günaydın :)
öyle hesaplanıyor sanırım, 6. hafta içinde olunduğu için 6 haftalık deniliyor
ama benim bu hafta olayında kafam çok karışıyor
ben henüz ultrason muayenesi olmadım
sata göre 5+3 üm, doktor neye göre hesaplıyor bilmiyorum :)
merhabalar
benim doktor randevum yarın akşam ilk defa gidicem nolur bana dua edin inşallah bizde sağlıklı bir şekilde keseyi görürüz.Daha önce kaybım olduğu için
şimdi çok korkuyorum hep bir terslik olucakmış gibi geliyor.Geçtiğimiz cuma kan testi yaptırmıştım beta hcg 670,52 çıkmıştı..Umarım herşey iyidir.
merhabalar
benim doktor randevum yarın akşam ilk defa gidicem nolur bana dua edin inşallah bizde sağlıklı bir şekilde keseyi görürüz.Daha önce kaybım olduğu için
şimdi çok korkuyorum hep bir terslik olucakmış gibi geliyor.Geçtiğimiz cuma kan testi yaptırmıştım beta hcg 670,52 çıkmıştı..Umarım herşey iyidir.
inş herşey yolunda gider, cuma günüde bnm hcg 1034 çıktı
ben haftaya gidicem doktora alttan baktırmak istemiyoırum
alttan bakacak sanırım degıl mı?
canım 6+1 diyosun ama alttaki takvimde 8. hafta içindesin yazıyo 7. hafta içinde değil misin? yoksa ben mi yanlış hesap yapıyorum acaba???:26:
günyadın, inş bulantın olmaz :) 7 .hafta içinde başlıyor yazıyor ama nette senin başlamamış, ne kadar geç okadar iyi :))
bende merakla beklıyrm ıns olmazz
progestan ne ıcın yutuluyor?
değerin çok güzel çıkmış canım maşallahkötü düşünme sen inşallah görebilir bugünlerde değerin 1500 civarına yaklaşmıştır..ama karından net görünebilmesi için değerin 3bine yakın olması gerekiyomuş...göremezse de panik yapma olur mu...
6++0 ile 6+7 arası 7.hafta oluyo evet 7.haftamın içindeyim takvimde 8 yazmasının sebebi sata göre 8 ama geç döllenme olduğum için şu an 7 deyim yumurtlama günümden 2 gün sonra döllenme olmuş
inş herşey yolunda gider, cuma günüde bnm hcg 1034 çıktı
ben haftaya gidicem doktora alttan baktırmak istemiyoırum
alttan bakacak sanırım degıl mı?
günaydin merhaba cnm, umarım herşey yolunda olur,
bende sata göre 5+3 um, alttan muayene olmak ıstemedım haftaya ılk kez ultrasonla bakılacak, gecen hafta 3 kez hcg ıcın kan tahlılı verdım o kadar
haftayı doktor nasıl hesaplıyor, yumurtlama gunune mı denk gelıyor, nasıl anlıyorsun??
kalp atıslarını ne zaman duyacakmıssın bırsey dedı mı doktor??
alttan muayene ettı degıl mı?
anladım canım sanırım benimde öyle oldu....
Kızlar bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördüm Allahima şükürler olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acaba bugün kaçlarda? artış nasıl oluyor acaba? alttan bakmak istersede baktırıcam içim rahatlasın diye :)) çok teşekkür ederim güzel temennileriniz ve moralleriniz için...
Kızlar bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördüm Allahima şükürler olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen 5.haftada mısın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?