- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
anlaşıldı ablaDostum boyun uzun, uzun olduğu için göğüs altından rahmine kadar olan kısım çok geniş, ben 157 cm im, kısacık mesafem olduğundan bebişte sığmadığından verdi kendini önlere önlere, e noldu göbeğim çıktı. Sende geniş alan olduğundan mutlu mesut takılıyodur içeride. biraz büyüsün başlar öne doğru şi,şmeye. Kesinlikle doktoruna sor ama bence bu açıklamayı yapar. Mantıken yani, bende çocuk ne yapsın yer yok pırtlıyo.

valla zayıfım. kilo 67.hamile kaldıktan sonra kilo verdim. duyan aman aman kilo verilir mi diyo ama doktorum da bebek sağlıklı diyo. ben de aman amancıları takmıyorum.Canım ya karnınıniçi genistir benim de öyle ben 5 aylıkken evli misin diye soranlar vardınasıl sakladım gizledimse bebisi hos öyle sen gibi boylu poslu zayıf da değilim yapı olarak simdilerde belli oldu karnım.Herkes herseyi söyler aldırma selvi boylum bebisler sağlıklı olsun da karnımız çıkmasa da olur...
benim de az bişe var. aynen dediğin gibi abla bir anda çıkıverdi o da :)valla canım benimde boyum 170..bende de 2 haftaya kadar hiç göbek yoktu..şimdi gören şaşırıo biranda büyüdü![]()
tamam tamam bişey demedim kızmayın :)canım hurafe o laflar işte onu anlatmaya çalışıyorum..
giyersin giyersin esas 6. aydan sonra yağ dokuları oluşuyor esas ondan sonra kilo almaya başlıycaklar...
ama napim taa heves ediyorum

geçen otobüs kalabalıktı, hamile bir çıtı pıtı hanıma yer verdim. :) bekliyorum ne zaman sizin gibi karnım çıkacak. :)
💑💓