2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım benimde ellerim çok şişiyo ( anormal bir şişlik diil tabiki ) özellikle sabahları. Ayaklarımda tabiki. Çünkü hiç bi ayakkabım olmuyo artık.
Doktoruma söyledim. Normal dedi.
Tuzu kes dedi.
Sende biraz tuzu kes, birde sol tarafına yatmaya çalış. Kan akışı hıxlanıyormuş şişliklere iyi geliyormuş diye okudum.

slm arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var 5 hafta 4 günlük hamileyim tüp bebek yöntemiyle dün tsh değerim 3,22 çıktı ve hastanedeki dr bozuk dedi endokrin dr git dedi ama hastaneler çok uzağa gün verdi bende kendi özel dr faksladım sonuçları oda normal hamilelikte demiş özel dr 9haziranda gidicem izmirde kahraman kolday tereddütte kaldım nolur bana akıl verin....

merhaba hanımlar; dün şeker yüklemesi için doktora gittik, 50 mg'lık yükleme yaptılar 1 saat beklerken de ultrasonda bebişimi gördüm, 920 gr olmuş kuzusum maşallah aynı babasına benziyor =) sonuçları beklemeden eve döndük, akşam üzeri doktorumu aradım sonuçları öğrenmek için, 164 çıkmış yüksek bu sonuç yarın gel 100'lük yapalım dedi, bugün gittik yine yaptılar, çok zorlandım acilde yatırdılar, neyse bitti geldik az önce aradım doktoru bu seferki de 169 çıkmış yine yüksek dedi, pazartesi gel ayrıntılı konuşalım diyetisyene yönlendireyim seni dedi inşallah bebeğimde bi sıkıntı çıkmaz

Canım allahın izniyle bebeğinde bişi çıkmaz merak etme.
Tek zorluğu yediklerine dikkat etmek zorunluluğu olması.
Telafisi olmayan bişi değil. Yemezsin, birazda spor. Herşey yoluna girer çok şükür.
Allah başka dert vermesin.

amin canım çok teşekkür ederim. enteresan bi şekilde aşırı bi kilo da almadım çok da tatlı felan yemiyorum her ne kadar çok istesem de, niye böyle oldu anlamadık. bakalım diyetisyen ne dicek pazartesi...

Ben girmemeye karar verdim herseyi kabul ettim artık yasal olanakta aldırma zamanı doldurmuştum ama zaten öyle bir niyetimiz de yoktu. Bu amniyosentez sadece down testi mi yoksa genetik testi de mi senden neden istedi

canim kalbinde kitleler oldugu icin supheleri tuberoskleroz diye cok tehlikli bi hastalik olabilirmi diye. yani genetik bolumu istiyo. bu ilerlemis haftada kordosentez yapiliyomus zaten. kordondan kan aliniomus. eger o hastalik cikarsa aldirmam gerekicegini soyluyolar kendi dr ve baska bu konunun prof u 2dr daha gittim. ama oyle cikmicana inaniyorum allahin izniyle temiz cikcak icim cok ferah iyi hissediyorum.

saol canim zaten hemen arastirmaya basladik kordosentez yapilmasi gerekiyomus ist. dayim ve 2dr umda en iyi capada yapildigini soyluyo cuma gunu genetik konseyine randevu verdiler o sirada kordosentez yapilcak ve gerek olursa ek bi test daha olabilirmis ayni anda 2sinide alicaklarmis. tuberoskleroz teshisi konursa zaten dogsada kaybedersin ve surunduren bi hastalik senin icinde cocuk icinde diopar. ama o cikmazsa ozaman icimiz rahatlicak bu kitleler hastalikla ilgisi yoksa dogumdan sonra kaybolabiliomus hatta dogmadan bile. kaybolmasada ameliyat gerekirse o yapilir yani test te tuberoskleroz la ilgisi yok derler ve temiz sonuc cikarsa super mutlu olcaz allah hepimizin bebeklerini saglikla bizlere kavustursun insallah guzel haberle donerim.1hafta da sonuc icin beklicem beklemekte zor zaman gecmio

İnşallah canım ya çok zor yaşadıklarımız Allah sabır versin birazdan Kur'an okumam sana da dua edicem

Ya kızlar ben çok alıngan oldum.
Herşeye alınıyorum.
Kızıyorum...
İnsanların kalbini kırıyorum belki.
Ağlama krizleri fln.
Benim gibi olan var mı ???
Bunu en başlarda yaşamam gerekmiyor muydu???

Canim ben zayif biriyim ve tansiyonumda hep dusuktur ama benimde ellerim ve ayaklarimda şişmeler var telaslanma havada sicak artik normal bunlar.

Canim bende de gebelikten önce tsh 6.5 küsurlarda idi ilac tedavisiyle 1.5 e dustu sonra hamile kaldim dr ilaca devam dedi 2.5 uzerine cikmamasi lazim dedi ilacimi da hala kullaniyorum arada tekrar test yaptiriyorum su anda 24 haftalik gebeyim dr simdide 3 un uzerine cikmamali erken doguma neden olur dedi hic aksatma ilacini dedi 100 mg ilac aliyorum hergun muhtemelen sanada dr ilac baslar bu arada beni dahiliye uzmani takip ediyor sonuclarimdan da kendi dr umu haberdar ediyorum.

Aysunrmzn canım alıntı yapamadım benım senın dediğin gibi bi ağrım oluyo fakat ben neyden olduğunu biliyorum safra kesesinden kaynaklıyo malesef acaba sendede olabilirmi bi safra kesene baktır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kızlar ben çok alıngan oldum.
Herşeye alınıyorum.
Kızıyorum...
İnsanların kalbini kırıyorum belki.
Ağlama krizleri fln.
Benim gibi olan var mı ???
Bunu en başlarda yaşamam gerekmiyor muydu???

Bende oyleym cnm ya .esim sehir disinda magaza acmaya gittiler.dun aksam bana sarki gondrms sabah aglamaktan icim sisti cok ozldm zaten esimi adamin bende cektigi bir kendi bir allh blyr ya uyuma sekline bile karsyrm herseye aglyrm sinirlenyrm esimi suclyrm en kucuk seyde bende senin gibiym yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Napıcaz böyle bilmiyorum.
Bebişlerimize kavuşalımda herşeye değer
Ben eşime pek naz yapamıyorum. Sinirleniyor... Kendi içinde yaşıyorum ben patlamalarımı.....

Napıcaz böyle bilmiyorum.
Bebişlerimize kavuşalımda herşeye değer
Ben eşime pek naz yapamıyorum. Sinirleniyor... Kendi içinde yaşıyorum ben patlamalarımı.....

Vallahi esim ban katlanyr sagolsun elim ayagim . Sadece yemek ayrimi yaptigimda cildiriyr onun disinda herseyi yapyr yemek temzlik utu bazen disarida yemege gdcgmiz zaman kotu oldugumda saclarimi bile yapyr buyuk sansim esim insallh bebegimizi kucahimiza alinca artik beni cok ilgilenmem lazm esmle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…