canım cok gecmıs olsun buyuk bır stres atlamıssın ama rahatlamıssın bıraz sevındım
umarım ılerde daha guzel hbrlerını alırız
umarım herkes ve herkes bebeklerını sagıkla kucagına alır ve burada o anlarımızı paylasırız
Ikili testim güzel çıktı çok iyi dedi ense kalınlığı 1.2 burun kemiği iyi yani hiçbir belirti yok bence %100 sağlıklı bi ayağı içe dönük dedi, dedi ama içim içimi yedi dünden beni okuyorum böyle sorunu olan çocukları hiç down sendromundan bahseden yok zaten doktorumun söylediğine göre bu genetik bir sorun. Bana amniyosentez yapalım dedi bende hemen çocuğum yoksa down sendromumu demeye başladım pipirikliyim
Aynen öyle canım ya bide ben ağlamaya başladım beni teselli edeceğine bana mendil veriyo
Nsan der sakin ol ben öyle demedim tedbir amaçlı istedim der. Ama sonra başka bi doktora gittim ağlaya ağlaya benimle 1 saat konuştu Allah razı olsun ondan o kadar bilgili ve iyi bir doktorda ki aklıma ne geliyorsa sordum ama ne geliyorsa :)) herşeyde gülümseyerek cevap verdi. Üzülme dedi senin çocuğun sağlıklı ona isim ara bunları düşünme dedi. Rahatladım ama nasıl :)
Amin canım hepimizin bebeklerini....
ismi begenmene cok sevındım..
cunku halamın tepkısı üzmüştü beniii..eymen mii ıııı hiç begenmedim. hiç güzel değil... dedi....
Kalbin çok yemişmiş canım biliyor musun internette araştırdım ben istanbuldayım aydan hocayı gördüm nette fareden mesaj yolladım şu anda konuşuyoruz Prof Dr aydan biri mi
canım cok gecmıs olsun buyuk bır stres atlamıssın ama rahatlamıssın bıraz sevındım
umarım ılerde daha guzel hbrlerını alırız
umarım herkes ve herkes bebeklerını sagıkla kucagına alır ve burada o anlarımızı paylasırız
dualarım senınle[/Q
Çok sağol canım inşallah sağlıklı bir şekilde doğar güzel kalpli insanlara sonsuz dularımı yolluyorum allahım sizin bebişlerinizi korusun
Aynen öyle ah bu doktorlar yasal haklarımızı anlatmıyorlar ki adam gibi ben 24 haftayı doldurdum bu saatten sonra yapsam risk var ne şanssız bir aneyim birde yakın çevremden birinden öyle birşey duydum ki kayınvalideme dargınım Allah bana ceza vermiş o yüzden bebeğimin ayağıniöe dönükmüş dün bütün gece bu beynimde döndü durdu benim canım burnumda bu sözü kaldıramadım cevapta vermedim sadece bi nedene bağlama lütfen dedim kızlar psikolojim öyle alt üst ki Allah sizinkilere de benim bebeğime de sağlık versin (
canlarım benim başıma geldi deme. Allah hayatta olduğun sürece seni 5 şeyden sınayacak. ve bu sınavları vermeden kimse ölmez.
1- EVLAT
2-aile
3-para
4-inanç
5-sağlık
buda senin için bir sınav. Allah hiçbir kuluna ceza vermez hayatım sınar sadece. sen kimsenin çocuğuna bişey yapmadınki Allah sana böyle bir cezayı reva görsün.
Kalbin çok yemişmiş canım biliyor musun internette araştırdım ben istanbuldayım aydan hocayı gördüm nette fareden mesaj yolladım şu anda konuşuyoruz Prof Dr aydan biri mi
canlarım benim başıma geldi deme. Allah hayatta olduğun sürece seni 5 şeyden sınayacak. ve bu sınavları vermeden kimse ölmez.
1- EVLAT
2-aile
3-para
4-inanç
5-sağlık
buda senin için bir sınav. Allah hiçbir kuluna ceza vermez hayatım sınar sadece. sen kimsenin çocuğuna bişey yapmadınki Allah sana böyle bir cezayı reva görsün.
1- EVLAT
2-aile
3-para
4-inanç
5-sağlık
Biliyor musun son gittiğim doktor da beni sınadı bana ne dedi biliyor musun diyelim ki down sendromlu aldırmayı düşünür müsün ben ve eşim asla dedik sonra Dr gülümsedi hoşuna gitti senin çocuğun zaten çok sağlıklı üzülme dedi. Ama bu söylenecek bişey mi ne dmek Allah ceza verdi böyle düşmana bile denmez ama eşime hala söylemedim sence söylemelimiyim
Biliyor musun son gittiğim doktor da beni sınadı bana ne dedi biliyor musun diyelim ki down sendromlu aldırmayı düşünür müsün ben ve eşim asla dedik sonra Dr gülümsedi hoşuna gitti senin çocuğun zaten çok sağlıklı üzülme dedi. Ama bu söylenecek bişey mi ne dmek Allah ceza verdi böyle düşmana bile denmez ama eşime hala söylemedim sence söylemelimiyim
herşeyin bi zamanı var zamanını bekle canım. öyle güzel gelecekki zamanı. belki kayın valdene eşin yanında bebeğin kucağındayken ''anne yanılmışşın Allah bana söylediğin gibi ceza değil hediye vermiş'' dersin. içindende oh canıma deysin dersin.
Canım bende ayrıca magnexyum kullanmıyorum ama kullandığım multivitaminin içinde var.
Ağrıların oluyorsa başka bi doktora git yazdır istersen aklın kalmasın.
Canim bende iki gun öyle oldum hissetmedim doktora gittigimde cok hareketli dedi bazen hissedemiyoruz heralde ikigundurde cok şükür hissediyorum.cok kafana takiliyorsa doktorina git canm
Ben kullaniyorum magnezyum hic agrim yok cok şükür şimdilik
herşeyin bi zamanı var zamanını bekle canım. öyle güzel gelecekki zamanı. belki kayın valdene eşin yanında bebeğin kucağındayken ''anne yanılmışşın Allah bana söylediğin gibi ceza değil hediye vermiş'' dersin. içindende oh canıma deysin dersin.