evet canım ultrasonda net haftası çıkıyor ilk gebelikte ben 7 haftalık diye hesaplayıp gittim 5+6 çıktı o da geç döllenme olmuş yani. bu arada benim 409 çıktığında doktor 9 gün sonra keseyi görmeyi çağırmıştı canım sen tekrar ne zaman gideceksin
alırsın inş cnm, sen bakma onlara, beklenen adet tarıhıne gore bakmak lazım bıde gec dollenme denılen bı durum var, oyle sacma sapan canını sıkmıslar
benım batımda 163 çıktı, ıkı gun sonra 357 çıktı
senınde yukselır ıns. hıc korkma, endıselenme, Allah'ın muhtesem mucızesının keyfını sur, Sukurler olsun kı rabbım bıze evlatlarımızı nasıp ettı, rahmımıze dustugu andan ıtıbaren bızler anneyızz, ne guzel yaa, Allah herkesın gonlune gore versın ıns.Nazarlardan saklasın :)
benim alttan bakmadı canım...
2 hafta önce perşembe değerim 205 ti...5 gün sonra salı günü gittiğimde kese göründü..
bugün tekrar gidicemm biraz ağrım var korkuyorum baksın bakalım...
mesela senin batında 163 çıkmış ya canım ben 35 günde olsam 6 gün geçtikten sonra 107 çıktı düşük diye bunu kastediyorlar sanırım ama inşallah geç döllenmedir bi tanesini kaybettim zaten Allahım aynı acıyı tekrar yaşatmasın. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
benim 422 çıktı işte doktor 15 gün sonra gel dedi ama ben bu haftasonu başka doktora gidicem bu doktoru hiç beğenmedim bana folik asiti bile söylemedi..ben söyledim hıı içsen iyi olur dedi..
takvimimide yumurtlamaya göre değiştirdim şimdi 20 kasım yaptım
o zaman senın 6 haftalıkken gorulmus oldu, hafta hakkında doktor bısey dedı mı??
Ben sadece gecen hafta 3 kez kan tahlılı verdım o kadar,
haftaya salıda randevum var,
cuma gunu hcg 1034 cıktı
haftaya sata gore 7. Hafta ıcınde olacagım
bende bebegı gorebılırım ozaman degıl mı? Ne dersın? :))
bu arada az once karnım cok agrıdı korktumgectı ama, sızede oluo mu ara ara sancılar
canım bilmiyorum nasıl bakıcak ama alttan bakması gerekiyorsada baktırıcam çünkü bu stresss beni mahvetti( içim rahatlasın biraz...
bnm arkadasında 4000 cıkmıs batında, ınan herkeste farklı endıselenme cnm
İNŞALLAH CANIM YAAA DUA EDİYORUM BOL BOL RABBİM KESE VE KALP ATIŞLARINI HEPİMİZE GÖRMEYİ NASİP ETSİN
Amiiin bende bu ayın sonuna randevu aldım sabırsızlanıyorum daha önce keseyi ve içinde bebeğimi görmüştüm şimdi kalp atışı ve ilk hareketlerinde sıra bence en heyecanlısı o
Değer neye göre düşük ki? Ben ilk kan testimi yaptırdığımda beklenen adetimden 2 gün sonra, değerim 62 idi. Bir gün atlayıp tekrar kan verdiğimde değer 177,7'ye çıkmıştı. İnsanlar 600lerden 1000'lerden bahsediyordu o günlerde, ben de çok korktum ama anladım ki değerin 100 küsür mü 200 küsür mü olduğu önemli değil. Önemli olan değerin kaç gün arayla hangi oranlarda artış gösterdiği. Siz daha yeni kan değerinizi almadan niçin umutsuzluğa kapılıyorsunuz?
Her şey gayet güzel ilerler belki de, ki dualarımız ve umudumuz bu yönde. Sakin olun, strese boğmayın kendinizi.
İyi haberler alacaksınız inşallah.
evet canım ultrasonda net haftası çıkıyor ilk gebelikte ben 7 haftalık diye hesaplayıp gittim 5+6 çıktı o da geç döllenme olmuş yani. Bu arada benim 409 çıktığında doktor 9 gün sonra keseyi görmeyi çağırmıştı canım sen tekrar ne zaman gideceksin
folik asiti nasıl söylemez ya en iyisini yapmışsın değiştir canım böyle ilgisiz oldukları zaman sinir oluyorum
benim 757 çıktı değerim iki hafta sonra çağırdı doktorum kese ve kalp atışını duyarmıyım.
sorma ya çok kendini beğenmiş bi kadındı...kadın doktor olsun diye tutturmıycam zaten artık bana lazım olan güler yüz ve ilgi..kadınların ilgisizlikleri ile uğraşıcağıma doğru düzgün bi adama giderim..
keseni kesin görürsün canım hatta 6 7 gün sonra bile gözükür ama kalp atışını bilmiyorum daha erken duyanlar da oluyor beni 9. Haftanın başında çağırmıştı ne yazıkki kalp atışını duyamadık
bende kadın doktora gidicemm diye tutturmuştum aynı şekilde bişey söylemiyordu odasına bile giremiyorsun ki sekreteri kapıda etten duvar örüyor önce ona söylüyorsun sonra içeri girebiliyorsun
kızlar doktoruma göründüm geldim...kan idrar testlerim temiz şükür..
dün geceki gaz ağrısında sordum...normal bazı hamilelerimizde olur ama yine bir bakalım dedi..
USG ile baktı kesemiz büyümüş biraz daha bebek yoktu daha erken öteki hafta görünür dedi..
ayy özlemişimm yavrumuu gördümde geldimmm
inşallah canım yaa sen neden duyamadın erken olduğu için mi
aynen aynennnnn kadın sekreterlerle uğraşıyosun önce geçen haftadan beri ne uğraştım anlatamam ya özelden randevu alıp gidiyorum özel ya parasınıda veriyoruz yinede derdimizi anlatamadan dönüyoruz..erkek doktorlar sekreterlerini ön plana atmıyo çok ama kadın doktorların sekreterleri kendini yarıştırıyo doktorla bence..
hehehe geçmiş olsun canım gaz sıkıntısı bende de var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?