Canim yazılarınızı şimdi gördüm bende de başladı hatta biri yazmıştı yanlış hatirlamiyorsam sadece kasılma varsa tehlikeli bi durum yok diye. Yani endiselenmenize gerek yok hepimiz de ayni ufak tefek ve artık gittikçe artacak olan sikayetlerimiz..canım bende yazdım sabah .cevap yazanda okuyanda olmadı sanırım.gece e kadar sol kasığıma sızı gibi sürekli girdi durdu çok korktum sabaha uyuyup kalmışım geçmiş.çok korktum ama
yasayip gorucez bakalim Rabbim hakkimiz da ne hayirliysa onu versin insallahAynen öyle annemde normal yolla çok ikiz doğurttum diyo..ama normalde de poponun üstüne oturamıyosun kaç gün diyo..
Tabiki hakkımızda hayırlısı olsun..doktor 35-36 da sezeryanla alırız riske atmayız dedi..bakalım kısmet..
Ya annemin gelişi, yardımı, desteği iyi, güzel hoş da annem yardım maksadıyla her şeyin yerini değiştiriyor. Sonra kocayla papaz oluyoruz.. Ooyy oy... Trip atıyo bi de. Annem de pek nazlı yahuu.. Kaynanan gelecekse ben gelmiyim demeler, istemiyorsan gelmem kızım demeler, aman tamam demeler..
Sanırım bebeğe annemin bakması fikrinden gittikçe uzaklaşıyorum2 hafta katlanamıyoruz birbirimize aylarca nasıl duralım bir arada..
Yengeç :)Ayni benim annemin tripleri balik burcumu yoksa ayni sitede oturuyoruz sonunda gecen tesrif etti bebehe bikac kiyafet almis yataga falan bakti 500 tl verdi eksigi kaldiysa alin dedi kokoş hanımvalla bende annemle uzun sure duramiyorum tartisiyoruZ hemen
Ayni benim annemin tripleri balik burcumu yoksa ayni sitede oturuyoruz sonunda gecen tesrif etti bebehe bikac kiyafet almis yataga falan bakti 500 tl verdi eksigi kaldiysa alin dedi kokoş hanımvalla bende annemle uzun sure duramiyorum tartisiyoruZ hemen
Yengeç :)
Ya babam da üzülüyor yazık, tartışıyoruz suratı düşüyor adamın. Hee kokoş benimki de... Ya nasıl anlatsam annemi, annecim demedi, şapur şupur öpmemi, yağlayıp ballamı istiyor. Bunları da açık açık söylüyor. Ama ben öyle bir insan değilimyapamam. Annecim diye konuşamam. Kaynanan olsa dersin diyor. Yok demem diyorum, inanmıyor. Onları da kıskanıyor gibi. Napıcamı bilmiyorum. Özlüyorum evet ama öyle kucağına yatamıyorum. Bir tek gelince sarılıyorm. Her gelişinde bir daha gelmicem diye diye ağlıyor bir de eşimin yanında nahoş durumlar yaşıyoruz. Valla iyi ki uzağız yaa onu çok seviyorum ama şu an yazmak istemediğim gerçekler var. Üzülüyorum haddinden fazla alıngan. Babamı da çileden çıkarıyor bazen. Oyhh dolmuşum ve carputiii
Ikizlerde normal olmasi icin belli bir kilonun ustunde olmasi gerekiomus. Bir de oncelikli olarak dogum kanalina kilosu faxla olanin girmesi lazimmis. Yani zayif olan bebis ondeyse yine normal olmuo. Hakkimizda hayirlisi olsun zeycm.
yasayip gorucez bakalim Rabbim hakkimiz da ne hayirliysa onu versin insallah
Ya annemin gelişi, yardımı, desteği iyi, güzel hoş da annem yardım maksadıyla her şeyin yerini değiştiriyor. Sonra kocayla papaz oluyoruz.. Ooyy oy... Trip atıyo bi de. Annem de pek nazlı yahuu.. Kaynanan gelecekse ben gelmiyim demeler, istemiyorsan gelmem kızım demeler, aman tamam demeler..
