2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ay aklıma ne geldi derler ya intikan soğuk yenen yemektir. aynen öle. bende çok şeyi biriktirdim sorma çok hesabım var görülecek dürülecek ama zaman en iyi ilaç. öpüyore inşallah sağlıkla kucağına alırsın koklarsın sabah eğini işe gönderip yanına kıvrılıp onu koklayarak uyursun. ilk bebeğimde yaptım çok güzeldiiiiii. ayyyy. hala onunla yatmaktan büyük zevk alırım.

Canımm benim ya ne güzel şeyler söylemişsin hep o anı hayal edicem nasıl mutlu ettin beni anlatama :18:

Ben de. 0.4 ml. Oksapar vuruyorum. Benim faktör v ve bir gen daha heterozigot. Bir de aspirin iciyorum. Senin tedavin nasil

ben 0.8 clexane geçtim yeni öncesinde fragmin 0.3 kullanıyordum her ikiside günde iki kez. benim c677 homozigot . Aspirine alerjm var o yüzden kullanamıyorum onu. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah :)

Kızlar bana bulaşık makinası için model ve marka önerisinde bulunur musunuz?
Evde neler kullanıyor musunuz?
Benim makinem yıkamıyordu, kokuyordu.
Değiştiriyorum.
Şuandada arada kaldım.

Amin canım hepimizin bebeklerini....
ismi begenmene cok sevındım..
cunku halamın tepkısı üzmüştü beniii..eymen mii ıııı hiç begenmedim. hiç güzel değil... dedi....

Canm kimseye bakma sen cok guzel isimler benimde oglusumun adini duyunca once anlayamadilar soylerken farkli isimler soylediler neyseki hepsi ogrendi ve cok begendiler babam bu ney dedi soyleyemedigi icin neyseki ogrendi ben cok guldm tabiki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bana bulaşık makinası için model ve marka önerisinde bulunur musunuz?
Evde neler kullanıyor musunuz?
Benim makinem yıkamıyordu, kokuyordu.
Değiştiriyorum.
Şuandada arada kaldım.

canım valla modelini bilmiyorum cok zaman geçti üstünden, siemens kullanıyorum ama çok memnunum

Canımm benim ya ne güzel şeyler söylemişsin hep o anı hayal edicem nasıl mutlu ettin beni anlatama :18:

Canım alakasız bir mesajını alıntıladım ama idare et artık :) geçenlerde bir tanıdığımızın torunu oldu ayak parmaklarından biri diğerlerine göre biraz daha gerideymiş ayrıntılı ultrasonda çıkmamış heralde belki doktor o zaman söyleseydi ne kadar üzülürdü hamileliği stresli geçerdi umarım seninki de sağlıkla gelir ailenize içini ferah tut :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keşke bende öğrenmeseydim biliyor musun çok zor geçecek benim için

Keşke bende öğrenmeseydim biliyor musun çok zor geçecek benim için

Öyle düşünme kendini bebeğini üzme ayrıntılı ultrasona bile güvenimiz kalmadı tarama testleri de öyle ben sadece 2li yaptırdım mesela daha az stres oldu benim için şimdi küçük olsalar bile rahim içine sığmaya çalışıyorlar çok garip şekillerde görüyoruz işallah seninki de öyle bir yanılmadır kalbini bulandırma :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benden amniyosentez istemesine anlam veremedim

Selam arkadaşlar;
Bu hafta kızımın okulu ile ilgili etkinlikler,yakınlarımın düğün dernek işleri derken gün içerisinde çok ayakta kaldım. Ayakta olmadığım zamanlarda da oturur pozisyondaydım genelde. Ayaklarımı uzatacak fırsat bulamadım pek. Geçen akşam da ayaklarımın şişmiş olduğunu gördüm. Soğuk suda tuttum bir süre,sonra yattım sabaha düzelmişti. Dün akşam yine şişmişlerdi. Sabah kalkınca sol ayağım normaldi ama sağ ayağımdaki şişlik azalmış da olsa duruyor. Bugün özellikle her fırsatta ayaklarımı uzatıyorum. Etrafımdakiler hamilelikten ama özellikle havaların çok sıcak oluşundan olabileceğini söylüyorlar. Hamilelikte en büyük korkum "Preeklampsi " .Aylık kontrollerimde yapılan ölçümlerde tansiyonum çok düşük çıkıyor,evde kendim ölçtüğümde de öyle. Yine de bu ayak şişmelerini dert etmeye,evham yapmaya başladım. Sizlerde de böyle bir sorun var mı? Bu arada şu ana kadar 4-4,5 kilo aldım.Ama normalde kilolu biriyim zaten. Bunun da etkisi olabilir mi acaba?

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
yandı gelın dedıkce
altına odun atmalı

ohhh be rahatladım

ayak şişmesi doğrudan tansiyonla ilgili değildirki çok fazla şişenlere albüm testi yapıyorlar. ama normalde tüm hamilelerin şişiyor elleri ayakları. doktorun normal dyorsa sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…