2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Günaydın kızlar herkese güzel bir hafta olsun yeni katılanlar hoşgeldi :) bu hafta kontrolü olanlara güzel haberler işallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu hafta değil önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yapılacak testi yaptıran varmı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Arkadaslar ayrintili ultrason yaptiranlar ne kadar ucret verdiler?ben denizlideyim burda 190 tl dediler cok mu?bir de 70 tl ye olan bir yer olan ama bu fiyata olan ultrasonda resim ayrintili degilmis.ben de daha cok bebegimi merak ediyorum:)

tatlım ben Ankara'dayım, 360 lira verdim. gitmeni tavsiye ederim, çok keyifli oluyor :)

Selam arkadasalar bi sorum olacakti bilgisi olan cevaplarsa sevinirim suanda 23 haftalik hamileyim temuz ayinda ucaga binebilirmiyim yasak midir.?

Tatlım ben geçen hafta uçağa bindim, o zaman sormuştum..
28. haftaya kadar sorun olmuyormuş. 28-35. haftalar için doktordan yazı almamız gerekiyormuş. 32.den sonra binemiyoruz..bu arada raporun bir haftadan önce olmamalı. İyi uçuşlar :)

Merhaba ayres.Allah hepimize sağlıklı sıhatlı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Bende Eylül annesi olucam inşallah.

bu hafta değil önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yapılacak testi yaptıran varmı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

canım bana perşenbe günü yapılacak.
o zaman sana yazarım nasıl yapıldı v.s

Canim bizde bi ara huseyin kerim i dusundukhuseyinimiz kesin ama kerim selim yagiz kuzey ruzgar arasinda gitgeller yasiyoruz.hayirlisi artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hüseyin kayınpederinin ismi felan mı :) ya zaten uzun bi isim olunca yanına pekbişey yakışmıyor

canım evet rahmimle alakalı ben de garip hisler yaşıyorum mesela cok afedersin lavaboda uzun süre kalınca sanki benden kopacakmış gibi hissediyorum. içeriyle alakalı değil de büyüdüğü gerildiği için alt kısımla alakalıdır diye yorumlamıştım

ben de haftasonu doktoruma sorucam bakalım neyin nesidir, hep aklıma kötü şeyler geliyor, rahim ağzım mı açıldı, plesentam mı aşağı indi, yok kordon mu sarktı töbe töbe allah korusun

ayy cok kötü ya lavman kaka iyy zaten ilk ve son hamileligim allahin izniyle bi dogursam tamam 2den fazla dogum yapanlari hic anlamadim.

ben almanyadayim tam karsimda hastanede suda dogum var ama cok yapan yokmus nedense herkes normal yatakda doguruyomus

Bu lavman ve normal doğumda bile kaka yapma olayı benide ilk defa duyuyorum ama mahvetti

Teskkurler canim benim burda binecigim thy degil malesef insallah sorun olmaz

Doktoruna sordugunda sana magnezyum diasporal vericektır.
Magnezyum eksıklıgınden olur kramplar. Magnezyum içeren yiyecekler ye istersen ilactan öte. Geçmiş olsun

Malesef canim dun doktora gittim soyledim ama hic bi ilac vermedi dogal yoldan diyolar turkiyede iken oglumda kac cesit ilac aliyordum burda troid ilaci haricinde ilac vermiyolar tesekkurler. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…