evet ilk bebegim.soyle anlataym bana uzun yillar pcos dediler evledikten sonra tekrar doktora gittim her ay ayni seyleri soylediler tabiki bende hamile kalma umuduyla beklyrm tabiki her ay test sonuc negatif tabiki sol tarafimin agrisindanda duramyrm yemek yemege korkuyordm neyse ben gene hamileym umuduyla usge baktrdm radyoloji doktruma bana bakti hemn iyi bir doktora git dedi sok oldm cikolata kistin var ve alti cm dedi sonra hastanede calstigim icin doktorlarin hepsini tanyrm kadin dogm doktoruna gittim ayni seyi soyledi ama oldm resmen sol yumurtalik cikolata kisti tupler tikali kanama var icten sag ayni sekilde yikildm kaldm doktorum iyi anlatmaya calsyr ama ben duymyr bile esime burada yapilmz amlyti dedi dogm yapms dedi riske atamam neyse bize doktr adi verdi biz adana acibademe gitti prof mehmet ali vardara adam hemen ameliyt dedi cunku patlama riski var bir tanr cikolata kisti bagirsaklarima yapismis aglamaktan mahvoldm zaten neler yasadm neler 6tane doktor hepsi ayri ayri muayne etti cildircktm resmen agridan o kadr muayne etmemeleri gerekyrdu neyse amelyt oldm agri sanci yedm antbytkler mahvetti beni ben tam hersey bitti dedm bu seferde tupu tikali dediler esime dedim ben artk kaldiramyrm hani biticekti snra bir ay korunmadk ama umudm yok benim tabki agzim falan sulamaya basladi acayip bel agrisi gogus agrisi hamilemym diye dusundm ama umudum yok snra usge bakildi kanda bisey cikmadi bana gene kistin var dediler kendimi cope atasim geldi resmen snra acayip bir sekilde gittim idrar testi aldm ikinci cizgi silikti inanmadm ikinciyi yaptm ayni ertesi gun kan testi yapildi evet hamilydm ama amlyttan snra oldugu icin kimyasal olablr dendi uc gun bekleylm bekledk yukseldi tamam hamilesn ama kalp atisi yok dediler bekle gene bekledk kalp atisi yok cunku gec dollenme olmus doktor tekrar cagrdi snra gittim ve bebegim kalp atislarini duyduk aglamaktan konusamadk bile cocugum olamyacak diye cok korktm ama hep bir korkuyla bu aya geldm cunku yeni amlyt oldgmdab dusuk tehlikesi vardi hep korktm dusucek olucek diye bebisinci aydaym halen korkuyrm doktorum halen soylyr en ufacik biseyi bile kaldirmayacaksn ama cok sukur oglum cok saglikli ve tombisss annesine simsiki sarildi ve beni birakmadi cok dua ettim ve edyrm insallah kucagina hayrlisiylan alirm allahm nasip eder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gozumuz aydın canım
gecmıs olsun
cok sevındım
demek kı cok sevıyorsun harbıden esını
masallah allah bozmasın
evet ilk bebegim.soyle anlataym bana uzun yillar pcos dediler evledikten sonra tekrar doktora gittim her ay ayni seyleri soylediler tabiki bende hamile kalma umuduyla beklyrm tabiki her ay test sonuc negatif tabiki sol tarafimin agrisindanda duramyrm yemek yemege korkuyordm neyse ben gene hamileym umuduyla usge baktrdm radyoloji doktruma bana bakti hemn iyi bir doktora git dedi sok oldm cikolata kistin var ve alti cm dedi sonra hastanede calstigim icin doktorlarin hepsini tanyrm kadin dogm doktoruna gittim ayni seyi soyledi ama oldm resmen sol yumurtalik cikolata kisti tupler tikali kanama var icten sag ayni sekilde yikildm kaldm doktorum iyi anlatmaya calsyr ama ben duymyr bile esime burada yapilmz amlyti dedi dogm yapms dedi riske atamam neyse bize doktr adi verdi biz adana acibademe gitti prof mehmet