Yok canım doğum kasılması değildir o korkma. Çok Endişe ediyosan rahmine baktır açık mı, kapalı mı diye ? Doktorum bana, normaldir dedi. Rahim ve bebek büyüyo neticede, hiç bişey hissetmeyen de var, bizim gibi daha duyarlılar da... Magnezyumları aldığımdan beri iyiyim. Düzenli iç canım onları...
bende amniyosentez yaptircam insallah sonuclarimiz temiz cikar drlarda yanilabilir sonucta.. hangi hastanede yaptircaksin canim
Dis agrisindan olecrm smdi tavsiyesi olan varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dis agrisindan olecrm smdi tavsiyesi olan varmi
inş. canım ya. bana da şeker ölçüm aleti verdi. sabah, öğle, akşam aç ve tok günde 6 kere bakmam gerekli. Düzgün beslenir ve spor yaparsam kuzenin gibi olurum inş. Bilmiyorum yaa çabalicam işte, şu velet sağlıkla bi gelsin de, başka bişey düşünemiyorum vallahi. Kötü hissediyorum, biraz uyursam geçer belki. Sağ ol tatlım, öpüyorum
haklısın kız valla.saol teşekkür ederim doğru. ismin ne senin rapido?
28.haftaya kadar yaptırman gerekiyor ama, ihmal etme.
Rapido'cum maalesef haberler iyi değil, 75'lik yükleme için maksimum değerin 153 olması gerekirken bende 216 çıktı ilk 1 saatte.
Dahiliye uzmanına yönlendirdiler, gittim. Sıkı bi diyet, her gün 1 saat yürüyüş ile bi-iki hafta deneyelim şekerimiz düzelecek mi ? Düzelmezse insülin başlamamız gerekecek dedi doktor. Bakalım isyan etmiyorum Allah'a ama çok üzgünüm-gerginim. Zaten çocuk da tepmiyo ne
Canım ilgin için tşk ederim, haberler iyi değil ama düzelir inş. bakalım...
Canım, son 2 haftadır rutine bile girmişti bebeğin hareketleri. Teptiği zamanları biliyodum ve gerçekten o zamanlarda vuruyodu. Hani hiç hissetmemiş biri olsam, ya da rutinim olmasa endişe etmicektim. İnş senin dediğin gibi olur, bekliyorum
İnş dediğin gibidir canım, rutini olan bi bebekti, birden böyle olması iyi şeyler getirmiyor aklıma. Allaha emanet artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben gereken tetkik ve önlemleri alıyorum elimden geldiğince...
canim oncelikle tsk. ederim. kalbinde kitle miyom yani rabdomyom deniyo sanirim suan kan akisi guzel dedi ona fln etkisi yokmus ama 4haftada bir gel takip edelim dedi. 6haziranda genetik konseye cagirdi ama oan amniyo yaptirmaktan korkuyodum kararsizdim oyuzden ayrica sormadim ama yarin orayimi arim yoksa ozel demi yaptirsam sorsam bilemedim bi ona bakim. sen yaptirdinmi nerde yaptirdin cnm
canim oncelikle tsk. ederim. kalbinde kitle miyom yani rabdomyom deniyo sanirim suan kan akisi guzel dedi ona fln etkisi yokmus ama 4haftada bir gel takip edelim dedi. 6haziranda genetik konseye cagirdi ama oan amniyo yaptirmaktan korkuyodum kararsizdim oyuzden ayrica sormadim ama yarin orayimi arim yoksa ozel demi yaptirsam sorsam bilemedim bi ona bakim. sen yaptirdinmi nerde yaptirdin cnm
Ben dün girdim sağ ayağı içe dönük çıktı amniyosentez istedi( bitmiş haldeyim
günaydın güzel anneler...
benim 50gr şeker yüklemem 154 çıktı ve cuma günü 100gr yükleme yapılcak 5gündürde diyet yapıyorum. dün anneannemin şeker aletiyle tokluk şekerim 102 çıktı acaba şeker çıkmama ihtimali yüksek midir? yediğim tatlı etkilemiş olabilir mi o yüklemede? eşim yüklemede çıkan şekerle aletle ölçülen farklıdır diyo[/QUOTE merhaba canım benim ilk kan tahlilinde çıktı sonra şeker yüklemesi yapıldı bidaha gittiğimde şeker yüklemesi 1 kere yapılır bidaha asla yapılmaz dedi evde hastanede kan tahlilleri yapıyorum sen yinede sor canım bu yükleme de sorun olabilir sonucda insülin hormonlarımız çok çalışıyor zaten buarada ben sabah akşam insülin vuruyorum inşllh kötü çıkmaz
YA KUZUM ben kacırdım yazdıgını aradım bulamadım da hayırdır
sana zamhmet bı daha anlat bana ya
canım sende peki testi yaptırmadan önce belirtisi varmıydı?
birde ılkkez mi seker yuklemesı yapıldı? bana ılk ay yapmıştı doktor.bır degerım yuksek cıkınca. yukleme sonucu ıyı cıkınca bu aylarda bıdaha yapmıcak..
ama doktorum dedıkı seker bebege zarar vermez. korkma.. sadece yemene dıkkat edıcen...
saglıcakla alalım hepımız kucagımıza ınsallah
Tabiki canim canini sıktın moralin bozuldu ondan etkilendi yavrum sen moralini yuksek tut uzulecek bisey yok canim allah beterinden saklasin sen gulki o da neselensin minigim.
