2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Arkadaşlar dayanamadım sabah ilk iş diğer doktorumdan randevu aldım. Dünkü ölçümlerde 738 gr çıkan bebeğim bugün 840 gr çıktı. Ve FL ölçümü değil 2 hafta geri 1 hafta da önde çıktı.

Sabahki doktorum da bebeğin pozisyonuna bağlı olarak bu tarz hatalar olabilir ölçümlerde tam karşında duruyorken tam ölçüsünü alabilirsin ama açılı duruyorsa normalden kısa ölçülür ister istemez dedi. 2 haftaya kadar olan farkları da lütfen kafanıza takmayın dedi.

Allahıma çok şükür rahatladım. Hoş benim kendi doktorumda hiçbir problem yok dediyse de şimdi daha rahat ettim. Hatta sabah ki doktorum 4 kez ölçtü farklı kesitlerden hepsi de haftasından fazlaydı. Çok şükür

Aynen oyle sen kendine sIkinti yapma.uzme kendini seni cok iyi anlyrm cunku bende senin gibiym cunku bebek sahibi olmak icin zorlu yollardan gectm cok sukur allaha allahim bana mucizesini verdi (23haftalik hamileym)hep dua et korkularinin olmasi cok normal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sevindim senin adina annesi bebegin gayet saglikliymis allahim kucagina almayi nasip etsn.

çok teşekkür ederim arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da. Aynen öyle hiçbirimiz kolay anne olmadık, ben de aşılama sonucu anne adayı oldum. Allah kucağımda da sağlıkla göstermeyi nasip etsin.

Son düzenleme:
Kizlar gunaydn naslsinz? Belki tuhaf olacak ama son zamanlarda +18 ruyalar goreniniz var mi bu donemlerde olabilir diyolar ama hormonlarla mi alakali acaba ?

arada bır oluyor bana valla
ama normalmıs dıye duydum
kabuslar vs. ruyalar olabılıyormus

Okudum canim

Canim cok iyi yapmisin baska doktora gittigine yoksa düşünür dururdun.ben de senin gibiyim her seyi takiyorum kafama cok stresli bi hamilelik geciriyorum biran once su haftalar gecsede saglikli bir sekilde alsak bebislerimizi kucagimiza

Amin insallah canm hayirli bir sekilde allahim dogmalarini nasip etsn

evet canım ben günler boyu huzursuz olacağıma bebeğimi strese sokacağıma 2. görüş almaktan yanayım. Aynı kafadayız bu açıdan :)

Ya lütfen canım germe kendini, doktorun sana en doğru bilgiyi vermekle mükellef ve seni olumsuz bişey gördüğünde uyaran bi hekim di mi ? Daha yetkili bi ağızdan duyamazdın herşeyin normal olduğunu... Gerçekten bazen usg cihazına göre ya da ölçüm yapan doktora göre bile değişiyo cm'ler, mm'ler. Tekrar görün doktoruna ya da tekrar aç bi sor için rahat etsin. Biliyosun sen ne hissedersen bebiş de onu yaşıyo içerde... Tabii ki Çok haklısın endişelenmekte, evlat sonuçta. Ama hamilelik biraz da paronayaklık demek ne yazık ki. Her endişemizin sonu "ohh çok şükür bişey yokmuş" diye bitmiyor mu ? Bu da öyl bişeydir...

Şimdi bi dondurma ye bak nasıl iyi gelecek :) Topaç gibidir bebişin Allahın izniyle ben eminim buna

Canım, Allah gani gani rahmet eylesin, bebişine uzun ömürler versin inş, tabii ki okuruz ne demek... Senin ismin ya da sadece kardeşinin ismi neydi ?

hahahahaha:) dondurmaaaa haa çok iyi fikir valla öğle aramda bu fırsatı değerlendirmeliyim.

Çok teşekkür ederim canım arkadaşım :)

kızlar ben bugün ayrıntılı ultrasona gidicem nerden bakıyorlar. alttanmı?

Yok şekerim üstten normal bakıyolar ama benim ayrıntılı da doktor, kendi isteği ile alttan bakmama izin verir misin rahim tam açık mı kapalı mı göreyim, erken doğum riskin var mı söylerim demişti. Ona istinaden son 30 sn attan baktı. Bu sadece benim tacrübem herkeste böyle mi bişey diyemem ama bana sorarsan ona da baktır kardeşcim ...

Al bu da sana çok anlamlı-mutlu bi kapak olsun, bize de ders olsun
Vallahi çok çok sevindim, evhamını anlıyorum bende yapıyorum bunları :) Şu güzel günde birbirimiz için dua edelim kızlar. Hem bebişlerimiz için, hem kendi sinir sistemimiz adına

Son düzenleme:

Aynen aynen gerçekten kapak olsun

Dimi yaaa tüm arkadaşlarım için dularım bugün

tesekkur ederım canım sagol

ya kızlar nıye bu kadar gerılıyorsunuz
allahın gucune gıdecek
sakın olun
allah zaten bır mucıze gerceklestırmıs bedenımızde
bıze bebek nasıp etmıs
sukredelım pırprıklenmeyelım
hem sıze hem bebege yazık
tadını cıkarsanıza yahuuu

ooo bebek olunca sız bu pırprıklıkl ne yaparsınız acaba
ıyı dusunun ıyı olsun

hem zaten sakınan goze cop batar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…