2014 Kasım Anneleri

içinde ki nokta kadar şeymi bebişşş yerim ben onu maşallah darısı başımıza ben keseyi gördüm ama bebiş yoktu daha haftaya inşallah

Âmin canım inşallah hepimiz güzel haberlerle geçiririz 9ayı🙏alttan baksam daha net olur ama lekelenmen var rahatsız ettim seni dedi doktorum canım.sende görürsün canım inşallah hiç merak etme,ne zaman randevun?

Hoşgeldin hayatım,, geçmiş olsun öncelikle..
Bende çok hastayım yaa (( öksürüyorum çok kötü,, napsamki ne keser acaba gece

Sana da geçmiş olsun canimılık süte bal koysan cok az da zencefil iyi gelir.bi de ıhlamur gebelikte zararlı değilse ıhlamur da icebilirsin

Bende çok hastayım yaa (( öksürüyorum çok kötü,, napsamki ne keser acaba gece

canim ben birazcik bala karabiber ve varsa toz zencefil karistirip yiyodum. Biraz yakiyor ama geciriyor. Zencefil yoksa bile bal karabiber yap cok faydasini gorursun

bende ayni seyi dusunuyorum. Aglamazsam cok iyi zaten herseye aglar hala geldim. İnan su anda o seslerden daha cok duymak istedigim hicbisey yok.
Ben ağladımmm
hâlâ da kulağımda çınlıyo sesi ve koca bir hafta geçmesine rağmen duy ki
İçinde ufacık bi şüphen kalmasın canım

Geçmiş olsun canım, bende kullandım işe yarar,, bol bol dinlen ama çok ayakta kalma

canım ayağının altına viks sür şıp diye kesiyor. pekmezle karabiberde çok iyi gelir geçmiş olsun
Deniycem bakalım sağol canım
Sana da geçmiş olsun canimılık süte bal koysan cok az da zencefil iyi gelir.bi de ıhlamur gebelikte zararlı değilse ıhlamur da icebilirsin
Şuan ıhlamur içiyorum limonlu ballı bakalım nolacak canım ılık ballı sütü günlerdir içiyorum
canim ben birazcik bala karabiber ve varsa toz zencefil karistirip yiyodum. Biraz yakiyor ama geciriyor. Zencefil yoksa bile bal karabiber yap cok faydasini gorursun
bal ve karabiberi uyumaya giderken mi yapayım canım, sonrada vicks sürsem?? Olmaz mııı

enemmm maşallahhh

geçmiş olsun canım bol bol dinlen bendede kahverengi leke geldi hastanede iğne vurdular kesildi şuanda

Ben yatmadan once 2 tatli kasigi kadar hazirliyorum. Biraz macun kivamini aliyor tadi cok hos degil ama bogazini cok rahatlatir.

Canım git artık yani görelim şu bebişiii,, ben meraktan öldüm burda haaa

Ayy ben de valla.basta eşim ucuzluk yaptı acele etme diye bugunde döndü dediki cumartesi Dr.a gitmedin keşke diyo ya

Neyseki yarına aldım randevu.sabah okula, eve, kursa, hastaneye sonra eve ve nihayet k.k.ya şeklinde bir programı var))

Ben yatmadan once 2 tatli kasigi kadar hazirliyorum. Biraz macun kivamini aliyor tadi cok hos degil ama bogazini cok rahatlatir.

Canım inan tadını falan geçtim,, hiç sevmem ıhlamur içiyorum şuan (
Dediğini kesinlikle yapıcam,, ki bebeğim için napayım. Ben öksürdükçe ona zararı çünkü (

:))) ah bu kocalar yok muuuu gerçi benim koca ne desem yapıyo sağlık konusunda,, yoksada zaten başını yerim bide ilk bebeğimizde çok yıprandık üzüldük, oyüzden çok daha ilgili
Sen neden kendini böyle çok yoruyosun ayıptır sorması..!!!

Canım geçmiş olsun seninle aynı günlerimiz ,benimde dün öğleden sonra kanamam oldu bende iğne oldum şimdi kesildi Allah şükür.dünden beri hiç iş yapmıyorum neredeyse hep yattım sende yat dinlen yarında rapor allam işe gitmicem,cuma tekrar randevum var ,inşallah kalp atışlarını duylarında rahatlarım.

inşallah ya hayırlısıyla görsem pıt pıtlarını duysam paxartesi hünü randrvum haftaya

yas ve ilk bebek olarak ayniyiz insallah saglikla kucaginada alirsin.

inşallah tüm bekleyenler alır canım

kızlar merhaba ultrasona gırdınız mı ben gırdım kese gorundu ama yolk kesesı gorunmedı bu arada kese çapım 12mm ama vajinal bakmadı karından baktı...siz gördünüz mü yolk sac kesesını 5+5 gunlugum suan...cok koprkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…