seninle aynıyız canım bende görmedim yolk kesesini ve bebeği sadece keseyi gördük bugün 1,24 cm çıktı kese boyu netten 1,50 cm olmadan yolk kesedi ve bebek görünmezmiş üzme canınıkızlar merhaba ultrasona gırdınız mı ben gırdım kese gorundu ama yolk kesesı gorunmedı bu arada kese çapım 12mm ama vajinal bakmadı karından baktı...siz gördünüz mü yolk sac kesesını 5+5 gunlugum suan...cok koprkuyorum
seninle aynıyız canım bende görmedim yolk kesesini ve bebeği sadece keseyi gördük bugün 1,24 cm çıktı kese boyu netten 1,50 cm olmadan yolk kesedi ve bebek görünmezmiş üzme canını
Slm arkadaşlar;bende bu gün kasım ayı annelerine katıldım bebişim 5+2 haftalık inş herşey güzel gider ve hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip kısmet olur
Canom benim 25. Gün 17 . 27. Gün 56 cikti 29. Gunde 205 ckti. Kesemizide gördük şükür 5 gün sonra... Değerin düşüklüğü değil artsi önemli canim..
Ben uzun suredir organik makyaj urunleri kullaniyordum zaten, ama yine de mumkun oldugunca makyaj yapmamaya calisiyorum. Bu sefer de zombi gibi geziyorum ortalikta soluk bir yuzle, bi suru kisi hayirdir, hasta misin diye sordu, oyle olunca da moralim bozuluyor :)
Dis macunum da organik, yalniz yuz temizleyicisi konusunda endiseleniyorum. Normalde yagli ciltler icin oldukca etkili temizleyici ve nemlendirici krem kullaniyorum. Son iki haftadir yuzumu sadece bebe sampuani ile yikiyorum ama ne kadar idare eder bilmiyorum. Sampuan konusu ise soyle, normalde kuaforden aldigim bir sampuanim var ama sanirim onda da organik bir urune gecicem.
Bunlara dikkat ediyorum ama acikcasi dikkat etmesem, makyaj yapsam, her zamanki cilt temizleyicimi kullansam ne kadar olumsuz etki eder bebege pek de emin degilim. Sanirim kendi icim rahat olsun diye yapiyorum.
Günaydın kızlar uyku tutmuyor saat 9da randevum var ölecem heyecandan insallah sorunsuz bebeğimi görürüm ve kalbini duyarım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar merhaba gunaydinlar, bende bugun itibariyle keselenmis oluyorum. Ben sat'a gore 5+4'um ama ultrasonda kese 5+1 gozuktu. Kese boyutum 6.1mm cikti sizce bu iyimi yoksa dusukmu. doktor normal oldugunu soyledi zaten bende tahmini yumurtlama tarihinden 1-2 gun sonra yumurtladigimi dusundugum icin 5+1'e uyuyor. Cok korkuyorum daha once kayiplarim oldu rabbime dua ediyorum insallah benim ve tum isteyenlerin saglikli ve hayirli evlatlari olur insallah
ben cilt ürünlerimide kullanmıyorum korkuyorum ama böylede olmuyor çok bakımsız hissediyorum kendimi
şampuan bioxcin kullanıyordum, bitti gibi birşey, ne alayım yerine??
bide diş macunun markası nedir acaba??
Günaydın kızlaaaaarrrrr
kendi hesapladığım doğum tarihi 17 kasımdı ama doktor 16 dedi o yüzden takvimmi değiştirdim..zaten sat a göre de 5+1 günlüğüz şu anda 6 içindeyim yani 6 haftalığım değil mi???
Günaydın arkadaşlar minik bebişlere de günaayydıınn bu hafta önemli gelişmeler olacak çoğumuz için kimi keseyi kimi kalp atışını gözlüyo ben de cumayı bekliyorum kalp atışı için inşallah Rabbim bize bağışlar kuzucuklarımızı. bu gün itibarıyla 6+1 oldum hala bulantım yok kasık ağrılarım devam ediyo çok şükür akıntılar lekeler de gitti folibola ve progestana devam işim gereği bazen boş derslerde oturmak zorundayım çok oturunca sıkıştırıyorum gibi vicdan azabı duyup ayağa kalkıyorum ayakta durmak da iyi değil diyorlar ama bilmiyorum hayırlısı olsun inş.
Günaydın arkadaşlar minik bebişlere de günaayydıınn bu hafta önemli gelişmeler olacak çoğumuz için kimi keseyi kimi kalp atışını gözlüyo ben de cumayı bekliyorum kalp atışı için inşallah Rabbim bize bağışlar kuzucuklarımızı. bu gün itibarıyla 6+1 oldum hala bulantım yok kasık ağrılarım devam ediyo çok şükür akıntılar lekeler de gitti folibola ve progestana devam işim gereği bazen boş derslerde oturmak zorundayım çok oturunca sıkıştırıyorum gibi vicdan azabı duyup ayağa kalkıyorum ayakta durmak da iyi değil diyorlar ama bilmiyorum hayırlısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?