2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Amaaan bunu okumadan cevap yazmışım. Hadi gözümüz aydın geçmiş olsun

Benim kaynanamda boyle yok bebek dogunca limon skckmos gozlerine mikrobu goturuyrms daha neler nelr ben istemyrm tabiki esimlede konstm hayatim boynca boyle seylere inanmadm inanmamda komik gelyr bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kıyamam ya, bebeğin gözüne limon sıkmak da neymiş yahu. Kaynananla başbaşa bırakmayın yavruyu aman ha Allah korusun.
Ay çok komikler ya :)

Bide bunlar yapılırken 2 yaşımdaki kızım soruyo anne noduuu diye hadi cevap ver doğruyu sölesen dığumu kolaylaştırır desen olmaz hurafe desen olmaz

Şuanda kont başlamak üzere acaba kaynanamın bildiği bişey varmıdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar merhaba,
çalışan arkadaşlara bi sorum olucak hamileliği süresince mesaiye kalmak durumunda olan var mı aranızda?

Senin hipotiroidin diilde haşimaton vardır belki canım.

Belkide canim usg falan da baktiramadim o sirada hamile kalinca bebisin derdine dustum artik insallah dogumdan sonra simdilik sadece ilac tedavısı.Bide ben radyasyonla calistigim icin zaten o da tiroid bezlerini etkiliyor.

Son düzenleme:
Kıyamam ya, bebeğin gözüne limon sıkmak da neymiş yahu. Kaynananla başbaşa bırakmayın yavruyu aman ha Allah korusun.
Ay çok komikler ya :)

Valahi dusunmyrm birakmayi esimide inandirmis cok guldm zaten yok tuzlama falan daha neler

Bebek icin en iyi bakim urunu unu baby cok arastrdm ben

Ay kıyamam minişin de kafası karışacak hepten.

muayene koltuğundan bildiriyo bi de Allah iyiliğini versin.

Bak bakalım muayene sonucu ile kaynananın kehanetlerini tutacak mı :9

Valahi dusunmyrm birakmayi esimide inandirmis cok guldm zaten yok tuzlama falan daha neler

Ay yazık ya, tuzlamak ne yahu ? Tuzlayım da kokma der gibi :) Bu duruma eşinin inanması en fenası, sen adamın aklını başına getirirsin doğuma kadar.

Kaynanan Rus'lara özenip buzlu suya batırıp çıkarmayı da düşünüyodur ben sana diyim :)) Tetik ol ayucum :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin de önce, gerisi halledilir inş,

Şşşt cevap versenize yahu, kendimden alıntı yapar oldum artık

Kimseyi aramadılar mı ? Demek bana özel bi seminer, Sağlık bakanlığımıza bak breh breh :)) Hazır Ankara'dayken bi ziyaret ediyim adamları, tşk edeyim. P,tesi yoĞum beklemeyin diyim

Hahahah sen cok yasa gulmekten oldurdun beni sabahtan beri cok sevdim seni ben. Beni arayan olmadi tatlim galiba gercekten sana ozel yapiyolar semineri :)))

Vallahi canm bu konuda cok sert oldugumu biliyorlar esimde dahil o yuzden ben bebegimi yanimdan ayirmayi bile dusunmuyorum allahm kucagima almayi nasip etsn hayrlsiylan ama zaten cok zorlu yollardan gectm bide boyle inanaclarla bebegimi yoramam

Hahahah sen cok yasa gulmekten oldurdun beni sabahtan beri cok sevdim seni ben. Beni arayan olmadi tatlim galiba gercekten sana ozel yapiyolar semineri :)))

Aha gudumdan sev beni, guduuu Tşk ederim canım cevabın için. Hamile kaldığımda aramamıştı beni sağlık ocağım, ben zorla kayıt yaptırdım resmen gebeyim ulen diye. Yok kalp atışlarını duysunlarmış, yok ilk usg'de göründüğü çıktı ile gitmeliymişim. Ulan döllendi işte çocuk yazsana adımı, yoook. Neyse sonra açtılar kaydımı ve çok ilgililer Allah razı olsun. Sormadın ama paylaşasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…