Arkadaşlar dayanamadım sabah ilk iş diğer doktorumdan randevu aldım. Dünkü ölçümlerde 738 gr çıkan bebeğim bugün 840 gr çıktı. Ve FL ölçümü değil 2 hafta geri 1 hafta da önde çıktı.Allah korusun lütfen kötü düşünme. Hepimiz elimizden geldiğinde beslenmeye çalışıyoruz neticede ihtiyacı olanları senden alıyordur o merak etme. Sen kendini düşün.
BU arada bence benim dünkü doktor randevum pek iyi geçmedi. Akşam hiç uyumadım. Şimdi normal muayenemi kendi doktrum yapıyor, ultrason muayenelerini ise perinatolog olan eşi yapıyor. Genelde doktorum da o an orda bulunuyor ama dün çok hasta vardı ölüçümler yapılırken doktorum başka hasta ile ilgileniyordu.
Bebeğim 740 gr olmuskadın herşey normal dedi, ama biraz sonra süt içiyomusun, yumurta yiyiomusun diye hafif tatlı tatlı sormaya başladı. Ki ben her gün yarım lt sut içiyorum, deli gibi peynir yogurt tüketiyorum haftada 3-4 adet de yumurta yiyiorum. Neyse hayırdır bir sorun mu var dedim ama yok yok falan dedi. Sonra ekranda ölçümlere göüzm takıldı. Biliyosunuz bebeğin kilosunu ve haftası için 4 ana kriter var baş çevresi karın çevresi uyluk miği falan. Ben de diğerleri tamamı ile haftası hatta günü ile uyumlu iken yani 25+2 yazıyordu yanında, FL değeri olan uyluk kemiği ölçümü 23+0 yazıyordu yani tam 16 gün geri!!!!
Tabi ben bunu görünce çok gerildim hemen sorudm FL neden geri diye, ya ölçümden olabilir falan dedi, sonra içimi rahatlatmak için bir daha ölçtü bu defa 24+5 gibi haftama çok yakın bişey çıktı. Ama bu ölçümü sırf ben söledikten sonra içim rahat etsin diye yaptı gibi geldi. O nedenle üzünüm, okuyorum internetten geriliyorum.
Kendi doktorum o arada içeri geldi, ölçümlere baktı hiçbir sorun yok rahat rahat git evine dedi ama bir kere ateş düştü içime. Of kızlar valla hep stres bu hamilelik yaaa((
Aynen oyle sen kendine sIkinti yapma.uzme kendini seni cok iyi anlyrm cunku bende senin gibiym cunku bebek sahibi olmak icin zorlu yollardan gectm cok sukur allaha allahim bana mucizesini verdi (23haftalik hamileym)hep dua et korkularinin olmasi cok normal
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok yaw şeker sonucum çıkınca arayacaklarmış hemen çıkmıyormuş öle dediler.
Allah kabul ederse ben okudum tatlım
Kizlar gunaydn naslsinz? Belki tuhaf olacak ama son zamanlarda +18 ruyalar goreniniz var mi bu donemlerde olabilir diyolar ama hormonlarla mi alakali acaba ?
Okudum canimarkadaslar gunaydın
guzel bır gun olsun ınsallah
bugun rahmetlı kardesımın dogum gunu
bırer fatıha okuyup kardesımın ve tum olmuslerımızın ruhuna hedıye eden olursa sevınırım
sımdıden cok sagolun
Arkadaşlar dayanamadım sabah ilk iş diğer doktorumdan randevu aldım. Dünkü ölçümlerde 738 gr çıkan bebeğim bugün 840 gr çıktı. Ve FL ölçümü değil 2 hafta geri 1 hafta da önde çıktı.
Sabahki doktorum da bebeğin pozisyonuna bağlı olarak bu tarz hatalar olabilir ölçümlerde tam karşında duruyorken tam ölçüsünü alabilirsin ama açılı duruyorsa normalden kısa ölçülür ister istemez dedi. 2 haftaya kadar olan farkları da lütfen kafanıza takmayın dedi.
Allahıma çok şükür rahatladım. Hoş benim kendi doktorumda hiçbir problem yok dediyse de şimdi daha rahat ettim. Hatta sabah ki doktorum 4 kez ölçtü farklı kesitlerden hepsi de haftasından fazlaydı. Çok şükür
arada bır oluyor bana valla
ama normalmıs dıye duydum
kabuslar vs. ruyalar olabılıyormus
Okudum canim
Canim cok iyi yapmisin baska doktora gittigine yoksa düşünür dururdun.ben de senin gibiyim her seyi takiyorum kafama cok stresli bi hamilelik geciriyorum biran once su haftalar gecsede saglikli bir sekilde alsak bebislerimizi kucagimiza
Allah korusun lütfen kötü düşünme. Hepimiz elimizden geldiğinde beslenmeye çalışıyoruz neticede ihtiyacı olanları senden alıyordur o merak etme. Sen kendini düşün.
