2014 Kasım Anneleri

merhabalar
benim doktor randevum yarın akşam ilk defa gidicem nolur bana dua edin inşallah bizde sağlıklı bir şekilde keseyi görürüz.Daha önce kaybım olduğu için
şimdi çok korkuyorum hep bir terslik olucakmış gibi geliyor.Geçtiğimiz cuma kan testi yaptırmıştım beta hcg 670,52 çıkmıştı..Umarım herşey iyidir.

doktorda sata göre hesaplıyo canım..

Günaydın hanımlar. Bende de sabahtan beri bi mide bulantısı var. Doktorun dediğine göre şuan 4 haftalığım ama son adet tarihine göre farklı tabi :)

değerin çok güzel çıkmış canım maşallah kötü düşünme sen inşallah görebilir bugünlerde değerin 1500 civarına yaklaşmıştır..ama karından net görünebilmesi için değerin 3bine yakın olması gerekiyomuş...göremezse de panik yapma olur mu...

inş herşey yolunda gider, cuma günüde bnm hcg 1034 çıktı

ben haftaya gidicem doktora alttan baktırmak istemiyoırum

alttan bakacak sanırım degıl mı?

benim alttan bakmadı canım...
2 hafta önce perşembe değerim 205 ti...5 gün sonra salı günü gittiğimde kese göründü..
bugün tekrar gidicemm biraz ağrım var korkuyorum baksın bakalım...

canım 6+1 diyosun ama alttaki takvimde 8. hafta içindesin yazıyo 7. hafta içinde değil misin? yoksa ben mi yanlış hesap yapıyorum acaba???:26:

6++0 ile 6+7 arası 7.hafta oluyo evet 7.haftamın içindeyim takvimde 8 yazmasının sebebi sata göre 8 ama geç döllenme olduğum için şu an 7 deyim yumurtlama günümden 2 gün sonra döllenme olmuş

günyadın, inş bulantın olmaz :) 7 .hafta içinde başlıyor yazıyor ama nette senin başlamamış, ne kadar geç okadar iyi :))

bende merakla beklıyrm ıns olmazz
progestan ne ıcın yutuluyor?

bazılarında hiç bulantı olmuyomuş, sağlık ocağındaki ebemin 2 çocuğu var 2sinde de hiç bulantı olmamış benim bulantım kötü olur ya olmasın daha iyi adet günlerimin ilk günü çok bulantım olurdu dayanamazdım. progestan hapını düşük olmaması için verdi doktor kahverengi akıntım vardı 1 hafta sürdü düşük tehlikesine karşı tedbir amaçlı verdi çok şükür geçti lekeler Allah'a emanet artık

Kızlar bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördüm Allahima şükürler olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acaba bugün kaçlarda? artış nasıl oluyor acaba? alttan bakmak istersede baktırıcam içim rahatlasın diye :)) çok teşekkür ederim güzel temennileriniz ve moralleriniz için...

6++0 ile 6+7 arası 7.hafta oluyo evet 7.haftamın içindeyim takvimde 8 yazmasının sebebi sata göre 8 ama geç döllenme olduğum için şu an 7 deyim yumurtlama günümden 2 gün sonra döllenme olmuş

anladım canım sanırım benimde öyle oldu....

takvimimi düzelttim sata göre değilde geç döllenmeye göre yaptım. sevgili konu sahibi bten sen yine de değiştirme ben doktora soracam tahmini doğum tarihimi 2 iş çıkmasın sana

canım bilmiyorum nasıl bakıcak ama alttan bakması gerekiyorsada baktırıcam çünkü bu stresss beni mahvetti ( içim rahatlasın biraz...

Canim ben yurtdisindayim, bende 3-4 kere bhcg icin tahlil verdim en son dun 6600lerdeydi. bugunde ultrasona girdim ama megersem idrarimi yapmadan 1 saat oncesinde 1 litre su icip oyle gitmem gerekiyomuski karindan biseyler gorunsun. Onun icin benimkine alttan baktilar, sende alttan baktirsaydin hersey cok daha net gorunuyor.

Ben her 30 gunde bir adet oluyorum, benim tarihlerime gore ultrasondan once tahminen 5+4 olmam lazimdi bugun ama ben 15-17. gun degil bir kac gun sonra yumurtladim hatta bende daha sonra yumurtladigimi tahmin ediyordum. valla degisik bir hesaplama yoluyla kesenin boyutuna gore hesap yapiyorlar ama tam emin degilim. Doktor yolk sac'e benzeyen bisey gordu ama tam olarak bisey demek istemiyorum dedi. Haftaya gel dedi bebek ve kalp atislari icin. Kese her gun 1 mm buyumesi gerekiyormus normal hamileliklerde. Allahim insallah evlatlarimiza kavustursun dua ediyorum.

Kızlar bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördüm Allahima şükürler olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sevindim sizin adınıza! :) Gözünüz aydın, tebrikler! :)

Harika bir duygu olsa gerek, tadını çıkarın.

Darısı ben dahil tüm bekleyen anne adaylarımızın başına :)

Acaba bugün kaçlarda? artış nasıl oluyor acaba? alttan bakmak istersede baktırıcam içim rahatlasın diye :)) çok teşekkür ederim güzel temennileriniz ve moralleriniz için...

cuma günü 670 ise 2 gün sonra yani pazar günü yaklaşık iki katına gelmesi lazım (tamı tamına olmayabilir korkma) yani pazar günü 1400lerde olur..pazardan 2 gün sonra yani salı günü 2800 ler civarına gelir inşallah...

sen 5.haftada mısın şimdi

doktor doğum tarihine 16 kasım dedi yani 6. haftanın içindeyim ama benim yumurtlamam 14. günde değil 18. günde oldu ovu testi ile takip ettim ordan biliyorum yani 4 gün geriden geliyorum gibi düşünüyorum..bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama..

kızlar günaydın moralim çok bozuk değerlerim artmış mı diye sağlık ocağına kan vermeye gittim perşembe 107 çıkan değerime düşük dediler bugün verdiğim kanın sonucu yarın iki de çıkıcak içim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…