ayrıntılı usg de kalbinde minik bi kitle vardı cnm dr.umda çapa ya yönlendirdi orda perinatoloji detyalı bakıcak ki önemsiz bişeyde olabilirmiş yada önemliyse kitlenin alınması fln gerekebilir derlerse doğuma kardiyoloji dr da girebilirmişki hemen onuda ameliyata alsınlar. ama daha bunları düşünmek için erken şuan salı gününü bekliyorum prof.lar konseyde bakıp değerlendircek bakalım ne dicek inş. önemsiz bişey derler müdahale gerekmez. kaç gündür onun sıkıntısındayım bi belli olsa rahatlasam dua ediyorum sürekli içim ferah inşallah iyi sonuç alcaz diyorum ama dr.dan duyarsam rahatlıcam işte bakalım.
Gunaydin guzel anneler ya size bisey soracam ben 23haftalik hamileym kalcalarima kramp asiri sekilde giriyr ve catim agriyr annem bebek doguma hazrlik yapmaya baslayr dedi ya ben korktm daha erken deglmmi benim gibi pirpirikligede bu cok soylenir ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayu canm, o ağrıların olması çok normal. Artık vucudumuz kaslarımız kendini doğuma hazırlıyor.. Sen sonlara doğru olan ağrıları bilsen sanki heran doğurdum doğuracam şeklinde oluyor..
Gunaydin guzel anneler ya size bisey soracam ben 23haftalik hamileym kalcalarima kramp asiri sekilde giriyr ve catim agriyr annem bebek doguma hazrlik yapmaya baslayr dedi ya ben korktm daha erken deglmmi benim gibi pirpirikligede bu cok soylenir ya
Günaydın canım benimde aynı sekilde çatılarım ağrıyo yatınca yada oturunca uzun süre zor kalkıyorum acıdan ağrıdan.kramplarda iki üç hafta önce çoktu şimdi biraz iyi.bunlar çok normal doguma hazırlık hepsi bunlar yavaş yavaş başlıyor. Doğumdan bi hafta önce hemen olacak seyler değil sonuçta. Endişelenme.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım benimde aynı sekilde çatılarım ağrıyo yatınca yada oturunca uzun süre zor kalkıyorum acıdan ağrıdan.kramplarda iki üç hafta önce çoktu şimdi biraz iyi.bunlar çok normal doguma hazırlık hepsi bunlar yavaş yavaş başlıyor. Doğumdan bi hafta önce hemen olacak seyler değil sonuçta. Endişelenme.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aradm doktoru canim normal dedi guldu zaten bana gene ben diyince gayet normal bisey dedi magnevit kullan dedi gecer dedi bende tamam dedim bebek buyudugu icin olyr dedi
kızlar lavanta keseleri ve elbiseleri patik ve bantları ile beraber satıyorum elbiseler takım 50 tl , mevlüt için hastane çıkışı için istediğiniz renkte lavanta keseleri tanesi de 5 tl dir. umarım beğenirsiniz.
Evet ilk bebegim normal agrilar fakat ben biraz pirpirikliyim itiraf edeym biraz degl cok doktorumu aradm normal dedi adam bikti benden zaten yakinda gelme derse sasirmam
Kizlar bisey sorcam
Benim dktr bisey demedi arkdsm gel ayrintili ultrasona gir dedi cok iyi olur diyor benkararsizim cunku 2li 3lu test yaptirmadim ..girsemm8 girmesemmi sizce
slm kızlar bn 22.haftamdayım şeker yüklemem 154 çıktı doktorum diyetisyene gönderdi ve elimde diyet listem var onu uygulamaya başladım bugün. cuma günü 100gr şeker yüklemesi yapılcak ve korkuyorum..şimdi bende gebelik şekerii mi çıktı bnm gibi olan varmı 100grmda kesinleşir mi napsam bilmiyorum lütfen bilen varsa yazsın
çok teşekkür ederim arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da. Aynen öyle hiçbirimiz kolay anne olmadık, ben de aşılama sonucu anne adayı oldum. Allah kucağımda da sağlıkla göstermeyi nasip etsin.