Canım hemen panik olma bence belki dikkat ettiğin takdirde düşecektir belki bi kaç gün öncesinde yediklerin etki etmiştir onun için yüksek çıkmıştır... Benim kuzenimde de çıkmıştı maşallah bi sorun yaşamadı ne kendisi ne de bebeği hatta 35 kilo alarak doğuma girmişti...
Bende cmts yaptırıcam bakalım inş bişey çıkmaz biraz fazla kilo aldım son 2 ayda o beni korkutuyor biraz bi de bişey sorucam şeker belirtilerinde sık idrara çıkma, ağızda kuruluk vs olur diyor bunları yaşadın mı hiç?
dr un istek kağıdına baktım da hb1ac, açlık kan şekeri, ve 75 gr lık tokluk için yazıyor acaba herkesten böyle mi istiyor hatta idrar testi ve idrar kültürü de istemiş ilave olarak...
Canım Allah dermansız dert vermesin. Şeker hamilelikte çok sık rastlanan birşey ve diyetle düzelmese bile çözümü var.
Iyi ki yaptırmış anlamışsın da düzeltmek için fırsat var şimdi.
Hiiiiç canını sıkma sadece bizde burda bile kaç kişinin şekeri yüksek çıktı aynı şekilde. Tıkınmaları azaltmak zorundasınız sadece bana o zor gelirdi :):)
Canım hayır ya kafanı böyle bulandırmabenimkinin de rutini varken birkarç gün istirahate çekildi :) bende panik olmuştum sonra döndü eskiye. Zaten kalp atışlarınada bakılmış cmtesi sen doktoruna gidene kadar hareketleride normale dönücek bence:)
Lenfomacım cevabın için çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın. Ben yine de cumartesi için doktorumdan randevu aldım, rahmime bakacak bakalım. İnşallah bir sorun yoktur... Bu arada şeker yükleme sonucunu yazmışsın, gördüm. Ben de bugün yaptırdım şeker yüklememi, benim değerlerde bir sorun yok şükür.. Bana verdikleri raporda 75 grlik yüklemede ilk bir saatte maksimum 180, ikinci saatte maksimum 153 olabileceği yazıyor. Yani sen 216 olan değerini 153 le değil 180'le kıyasla bence. Yine yükseklik var ama bence halledilmeyecek bir durum değil. Sıkı bir diyetle üstesinden gelirsin, eminim. Sakın moralini bozma..
Olblr tatlim uzme kendini bebegin kalp atislarini duyduysan icin rahat olsn yoruldysan ayakta fazla kaldysan ondan olablr hayrli haberlerini beklyrm cumartesi gunu
Canim bende iki gun öyle oldum hissetmedim doktora gittigimde cok hareketli dedi bazen hissedemiyoruz heralde ikigundurde cok şükür hissediyorum.cok kafana takiliyorsa doktorina git canm
a
Ben kullaniyorum magnezyum hic agrim yok cok şükür şimdilik
Ya gerçekten moral oldu bu söylediğin. Yaşadığın üzüntü adına demiyorum yanlış anlama. Demek ki olabiliyomuş bu tür durumlar. Endişelerim azaldı biraz, çok sağ ol canım. Bende sabah 5'te eşimi Ankara'ya gönderdim, öğlene doğru annem kahvaltıya gelecek, akşama yemekli misafirim var. Uykusuz kaldım biraz ama bu koşturma kafamı dağıtıyo. İnş cumartesiye kadar düzelir de herşey, doktordan iyi haberler de dönerim.
Rica ederim canım ne demek. İyi etmişsin doktoruna randevu almakla, en iyi cevabı sana ondan başkası veremez. Bizler anca tecrübelerimizden yola çıkarak fikir verebiliriz. Şeker sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. Benim sonuçlarım için 1.saatte 153 dediler sanki, c.tesi doktoruma tekrar danışırım canım sağ ol uyardığın için. Bakalım ilerleryen zamanlarda görücez durumu. Tşk ederim alakan için
Çok şükür duydum, usg'de de gördüm hareketlerini ama hissetmiyodum. Bakalım dopler ile bakılsın c.tesi günü de içimiz rahat etsin. Çok sağ ol canım hayırlı haberlerle gelirim inş. Eksik olma...
İşte benim takıldığım konu da bu zaten canım. usg de hareketi görüyosun ama sen hiç bişey hissetmiyosun. 2 hafta öncesine kadar tepiş tepiş herşeyi duyuyosun da şimdi ne oluyo duymuyosun. Bunun cevabını alsam rahatlicam. Bakalım c.tesiyi bekliyorum inş. o zamana kalmaz endişelerim. Allah kimseyi bu şekilde sınamasın valla zor bişey. Ona emanet...
Aslında 4 haftada 1 gel takip edelim noktasındaysa iş çokta ciddi birşey diildir belki. İnşallah.
Güvendiğin bir doktorun olması çok çok önemli bence işte onun direk yönlendirmesi gerek..
Canım hemen panik olma.
Geçici bir pozisyon olamaz mı???
Doktorun ne dedi bu konuya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?