Selam arkadaşlar;
Bu hafta kızımın okulu ile ilgili etkinlikler,yakınlarımın düğün dernek işleri derken gün içerisinde çok ayakta kaldım. Ayakta olmadığım zamanlarda da oturur pozisyondaydım genelde. Ayaklarımı uzatacak fırsat bulamadım pek. Geçen akşam da ayaklarımın şişmiş olduğunu gördüm. Soğuk suda tuttum bir süre,sonra yattım sabaha düzelmişti. Dün akşam yine şişmişlerdi. Sabah kalkınca sol ayağım normaldi ama sağ ayağımdaki şişlik azalmış da olsa duruyor. Bugün özellikle her fırsatta ayaklarımı uzatıyorum. Etrafımdakiler hamilelikten ama özellikle havaların çok sıcak oluşundan olabileceğini söylüyorlar. Hamilelikte en büyük korkum "Preeklampsi " .Aylık kontrollerimde yapılan ölçümlerde tansiyonum çok düşük çıkıyor,evde kendim ölçtüğümde de öyle. Yine de bu ayak şişmelerini dert etmeye,evham yapmaya başladım. Sizlerde de böyle bir sorun var mı? Bu arada şu ana kadar 4-4,5 kilo aldım.Ama normalde kilolu biriyim zaten. Bunun da etkisi olabilir mi acaba?
merhaba hanımlar; dün şeker yüklemesi için doktora gittik, 50 mg'lık yükleme yaptılar 1 saat beklerken de ultrasonda bebişimi gördüm, 920 gr olmuş kuzusum maşallah aynı babasına benziyor =) sonuçları beklemeden eve döndük, akşam üzeri doktorumu aradım sonuçları öğrenmek için, 164 çıkmış yüksek bu sonuç yarın gel 100'lük yapalım dedi, bugün gittik yine yaptılar, çok zorlandım acilde yatırdılar, neyse bitti geldik az önce aradım doktoru bu seferki de 169 çıkmış yine yüksek dedi, pazartesi gel ayrıntılı konuşalım diyetisyene yönlendireyim seni dediinşallah bebeğimde bi sıkıntı çıkmaz
Canm benimki bosch ben cok memnunum tavsiye ederim
canım valla modelini bilmiyorum cok zaman geçti üstünden, siemens kullanıyorum ama çok memnunum
sıemens ve bosh bır numara.
ben sıemens kullanıyorum....
Canım allahın izniyle bebeğinde bişi çıkmaz merak etme.
Tek zorluğu yediklerine dikkat etmek zorunluluğu olması.
Telafisi olmayan bişi değil. Yemezsin, birazda spor. Herşey yoluna girer çok şükür.
Allah başka dert vermesin.
Ben girmemeye karar verdim herseyi kabul ettim artık yasal olanakta aldırma zamanı doldurmuştum ama zaten öyle bir niyetimiz de yoktu. Bu amniyosentez sadece down testi mi yoksa genetik testi de mi senden neden istedi
Canım ben yaptırmadım. Bizde daha basit görünen bir durum vardı ama..
Bu konularda fikir vermek bence kimsenin haddi değil çünkü ne ben ne burda cinayetten bahseden arkadaşlarımız bakmayacak o bebeğe. Annesi sensin ve babası bile diil asıl ve sadece sen ilgileneceksin onunla hayat boyu. Kalpte görülen myom genetik anomali düşündüren birşey mi bilmiyorum ama senin yerinde olsam kırk tane literatür indirmiş okumuştum bulabildiklerimi. Ben ankaradayım amniyosentez yaptırsam Acar Koç diye bir perinatoloğa gittim ona yaptırırdım ama sen nerdesin bilemiyorum. Amniyosentezi işin uzmanı biri yaparsa riski çok çook düşük korkma ve biran önce bunu aradan çıkar bence doktorlar önerdiyse. Genetik problem çıkmazsa ve doktorlar ameliyattan olumlu sonuç alma ihtimalimiz var diyorsa hepbirlikte seviniriz inşallah burda. Herşekilde bu kararlar tamamen sana ait ve kimse aldığın hiçbir karardan dolayı bir tek söz söyleme hakkına sahip değil bunu unutma:)
Seni merak ediyo olucam inşallah Allahıma güzel haberlerini burdan duyucam
canim kalbinde kitleler oldugu icin supheleri tuberoskleroz diye cok tehlikli bi hastalik olabilirmi diye. yani genetik bolumu istiyo. bu ilerlemis haftada kordosentez yapiliyomus zaten. kordondan kan aliniomus. eger o hastalik cikarsa aldirmam gerekicegini soyluyolar kendi dr ve baska bu konunun prof u 2dr daha gittim. ama oyle cikmicana inaniyorum allahin izniyle temiz cikcak icim cok ferah iyi hissediyorum.
