2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
DEATHSEA

canım cok gecmıs olsun buyuk bır stres atlamıssın ama rahatlamıssın bıraz sevındım
umarım ılerde daha guzel hbrlerını alırız
umarım herkes ve herkes bebeklerını sagıkla kucagına alır ve burada o anlarımızı paylasırız

dualarım senınle

LENFOMA

canım ben ozel msjımı bulamadım
ben mı acemıyım baktım goremedım ya

ama okudum sekerın yuksek cıkmıs
olsun kuzum dıyetle sporla duzelır hıc canını sıkıpta daha yukseltme sekerını
stres herseyın bası bılıyorsun
gecer dermansız dert degıl dıyeceksın
ustune dusenı yapacaksın

ve hoooppp sekerın dusecekkkk

ayagın içe dönüklüğüyle down sendromunun n e alaksı var?
benım bır tanıdıgım da ayagı içe donuktu. dogdugundan beri demır ayakkabı gıydı.. ayagı duzeldı sımdı 2 yasında fılan gayet te ıy...yurumesıne hıcbır sıkıntı yok....

Benim bebeğimin sağ ayağı hafif içe dönük. Bende bilmiyorum ki ne alakası var amniyosentez istedi benden

canım eger Ankaradaysan bu konu ıle ılgılı Aydan Hanım la görüşmeni öneririm....cok tatlı bır kadın ve cok ıyı bır doktor...

Cok guzel bir isim allahm adyla yasatsn insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım hepimizin bebeklerini....
ismi begenmene cok sevındım..
cunku halamın tepkısı üzmüştü beniii..eymen mii ıııı hiç begenmedim. hiç güzel değil... dedi....

canım eger Ankaradaysan bu konu ıle ılgılı Aydan Hanım la görüşmeni öneririm....cok tatlı bır kadın ve cok ıyı bır doktor...

Kalbin çok yemişmiş canım biliyor musun internette araştırdım ben istanbuldayım aydan hocayı gördüm nette fareden mesaj yolladım şu anda konuşuyoruz Prof Dr aydan biri mi

canlarım benim başıma geldi deme. Allah hayatta olduğun sürece seni 5 şeyden sınayacak. ve bu sınavları vermeden kimse ölmez.

1- EVLAT
2-aile
3-para
4-inanç
5-sağlık

buda senin için bir sınav. Allah hiçbir kuluna ceza vermez hayatım sınar sadece. sen kimsenin çocuğuna bişey yapmadınki Allah sana böyle bir cezayı reva görsün.

Öyle yinede şükürler olsun ki bir bebeğimiz oldu

Biliyor musun son gittiğim doktor da beni sınadı bana ne dedi biliyor musun diyelim ki down sendromlu aldırmayı düşünür müsün ben ve eşim asla dedik sonra Dr gülümsedi hoşuna gitti senin çocuğun zaten çok sağlıklı üzülme dedi. Ama bu söylenecek bişey mi ne dmek Allah ceza verdi böyle düşmana bile denmez ama eşime hala söylemedim sence söylemelimiyim

herşeyin bi zamanı var zamanını bekle canım. öyle güzel gelecekki zamanı. belki kayın valdene eşin yanında bebeğin kucağındayken ''anne yanılmışşın Allah bana söylediğin gibi ceza değil hediye vermiş'' dersin. içindende oh canıma deysin dersin.

Canım bende ayrıca magnexyum kullanmıyorum ama kullandığım multivitaminin içinde var.
Ağrıların oluyorsa başka bi doktora git yazdır istersen aklın kalmasın.

Tabi cnm çoğunluk kullanıyor.
Birde benim gibi multivitamin hapından alanlar var o ihtiyacını.

saolun kızlar dün gittim baska doktora yazdırdım henuz icemedim ama bugun icip rahatlamayı planlıyorum umarım iyi gelir..

Güzel fikir sabırlı olmam gerekiyor o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…