ali vardara adam hemen ameliyt dedi cunku patlama riski var bir tanr cikolata kisti bagirsaklarima yapismis aglamaktan mahvoldm zaten neler yasadm neler 6tane doktor hepsi ayri ayri muayne etti cildircktm resmen agridan o kadr muayne etmemeleri gerekyrdu neyse amelyt oldm agri sanci yedm antbytkler mahvetti beni ben tam hersey bitti dedm bu seferde tupu tikali dediler esime dedim ben artk kaldiramyrm hani biticekti snra bir ay korunmadk ama umudm yok benim tabki agzim falan sulamaya basladi acayip bel agrisi gogus agrisi hamilemym diye dusundm ama umudum yok snra usge bakildi kanda bisey cikmadi bana gene kistin var dediler kendimi cope atasim geldi resmen snra acayip bir sekilde gittim idrar testi aldm ikinci cizgi silikti inanmadm ikinciyi yaptm ayni ertesi gun kan testi yapildi evet hamilydm ama amlyttan snra oldugu icin kimyasal olablr dendi uc gun bekleylm bekledk yukseldi tamam hamilesn ama kalp atisi yok dediler bekle gene bekledk kalp atisi yok cunku gec dollenme olmus doktor tekrar cagrdi snra gittim ve bebegim kalp atislarini duyduk aglamaktan konusamadk bile cocugum olamyacak diye cok korktm ama hep bir korkuyla bu aya geldm cunku yeni amlyt oldgmdab dusuk tehlikesi vardi hep korktm dusucek olucek diye bebisinci aydaym halen korkuyrm doktorum halen soylyr en ufacik biseyi bile kaldirmayacaksn ama cok sukur oglum cok saglikli ve tombisss annesine simsiki sarildi ve beni birakmadi cok dua ettim ve edyrm insallah kucagina hayrlisiylan alirm allahm nasip eder
Ve ben bu durumu yasarken gorumcem hamileydi kaynanam bana durmadan bak gobegi cikms bak kotu daha neler neler piskolojimi iyice alt ust etti
BUGUN SUPERSIN LENFOMA
senı hep boyşe gulelım
bu gunumde bıle tebessum yarattın yuzumde
allah senınde yuzunden gulumsemeyı eksık etmesın
cok yasa emı sennn
Aha gudumdan sev beni, guduuuTşk ederim canım cevabın için. Hamile kaldığımda aramamıştı beni sağlık ocağım, ben zorla kayıt yaptırdım resmen gebeyim ulen diye. Yok kalp atışlarını duysunlarmış, yok ilk usg'de göründüğü çıktı ile gitmeliymişim. Ulan döllendi işte çocuk yazsana adımı, yoook. Neyse sonra açtılar kaydımı ve çok ilgililer Allah razı olsun. Sormadın ama paylaşasım geldi
şu sağlık ocağıbnada doktorlarınada gıcık oluyorum alttarafı pratisyen hekimsiniz uzman doktor bile değilsiniz çalıştığım iş dolayısyla prof dr larla çok görüşüyorum. ama şöyle bi bakıyorumda sağlık ocağındaki doktorların bizim çalıştığımız proflara göre havası 1500 uçuylar resmen her gittiğimde aşağılayıcı ifadeler hocam hastanız varmı diye kapıyı çalıyorum körmüsün dergibi dövercesine cevap veriyo az kaldı benim tersimde tanıyan bilir çok pistir. fena kavga ederim. sırf şu gıcık yüzünden aile hekimi hatta sağlık ocağını değiştirebiliyomuyuz araştırıcam.
Genelde böyleler biliyorum. Hiç hakları yok buna, uyar bigün bence. Anlamazsa sıva valla ben hiç acımam öylsine...
Evlenmeden önceki bağlı bulunduğum sağlık ocağında bi yere yatırıp tekmelemedikleri kalmıştı beni. Ne pis karılardı öyle ya.
Şimdiki yerim çok şükür çok iyi. Doktor mini mini bi kız zaten, höt desem yeterKaldı ki işim hemşirelerle, sende öyle yap canım. Kontrolleri hemşireler yapıyo, doktorla işin yok ki. İkametini değiştirmediğin sürece, sağlık ocağını da değiştiremiyorsun diye biliyorum ama yanılabilirim sen yine bi araştır.