Keşke bende öğrenmeseydim biliyor musun çok zor geçecek benim için
Canim ben zayif biriyim ve tansiyonumda hep dusuktur ama benimde ellerim ve ayaklarimda şişmeler var telaslanma havada sicak artik normal bunlar.Selam arkadaşlar;
Bu hafta kızımın okulu ile ilgili etkinlikler,yakınlarımın düğün dernek işleri derken gün içerisinde çok ayakta kaldım. Ayakta olmadığım zamanlarda da oturur pozisyondaydım genelde. Ayaklarımı uzatacak fırsat bulamadım pek. Geçen akşam da ayaklarımın şişmiş olduğunu gördüm. Soğuk suda tuttum bir süre,sonra yattım sabaha düzelmişti. Dün akşam yine şişmişlerdi. Sabah kalkınca sol ayağım normaldi ama sağ ayağımdaki şişlik azalmış da olsa duruyor. Bugün özellikle her fırsatta ayaklarımı uzatıyorum. Etrafımdakiler hamilelikten ama özellikle havaların çok sıcak oluşundan olabileceğini söylüyorlar. Hamilelikte en büyük korkum "Preeklampsi " .Aylık kontrollerimde yapılan ölçümlerde tansiyonum çok düşük çıkıyor,evde kendim ölçtüğümde de öyle. Yine de bu ayak şişmelerini dert etmeye,evham yapmaya başladım. Sizlerde de böyle bir sorun var mı? Bu arada şu ana kadar 4-4,5 kilo aldım.Ama normalde kilolu biriyim zaten. Bunun da etkisi olabilir mi acaba?
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
yandı gelın dedıkce
altına odun atmalı
ohhh be rahatladım
slm arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var 5 hafta 4 günlük hamileyim tüp bebek yöntemiyle dün tsh değerim 3,22 çıktı ve hastanedeki dr bozuk dedi endokrin dr git dedi ama hastaneler çok uzağa gün verdi bende kendi özel dr faksladım sonuçları oda normal hamilelikte demiş özel dr 9haziranda gidicem izmirde kahraman kolday tereddütte kaldım nolur bana akıl verin....
Ya kızlar ben çok alıngan oldum.
Herşeye alınıyorum.
Kızıyorum...
İnsanların kalbini kırıyorum belki.
Ağlama krizleri fln.
Benim gibi olan var mı ???
Bunu en başlarda yaşamam gerekmiyor muydu???
Bende oyleym cnm ya .esim sehir disinda magaza acmaya gittiler.dun aksam bana sarki gondrms sabah aglamaktan icim sisti cok ozldm zaten esimi adamin bende cektigi bir kendi bir allh blyr ya uyuma sekline bile karsyrm herseye aglyrm sinirlenyrm esimi suclyrm en kucuk seyde bende senin gibiym yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Napıcaz böyle bilmiyorum.
Bebişlerimize kavuşalımda herşeye değer
Ben eşime pek naz yapamıyorum. Sinirleniyor... Kendi içinde yaşıyorum ben patlamalarımı.....
Vallahi esim ban katlanyr sagolsun elim ayagim . Sadece yemek ayrimi yaptigimda cildiriyr onun disinda herseyi yapyr yemek temzlik utu bazen disarida yemege gdcgmiz zaman kotu oldugumda saclarimi bile yapyr buyuk sansim esim insallh bebegimizi kucahimiza alinca artik beni cok ilgilenmem lazm esmle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT.
Ama bazen cildirtyrm esimi hele kotu dusundgmda sinirden kuplere bnyr a
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?