2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar, beni demin sağlık ocağından aradılar. Pazartersi günü öğle arası sağlık bakanlığından gelip seminer gibi bişey vericeklermiş. Katılımınızı bekliyoruz dediler, o zamana kadar İstanbul'a dönersem gitmeyi planlıyorum kısmetse
Sizi de aradılar mı merak ettim ya da bilgisi olan var mı ??

Canım, Allah gani gani rahmet eylesin, bebişine uzun ömürler versin inş, tabii ki okuruz ne demek... Senin ismin ya da sadece kardeşinin ismi neydi ?

ben tugba kardesım muzaffer

sagol canım benım
allah hepımızın aılesıne sevdıklerıne ve bebklerıne uzun ve hayırlı omur nasıp etsın

Kizlar gunaydn naslsinz? Belki tuhaf olacak ama son zamanlarda +18 ruyalar goreniniz var mi bu donemlerde olabilir diyolar ama hormonlarla mi alakali acaba ?

Anacım yatmadan abdest falan al ya da ayetel kürsi, felak nas oku da yat. Hey Allahım ya kızım Ne zaman normal bi soruyla buraya geleceksin sen deli

hayatım senin ilk bebeiş mi valla ilk bebişse ve bu kadar sakinsen gerçekten alnından öpüyorum, olması gerektiği gibisin, 2. ve sonraki cocuklarını bekleyen anne sakinliği var sende maşallah :)

hayatım senin ilk bebeiş mi valla ilk bebişse ve bu kadar sakinsen gerçekten alnından öpüyorum, olması gerektiği gibisin, 2. ve sonraki cocuklarını bekleyen anne sakinliği var sende maşallah :)

Allah herkese tuba gibi tarlada doğum yapıp, çapaya devam edebilen yiğit ana kuvveti versin inş. En güzelini yapıyosun valla, biz manyak gebeler

valla ılk bebegım hemde bı sure ısteyıp ay olmuyor dıyıp buldugum bı bebek

sakınım cunku olcaga yapacak bıseyım yok
alnıma ne yazılmıssa o olacak
sakınım ama gamzsız degılım

doktora gıdıyorum hemde ıkı tane bır devlet bır ozel doktora
yemegımı yıyıorum
elımden geldıgınce saglıklı beslenıyorum
doktorum hersey yplunda dıyor cok sukur
gerısını dıdıklenmıyorum
mutlaka bısey cıkar
oda nankorluk olur
ne sorunlarla ugrasan anneler var

gerısını allaha havale edıyorum

kardesımı kaybettıkten sonra anladım bunu hersey bızım ıcın
sukredıyorum daha kotu durumları dusunerek

hersey ıyı ve saglıklı gıder dogurursun
sonra bı anda hersey alt ustde olabılır

ne saglıklı olması nede ufak sorunlar bseyın gostergesı degıl kı
allahım guzel yazılar yazsın
basımıza gelecek musıbetler de boyle ufak seyler olsun olumden baska hereye care var

cok yazdım sanırım

canım son gidişimde ona doktorum baktı ama üstten. herkez bana göbeğin aşağıda diyordu onu sordum hayır bebek yukarıda göbek o şekilde gözükebilir eşide yukarda birde rahme bakalım açıklık yoksa problemde yok dedi ultrasonla hem tam kapalı hemde bir ölçüm yapılıyormuş rahim aağzında o ölçümü yaptı hiçbir şekilde bişey olmaz dedi. benim tedirginliğim şuanda bebeğimin kilosu düşük kilolu dpğmasını istemiyorum. benim takıntım bu.

Allah inşallah bana 3 kg nin üzerinde veya bu kiloda bir sağlıklı bir bebek nasip etsin. eli yüzü düzgün aklı bütün vatana millete bize hayırlı nasip etmesi daha önemli tabikide.

Anacım yatmadan abdest falan al ya da ayetel kürsi, felak nas oku da yat. Hey Allahım ya kızım Ne zaman normal bi soruyla buraya geleceksin sen deli

Hahahahah kuzum isteyerek gormuyorum ya napiim her gece okumaya calisiyrm ama bazen unutuyorm haklisn okumak lazim. Senin gibi hem anarsit hem din bilgisine sahip olmayi beceremedm ben hahahaha

kaynanamın hurafeleri çok fazla. örneğin aşure pişerken tencere kapağında biriken nemleri alım yüzümüze sürmek yumurta kaynattıktan sonra suyu gözlerimize sürmek başımızdan kahve geçirip yakına vermek bebek doğunda illa sarı başörtü biyerlere örtmek beşiğe 40 gün makas süpürge çöpü sokuşturmak vs.

