2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ya zaten bu sendromlar falan öyle düşük ihtimaller ki bir taraftan kimin başına gelirse o kadar bin kişide bir olan şey insan oda Allah'ın takdiri diyorum yani aslında:) bende tek bulguyla bir sorunu olan bebek dünyaya getireni hiç okumadım canım. Bana bebiş gayet sağlıklı turp turp gibi geliyo zaten ama sakinleşmek herşekilde birkaç gününü alıcak :) doktorların konuşurken anne adayıyla çok çok dikkatli hassas konuşmaları gerekiyor sen o ilk doktorun kurbanı oldun bu kadar gününü çaldı senin bana göre:)

Aynen öyle canım ya bide ben ağlamaya başladım beni teselli edeceğine bana mendil veriyo
Nsan der sakin ol ben öyle demedim tedbir amaçlı istedim der. Ama sonra başka bi doktora gittim ağlaya ağlaya benimle 1 saat konuştu Allah razı olsun ondan o kadar bilgili ve iyi bir doktorda ki aklıma ne geliyorsa sordum ama ne geliyorsa :)) herşeyde gülümseyerek cevap verdi. Üzülme dedi senin çocuğun sağlıklı ona isim ara bunları düşünme dedi. Rahatladım ama nasıl :)

İmzanda 24 çıkıyorsa 23+larda olabilirsin diye düşünüyorum canım sen..bu arada şöyle bir Google a yazdım durumunu olabilen birşey doğumdan sonrada düzeltilebiliyo gibi görünüyo:) hiç down sendromu belirtisi olarak çıkmadı ilk yazdığımda demek ki direk bir belirteç fln değil heralde zaten olabilen ve düzelen birşey:) bu bilgileri en doğru iyi bir perinatolog verir tabi. Amniyosentez bildiğim kadarıyla çoğu genetik anomaliyi tespit ediyor kesinlikle sadece down sendromu için geçerli olan birşey diil. Google a baktıktan sonra benim içim daha da rahatladı inşallah gayet sağlıklı senin bebiş yaa

Bende araştırdım beni zor bir süreç bekliyor ama İnan hiç isyan etmiyorum onun için elimden ne geliyorsa yapıcam :) arada daralıyorum aklıma ayağı geliyor ahh benim yavrummm diyorum ağlama tutuyor bu arada benimde sağ ayağım kaza sonucu kırılmıştı aynı yer bende ameliyat olmuştum ayağım bi sene içe dönüştü zor bi süreçtir ama şükürler olsun ki Allah'a düzeldi şimdi ben oğlum için çabalıcam. Sana da çok teşekkür ederim içimi ferahlattın bu mübarek günde Allah tuttuğunu altın etsin bebeğine sağlık versin

Bak ablası bu benim kuzum

bu ne demek ya? eğer kaynanana dargınsan bu kesinlikle onun hatasıdır. hiç bir kaynananın adaletli ve iyi niyetli olduğuna kimse beni inandıramaz. bu tür riskler 35 yaşın üzerinde ilk doğumunu yapacak olan kadınlarda oluyor, neden kendini strese sokuyorsun ki? ayrıca tek bir doktora kesinlikle inanma.
bu tür durumlarda eğitim ve araştırma ya da üniversite hastanesine danışıp, doğru düzgün bir fikir almalısın.
özel hastanelere karşıyım, çünkü yeterince güvenilir olmadıklarını düşünüyorum. ha bir acıbademe florance nighangale e gidebiliyorsan bir ihtimal ama diğerlerine kesinlikle güvenmiyorum.
Üniversite hastanelerinde gerçekten araştırıp ilgileniyorlar ve sıkıntının geçmesini istiyorsan için rahatlasın istiyorsan başka bir hastaneye danışmanı tavsiye ederim.