Sanırım bebeğe annemin bakması fikrinden gittikçe uzaklaşıyorum2 hafta katlanamıyoruz birbirimize aylarca nasıl duralım bir arada..
ahh bu anneler allah başımızdan eksik etmesin, benimki de çok iyidir, çok hoştur, çok hassastır ama demeden hiçbirşey yapmaz, babam istemiş kızıma birşeyler yapmış, bana soruyor neler yapayım diye, bana geldiğinde ben demeden birşeye dokunmaz, ben hazırlamasam vallahi aç da durur, lohusalık için şimdiden kurmaya çalışıyorum onu ki beni yormasın, balık değil benimki yengeç
annelerimiz çok benziyor canım, birşeylere kırılacak diye diken üstünde duruyorum ben de, doğal takıl, ne istiyorsan yap diyorum ama yokkk hep misafir modunda ve çok alıngan çok, ben sabrediyorum ama acayip kasılıyorum
Amanın kızlar bende yengeçim bende ilerde böyle mi yapcam şuan yazilariniz tokat gibi oldu bana valla
Evett yaa sürekli misafirmiş gibi davranıyo benee çok üzülüyorum..ama bence esas onlar çok kasılıyo doğal davranmak istiyolar yapamıyolar az önce de yazdığım gibi anne olucağımız ve önceliğimizin değişiceği fikrine içten içe alışamıyolar böyle nazlanarak kendilerini ifade etmeye çalışıyolar..
snasıl olmak istersen öyle olursun canım, sıkıntı yok, beş parmağın beşi bir mi
ben büyükleri çok yargılamamaya çalışıyorum canım, sonuçta onların gözüyle bakamıyoruz, yaşadıklarını bilmiyoruz, ve insanları kınamak da çok tehlikeli, sadece anlamaya ve sabır göstermeye çalışıyorum, belki de daha iyi olsun istiyorlar ama biz yanlış anlıyoruz
Yok canım yaa benim ki tam tersiii evi sahiplenmiş durumda. Hayır benim bekarlık zamanım olsa altını üstüne getirsin mühim değil ama bu evde eşim de var. Adam koyduğunu koyduğu yerde bulamayınca rahatsız olup bana sarıyor. Örneğin annem bi gelişinde Eşimin spor çantasını benim kışlıklarımı koyduğum kutuya koymuş. Sonra gitmişler. Bir sabah (yaz günü) işe gittim. Eşim o gün izinli. Uyanmış. Spora gidecek. Beni aradı , çantam nerde diye sordu. Şuraya bak aşkım-yok, şuraya bak canım-yok. . . Eve geleyim mi canım dedim sonunda. Gel dedi.. Evim yokuşun başında.. Neyse geldim kan ter içinde. Araya araya buldum. Ben gitmiyorum spora dedi......! Gözlerim doldu, sinirlendim.. Konuşmaya başladık falan. Özür diledi. Sarıldık barıştk bla bla bla. Anneme bi türlü kabul ettiremedim buranın artık benim değil bizim evimiz olduğunu. Bunu anlamamasının bir nedeni de biz evlendikten sonra benim bekar evimde oturmaya devam ettik. E annem ben bekarken de gelirdi. Galiba o yüzden kabullenmedi.annelerimiz çok benziyor canım, birşeylere kırılacak diye diken üstünde duruyorum ben de, doğal takıl, ne istiyorsan yap diyorum ama yokkk hep misafir modunda ve çok alıngan çok, ben sabrediyorum ama acayip kasılıyorum
Sakın haaaAmanın kızlar bende yengeçim bende ilerde böyle mi yapcam şuan yazilariniz tokat gibi oldu bana valla
benim doktorum su içmek bebeğin suyu için önemli demişti. Sen yine de bol bol sıvı al. Bana her defasında 3lt nin altına düşme diyor.Geldim carputim biraz moralim bozuldu bebeğimin suyunu nispeten az gördü dr cuma günü tekrar çağırdı ama diğer herşey normal dedi yani bir sorun yok ama sıvı az geldi dedi renkliyide gözüm görmedi açıkçası biraz moralim bozuk dr su içmekle ilgisi yok dedi ama netten baktım herkes çok su içerek atlattığını söylüyor bakalım dua edin kızlar
Egepolun fiyatlari nasilfiyatı izmirdeki çoğu hastaneye göre pahalı ama değer diye düşünüyorum.size ne kadar demişlerdi ücret için.cumartesi fiyat almayla da görüşeceğiz de .ben egepolü tercih ederdim aslında evime de çok yakın ama ebeleri ve doktorları tanıyorum atanmadan önce orda çalışmıştım tanımamın bana dezavantaj olacağını düşündüğüm için tercih etmedim.
benimde ayni durumm iki haftadiral benden de o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?