şimdide hamileliklerimde sabun ve yağ alıp yakamdan sokup göbeğimde çıkarıyo 3 kere Allah Ayşe anamızınki gibi doğum nasip etsin deyip fakire veriyo ne yalan söylim bazen hoşumada gidiyo

kurşun döktürmek favorim ama en son çocukken yapılmıştı bana gene istiyorumda yapan hoca bulamıyom

Kizlar gunaydn naslsinz? Belki tuhaf olacak ama son zamanlarda +18 ruyalar goreniniz var mi bu donemlerde olabilir diyolar ama hormonlarla mi alakali acaba ?

bu hamileliğimde soğukluk başladı bende ama rüyamda nedense tam tersi şeyler görüyorum en son 2 gün önce görmüştüm.

Oo süper o zaman. Bugün sadece üstten, uzun uzun bakacak doktor. Bak annesi bu beyni, bu böbrekleri, bu kalbi vs diyecek ve sen çok güzel haberlere döneceksin bak gör. Bebişin kilolu doğması sağlık demek değil ki her zaman. Allah gönlüne göre versin tabii inş. Ama bebiş Kaç kilo, kaç cm olursa olsun, doktorldan iyi haberlerle gelmen önemli, aynen dediğin gibi herşeyi tastamam olsun ve size-vatana millet hayırlı evlat olması önemli. Haberlerini bekliyoruz...
Kalbini ferah tut lütfen, yoksa sana da dondurma ye dicem :))

Son düzenleme:

dondurma hakkında başıma geleni okumadınmı sabah akşam yiyom ama doktor haftada 2 ye düşürdü ama ben hergün yemessem dayanamıyooooommm.

Beni aradılar ,yaptırıcak mısınız diye sordu hemşire...Yaptırmıycam dedim konu kapandı :) Benim doktorum bana bıraktı,ister yaptır ister yaptırma dedi ,ben de araştırmalarım sonucu gereksiz buldum ve aşı sonrası komplikasyonlarla uğraşmak istemedim.

Hakikaten ben de şaşırıyorum niye bu kadar kafaya takılıyor küçük sorunlar.Ben normalde çok rahat diilimdir,canım da tatlıdır.İlk kontrolümde plasentam yuvarlak diildi,düşük riskine karşı 10 gün progestan verdi dr.um, normal döndü ,sonra Deli gibi normal doğum istememe rağmen plasenta previa marjinalis cıktı,yukarı cıkmazsa normal dogum yapamayacaksın dendi ,ilerleyen haftalarda çıkmasını bekliyorum yukarı,bebeğimin kalbinde parlaklık çıktı.Hiçbirini kafama takmamaya çalışıyorumVe bütün bunların ilerleyen haftalarda düzeleceğine inanmayı seçiyorum. çünkü hamileyken yaptıgımız stres ve gerginlikler bebeğimiz doğunca onun kaygılı bir insan olmasına sebep oluyormuş.Ortada iyileşebilecek bir sorun varken,kalıcı bir sorun yaratılmış olunuyor stres yaparak ...

Hahahahah kuzum isteyerek gormuyorum ya napiim her gece okumaya calisiyrm ama bazen unutuyorm haklisn okumak lazim. Senin gibi hem anarsit hem din bilgisine sahip olmayi beceremedm ben hahahaha

İlk emir ne ? : Oku... :)
Sen beni boşver, tek bi tarafa saplanmaktansa geniş alıyorum herşeyi

Ben seker yuklemesini dusunuyorum ya acliga dayanamiyorum ne yapacm ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet haklısın valla hele ki bizim gibi evhamlı anneler için zor bi dönem hamilelik:)
Ultrasonda ölçüm yaparken doktorun belirlediği noktalar bütün ölçümleri değiştiriyor o yüzden tekrar ölçmüş doğrusu çıkmıştır. Sen zaten amniyoda yaptırdın bebiş gayet sağlıklı hiçbir problem yok. Doğana kadar şu kadar geri bu kadar ileri de çıkabiliyor ayrıca doğumda tosuncuk gibi çıkıyorlar valla hep okudum bunları. İçin rahat olsuuuun herşey yolunda tatlım

Hahaahah sarı başörtü haricinde diğerlerini ilk defa duydum. Marjinal grup dedikleri kaynana bu işte
İyi niyetle yapıyo neticede, bu da onun içini rahatlatıyo demek ki. Bi an için hayal ettim de o ritüelleri sesli güldüm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…