Kızlar pazar günü detaylı usg vardı..
oğlum öyle güzel bir poz verdiki Allahım ikide bir o resme bakıyorum...
normal bebeği çeksen ancak bu kadar net cıkar..
Çok sükür herşeyde yolundaydı...
darısı sizin başınıza inşaallah......
Harika ben çok severim iki ismide zevklerimiz benziyormuş
canım bana perşenbe günü yapılacak.
o zaman sana yazarım nasıl yapıldı v.s
Hosgeldin canim.ben bgn yaptiriyorum sabah kalktigimda hicbisey yiyip icmeden dr a geldim.(8 saattir ac olman gerekiyor).50 gr glikoz aldirdilar eczaneden.500 ml suyla glikozu(sekeri) karistirip cozunmesini bekliyorsun.bu karisimi icip tam bi saat sonra kan aldiriyorsun.kan sonucun 40 dk sonra cikiyor.ben suan sonuc bekliyirum.eger sonucun normal degelerdeyse sorun yok..fakat yuksekse duruma gore 75 yada 100 gr sekerle tekrar yukleme testi yapilyor.ac beklemek biraz problem.gidebildigin kadar erken gitmeni oneririm canim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar günaydın.
Size bir sorum olacak benim gibi bir his yaşayan var mı merak ediyorum bir taraftan da endişeleniyorum.
Geçen gün gardrobu toparlarken alt rafa eğilmiyeyim dedim yere bağdaş kurdum oturdum, o sırada rahim ağzı bölgesi mi diyim neresi diyim, genital organımın içinde sanki bişey vardı bir tarafa değen, nasıl anlatılır bilmiyorum, yani orda bişeyin varlığını hissettim. Sonra bir daha olmadı dün aynı şekilde dışarda ilk sandalyeye otururken aynı hissi yaşadım ve korktum, bu his nedir birşeyler ters mi gidiyor. Benim orda hissettiğim şey nedir?
günaydın arkadaşlar kısmetse bende eylül annesi olucam şimdiden bütün anne adaylarına sağlıklı hamilelikler diliyorum rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşaallah
Aramıza hoş geldin, aynı dileklerin 10 katını diliyorum hepimiz için :)
Cinsiyetimiz nedir ?
ayy cok kötü ya lavman kaka iyy zaten ilk ve son hamileligim allahin izniyle bi dogursam tamam 2den fazla dogum yapanlari hic anlamadim.
ben almanyadayim tam karsimda hastanede suda dogum var ama cok yapan yokmus nedense herkes normal yatakda doguruyomus
yada yemek yemiycen falan galiba ne bilim iyice kendimden korktum.doguma kimseyi sokmam beni bu halde görmesinler
canım bende 25. haftamda ucaga bınıcem evet thy aradım 28. den sonra rapor istıyoruz dedi.
ama ben şunu anlamdım benim 25 haftalık demem nasıl ıkna edeck onları... belkı 28 deyım ve 25 dıyorum oyle degılmı?
orayı tam çözemedim. bizim beyanımız yeterlmi?
ve birşey daha ben avm lerde xray cıhazlarından geçmiyorum. havaalanındada geçmeme sansımız varmı?
doktor raporunun xray cihazından gecmemizi nasıl etkiliyor canım anlamadım ki....
görevlilere raporu gösterince xray den geçmiyorsun doktorumun söylediğinden anladığım kadarıyla.
Doktor raporunu göstermeden geçmiştim ben,sormamışlardı bana rapor.N'olur n'olmaz diye yanımdaydı ama raporum...
Doktor raporunu göstermeden geçmiştim ben,sormamışlardı bana rapor.N'olur n'olmaz diye yanımdaydı ama raporum...
çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için benim kafama takılan bi programda dr biri sağlıksız olduğunu şeker testinin bebekleri ilerde şeker hastası yapacağını söyledi de ondan sordum bi zararı oluyomu araştıran bilen varmı ?
hmm belli oluyor aslında hamile olduğumuz belli bi haftadan sonra ama doktorum rapor al demişti bana :S
CANIMMM hafta sonu gıremedım ama aklımsendeydı
gozumuz aydın ne dedım ben bak ne guzel olmus hersey
allah nazarlardan saklasın
teşekkür ederim canım cinsiyeti erkek
yani evet bende duydum dediğin şeyi.
ama hamilelikle rutin bir test bu tüm hamilelere yapılıyor.
yani bu zamana kadar doğan neredeyse tüm bebişlerin şeker hastası olması gerekmez miydi bu durumda?
birde düşündüğümüz gibi çok çok yüksek şeker vermiyorlar. yani yediğin baklavadan bile ona eş değer şekeri zaten alıyorsn.
ben sende şeker varsa bunun bebeğe daha çok zararı var.
öyle düşün.
Erkek senesi bu sene gerçekten :) İlk bebiş mi ?
bende öyle düşünüyorum normalde bile yediğin tatlılarda nerdeyse okadar şeker var bi deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamışmaksat kafa karıştırıp reklam yapmak sanırım
arkadaşlar şimdiye kadar kaçar kilo aldınız ben az aldım da sorun olurmu gerçi haftaya doktoruma soracam ama bilgilerinizi paylaşırsanız iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?