- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
evet canim doktor ona bebek de olusmus dedi. Bu haftada kalp icin gidicez. Hem heyecanliyim hem korkuyorum
içinde ki nokta kadar şeymi bebişşş yerim ben onu maşallahdarısı başımıza ben keseyi gördüm ama bebiş yoktu daha haftaya inşallah
Hoşgeldin hayatım,, geçmiş olsun öncelikle..
Bende çok hastayım yaa(( öksürüyorum çok kötü,, napsamki ne keser acaba gece
Bende çok hastayım yaa(( öksürüyorum çok kötü,, napsamki ne keser acaba gece
Ben ağladımmmbende ayni seyi dusunuyorum. Aglamazsam cok iyi zaten herseye aglar hala geldim. İnan su anda o seslerden daha cok duymak istedigim hicbisey yok.
Gözünaydin canimmaşallah kesene de bebisine de sat ne zamandı canım? ??
iyi akşamlar hanımlar bugün azıcık kanamam oldu hemen acile gittim kesemi gördü kanama muhtemelen yerleşme kanaması dedi sonra açık renk akıntıya döndü şükür... rabbim kimseye göstermesin progestan iğne verdi .kullanan varmı kızlar
Deniycem bakalım sağol canımcanım ayağının altına viks sür şıp diye kesiyor. pekmezle karabiberde çok iyi gelir geçmiş olsun
Şuan ıhlamur içiyorum limonlu ballı bakalım nolacak canımSana da geçmiş olsun canimılık süte bal koysan cok az da zencefil iyi gelir.bi de ıhlamur gebelikte zararlı değilse ıhlamur da icebilirsin
bal ve karabiberi uyumaya giderken mi yapayım canım, sonrada vicks sürsem?? Olmaz mıııcanim ben birazcik bala karabiber ve varsa toz zencefil karistirip yiyodum. Biraz yakiyor ama geciriyor. Zencefil yoksa bile bal karabiber yap cok faydasini gorursun
Sat 30 ocakti canim
enemmm maşallahhhEki Görüntüle 1025741 Eki Görüntüle 1025741
Kızlar Buda benim bebiş,doktorum kesenin içindeki bebek dedi,lekelenmemde bitti şükür cuma günü ordunda kalp atışlarını görelim inşallah🙏🙏🙏
iyi akşamlar hanımlar bugün azıcık kanamam oldu hemen acile gittim kesemi gördü kanama muhtemelen yerleşme kanaması dedi sonra açık renk akıntıya döndü şükür... rabbim kimseye göstermesin progestan iğne verdi .kullanan varmı kızlar
Maşallah o zaman canimbugün mu gördün keseni ve bebisini? Benim sat 28 ocakti, yarın gidicem bakalim
Deniycem bakalım sağol canım
Şuan ıhlamur içiyorum limonlu ballı bakalım nolacak canımılık ballı sütü günlerdir içiyorum
bal ve karabiberi uyumaya giderken mi yapayım canım, sonrada vicks sürsem?? Olmaz mııı
Canım git artık yani görelim şu bebişiii,, ben meraktan öldüm burda haaa
Ben yatmadan once 2 tatli kasigi kadar hazirliyorum. Biraz macun kivamini aliyor tadi cok hos degil ama bogazini cok rahatlatir.
Maşallah o zaman canimbugün mu gördün keseni ve bebisini? Benim sat 28 ocakti, yarın gidicem bakalim
:))) ah bu kocalar yok muuuuAyy ben de valla.basta eşim ucuzluk yaptı acele etme diye bugunde döndü dediki cumartesi Dr.a gitmedin keşke diyo ya
Neyseki yarına aldım randevu.sabah okula, eve, kursa, hastaneye sonra eve ve nihayet k.k.ya şeklinde bir programı var))
inşallah ya hayırlısıyla görsem pıt pıtlarını duysam paxartesi hünü randrvum haftayaÂmin canım inşallah hepimiz güzel haberlerle geçiririz 9ayı🙏alttan baksam daha net olur ama lekelenmen var rahatsız ettim seni dedi doktorum canım.sende görürsün canım inşallah hiç merak etme,ne zaman randevun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?