2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Amin canım hepimiz inş sağlıkla alalım kucağımıza. Zorlu yollardan geçtim derken, neler yaşadın ? İlk mi bu ?

dollendi iste cocuk iyi yaptin tatlim anlat tabi nolucak icini bosalt

Bendede durum ayni cnm ama ruyalarim boyle iste engel olamiyorum

Kız hala aynı konu mu sabahtan beri :) Ne gördüysen artık çıkamadın hala etkisinden :)))

Bundan sonra yatarken Biscolata reklamlarını izleme Günaha sokuyolar insanı, ayıptır ben hiç bakmıyorum onlara iiiğğyy

oyle bi kahkaha attimki etrafimdaki herkes bon bon bakiyo deminden beri vallahi delisin sen doguracagin bebisi dusunemiyorm vallah yok bende bakmiyorm o abilere hele esim baktirmiyo bile :)))

Son düzenleme:
Cok guldum supersiniz.benim esimde kivanc tatlitugu izlemem izn vermyr adama yaksikli dedim diye neymis cok gicikmis begeniyormuss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben yaptım kendime evde olanlardan bi karışım, hatta ilkini bitirdim dün gece yenisini yaptım.
kakao yağı, shea yağı, makadamia yağı, e vitamini, argan yağı,prinç kepeği yağı, karaüzüm çekirdeği yağı, nar çekirdeği yağı
ilk 3ü 2-3 çay kaşığı diğerleri 1 çay kaşığı ööle göz kararı karıştırdım haftada bir tüm vücuduma aklıma geldikçede göbeğime kalçama, göğsüme sürüyorum. kaşıntıyı aldı ve cildim süper yumşacık oldu, yağlı bi hiisi yok ve çokda kalıcı. keramet ilk 4ünde gibi geliyor bana doğumdan sonrada banyo sonrası yağı olarak yaparım bunu pamuk gibi kollarım dirseklerim falan:)) ama çatlakda işe yararmı bilmem ilk doğumumdan kalma çoooook çatlağım var zaten. ozaman lirac kullanmıştım işe yaramadı, kardeşimde kullandı çok memmun kaldı kaymak gibi kızda bi tane çatlak yok, annem hiç bişii sürmemiş ondada çatlak yok piyango bana vurmuş anlaşılan, olsun canı sağ olsun kızımın herşeye değer.

Benimde hipotiroidim var gebelikten önce tsh 6.5 cikiyordu levetron kullaniyorum 100 mg simdi heray kontrol ettiriyorum iyi ama bende ters bisey oluyor normalde hipotiroidi kilo aldirir ben ise istemsiz sekilde kilokaybi yasadim.
haşimoto olabilir mi? onda hipo-hiper troid arasında bazen yıllarca gel gitler yaşanıyor ozaman bi kilo alıyosun bi veriyosun, bi süre sonra hipotroid belirtileriyle son buluyor konu ve hasimoto teşhisi konuyor. birde ilaç alıp tshın düştügü ilk dönemlerde kilo veriliyor yada ilaç dozu fazla gelirde tsh aşırı düşerse de kilo veriliyor, çarpıntı sinir vs..de oluyor ozaman.
şimdi tsh kaç? 2.5 altında tutmaya çalışıyorlar beni.
Kizlar gunaydn naslsinz? Belki tuhaf olacak ama son zamanlarda +18 ruyalar goreniniz var mi bu donemlerde olabilir diyolar ama hormonlarla mi alakali acaba ?
:)))) nedemek olmaz mı:)) bazı rüyalar resmen ..... film gibi oluyor:)))
Bebek icin en iyi bakim urunu unu baby cok arastrdm ben

bakım ürünü derken? yenidoğan pamuk mendillerini çok tavsiye ediyolar, sadece su ve pamukmuş falan, bi alıp denemeyi düşünüyorum bende. ilk çocuğumda en dandik markalardan biriydi şimdi şahbaz olmuş güvenemedim denemeden:)))

geldim kızlar bebişim geri gene küçük yani olsun kan akışında pro olmadıktan sonra çokta umrumda değil. gördüm uzun uzun izledi kızım aynı baba ama oğlan aynı ben ya

Cok guldum supersiniz.benim esimde kivanc tatlitugu izlemem izn vermyr adama yaksikli dedim diye neymis cok gicikmis begeniyormuss

cilgin bu kiz :) seninkininde bi uyuz oldugu varmis.olsun bi kisi takintilari olsun ama dimi,biz gebe kalip kilolari alinca basliyolar vidi vidiya

Sampuani bebek yagi vb seyler bakim urunu olarak.bebek bezi prima biberon dr.browns.

Kızlar doum şeklimiz ne zamn belli olur doktorla konuştunuz mu

geldim kızlar bebişim geri gene küçük yani olsun kan akışında pro olmadıktan sonra çokta umrumda değil. gördüm uzun uzun izledi kızım aynı baba ama oğlan aynı ben ya

Ayy harika ya çok sevindim canım gözün aydı. En önemlisi kan akışıydı o da iyi çok şükür. İinan bana son 3 ayda öyle hızlı, öyle güzel kilo alacak ki bebişin seninle beraber; arayı kapatacak. Kaldı ki sadece bi hafta geriden geliyo endişe edecek hiç bişeycik yok Allahın izniyle.

