2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım yaa çok geçmiş olsun neler atlatmışsın çikolata kisti annemde olmuştu genç yaşta onun rahim ve bir yumurtalığı alınmıştı Allah korumuş seni hemde peşinden ne kadar güzel bi hediye vermiş bende de pco var geç döllenme oldu başlarda baya canımı sıktı doktorlar bi doktora kalsa nerdeyse alıcaktı bebeğimi kalp atışı yok diye bi de öncesinde bi düşüğüm vardı yaşadıklarını iyi anlıyorum yani insanın ömründen ömür gidiyor bizde kalp atışlarını ilk duyduğumuzda eşim doktora sarılıp ağlamıştı resmen... Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin de bebeişlerimizi sağlıkla kucaklayalım :)

canım sorma bende pco hastasıyım senin çocuğun zor olur dediler sonra yumurta uyarıcı ilaç aldım 1 kere oda pco ları büyütmüş patlamışlar karnıma 1 litre kan birikmiş. hastaneye geldiğimde 1 saat daha geç kalsaymışın seni kaybedebilirdik dediler. ameliyat oldum 1 hafta sonra düzeldim işe başladım o ay kasık ağrılarım başladı felaketti ama doktorum yok diye asistanları baktı mikrop kapmış olabilirisn karnında çok su var dediler inş hamile değilsindir eğer öyle ise anormal hamilelik olur dediler.

laboratuvar sonuçlarında mikrop 0 ama bhcg 7 çıktı doktorumu aradım sen eve git yat hiçbişey kafaya takma bu değer şuanda bana bişey ifade etmiyor aynı şekilde sanada dedi. ertesi gün gene doktora gittim ameliyatın düzelmiş kistin kalmamış kanalların açık biraz bekle orana göre konuşucaz yarın tekrar yaptır dedi değer düşerse düşük yapıyorsun aynı kalırsa veya az yükselirse dış gebelik ama 2 katına çıkarsa gebesin dedi eşime anlattım hamilemisin değilmisin yani dedi olabilirmiş dedim. testi yaptırdım ertesi gün 38 çık nerdeyse 3 katı tekrik etti doktor ve 9 ay sonra kızım geldi.

kızım 2 yaşında şu anda pco devam hala. hala 35 gün geçinde adet oluyorum. boş geçtiğim aylar bile var korunuyoruz daha doğrusu korunuyorduk ama Allahın mucesine bakki hem pco luyum hem zor hamile kalırım hem adetlerim 35 günde bir olan ven 1 ayda hamile kalıp kızımı doğursum hemde KAZAYLA yine oğluma hamileyim. hem bu kadar sorun yaşayım hem kazayla hamile kalmak bana mucize gibi geliyor.

uzun oldumu okudunuzmu bilmiyorum ama umudunuzu kaybetmeyin Allah çok büyük. ve ben çok mutlu ve hala hala hala şaşkınım korkudan oğlum diyemiyorum bişey olcak diye

BUGUN SUPERSIN LENFOMA
senı hep boyşe gulelım
bu gunumde bıle tebessum yarattın yuzumde
allah senınde yuzunden gulumsemeyı eksık etmesın

cok yasa emı sennn

Ay canım benim amin... Sende hep gül, Allah seni en çok evladında güldürsün inş. Arada kuduruyoruz naapıcaksın, hayat devam ediyo bi şekilde.

şu sağlık ocağıbnada doktorlarınada gıcık oluyorum alttarafı pratisyen hekimsiniz uzman doktor bile değilsiniz çalıştığım iş dolayısyla prof dr larla çok görüşüyorum. ama şöyle bi bakıyorumda sağlık ocağındaki doktorların bizim çalıştığımız proflara göre havası 1500 uçuylar resmen her gittiğimde aşağılayıcı ifadeler hocam hastanız varmı diye kapıyı çalıyorum körmüsün dergibi dövercesine cevap veriyo az kaldı benim tersimde tanıyan bilir çok pistir. fena kavga ederim. sırf şu gıcık yüzünden aile hekimi hatta sağlık ocağını değiştirebiliyomuyuz araştırıcam.

