2014 Kasım Anneleri

seninle aynıyız canım bende görmedim yolk kesesini ve bebeği sadece keseyi gördük bugün 1,24 cm çıktı kese boyu netten 1,50 cm olmadan yolk kesedi ve bebek görünmezmiş üzme canını

seninle aynıyız canım bende görmedim yolk kesesini ve bebeği sadece keseyi gördük bugün 1,24 cm çıktı kese boyu netten 1,50 cm olmadan yolk kesedi ve bebek görünmezmiş üzme canını

benımde dun1,22 cm cıkmıstı normal ozaman ben de uzulmustum neden goremedık dıye...bakalım salı gunu gıdıcem yıne kalp atışı falan duyuluyormuş aslında 6.haftadan ıtıbaren ama....ınsallh bır sorun olmaz allahım sag salım kavuştursun bızı ınsallh...

Slm arkadaşlar;bende bu gün kasım ayı annelerine katıldım bebişim 5+2 haftalık inş herşey güzel gider ve hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip kısmet olur

merh canım aynıyız bende 5+2 deym Allah'ım sağlıkla kavştrsn bebişlerimze inş..

arkadaşlar sizce bebeğimin kalp atışlarını duyabilirmiyim artık 6+2 olduk

Son düzenleyen: Moderatör:
Çook teşekkür ederim canım amin..valla henüz tatmadim...zorluğu falan umrumda değil yeterki bebislerimi sağlıklı saglim hayirlisiyla kucağıma alabileyim Allahın izni ile...

Günaydın kızlar uyku tutmuyor saat 9da randevum var ölecem heyecandan insallah sorunsuz bebeğimi görürüm ve kalbini duyarım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canom benim 25. Gün 17 . 27. Gün 56 cikti 29. Gunde 205 ckti. Kesemizide gördük şükür 5 gün sonra... Değerin düşüklüğü değil artsi önemli canim..

canım keseyide görmişsun sevindim Allah hayırlı bir hamilelik geçirmeni ve sağlıcakla kucagına almanı nasip etsin

Kizlar merhaba gunaydinlar, bende bugun itibariyle keselenmis oluyorum. Ben sat'a gore 5+4'um ama ultrasonda kese 5+1 gozuktu. Kese boyutum 6.1mm cikti sizce bu iyimi yoksa dusukmu. doktor normal oldugunu soyledi zaten bende tahmini yumurtlama tarihinden 1-2 gun sonra yumurtladigimi dusundugum icin 5+1'e uyuyor. Cok korkuyorum daha once kayiplarim oldu rabbime dua ediyorum insallah benim ve tum isteyenlerin saglikli ve hayirli evlatlari olur insallah

ben cilt ürünlerimide kullanmıyorum korkuyorum ama böylede olmuyor çok bakımsız hissediyorum kendimi

şampuan bioxcin kullanıyordum, bitti gibi birşey, ne alayım yerine??

bide diş macunun markası nedir acaba??

Günaydın kızlar uyku tutmuyor saat 9da randevum var ölecem heyecandan insallah sorunsuz bebeğimi görürüm ve kalbini duyarım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş cnm, bu ilk muyane mı???

günaydin merhaba cnm, umarım herşey yolunda olur,

bende sata göre 5+3 um, alttan muayene olmak ıstemedım haftaya ılk kez ultrasonla bakılacak, gecen hafta 3 kez hcg ıcın kan tahlılı verdım o kadar

haftayı doktor nasıl hesaplıyor, yumurtlama gunune mı denk gelıyor, nasıl anlıyorsun??

kalp atıslarını ne zaman duyacakmıssın bırsey dedı mı doktor??

alttan muayene ettı degıl mı?

Günaydın herkese arkadaşlar. Güzel bir gün olsun inşallah.
Benim dünden beridir bulantılarım ve çıkarmalarım başladı, zormuş gerçekten. İyice zombiye döndüm. Bir de tam doktorun verdiği omega 3'ü ve folik asidi içiyorum. Hadi azıcık peynir atiyim ağzıma diyorum, hooop ne varsa geri geliyor. Sanırım bu durumda en azından folik asiti bir daha içmenin sakıncası olmaz

Marka adı vermekte bir sakınca yoktur burada umarım. Ben diş macununda Logodent kullanıyorum. Şampuan olarak daha önce Logona kullanmıştım yağlı saçlar için, gayet iyiydi. Sanırım yine ona dönücem.

Günaydınarkadaşlar hepimize,iyi haftalar olsun inşallah hepimize.Güzel hbrler alırız inşallah bu hafta.

Günaydın kızlaaaaarrrrr
kendi hesapladığım doğum tarihi 17 kasımdı ama doktor 16 dedi o yüzden takvimmi değiştirdim..zaten sat a göre de 5+1 günlüğüz şu anda 6 içindeyim yani 6 haftalığım değil mi???

günayyydınnn :)))

sık sık az az yemek gerekıyormus bırde oyle dene bakalım:))

tavsıye ıcın tesekkurler, arastıracagımm:)

Günaydın arkadaşlar minik bebişlere de günaayydıınn bu hafta önemli gelişmeler olacak çoğumuz için kimi keseyi kimi kalp atışını gözlüyo ben de cumayı bekliyorum kalp atışı için inşallah Rabbim bize bağışlar kuzucuklarımızı. bu gün itibarıyla 6+1 oldum hala bulantım yok kasık ağrılarım devam ediyo çok şükür akıntılar lekeler de gitti folibola ve progestana devam işim gereği bazen boş derslerde oturmak zorundayım çok oturunca sıkıştırıyorum gibi vicdan azabı duyup ayağa kalkıyorum ayakta durmak da iyi değil diyorlar ama bilmiyorum hayırlısı olsun inş.

günaydın :)

öyle hesaplanıyor sanırım, 6. hafta içinde olunduğu için 6 haftalık deniliyor

ama benim bu hafta olayında kafam çok karışıyor

ben henüz ultrason muayenesi olmadım

sata göre 5+3 üm, doktor neye göre hesaplıyor bilmiyorum :)

günaydınn güzellerrrr

yoğun hafta sonundan sonra baymış vaziyette işe geldim..
çok uykum var yaa uykuya doyamıyorum...
kızlar dün gece berbat bir gaz sancısı ile uyandımm..çok korktumm yaa...10-15 dk sürdü..çok fena gazım var yaa...nolcak böle.. birazdan doktorum gelsin gişdeceğim yanına...

canım 6+1 diyosun ama alttaki takvimde 8. hafta içindesin yazıyo 7. hafta içinde değil misin? yoksa ben mi yanlış hesap yapıyorum acaba???:26:

günyadın, inş bulantın olmaz :) 7 .hafta içinde başlıyor yazıyor ama nette senin başlamamış, ne kadar geç okadar iyi :))

bende merakla beklıyrm ıns olmazz
progestan ne ıcın yutuluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…