2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bende amniyosentez yaptircam insallah sonuclarimiz temiz cikar drlarda yanilabilir sonucta.. hangi hastanede yaptircaksin canim

Ben girmemeye karar verdim herseyi kabul ettim artık yasal olanakta aldırma zamanı doldurmuştum ama zaten öyle bir niyetimiz de yoktu. Bu amniyosentez sadece down testi mi yoksa genetik testi de mi senden neden istedi

Başka Dr gittim dün canım genetik olabilir dedi down sendromu için hiçbir belirtisi yok dedi biraz rahatladım 3 Dr gittim öyle değildir dedi sen olsan rahatlarmıydın ki çok iyi dr lara gittim.

ya arkadaşlar bağışlayın biley sorucam artık 6. ayımıza geldik ve amniyo sentez yaptıracak hamileliği alt üst olan arkadaşlar var. ben anlamıyorum 2 li dir 3 lüdür biz niye yaptırdık başlarda. başlarda farkedilmeyen sorunlar ileriki aylardamı çıkıyorda bu kadar geç yapılıyor bu amniyo sentezler.

Günaydııın,
Çok şükür CUMA :)

Kızımın adı : İnci olacak..senin?

Benim oglum olucak adi allah nasip ederde kucagimiza hayirlisiyla alirsak insallah arel burak olucak .arel turkce bir isim ve durust temiz insan demek cok etkilendm anlamindan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizinin ismide cok tatli allhm bagislasn sana tatli kizini

Inanirmisn dunden beri bende ayni seyi dusunuyrm ya allahm herseyn hayrlisini versn

Bence bunun cevabıda daha hala yerleri olduğu için ayağını bacağını bizim fazla hissedemeyeceğimiz taraflara çevirebiliyolar bizde panik oluyoruz cmtesi rahatlicak için fazla yorulma ve merak etme

arkadaşlar günaydın...
diş ağrısı ceken annişler için solurum
bol bol kalsıyum tuketın
cunku hamıleleıktekı dış ağrısı kalsıyum eksıklıgınden kaynaklanıomuş
bebeişler depolarımızı tukettıkce bızde eksıklık baslıomuş

Başka Dr gittim dün canım genetik olabilir dedi down sendromu için hiçbir belirtisi yok dedi biraz rahatladım 3 Dr gittim öyle değildir dedi sen olsan rahatlarmıydın ki çok iyi dr lara gittim.

Ben çok yabancı forum falanda okudum canım. Burda 1.yaşın, 2.ikili üçlü testinin sonucu ve 3.seninde yazdığın gibi ultrasonda başka bulgu olup olmaması önem kazanıyor. Eğer ikili testin binli rakamlarda 1 falansa ve doktorlar yok bunun birşeyi dıyorlarsa yoktur bencede :):):) rahatlamaya çalış..
Ama iyiye bile inanmak çok zor oluyo bu gibi durumlarda çok iyi anlıyorum ben seni:)

Ikili testim güzel çıktı çok iyi dedi ense kalınlığı 1.2 burun kemiği iyi yani hiçbir belirti yok bence %100 sağlıklı bi ayağı içe dönük dedi, dedi ama içim içimi yedi dünden beni okuyorum böyle sorunu olan çocukları hiç down sendromundan bahseden yok zaten doktorumun söylediğine göre bu genetik bir sorun. Bana amniyosentez yapalım dedi bende hemen çocuğum yoksa down sendromumu demeye başladım pipirikliyim

Ben girmemeye karar verdim herseyi kabul ettim artık yasal olanakta aldırma zamanı doldurmuştum ama zaten öyle bir niyetimiz de yoktu. Bu amniyosentez sadece down testi mi yoksa genetik testi de mi senden neden istedi

Canım tahliye Allah korusun tabi ki ama burdaki arkadaşlara bilgi olsun diye de yazıyorum ve bildiğim kadarı ile 24+lı günlere kadar mümkün. Her hastanenin uygulaması farklı.

Canım bu iş bu detaylı ultrasonun saçmalığı işte malesef.
Bazı organlar ancak detaylı ultrason a girdiğimiz haftalarda oluşumunu tamamlamış oluyor ama o haftalarda zaten içindeki eşek kadar bebiş olmuş oluyo:)

Canım tahliye Allah korusun tabi ki ama burdaki arkadaşlara bilgi olsun diye de yazıyorum ve bildiğim kadarı ile 24+lı günlere kadar mümkün. Her hastanenin uygulaması farklı.

Ben24 haftalığım ve bebeğim iri olduğu için bana önermediler amniyosentez sadece down sendromu testi değilmiş herhangi bi genetik sonrununkromozok sorunu var mı bunlara da bakıyormuş bana amniyosentez diyene hemen down sendromu mu dedim Dr bişey demedi bana bu açıklamayı keşke tapsaydı da bu kadar sıkıntı çekmeseydim sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun

Aynen öyle ah bu doktorlar yasal haklarımızı anlatmıyorlar ki adam gibi ben 24 haftayı doldurdum bu saatten sonra yapsam risk var ne şanssız bir aneyim birde yakın çevremden birinden öyle birşey duydum ki kayınvalideme dargınım Allah bana ceza vermiş o yüzden bebeğimin ayağıniöe dönükmüş dün bütün gece bu beynimde döndü durdu benim canım burnumda bu sözü kaldıramadım cevapta vermedim sadece bi nedene bağlama lütfen dedim kızlar psikolojim öyle alt üst ki Allah sizinkilere de benim bebeğime de sağlık versin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…