Kızlar babaya, erkekler anaya demişler :))

cilgin bu kiz :) seninkininde bi uyuz oldugu varmis.olsun bi kisi takintilari olsun ama dimi,biz gebe kalip kilolari alinca basliyolar vidi vidiya

Kusura bakmasin bes yuz kiloda olsam bebegim icin vallahi benim esim yuzu gecti bende daha cok kilo aldi her goren soyluyor depresyona girdi bakti kivancta yakisikli kiskancligi tuttu .dusmaniz kivanca resmen B-)B-)B-)

En önemlisi kan akışında problem olmaması hayatım yoksa gerisi önemli değil. Besleniyor yeterli oksijen gidiyor ya çoook şükürrrr :))))

BUGUN SUPERSIN LENFOMA
senı hep boyşe gulelım
bu gunumde bıle tebessum yarattın yuzumde
allah senınde yuzunden gulumsemeyı eksık etmesın

cok yasa emı sennn

Geldim bende kizlar cok sukur oglusum iyi 500gr olmus göbek kordonuda falan iyi kan akisi gayet normal dedi dr asiyi sordum zaten burada sterilite cok iyi ama sen yinede tek doz yaptir dedi asimizida olduk bu arada bu oglanda ayniiiii baba yaaa olmaz ama 9 ay karninda besle buyut hadi ilk babaya benziyo kopyasi bu bana benzeseydi bari esimde havalara girdi hatunum bukadar cokmu seviyorsun beni iki oglanda benim fotokopim diyor gelde çatlama:)))))

gozumuz aydın canım
gecmıs olsun
cok sevındım

demek kı cok sevıyorsun harbıden esını
masallah allah bozmasın

Amin canım hepimiz inş sağlıkla alalım kucağımıza. Zorlu yollardan geçtim derken, neler yaşadın ? İlk mi bu ?

evet ilk bebegim.soyle anlataym bana uzun yillar pcos dediler evledikten sonra tekrar doktora gittim her ay ayni seyleri soylediler tabiki bende hamile kalma umuduyla beklyrm tabiki her ay test sonuc negatif tabiki sol tarafimin agrisindanda duramyrm yemek yemege korkuyordm neyse ben gene hamileym umuduyla usge baktrdm radyoloji doktruma bana bakti hemn iyi bir doktora git dedi sok oldm cikolata kistin var ve alti cm dedi sonra hastanede calstigim icin doktorlarin hepsini tanyrm kadin dogm doktoruna gittim ayni seyi soyledi ama oldm resmen sol yumurtalik cikolata kisti tupler tikali kanama var icten sag ayni sekilde yikildm kaldm doktorum iyi anlatmaya calsyr ama ben duymyr bile esime burada yapilmz amlyti dedi dogm yapms dedi riske atamam neyse bize doktr adi verdi biz adana acibademe gitti prof mehmet ali vardara adam hemen ameliyt dedi cunku patlama riski var bir tanr cikolata kisti bagirsaklarima yapismis aglamaktan mahvoldm zaten neler yasadm neler 6tane doktor hepsi ayri ayri muayne etti cildircktm resmen agridan o kadr muayne etmemeleri gerekyrdu neyse amelyt oldm agri sanci yedm antbytkler mahvetti beni ben tam hersey bitti dedm bu seferde tupu tikali dediler esime dedim ben artk kaldiramyrm hani biticekti snra bir ay korunmadk ama umudm yok benim tabki agzim falan sulamaya basladi acayip bel agrisi gogus agrisi hamilemym diye dusundm ama umudum yok snra usge bakildi kanda bisey cikmadi bana gene kistin var dediler kendimi cope atasim geldi resmen snra acayip bir sekilde gittim idrar testi aldm ikinci cizgi silikti inanmadm ikinciyi yaptm ayni ertesi gun kan testi yapildi evet hamilydm ama amlyttan snra oldugu icin kimyasal olablr dendi uc gun bekleylm bekledk yukseldi tamam hamilesn ama kalp atisi yok dediler bekle gene bekledk kalp atisi yok cunku gec dollenme olmus doktor tekrar cagrdi snra gittim ve bebegim kalp atislarini duyduk aglamaktan konusamadk bile cocugum olamyacak diye cok korktm ama hep bir korkuyla bu aya geldm cunku yeni amlyt oldgmdab dusuk tehlikesi vardi hep korktm dusucek olucek diye bebisinci aydaym halen korkuyrm doktorum halen soylyr en ufacik biseyi bile kaldirmayacaksn ama cok sukur oglum cok saglikli ve tombisss annesine simsiki sarildi ve beni birakmadi cok dua ettim ve edyrm insallah kucagina hayrlisiylan alirm allahm nasip eder

Ve ben bu durumu yasarken gorumcem hamileydi kaynanam bana durmadan bak gobegi cikms bak kotu daha neler neler piskolojimi iyice alt ust etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…