2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Doktoruna sordugunda sana magnezyum diasporal vericektır.
Magnezyum eksıklıgınden olur kramplar. Magnezyum içeren yiyecekler ye istersen ilactan öte. Geçmiş olsun

Sagol canim sanada gecmis olsun

hüseyin kayınpederinin ismi felan mı :) ya zaten uzun bi isim olunca yanına pekbişey yakışmıyor

Hayir canim esim cok duygulu bi aninda hz.huseyinle ilgili bi prpgram izliyormus.Allaha soz vermis eger bir oglum daha olursa adini huseyin koyucam demis.bana bunu anlatti aradan bir ay gecmedi ki hamile kaldim korundugumuz halde hem de:) ve cinsiyette erkek olunca sozumuzu tutuyoruz. yanina dedigin gibi hicbiseyi yakistiramadik..sordugina gore sizin k.pederin ismi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb canim dr bisey yok dedigine gore sorun yoktur ama kacinci haftandasin.23-24.haftalardan sonra kaslari itice gelistigi icin uykudan uyandiriyo o tepiklereger ilk gebeliginse en gec 25 de ne demek istedigimi anlarsin

Daha dun doktora gititim kramp oldugunu cok bacak agrisi oldugun soyledim kasindirdigim yerleri gosterdim ilac vermedi malesef hamilelikte burda ilac vermiyolar italya da yasiyorum .burda bahcede iki tane erik agaci vardi erikler tutugundan beri yiyorum tursunu bile kurdum okadar cok yedimki niye fayda etmedi acaba sut urunlerine gelince malesef peynir cok yiyorum yogurt sut arada bi iste .teskkur cevabin icin gecmis olsun sanada

canım bende 25. haftamda ucaga bınıcem evet thy aradım 28. den sonra rapor istıyoruz dedi.
ama ben şunu anlamdım benim 25 haftalık demem nasıl ıkna edeck onları... belkı 28 deyım ve 25 dıyorum oyle degılmı?
orayı tam çözemedim. bizim beyanımız yeterlmi?
ve birşey daha ben avm lerde xray cıhazlarından geçmiyorum. havaalanındada geçmeme sansımız varmı?

bu hafta değil önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yapılacak testi yaptıran varmı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Hosgeldin canim.ben bgn yaptiriyorum sabah kalktigimda hicbisey yiyip icmeden dr a geldim.(8 saattir ac olman gerekiyor).50 gr glikoz aldirdilar eczaneden.500 ml suyla glikozu(sekeri) karistirip cozunmesini bekliyorsun.bu karisimi icip tam bi saat sonra kan aldiriyorsun.kan sonucun 40 dk sonra cikiyor.ben suan sonuc bekliyirum.eger sonucun normal degelerdeyse sorun yok..fakat yuksekse duruma gore 75 yada 100 gr sekerle tekrar yukleme testi yapilyor.ac beklemek biraz problem.gidebildigin kadar erken gitmeni oneririm canim..

Evet canim kimsenin oyle bir talebi olmadi ama ben k.pederimi cok sevdigim icin ismini koymak istedim ama iste zor bir isim :) sen yanina bisey bulursan bana da soyle

Malesef canim dun doktora gittim soyledim ama hic bi ilac vermedi dogal yoldan diyolar turkiyede iken oglumda kac cesit ilac aliyordum burda troid ilaci haricinde ilac vermiyolar tesekkurler. ..

merak etme canım ben de tr deyim ama benm doktorum da kan ilacı hariç hiçbir ilaç vermiyor. Kramplar ağrıular oluyomus magnezyum calsiyum verecekmisiniz dedim, tabiki hayır dedi :) Bunların %100 bunlarla alakalı oldugu kanıtlanmadı bile dediö.

Ozaman korkulcak bisey yok bebeklerimiz vitamini neise herseyi alsinda saglikli olsunda ne yapalim biz dayaniriz herseye degilmi tesekkur ettim canim

canım benim doktorum 28 den önce de uçağa binersen gel rapor al kii xray cihazlarından geçme dedi.yani şimdi de rapor alsan
iyi olur senin için.

Evet canim kimsenin oyle bir talebi olmadi ama ben k.pederimi cok sevdigim icin ismini koymak istedim ama iste zor bir isim :) sen yanina bisey bulursan bana da soyle
Olur canim soylerim:)) sen de sole") sansliymissin masallah oglunun ismini koyacak kadar sevmen ne guzel..

Ben de iyim canim gittim 2.doz tetanozumu da oldum bu sefer sag tarafa yaptirdim sola rahat yatayim diye.canim inşallah cikmaz seker cay kahve tuketiyorsan onlar yapiyormus kalp carpintisi benim randevumda 26 sinda az kaldi gorcez bebislerimizi.benim bebis hep asagi vuruo bir de rahmimin sag kemigi agriyor bunlar biraz tedirgin etti beni amapazartesiye kadar beklicem bakalim ne dicek doktrm.sende belki rahminde bebisin ayaklarini hissetmis olabilirsincanm

Teskkurler canim benim burda binecigim thy degil malesef insallah sorun olmaz

kacıncı haftanda seyehat edeceksin canım ? ben de 30 da 10 saatlik uçacagım rapor alırız artık ama ben gelirken thy de kaç haftalık diye sormadılar bile. hamile oldugumu söylemiştim. inşallah sıkıntı cıkmaz.

canım benim doktorum 28 den önce de uçağa binersen gel rapor al kii xray cihazlarından geçme dedi.yani şimdi de rapor alsan
iyi olur senin için.

doktor raporunun xray cihazından gecmemizi nasıl etkiliyor canım anlamadım ki....
Olur canim soylerim:)) sen de sole") sansliymissin masallah oglunun ismini koyacak kadar sevmen ne guzel..

canım evet ismini koyacak kadar kayınpederini sevmen çok hoş...

senin sözlü beyanına inanıyorlar. konu hassas ve sağlıkla ilgili olduğu için insanların yalan söylemeyeceğini öngörüyorlar sanırım. biz de eşimle aynı konuya takılmıştık :) havaalanında hiç bir x-ray cihazına girmedim tatlım, o konuda güvenlik yardımcı oluyor, rahat ol..

doktor raporunun xray cihazından gecmemizi nasıl etkiliyor canım anlamadım ki....

canım evet ismini koyacak kadar kayınpederini sevmen çok hoş...

canım raporu alırsan havaalanındaki görevliler seni xray cihazından geçirmiyor.kontrolden muaf oluyorsun.
o cihazlar çok sağlıksız.
o manada yazdı arkadaşımız.

CANIMMM hafta sonu gıremedım ama aklımsendeydı

gozumuz aydın ne dedım ben bak ne guzel olmus hersey
allah nazarlardan saklasın

22+1 olduk bugün..doktora gittikten sonra daha konsantre olmaya çalışıyorum ve sanki bişeyler oluyo gibi :) ama hala emin değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…