Dört tane doktora gittim canım allaha şükür bi tanesi dışında diğerleri bana bebeğin gayet sağlıklı dedi. Bende her doktora inanmam aynı gün içinde 3 doktora gittim hepside güzel şeyler söyledi. Ben alibeyköy hastanesine gittim en son bir saat boyunca bana gösterdi bebeğimi o kadar ilgilendi ki hiç sıkılmadan dinledi baktı hatta video klip bile yaptı o kadar stresli girmişim ki sen niye üzülüyorsun bu kadar bebeğinin keyfi gayet yerinde baksana sırt üstü uzanmış keyfine bakıyor dedi, ilk gittiğim devlet Hastanesi'ydi o da ilgilendi ama benimle net konuştu hiç anne bu biraz düzgün konuşayım hamile felan yok hatta ben dedim başta hocam bana kötü bişey söylemeyin kaldıramam insan burdan anlar dayanma gücümün az olduğunu. Dr olmak sadece bakmakta bilmekte alakalı değil birazda merhamet vicdan ilgi ve düzgün diyalokta gerektirir bizler çok hassas dönemlerden geçiyoruz

Bebislernizin isimleri bellimi guzel anneler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydııın,
Çok şükür CUMA :)

Kızımın adı : İnci olacak..senin?

Canım Rabbim izin verirse EYMEN EGE olacak.

biz kaan koyucaz vanım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=709835 böyle bir forum açmıştım ben zamanında

Boyle sacma seyleri kafama takma canim kayinvalidenle konusmamanla ne alkasi var sen gene sabirliymssn ben butum hincimi cikarirdm

Boyle sacma seyleri kafama takma canim kayinvalidenle konusmamanla ne alkasi var sen gene sabirliymssn ben butum hincimi cikarirdm

O kadar sinirlrndmki sanki bana soylemsler gibj yazmisim canm sen bebeginr odaklan insanlarida bosver

Bu mübarek günde Allah'a havale ettim onu

Takma kafana canim bosver cahil insanlarn dusuncelerine kulak asma allhn izniyle bebegine odaklan sinir olyrm bu tip insanlara her gelin kynanasiyla grsck diye bir sey yok allh blr ne yaptida grsmyrsn kimseyede heaabii vermk zrnda deglsn

Kesinlikle sana katılıyorum. O zaman bu kadar stressi neden cektık ki 50 tane kesin olmayan test yapacaklarına 1 tane sonucu garanti test yapsınlar.
Artı dediğin gibi neredeyse son 3 aya gireceğiz. Çok geç...

Canım lütfen sen böyle şeylere takılma. Allah büyük.
Ben inanıyorum güzel haberlerle döneceksin.
Yaptırcakmısın amniyosentez neye karar verdin???

Canım lütfen sen böyle şeylere takılma. Allah büyük.
Ben inanıyorum güzel haberlerle döneceksin.
Yaptırcakmısın amniyosentez neye karar verdin???

Yok düşünmüyorum artık. Uçakta olsa riski varmış onu göze alamam. Herseyi kabul ettim ben yasal süresi varmış aldırmayı düşünenler için benim öyle bir niyetim yok o yüzden hiç risk almamak en iyisi nasıl olsa 3 ayım kaldı Allah'tan hayırlısı.

Canım sen içini ferah tut. Bu mübarek günde dua et bebeğin için. Bende senin için dua ediyorum inşallah herşey yolunda gider ve güzel güzel doğar bebeğin.

Hayırlı cumalar herkese.

Canım sen içini ferah tut. Bu mübarek günde dua et bebeğin için. Bende senin için dua ediyorum inşallah herşey yolunda gider ve güzel güzel doğar bebeğin.

Hayırlı cumalar herkese.

Çok sağol canım bütün hanımlardan benim ve bebeğim için dua bekliyorum bu mübarek günde nazar değmesin bebişlerimize

kızlar ben bugün ikinci tetenozumu oldum sağlık ocağında. ayrıca philips avent elektrikli pompa ve phiilips avent biberon seti aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…