- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
doktor doğum tarihine 16 kasım dedi yani 6. haftanın içindeyim ama benim yumurtlamam 14. günde değil 18. günde oldu ovu testi ile takip ettim ordan biliyorum yani 4 gün geriden geliyorum gibi düşünüyorum..bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama..
doğrudur senin düşündüğün doktorlar direkt sata göre hesaplar, zaten keseyi ve beği gördüklerinde asıl haftayı görüyolar ultrasonda
kızlar günaydın moralim çok bozuk değerlerim artmış mı diye sağlık ocağına kan vermeye gittim perşembe 107 çıkan değerime düşük dediler bugün verdiğim kanın sonucu yarın iki de çıkıcak içim içimi yiyor
kızlar günaydın moralim çok bozuk değerlerim artmış mı diye sağlık ocağına kan vermeye gittim perşembe 107 çıkan değerime düşük dediler bugün verdiğim kanın sonucu yarın iki de çıkıcak içim içimi yiyor
beta hcg değerin mi 107 düşük değil aslında kaçıncı haftaya göre 107 değerleri önemsemeyin demişti doktor bana önemli olan önce kese sonra bebek ve kalp atışının görünmesi erkense daha normaldir stres yapma Allah büyük 1 hafta sonra ultrasona git
maşallah canım bebeğineEki Görüntüle 1025741 Eki Görüntüle 1025741
Kızlar Buda benim bebiş,doktorum kesenin içindeki bebek dedi,lekelenmemde bitti şükür cuma günü ordunda kalp atışlarını görelim inşallah🙏🙏🙏
tebrikler canımKızlar bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördüm Allahima şükürler olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde adet günümde 104 çıkmıştı canım değerim geç döllenme olmuştur sen ne bakıyosun sağlık ocağındakilere..kafanı takma sakın...sağlıkla büyüsünde yavaş olsun nolucak..
maşallah canım bebeğine
darısı bizlere artık
tebrikler canım
iki hafta sonra da bana gün verdiler nasıl geçer bu zaman
Geçeeeeer merak etmebol bol dua et
doğrudur senin düşündüğün doktorlar direkt sata göre hesaplar, zaten keseyi ve beği gördüklerinde asıl haftayı görüyolar ultrasonda
evet canım özelde yaptırdım perşembe 107.4 çıktı 4 haftalık yani yarın ki sonucumu yazıp ona göre keseyi görmeye gidicem inşl sorun yoktur sanırım sat 29 ocak ona takıldılar ama benim adetlerim düzensiz 35 günden sonra oluyorum boşu boşuna canımı sıktılar
düşük derken muayene ıcın falan demıs olabılır, neye gore dusuk, olur mu oyle sey, onemlı olan artıs, sen artısa bak hıcde uzulmeee cnm
kese ve bebek kacıncı haftada bellı oluyor?
aklıma hemen sen geldin canım senin değerin katlanmış ne güzelyarın sonuç çıkcak canım bencede geç döllenme oldu zaten adetlerim düzensiz
yok canım sağlık ocağına gittim muayene için değil değerime düşük dedi hemşire ve doktor bakalım yarın katlanmış olarak alırım sonucumu inşl
oo o zaman hiç takma geç döllenmedir o normal bence değere takılma kese ve kalp atışını bekle içini ferah tut stres yapma inşallah seninledir bebiş
maşallah canım bebeğine
darısı bizlere artık
tebrikler canım
iki hafta sonra da bana gün verdiler nasıl geçer bu zaman
Geçeeeeer merak etmebol bol dua et
İNŞALLAH CANIM YAAA DUA EDİYORUM BOL BOL RABBİM KESE VE KALP ATIŞLARINI HEPİMİZE GÖRMEYİ NASİP ETSİN
ben geçen hafta prş kese ve içinde bebeği gördüm kalp atışını duyamadı doktor cuma günü gidecem inş. duyarız 21 martta baharın gelişinde hem bebekmüjdesi hem bahar müjdesi alırımkişiden kişiye değişiyo görülme tarihleri
e düzensizmişte zaten sıkma canını sakın..keseyi gördüğünde gerçek haftayı söylüyomuş o zaman doktor boyuna göre falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?