BU arada bence benim dünkü doktor randevum pek iyi geçmedi. Akşam hiç uyumadım. Şimdi normal muayenemi kendi doktrum yapıyor, ultrason muayenelerini ise perinatolog olan eşi yapıyor. Genelde doktorum da o an orda bulunuyor ama dün çok hasta vardı ölüçümler yapılırken doktorum başka hasta ile ilgileniyordu.
Bebeğim 740 gr olmuskadın herşey normal dedi, ama biraz sonra süt içiyomusun, yumurta yiyiomusun diye hafif tatlı tatlı sormaya başladı. Ki ben her gün yarım lt sut içiyorum, deli gibi peynir yogurt tüketiyorum haftada 3-4 adet de yumurta yiyiorum. Neyse hayırdır bir sorun mu var dedim ama yok yok falan dedi. Sonra ekranda ölçümlere göüzm takıldı. Biliyosunuz bebeğin kilosunu ve haftası için 4 ana kriter var baş çevresi karın çevresi uyluk miği falan. Ben de diğerleri tamamı ile haftası hatta günü ile uyumlu iken yani 25+2 yazıyordu yanında, FL değeri olan uyluk kemiği ölçümü 23+0 yazıyordu yani tam 16 gün geri!!!!
Tabi ben bunu görünce çok gerildim hemen sorudm FL neden geri diye, ya ölçümden olabilir falan dedi, sonra içimi rahatlatmak için bir daha ölçtü bu defa 24+5 gibi haftama çok yakın bişey çıktı. Ama bu ölçümü sırf ben söledikten sonra içim rahat etsin diye yaptı gibi geldi. O nedenle üzünüm, okuyorum internetten geriliyorum.
Kendi doktorum o arada içeri geldi, ölçümlere baktı hiçbir sorun yok rahat rahat git evine dedi ama bir kere ateş düştü içime. Of kızlar valla hep stres bu hamilelik yaaa((
arkadaslar gunaydın
guzel bır gun olsun ınsallah
bugun rahmetlı kardesımın dogum gunu
bırer fatıha okuyup kardesımın ve tum olmuslerımızın ruhuna hedıye eden olursa sevınırım
sımdıden cok sagolun
Ya lütfen canım germe kendini, doktorun sana en doğru bilgiyi vermekle mükellef ve seni olumsuz bişey gördüğünde uyaran bi hekim di mi ? Daha yetkili bi ağızdan duyamazdın herşeyin normal olduğunu... Gerçekten bazen usg cihazına göre ya da ölçüm yapan doktora göre bile değişiyo cm'ler, mm'ler. Tekrar görün doktoruna ya da tekrar aç bi sor için rahat etsin. Biliyosun sen ne hissedersen bebiş de onu yaşıyo içerde... Tabii ki Çok haklısın endişelenmekte, evlat sonuçta. Ama hamilelik biraz da paronayaklık demek ne yazık ki. Her endişemizin sonu "ohh çok şükür bişey yokmuş" diye bitmiyor mu ? Bu da öyl bişeydir...
Şimdi bi dondurma ye bak nasıl iyi gelecek :) Topaç gibidir bebişin Allahın izniyle ben eminim buna
ben de goruyorum komik geliyo amaKizlar gunaydn naslsinz? Belki tuhaf olacak ama son zamanlarda +18 ruyalar goreniniz var mi bu donemlerde olabilir diyolar ama hormonlarla mi alakali acaba ?
kızlar ben bugün ayrıntılı ultrasona gidicem nerden bakıyorlar. alttanmı?
Arkadaşlar dayanamadım sabah ilk iş diğer doktorumdan randevu aldım. Dünkü ölçümlerde 738 gr çıkan bebeğim bugün 840 gr çıktı. Ve FL ölçümü değil 2 hafta geri 1 hafta da önde çıktı.
Sabahki doktorum da bebeğin pozisyonuna bağlı olarak bu tarz hatalar olabilir ölçümlerde tam karşında duruyorken tam ölçüsünü alabilirsin ama açılı duruyorsa normalden kısa ölçülür ister istemez dedi. 2 haftaya kadar olan farkları da lütfen kafanıza takmayın dedi.
Allahıma çok şükür rahatladım. Hoş benim kendi doktorumda hiçbir problem yok dediyse de şimdi daha rahat ettim. Hatta sabah ki doktorum 4 kez ölçtü farklı kesitlerden hepsi de haftasından fazlaydı. Çok şükür
Al bu da sana çok sanlaamlı bi kapak olsun, bize de ders olsun
Vallahi çok çok sevindim, evhamını anlıyorum bende yapıyorum bunları :) Şu güzel günde birbirimiz için dua edelim kızlar. Hem bebişlerimiz için, hem kendi sinir sistemimiz adına
hahahahaha:) dondurmaaaa haa çok iyi fikir valla öğle aramda bu fırsatı değerlendirmeliyim.
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım :)
Okudum canim
Canim cok iyi yapmisin baska doktora gittigine yoksa düşünür dururdun.ben de senin gibiyim her seyi takiyorum kafama cok stresli bi hamilelik geciriyorum biran once su haftalar gecsede saglikli bir sekilde alsak bebislerimizi kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?