Geldim bende kizlar cok sukur oglusum iyi 500gr olmus göbek kordonuda falan iyi kan akisi gayet normal dedi dr asiyi sordum zaten burada sterilite cok iyi ama sen yinede tek doz yaptir dedi asimizida olduk bu arada bu oglanda ayniiiii baba yaaa olmaz ama 9 ay karninda besle buyut hadi ilk babaya benziyo kopyasi bu bana benzeseydi bari esimde havalara girdi hatunum bukadar cokmu seviyorsun beni iki oglanda benim fotokopim diyor gelde çatlama:)))))
Hemşiresini o kadar seviyorumki bitek o değişcek diye korkuyorum kızım bütün aşılarını benim tetenoz aşımı hep o yaptı. o kadar tatlı ki seviyorum kızı. yerinde olmadığında bile cebimden arayo beni yerimde yoktum buyrum diye takip eder. hem insan olarak hem iş olarak 10 numara oğlumda ona gitsin istiyorum ama kısmet işte.
Çok şükür canım, Allah sonuna kadar böyle devam ettirsin inş. Valla baba hiç böbürlenmesin çıkana kadar değişiyo çocuklar, inş bu 2 numara değişir de babası şişsin acıcık :))
Hem merak ettim bebek kime benzerse diğer eş onu daha mı çok seviyomuş :) o zaman benim adam beni daha çok seviyo
Soriyim akşama seviyor musun diye
Canım yaa çok geçmiş olsun neler atlatmışsın çikolata kisti annemde olmuştu genç yaşta onun rahim ve bir yumurtalığı alınmıştı Allah korumuş seni hemde peşinden ne kadar güzel bi hediye vermişbende de pco var geç döllenme oldu başlarda baya canımı sıktı doktorlar bi doktora kalsa nerdeyse alıcaktı bebeğimi kalp atışı yok diye bi de öncesinde bi düşüğüm vardı yaşadıklarını iyi anlıyorum yani insanın ömründen ömür gidiyor bizde kalp atışlarını ilk duyduğumuzda eşim doktora sarılıp ağlamıştı resmen... Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin de bebeişlerimizi sağlıkla kucaklayalım :)
Hahahahaha cok tatlisin canim bana benzerde siser insallah icimi okudun sanki canim öyle derler ya kim kimi daha cok severse cocuk ona benzer diye bende ilk cocukta duymustum anaaaa oglan bir cikti ayni baba hele simdi huyu husu hareketleri yahu uyuma sekli bile ayni baba esim bile diyor oglani göruyorum ama sanki cocuklugumu goruyorum diyor varya valla fotokopi makinasi gibi kadinim tipkisinin aynisini basip cikariyorum bir kendimden basamadim:))))))ne guzel bak sen kendine benzetmissin bravo valla kutluyorum seni;beceriksiz ben...
e senin sorunun olduğunu biliyormuydu?
Canım benim, neler yaşamışsın kıyamam ya. Ne kadar zor şeyler bunlar. Çok şükür atlatmış, bugünlere gelmişsin. Allahın izniyle bu saatten sonra hiç bişey olmaz. En riskli zamanları atlatmışsın. Sağlıkla kucağına aldığın günü de gör dilerim :) Annesine çok bağlı bi delikanlı olacak bu bebiş belli :)
Bende geçen yıl dış gebelik yaşadım, bebiş sağ tüpümü patlattı ve iç kanama geçirdim. Bikaç saat ile hayatımı kurtarmış doktorlar. Baya bildiğin sezaryen ameliyatı yapıp, hem tüpümü almışlar hem iç kanamayı temizlemişler. Kadınlarda en yüksek ani ölüm oranı bu dış gebelikten iç kanamaymış. Bir sürü doktora gittim, %30 şansın var yok diyolar. Tüpten başka çaren yok diyenler, 2. bebekte dış gebelik olma riski çok yüksek diynler ooo bi sürü. Aşılama yaptım tutmadı, her ay ovülasyon testlerini deniyorum olmuyor. Tmm pes dedim. Tüp bebek için para biriktirmeye başladık ve kendi akışına bıraktık. Yani bebek için değil de, karı koca birbirimiz için beraber olunca 2 hafta sonra çift çizgi :)
Rabbim o kadar büyük ki, mucizeleri o kadar çok ki nasıl şükredeceğimi bilmiyorum. Ne yapsam az geliyor şu anda. İsteyen herkese nasip etsin, çok dua ediyorum vallahi herkese ismiyle tek tek.
canim Allah bidaha yasatmasin gecti gitti cok sukur m :):)
ay kuzum sende neler yasamissin hem lenfoma geçirmis hem dis gebelik gecirmis ve buna ragmen bu kadar neseli birisin bravo helal olsun valla Allah bozmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?