Canım benim, neler yaşamışsın kıyamam ya. Ne kadar zor şeyler bunlar. Çok şükür atlatmış, bugünlere gelmişsin. Allahın izniyle bu saatten sonra hiç bişey olmaz. En riskli zamanları atlatmışsın. Sağlıkla kucağına aldığın günü de gör dilerim :) Annesine çok bağlı bi delikanlı olacak bu bebiş belli :)

Bende geçen yıl dış gebelik yaşadım, bebiş sağ tüpümü patlattı ve iç kanama geçirdim. Bikaç saat ile hayatımı kurtarmış doktorlar. Baya bildiğin sezaryen ameliyatı yapıp, hem tüpümü almışlar hem iç kanamayı temizlemişler. Kadınlarda en yüksek ani ölüm oranı bu dış gebelikten iç kanamaymış. Bir sürü doktora gittim, %30 şansın var yok diyolar. Tüpten başka çaren yok diyenler, 2. bebekte dış gebelik olma riski çok yüksek diynler ooo bi sürü. Aşılama yaptım tutmadı, her ay ovülasyon testlerini deniyorum olmuyor. Tmm pes dedim. Tüp bebek için para biriktirmeye başladık ve kendi akışına bıraktık. Yani bebek için değil de, karı koca birbirimiz için beraber olunca 2 hafta sonra çift çizgi :)
Rabbim o kadar büyük ki, mucizeleri o kadar çok ki nasıl şükredeceğimi bilmiyorum. Ne yapsam az geliyor şu anda. İsteyen herkese nasip etsin, çok dua ediyorum vallahi herkese ismiyle tek tek.

Genelde böyleler biliyorum. Hiç hakları yok buna, uyar bigün bence. Anlamazsa sıva valla ben hiç acımam öylsine...
Evlenmeden önceki bağlı bulunduğum sağlık ocağında bi yere yatırıp tekmelemedikleri kalmıştı beni. Ne pis karılardı öyle ya.

Şimdiki yerim çok şükür çok iyi. Doktor mini mini bi kız zaten, höt desem yeter Kaldı ki işim hemşirelerle, sende öyle yap canım. Kontrolleri hemşireler yapıyo, doktorla işin yok ki. İkametini değiştirmediğin sürece, sağlık ocağını da değiştiremiyorsun diye biliyorum ama yanılabilirim sen yine bi araştır.

Hemşiresini o kadar seviyorumki bitek o değişcek diye korkuyorum kızım bütün aşılarını benim tetenoz aşımı hep o yaptı. o kadar tatlı ki seviyorum kızı. yerinde olmadığında bile cebimden arayo beni yerimde yoktum buyrum diye takip eder. hem insan olarak hem iş olarak 10 numara oğlumda ona gitsin istiyorum ama kısmet işte.

Çok şükür canım, Allah sonuna kadar böyle devam ettirsin inş. Valla baba hiç böbürlenmesin çıkana kadar değişiyo çocuklar, inş bu 2 numara değişir de babası şişsin acıcık :))

Hem merak ettim bebek kime benzerse diğer eş onu daha mı çok seviyomuş :) o zaman benim adam beni daha çok seviyo
Soriyim akşama seviyor musun diye

Yani bak işte insan gibileri de var, hem senin esas işin hemşireyle gebelik ve bebek konusunda. Ankara'daysan ben bikaç gün daha burdayım gidelim senin şu doktora bi görünelim noooluyo birader deriz salon kadını çizgimizden çıkaracaklar bizi tövbe ya

Hahahahaha cok tatlisin canim bana benzerde siser insallah icimi okudun sanki canim öyle derler ya kim kimi daha cok severse cocuk ona benzer diye bende ilk cocukta duymustum anaaaa oglan bir cikti ayni baba hele simdi huyu husu hareketleri yahu uyuma sekli bile ayni baba esim bile diyor oglani göruyorum ama sanki cocuklugumu goruyorum diyor varya valla fotokopi makinasi gibi kadinim tipkisinin aynisini basip cikariyorum bir kendimden basamadim:))))))ne guzel bak sen kendine benzetmissin bravo valla kutluyorum seni;beceriksiz ben...

Insaallah hayirlisiylan bebeklerimizi kucagimiza aliriz o gunu iple cekiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sukur atlattik ve hamileyiz allahim kucagimiza vermeyi nasip etsin bebeklerimizi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnş sana benzer valla dua edicem tüm feminist duygularımla :) Ben biraz çirkefim galiba oldukça baskın çıktım bebişi kendime benzetme konusunda Sen hanım hanımcık birisin demek ki, isyan yok genlerinde :)

Eşim sinir oldu vallahi, kız olsa neyse annesi güzel benzesin, ama erkek hiç anneye benzer mi yaa, beraber imal ettik bunu diyo ve ciddi ciddi bozuldu he şaka etmiyor yani :))

canim Allah bidaha yasatmasin gecti gitti cok sukur m :):)

ay kuzum sende neler yasamissin hem lenfoma geçirmis hem dis gebelik gecirmis ve buna ragmen bu kadar neseli birisin bravo helal olsun valla Allah bozmasin

ay kuzum sende neler yasamissin hem lenfoma geçirmis hem dis gebelik gecirmis ve buna ragmen bu kadar neseli birisin bravo helal olsun valla Allah bozmasin

Çok acıklı dakikalar yaşıyoruz yahu. Salya sümük simgesi yapmış bi de deli :)) Amin kuzum Allah kimseye göstermesin, geçti gitti çok şükür. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…