2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerini alcaz merak etme rabbime emanet olun

canım endişelenme ilk bebeğin sanırım çok aşırı dayanılmayacak ağrılar olmadıktan sonra korkma vücut yavaş yavaş hazırlanıyo normal yani endişelenme

Günaydın arkadaşlar.. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayu canm, o ağrıların olması çok normal. Artık vucudumuz kaslarımız kendini doğuma hazırlıyor.. Sen sonlara doğru olan ağrıları bilsen sanki heran doğurdum doğuracam şeklinde oluyor..

Günaydın canım benimde aynı sekilde çatılarım ağrıyo yatınca yada oturunca uzun süre zor kalkıyorum acıdan ağrıdan.kramplarda iki üç hafta önce çoktu şimdi biraz iyi.bunlar çok normal doguma hazırlık hepsi bunlar yavaş yavaş başlıyor. Doğumdan bi hafta önce hemen olacak seyler değil sonuçta. Endişelenme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aradm doktoru canim normal dedi guldu zaten bana gene ben diyince gayet normal bisey dedi magnevit kullan dedi gecer dedi bende tamam dedim bebek buyudugu icin olyr dedi

kızlar lavanta keseleri ve elbiseleri patik ve bantları ile beraber satıyorum elbiseler takım 50 tl , mevlüt için hastane çıkışı için istediğiniz renkte lavanta keseleri tanesi de 5 tl dir. umarım beğenirsiniz.

canım endişelenme ilk bebeğin sanırım çok aşırı dayanılmayacak ağrılar olmadıktan sonra korkma vücut yavaş yavaş hazırlanıyo normal yani endişelenme

Evet ilk bebegim normal agrilar fakat ben biraz pirpirikliyim itiraf edeym biraz degl cok doktorumu aradm normal dedi adam bikti benden zaten yakinda gelme derse sasirmam

Depremi hisseden tüm annelere geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bisey sorcam
Benim dktr bisey demedi arkdsm gel ayrintili ultrasona gir dedi cok iyi olur diyor benkararsizim cunku 2li 3lu test yaptirmadim ..girsemm8 girmesemmi sizce

slm kızlar bn 22.haftamdayım şeker yüklemem 154 çıktı doktorum diyetisyene gönderdi ve elimde diyet listem var onu uygulamaya başladım bugün. cuma günü 100gr şeker yüklemesi yapılcak ve korkuyorum..şimdi bende gebelik şekerii mi çıktı bnm gibi olan varmı 100grmda kesinleşir mi napsam bilmiyorum lütfen bilen varsa yazsın

Amin canim bende 23 ay da anca kavusabildim asilama yaptirdim olmadi iki ay dinlenme karari aldım o ay kendiliğinden geldi kizim

Canim bende iki haftadir cati agrisi çekiyorum netten arastirdigimda yaridan sonra baslar diyor agrilar

Bende clexane 0.4 vuruyorum hergün. 4 ayımız kaldı. Hayırlısıyla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…