Yani bak işte insan gibileri de var, hem senin esas işin hemşireyle gebelik ve bebek konusunda. Ankara'daysan ben bikaç gün daha burdayım gidelim senin şu doktora bi görünelim noooluyo birader derizsalon kadını çizgimizden çıkaracaklar bizi tövbe ya
nerden buluyosun bu laflari kiz Allah iyiligini versn. salon kadini demis bi de hahahhaha.
Hepten ankarali oldun sende varya artik ankara sarkilari dinlersin hep :))
Valla bu lafların kaynağını belirtmesem daha iyi kuzum
Ankara şarkısı duydum ya, açın gızlar arayı salıyom gobrayı varooooğ diye daltonlu maltonlu bişeyler duydum valla akıllara zarar yemin ederim. Ben ki henüz Ankaranın bağlarını özümseyememişken bu çok geldi
Yani bak işte insan gibileri de var, hem senin esas işin hemşireyle gebelik ve bebek konusunda. Ankara'daysan ben bikaç gün daha burdayım gidelim senin şu doktora bi görünelim noooluyo birader derizsalon kadını çizgimizden çıkaracaklar bizi tövbe ya
Biliyordu nasil bilmiyordu farknda deglms soylerkn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnş sana benzer valla dua edicem tüm feminist duygularımla :) Ben biraz çirkefim galiba oldukça baskın çıktım bebişi kendime benzetme konusundaSen hanım hanımcık birisin demek ki, isyan yok genlerinde :)
Eşim sinir oldu vallahi, kız olsa neyse annesi güzel benzesin, ama erkek hiç anneye benzer mi yaa, beraber imal ettik bunu diyo ve ciddi ciddi bozuldu he şaka etmiyor yani :))
şu sağlık ocağıbnada doktorlarınada gıcık oluyorum alttarafı pratisyen hekimsiniz uzman doktor bile değilsiniz çalıştığım iş dolayısyla prof dr larla çok görüşüyorum. ama şöyle bi bakıyorumda sağlık ocağındaki doktorların bizim çalıştığımız proflara göre havası 1500 uçuylar resmen her gittiğimde aşağılayıcı ifadeler hocam hastanız varmı diye kapıyı çalıyorum körmüsün dergibi dövercesine cevap veriyo az kaldı benim tersimde tanıyan bilir çok pistir. fena kavga ederim. sırf şu gıcık yüzünden aile hekimi hatta sağlık ocağını değiştirebiliyomuyuz araştırıcam.
Na alaka ya kızında sorun olsa bakalım aynısını yapabilecekmiydi ? Görümceninkinin cinsiyeti ne ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok acıklı dakikalar yaşıyoruz yahu. Salya sümük simgesi yapmış bi de deli :)) Amin kuzum Allah kimseye göstermesin, geçti gitti çok şükür. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz
canım öncelikle kafana takma ilk hamileliliğimde ben aile hekimimi değiştirmiştim form var onu dolduruyosun en üst sağ köşeyede kırmızı kalemle dikkat hamiledir yazıyosun 2 güne kalmadan aile hekim değişiyo bi araştır istersen yanlız nereye teslim ediliyo onu unuttum kayınpederim gidip teslim etmişti o yüzden unuttum
Kiz fakat erken dogum yapti gorumcem bebegi asagidaydi cok sukur bebegini sag salim aldi cok sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam güzel hamişler benide aranıza alırmısınız
25 yaşındayım kızım olucak inş. çok heyecanlıyım... Rabbim hepimizesağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhhh...
Hosgeldin canim. Hayirli olsun saglıkla kucagina alirsin insallah. Benimde 3. Kızım olcak Allah nasip ederse:)
Çok saol canım cümlemiz inşallah... Maşallah ne kadar güzel üç kızz ne kadar şanslısın
Bu arada haftalarımız aynı hatta bir gün var aramızda...
Nasıl gidiyo hamilelik... Ben tecrübesizimm birazda evhamlıyım
Valla cok kolay geçtiği söylenemez bastan bulantılar sonra 14 haftamda kanamam oldu baya kasık ağrıları yasadım.simdide çatılarım ağrıyo doguma hazırlık :). Yasım 32 gercekten daha gencken hamile olmak daha kolaymış.senin nasıl gidiyor?evham bütün hamilelerde oluyo canım.
Selam güzel hamişler benide aranıza alırmısınız
25 yaşındayım kızım olucak inş. çok heyecanlıyım... Rabbim hepimizesağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?