2014 Kasım Anneleri

doğrudur senin düşündüğün doktorlar direkt sata göre hesaplar, zaten keseyi ve beği gördüklerinde asıl haftayı görüyolar ultrasonda

doğrudur senin düşündüğün doktorlar direkt sata göre hesaplar, zaten keseyi ve beği gördüklerinde asıl haftayı görüyolar ultrasonda

hmm öylemi zaten haftasonu göremedik keseyi hcg de 422 çıktı ctsi günü...bu haftasonuna kadar 3binlere ulaşması lazım benim hesaplarıma göre..ancak görürler herhalde..

beta hcg değerin mi 107 düşük değil aslında kaçıncı haftaya göre 107 değerleri önemsemeyin demişti doktor bana önemli olan önce kese sonra bebek ve kalp atışının görünmesi erkense daha normaldir stres yapma Allah büyük 1 hafta sonra ultrasona git

benimde adet günümde 104 çıkmıştı canım değerim geç döllenme olmuştur sen ne bakıyosun sağlık ocağındakilere..kafanı takma sakın...sağlıkla büyüsünde yavaş olsun nolucak..

evet canım özelde yaptırdım perşembe 107.4 çıktı 4 haftalık yani yarın ki sonucumu yazıp ona göre keseyi görmeye gidicem inşl sorun yoktur sanırım sat 29 ocak ona takıldılar ama benim adetlerim düzensiz 35 günden sonra oluyorum boşu boşuna canımı sıktılar

Değer neye göre düşük ki? Ben ilk kan testimi yaptırdığımda beklenen adetimden 2 gün sonra, değerim 62 idi. Bir gün atlayıp tekrar kan verdiğimde değer 177,7'ye çıkmıştı. İnsanlar 600lerden 1000'lerden bahsediyordu o günlerde, ben de çok korktum ama anladım ki değerin 100 küsür mü 200 küsür mü olduğu önemli değil. Önemli olan değerin kaç gün arayla hangi oranlarda artış gösterdiği. Siz daha yeni kan değerinizi almadan niçin umutsuzluğa kapılıyorsunuz?
Her şey gayet güzel ilerler belki de, ki dualarımız ve umudumuz bu yönde. Sakin olun, strese boğmayın kendinizi.

İyi haberler alacaksınız inşallah.

maşallah canım bebeğine
darısı bizlere artık
Kızlar bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördüm Allahima şükürler olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrikler canım
iki hafta sonra da bana gün verdiler nasıl geçer bu zaman

canım moralini bozma inşallah değerin yükselecektir

benimde adet günümde 104 çıkmıştı canım değerim geç döllenme olmuştur sen ne bakıyosun sağlık ocağındakilere..kafanı takma sakın...sağlıkla büyüsünde yavaş olsun nolucak..

aklıma hemen sen geldin canım senin değerin katlanmış ne güzel yarın sonuç çıkcak canım bencede geç döllenme oldu zaten adetlerim düzensiz

düşük derken muayene ıcın falan demıs olabılır, neye gore dusuk, olur mu oyle sey, onemlı olan artıs, sen artısa bak hıcde uzulmeee cnm

oo o zaman hiç takma geç döllenmedir o normal bence değere takılma kese ve kalp atışını bekle içini ferah tut stres yapma inşallah seninledir bebiş

düşük derken muayene ıcın falan demıs olabılır, neye gore dusuk, olur mu oyle sey, onemlı olan artıs, sen artısa bak hıcde uzulmeee cnm

yok canım sağlık ocağına gittim muayene için değil değerime düşük dedi hemşire ve doktor bakalım yarın katlanmış olarak alırım sonucumu inşl

kese ve bebek kacıncı haftada bellı oluyor?

ben geçen hafta prş kese ve içinde bebeği gördüm kalp atışını duyamadı doktor cuma günü gidecem inş. duyarız 21 martta baharın gelişinde hem bebekmüjdesi hem bahar müjdesi alırım
kişiden kişiye değişiyo görülme tarihleri

aklıma hemen sen geldin canım senin değerin katlanmış ne güzel yarın sonuç çıkcak canım bencede geç döllenme oldu zaten adetlerim düzensiz

e düzensizmişte zaten sıkma canını sakın..keseyi gördüğünde gerçek haftayı söylüyomuş o zaman doktor boyuna göre falan..

yok canım sağlık ocağına gittim muayene için değil değerime düşük dedi hemşire ve doktor bakalım yarın katlanmış olarak alırım sonucumu inşl

alırsın inş cnm, sen bakma onlara, beklenen adet tarıhıne gore bakmak lazım bıde gec dollenme denılen bı durum var, oyle sacma sapan canını sıkmıslar
benım batımda 163 çıktı, ıkı gun sonra 357 çıktı

senınde yukselır ıns. hıc korkma, endıselenme, Allah'ın muhtesem mucızesının keyfını sur, Sukurler olsun kı rabbım bıze evlatlarımızı nasıp ettı, rahmımıze dustugu andan ıtıbaren bızler anneyızz, ne guzel yaa, Allah herkesın gonlune gore versın ıns. Nazarlardan saklasın :)

o zaman senın 6 haftalıkken gorulmus oldu, hafta hakkında doktor bısey dedı mı??

ben sadece gecen hafta 3 kez kan tahlılı verdım o kadar,

haftaya salıda randevum var,

cuma gunu hcg 1034 cıktı

haftaya sata gore 7. hafta ıcınde olacagım

bende bebegı gorebılırım ozaman degıl mı? ne dersın? :))

bu arada az once karnım cok agrıdı korktum gectı ama, sızede oluo mu ara ara sancılar

e düzensizmişte zaten sıkma canını sakın..keseyi gördüğünde gerçek haftayı söylüyomuş o zaman doktor boyuna göre falan..

evet canım ultrasonda net haftası çıkıyor ilk gebelikte ben 7 haftalık diye hesaplayıp gittim 5+6 çıktı o da geç döllenme olmuş yani. bu arada benim 409 çıktığında doktor 9 gün sonra keseyi görmeyi çağırmıştı canım sen tekrar ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…