Yok mu buara alışveriş yapan miniklere bişeyler alan neler aldınız nerden başladınız resim yokmu aldıysanız koyun görelim bizde olmazmıııı
Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize işallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar.. Arada girip bakıyorum okuyorum ama cevap yazamıyordum.. Canım sıtkıntı ama bu hafta hayırlı haberleri alınca mutlu oldum. Düşük tehlikem dewam ediyordu ignelerdi ilaçlardı derken kanama yerim düzelmeye başladı. YÜCE ALLAHIM sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin AMİN.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sende aramıza h.geldin canm.. Alıntı yapamıyorum tlfndan girdim foruma.
Canım benim bebeğimin çoğu şeyi alındı. Ama fotoları yok pc de malesef.
Ben iki tulumdan başka birşey almadım. Zaten ablamın da kızı vardı onun bir iki kere giyindiği hiç giyinemediği üzerinde etiketleri daha duran koca bavul dolusu çıtçıtlı badiler , robot takımlar , gezmelik kıyafetler , tulumlar , ayakkabılar 1 yaşına kadar olan herşeyi bir dolap dolusu getirdi. Bebişimin amcası bebek arabasını aldı , kayınvalidem harıl harıl örgü örüyo , annem desen daha şimdiden herşeyini aldı alt açması battaniyeleri hastane çıkışı nevresim v.s v.s onun ki de iki bavul dolusu olmuştur. Halayla teyze de bir yandan alıp alıp getiriyorlar almayın da diyemiyorum çok heves ediyolar. Haziran da da inş. annem bebişimin beşiğini alıcakmış. bana sadece odasını yerleştirmek birde kendi ihtiyaçlarımı almak kaldı. Fotolarını odasını hazırlayınca çekip yükliycem zaten şimdi hepsi bazaların altında bavullarda duruyo.
Ama tabii en önemlisi bebeğime bunları hayırlısı ile giydirmek yoksa iki tulumla da büyür yani. YETER Kİ SAĞLIKLI OLSUNLAR
sağlıkla giysin cnm benim 2.bebeğim zaten kıızımdan kalanlar olmuyo çünkü erkek olcak zaten onunkileri görümceme göndermiştik peşimden oda doğurdu çünkü :) ama tabi beşik bebek arabasıpuset fln duruyo onları kullanabilirim bikaç tanede erkeğede kullanılabilecek kıyafetler var zıbın tulum fln gibi onlarda daha çıkarmadım ortaya benimde bazanın altında kız kardeşim 1 hastane cıkış seti almıştı cinsiyeti belli olunca ilk hediyesi benden olcak diye oyle işte haftaya perinatolojide randevum var hayırlı sonuçlarla onu atlatalımda bende ondan sonra ufak tefek başlıcam inşallah :)
Sağol canım. Bende içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Bu arada bir oğlum var. İkinci bebeğimde kız..
Maşallah ne mutlu sana ikinciye anneliği tadıyosun. benimde oğlum olsaydı biraz daha fazla alışveriş yapmam gerekecekti.
ama kız olunca teyzesi sağolsun getirdi zaten benim için saklıyodu senin kızın olursa ona saklıyorum bunları diyip durdu Allah gönlüne gönlümüze göre verdi
bu arada perinatoloji ney canım ne için gidiceksin?
ayrıntılı usg de kalbinde minik bi kitle vardı cnm dr.umda çapa ya yönlendirdi orda perinatoloji detyalı bakıcak ki önemsiz bişeyde olabilirmiş yada önemliyse kitlenin alınması fln gerekebilir derlerse doğuma kardiyoloji dr da girebilirmişki hemen onuda ameliyata alsınlar. ama daha bunları düşünmek için erken şuan salı gününü bekliyorum prof.lar konseyde bakıp değerlendircek bakalım ne dicek inş. önemsiz bişey derler müdahale gerekmez. kaç gündür onun sıkıntısındayım bi belli olsa rahatlasam dua ediyorum sürekli içim ferah inşallah iyi sonuç alcaz diyorum ama dr.dan duyarsam rahatlıcam işte bakalım.
Tabiki her zaman canım. Ne zaman birşey sormak istersen ben ve benim gibi deneyimli anneler burdayız. Bana müsade bugün yogun ve yorucu bir gün geçirdim. Paşamda uyuyorken bende uyuyup uykumu alayım. İyi geceler tatlı anneler ve taptatlı kuzuları..
canım benim inş. hayırlı haberlerle gelirsin dualarım seninle Rabbim onun miik bedeni hürmetine inş. ameliyatı gerektiricek birşey çıkmaz içini ferah tut
tabii insan doktordn duymadan raht edemiyo haklısın ama inş. iyi düşünelimki iyi olsunn ben buna çok inanıyorum kendim yapabiliyomıyum hayır ama iyi düşüncenin iyilik getireceğine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?