı baktı doktor.

8 Aralık son adet tarihim. Doktor ilk başta karından baktı kese ve yolk sac i gördük sadece, alttan ultrasona gerek yok daha birşey göremeyiz büyük ihtimalle haftaya bakalım dedi. Ben ısrar edince alttan baktık ve hem cenini gördük hem kalbini duyduk canım:)

Hosgeldin canim hayırlı olsun ben bugun duydum kalp atisini bebisimin 6+3um ultrasona göre

Erken duymada evhamlanacak birşey yoktur dimi??

Kız bebeklerin erkeklere göre kalp atımızın daha hızlı olmasıyla ilgili birşey okumuştum da o yüzden merak ettim nerde yazdığını ultrasonda. Ne kadar doğru bilinmez tabi.

Kız bebeklerin erkeklere göre kalp atımızın daha hızlı olmasıyla ilgili birşey okumuştum da o yüzden merak ettim nerde yazdığını ultrasonda. Ne kadar doğru bilinmez tabi.

evhamlanacak bişey yok tabi neden olsun canım. ne güzel için rahatlamıştır. ben şu an 4+3 teyim haftaya doktora gidicem o yüzden sordum acaba bende görebilirmiyim diye.

Hosgeldin canim hayırlı olsun ben bugun duydum kalp atisini bebisimin 6+3um ultrasona göre

Teşekkürler. Ben haftaya randevu alıp gideceğim muhtemelen salı ya da çarşamba giderim ve o zaman 6+5 ya da 6+6 olmuş olacağım. Bu dudurmda pazartesi gitsem de karından ultrasonla duyabilirim kalp atışlarını inşallah bir aksilik yoksa değil mi?

evhamlanacak bişey yok tabi neden olsun canım. ne güzel için rahatlamıştır. ben şu an 4+3 teyim haftaya doktora gidicem o yüzden sordum acaba bende görebilirmiyim diye.

Inşallah duyarsın canım ama bence haftaya cuma dan önce gitme genelde 6 haftadan sonra duyuluyo çünkü sanırım.
Güzel haberlerini bekliyoruz!!...

Gec dollenme falan yoksa görürsün canim

arkadaşlar bugun saglıkocagına gittim kan verdim degerim 2712çıktı ve 5 haftalıkmış daha :) kadın doguma gitmedim daha kalp atışı 6 haftalıkken duyuluyorsa haftayı beklemem daha iyi olacak galiba

Selammmm kızlar bugün ilk defa doktora gittim kesemiz göründü herşey gayet nomal dedi doktor darısı görmeyenlere inşallahh...

Karkndan bakti canim doktor ben 5+2yken keseyi gormustuk aslinda doktrm yirmu gun sonra gel demisti ama ben dayanamayip baska doktora gittim bugun

anladım canım tekrar hayırlı olsun benim vajinal ulrasyonla baktı gerçi hiç karından denemedi bile çünkü ilk gebeliğimde de 6 haftallıkken bile anca vajinal ultrasyonda gözüktü bende başka doktora gittim ama oda aynısını söyledi inş cumartesi duyarım bende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…