2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Evet canim aniim haklisin sanki ben oktordandaha iyi biliyomusum gibi davraniyorum, belkide gereksiz endiselere kapiliyorum ama elimde diil

Umarim sen dr randevundan yuzunde guller crk cikarsin

Eger dr da yaptirma dediyse tabiki senin fikrin ben ilkinde de olmustum bundada olacagim bakalim saat 13.30da randevumuz var dr ne diyecek

ne kadar ereksız uzuyorsun kendını bebege yazık guzelım
doktor olan bız degılız onlar
sorun yok dıyorlarsa yoktur
valla ben senın kadar bısey bılmıyorum
yok o uzunluk yok bu uznluk
bosver sen doktoruna guven
guzel beslen allaha dua et
hersey ıyı gıderken bı anda kotude olabılır beklenmedık bı sekılde
o yuzden hıc bu detaylra gırme derım
bıraz sıg olmak lazım canım

Valla çok moral oldun bana teşekkürler arkadaşım ilk defa biraz normal hissettim aldığım kiloları:)
Hipotiroidi varken daha zordur kilo vermek inşallah hepimiz seneye bu zamanlar fıstık gibi oluruz yine

Benimde hipotiroidim var gebelikten önce tsh 6.5 cikiyordu levetron kullaniyorum 100 mg simdi heray kontrol ettiriyorum iyi ama bende ters bisey oluyor normalde hipotiroidi kilo aldirir ben ise istemsiz sekilde kilokaybi yasadim.

arkadaslar gunaydın

guzel bır gun olsun ınsallah

bugun rahmetlı kardesımın dogum gunu
bırer fatıha okuyup kardesımın ve tum olmuslerımızın ruhuna hedıye eden olursa sevınırım

sımdıden cok sagolun

Canim haklisin dogru diyorsun da ben yinede guvenemiyorum iste bak devlette daha cok sterillige onem veriliyor benim özelde bide bu hast daha once hic gitmemistim sirf dr oraya transfer oldu diye gidiyorum

Günaydın canım. Okudum kabul olur inşallah Allah rahmet eylesin. Kardeş acısı çok zordur herhalde Allah geride kalanlara uzun ömür sabır versin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim lutfen böyle seylerle üzme kendini o gelisme geriliyi demek degilki benim ilk oglum surekli 2-3 hafta geriden gelirdi ama saglikli ve cok hareketliydi ama minikti 2500 gr dogurdum kedi yavrusu kadardi minicik ,kafasi misket portakal buyuklugundeydi simdi Masallah fasulye sirigi gibi boyu var itince beni deviriyor yeterki canları yerinde olsun saglikli sihatli zeki olsunlar insallah ,o yuzden sakin sıkma canini yazik hem kendini hem bebisini uzersin.

tesekkur ederım allah razı olsun

Canim benim inan burdaki herkes seni cok iyi anliyor cunku hepimizi ayni kaygilari duyuyoruz ben kac gecedir hep bi korkuyla uyaniyorum kabus goruyorum dusunsene bilincaltim ruyalarima bile rahat vermiyor. Abim doktor suan annem gilde beraberiz surekli biseyer sorup gosterip onu da bunalttim. Ama dun cok sevdigim bi abla bana tevekkel olmaktan bahsetti. Cidden ben uzun zamandir yapmiyodum onu yani tevekkul halinde olmak Allaha guvenmek. Tabi uzerimize duseni yaptiktan sonra insallah bebeklerimizi Allaha emanet arkadasim moralini yuksek tut :)

doğru söylüyorsun canım çok haklısın. Oluruna bırakıcam artık bol bol dua edicem. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Dün doktorum siz karı koca ne kadar fazla şey biliyosunuz ailede doktor mu var dedi. Yooo tamamen meraktan araştırmaktan. Hatta ben de dedim ki keşke biraz cahil olsaydım sorgulayıcı araştırıcı olmasaydım o zaman sukunetle hamileliğimi geçirebilirdim. Ama bu saatten sonra elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıcam, allah bizlere ve bebişlerimize sağlık versin.

Bence iyiki bilgilisin.ben hastanede calisiyorum o kadr cok insanla muhattabimki bazen cileden cikiyorum bilgisizlikten resmen usgeye geliyorlar hamilelik kac haftada olduklarini bilmiyorlar son adet tarihini blmyrlar bir soru soruyrsn cevap yok doktorlr bile cileden cikiyor.iyiki arastiran bir anne adayisin bebegin icin en iyisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen öyle canım. Allah sağlık versin yavrularımıza

Kizlar gunaydn naslsinz? Belki tuhaf olacak ama son zamanlarda +18 ruyalar goreniniz var mi bu donemlerde olabilir diyolar ama hormonlarla mi alakali acaba ?

Aslına bakarsan doktorum da öyle dedi bana, biliçli olmak her zaman daha iyidir, ne hastalar geliyor neler neler var dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…