2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

nerden buluyosun bu laflari kiz Allah iyiligini versn. salon kadini demis bi de hahahhaha.

Hepten ankarali oldun sende varya artik ankara sarkilari dinlersin hep :))

nerden buluyosun bu laflari kiz Allah iyiligini versn. salon kadini demis bi de hahahhaha.

Hepten ankarali oldun sende varya artik ankara sarkilari dinlersin hep :))

Valla bu lafların kaynağını belirtmesem daha iyi kuzum
Ankara şarkısı duydum ya, açın gızlar arayı salıyom gobrayı varooooğ diye daltonlu maltonlu bişeyler duydum valla akıllara zarar yemin ederim. Ben ki henüz Ankaranın bağlarını özümseyememişken bu çok geldi

hahahahahahahaha ay catlamak uzereyim yemin eederm sen cok cok yasa ins. o sarkiyi duydum klibini bile izledim ben
gercekten reziiilk yani.
canim benim sanada iyi haftasonlari cok optum

Ay güzel olurdu çok alemsin valla istanbuldayım ben ama hatırladıkça çıldırıyorum salağı valla kızarsam hekimin tutumundan dolayı değiştirdiğimide yazarım dilekçeye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biliyordu nasil bilmiyordu farknda deglms soylerkn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Na alaka ya kızında sorun olsa bakalım aynısını yapabilecekmiydi ? Görümceninkinin cinsiyeti ne ?

Aha hahahahahahahaha ay beni ne guldurdun canim allahta seni guldursun ömrün boyunca insallah.bu arada baya zor gunler gecirmissin allah birdaha yaşatmasin allah esinle evladinla yüzünü guldursun .

Son düzenleme:

canım öncelikle kafana takma ilk hamileliliğimde ben aile hekimimi değiştirmiştim form var onu dolduruyosun en üst sağ köşeyede kırmızı kalemle dikkat hamiledir yazıyosun 2 güne kalmadan aile hekim değişiyo bi araştır istersen yanlız nereye teslim ediliyo onu unuttum kayınpederim gidip teslim etmişti o yüzden unuttum

Na alaka ya kızında sorun olsa bakalım aynısını yapabilecekmiydi ? Görümceninkinin cinsiyeti ne ?

Kiz fakat erken dogum yapti gorumcem bebegi asagidaydi cok sukur bebegini sag salim aldi cok sukur

Çok acıklı dakikalar yaşıyoruz yahu. Salya sümük simgesi yapmış bi de deli :)) Amin kuzum Allah kimseye göstermesin, geçti gitti çok şükür. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
allahım çok büyük ve mucizeleri hiç bitmez.bebeklerimiz bizim mucizelerimiz.

Saok canım

Kiz fakat erken dogum yapti gorumcem bebegi asagidaydi cok sukur bebegini sag salim aldi cok sukur

Şimdide seninkinin erkek oluşuna takmazlar inş

Takmaz esim tek erkek zaten gorumcemin oglu var ikinci cocugu kiz

Selam güzel hamişler benide aranıza alırmısınız

25 yaşındayım kızım olucak inş. çok heyecanlıyım... Rabbim hepimizesağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhhh...

25 yaşındayım kızım olucak inş. çok heyecanlıyım... Rabbim hepimizesağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhhh...

Hosgeldin canim. Hayirli olsun saglıkla kucagina alirsin insallah. Benimde 3. Kızım olcak Allah nasip ederse:)

Hosgeldin canim. Hayirli olsun saglıkla kucagina alirsin insallah. Benimde 3. Kızım olcak Allah nasip ederse:)

Çok saol canım cümlemiz inşallah... Maşallah ne kadar güzel üç kızz ne kadar şanslısın

Bu arada haftalarımız aynı hatta bir gün var aramızda...

Nasıl gidiyo hamilelik... Ben tecrübesizimm birazda evhamlıyım

Valla cok kolay geçtiği söylenemez bastan bulantılar sonra 14 haftamda kanamam oldu baya kasık ağrıları yasadım.simdide çatılarım ağrıyo doguma hazırlık :). Yasım 32 gercekten daha gencken hamile olmak daha kolaymış.senin nasıl gidiyor?evham bütün hamilelerde oluyo canım.

Yok mu buara alışveriş yapan miniklere bişeyler alan neler aldınız nerden başladınız resim yokmu aldıysanız koyun görelim bizde olmazmıııı

Canım Allahıma şükürler olsun kanama falan düşük tehlikesi hiç birşeyim olmadı ama en ufak kasık ağrısında bile tedirgin oluyodum. esela sen çatılarım ağrıyo doğuma hazırlık diyosun. ben olsam neden ağrıyo daha doğuma var erken doğummu olacak falan filan artık bütün ailem sen doğursan biz rahatlıycaz diyo canım benim biraz geç oldu 2 sene kadar bu yüzden çok evham yapıyorum sanırım geçen gün rahim ağzımı ölçtü doktor 27 mm çıktı
doktor yalnızca çok fazla yürüme dinlen dedi eve geldim netten baktım milletin doktoru 30mm için 35mm için bile kalkmadan yat demiş. onu taktım şimdi kafaya Amannnn ne biliyimm canım yaaa birşeyii çok fazla da bilmiyceksinn aslında

Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize işallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…