2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Hayırlı olsun canım, sevindim herşeyin yolunda olmasına... çok özel değilse paylaş bizimle merak ettim :)

canım bana perşenbe günü yapılacak.
o zaman sana yazarım nasıl yapıldı v.s

çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için benim kafama takılan bi programda dr biri sağlıksız olduğunu şeker testinin bebekleri ilerde şeker hastası yapacağını söyledi de ondan sordum bi zararı oluyomu araştıran bilen varmı ?

teşekkür ederim canım inşallah bi sorun çıkmaz rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı bizlere bağışlasın sonucunu merakla bekliyorum

Canım bu konularda uzman olan sensin :) Hepimizin sorusuna cevap veriyosun her zaman, eksik olma ama maalesef pek bilgim yok bu konuda.

Sadece duyduğum bişeyi paylaşabilirim bilimsel olmamakla beraber, bu haftalarda bazen bebekler aşağıda hissedilebilirmiş, bazı arkadaşlarım ilerleyen zamanlarda bebeğin kolu-bacağı aşağıdan çıkacakmış gibi hisse kapıldıklarını söylüyor. Bende son zamanlarda tekmeleri daha aşağıdan hissetmeye başladım. Geçen hafta göbek deliğim ve çevresinde hissederken şimdi daha aşağıda hissediyorum. Seninki de benzer bişey olabilir, ama tabii ki doktoruna bi msj yaz sor, bizi de haberdar et e mi

Aramıza hoş geldin, aynı dileklerin 10 katını diliyorum hepimiz için :)

Cinsiyetimiz nedir ?

Kızlar selam,

Bana bu ay içerisinde ( Mayıs ayı boyunca ) özel mesaj gönderen arkadaşlarım; hiç birinizin mesajı bana ulaşmamış. Dün mail adresimi kontrol edince fark ettim.

Sakin görüp de cevap vermediğimi düşünmeyin. Gönderilenleri silmediyseniz tekrar yollayabilirseniz sevinirim, öperim hepinizi

kızlar 24+2 haftalık hamileyim eşiğim aşağıdaydı geçen hafta doktora gittiğimde bundan sonra çıkmaz artık dedi.aranızda eşiği aşağıda olup yukarı çıkan var mı varsa ne zaman çıktı ve böyle durumda olanlara doktorların uyarısı ne oldu acaba ? bana dikkat etmem gereken bişey olmadığını söyledi ilişkiyi ve çalışmayı daha erken bırakırsın sadece dedi.

Niye tercih edilmiyo acaba ,çok şaşırdım...Olur ya öğrenirsen paylaşır mısın benimle ?

yada yemek yemiycen falan galiba ne bilim iyice kendimden korktum.doguma kimseyi sokmam beni bu halde görmesinler

Evet yemeyi önermiyorlar zaten,atıştırabilirsin deniyor...Hem kusmamak da için.Vucut doguma girerken alttan üstten içindekileri boşaltma eğiliminde oluyormuş.Eğer boşaltamazsan da hastanenin prosedürüne göre büyük ihtimalle lavman

Ben 1 ay kadar önce bindim yurtdışı uçuşuna .Geçmeyebilirsin(ben geçmedim) bayan güvenlik görevlileri arıyor o zaman üstünü...

arkadaşlar şimdiye kadar kaçar kilo aldınız ben az aldım da sorun olurmu gerçi haftaya doktoruma soracam ama bilgilerinizi paylaşırsanız iyi olur

Ben 1 ay kadar önce bindim yurtdışı uçuşuna .Geçmeyebilirsin(ben geçmedim) bayan güvenlik görevlileri arıyor o zaman üstünü...

Doktor raporunu göstermeden geçmiştim ben,sormamışlardı bana rapor.N'olur n'olmaz diye yanımdaydı ama raporum...

hmm belli oluyor aslında hamile olduğumuz belli bi haftadan sonra ama doktorum rapor al demişti bana :S

yani evet bende duydum dediğin şeyi.
ama hamilelikle rutin bir test bu tüm hamilelere yapılıyor.
yani bu zamana kadar doğan neredeyse tüm bebişlerin şeker hastası olması gerekmez miydi bu durumda?

birde düşündüğümüz gibi çok çok yüksek şeker vermiyorlar. yani yediğin baklavadan bile ona eş değer şekeri zaten alıyorsn.
ben sende şeker varsa bunun bebeğe daha çok zararı var.
öyle düşün.

hmm belli oluyor aslında hamile olduğumuz belli bi haftadan sonra ama doktorum rapor al demişti bana :S

Tabi belli oluyordu.Ben zaten hamileyim diyerek,göbeğimi gösterdim de geçmedim cihazlardan.Belki haftamın erken olduğunu anladıkları için ya da giriş yaptığın ülkenin prosedürüne göre sormadılar rapor,bilemiyorum.Benim yanımdaydı ama raporum sorma ihtimallerine karşılık...Kesinlikle rapor al,yanında bulunsun...

bende öyle düşünüyorum normalde bile yediğin tatlılarda nerdeyse okadar şeker var bi deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış maksat kafa karıştırıp reklam yapmak sanırım

bende öyle düşünüyorum normalde bile yediğin tatlılarda nerdeyse okadar şeker var bi deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış maksat kafa karıştırıp reklam yapmak sanırım

kesinlikle öle

yani şeker yararlı demiyorum tabiki, yanlış anlaşılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…