2014 Kasım Anneleri

kızlar buna benzer kundaklardan alanlar var mı?
çok beğendim gg de buldum aybaşında alıcam sanırım..
kullanışlı olur mu???
ya bunu ben gördüm de ayak kısmı açıktı mantıklı gelmedi bunun görünmüğyor ama

Rica ederim cnim...

Canim ben su hastanesinde yapicam insallah :)

Tam bilmiyorum yanilio olabilirim ama basmane tarafindamiydi vnim su hastanesi benmi karistiriyorum hayitlisi olsun insallah bi arkadasimda konak hayat hastanesinde yapti cok memenun kladi orayida bilmiyodum ben bir suru ozel hastane acilio valla :)

kullanışlı olur mu???

Benzerinin az dahah buyugu bende var cnim kulanisli gorunuyo insallah memnun kaliriz bende cok begenerek aldim ayri olarakta sapkasi var benimkinin

saol canım benim .insan ilk kez yaşayınca korkuyor tabi benimki çok yorulmaktandı biliyorum ama

saol canım idrara bende baktıracağım birde yorulmamak lazım çok fazla nstye girdiğimde sancı yoktu

Oglum.cok hareket ediyor surekli wc ye kalkiyorum agladim.sinirimden neden böyle oldu ki huzursuz oldugu bir sey mi var bu kasar sık idrara gecmem normal mi kalkip yuruyorum arada uyusun diye daha cok hareket ediyor

kullanışlı olur mu???

Ben aldım canım butik bebeden.. Alırken kesin kullanamıcam kullanıssız bişeye benziyo dedim ama aldım çok tatlı duruyodu ama bi geldi ay ay ay. Çok tatlı ya. Eminim çok işime yarıcak. Hastaneden çıkarken ona sarmayı düşünüyorum. Düğmeli falan istediğin yerden sarabiliosun. Benim aldığım 100 pamuk. Bunlar daha değişik sanırım kumaş olarak.

Sabah ezanıyla uyanmak ne güzel.
Hepimiz için dua ettim.
Rabbim hepimizi zamanı geldiğinde sağlıklı kolay doğumlarla kavuştursun inşallah bebeklerimize.

Amin canım inş
Erkenden uyandık bu sabah resmen acıktığım için tekmelenerek uyandırıldım
Herkese günaydın mutlu günler

Amin canım inş
Erkenden uyandık bu sabah resmen acıktığım için tekmelenerek uyandırıldım
Herkese günaydın mutlu günler

Amanınnnn!
Çok fena olacak bunlar.
Ben zaten her gece afedersin wc derdinden sürekli uyanıyorum. Uyanınca da içim kıyılıyo. Diren kızım diyorum napıyım, gece de yersem doğuma vinçle giderim heralde.

Amanınnnn!
Çok fena olacak bunlar.
Ben zaten her gece afedersin wc derdinden sürekli uyanıyorum. Uyanınca da içim kıyılıyo. Diren kızım diyorum napıyım, gece de yersem doğuma vinçle giderim heralde.

Sorma işimiz iş şimdiden dediklerini yaptırıyorlar
Bende wcye kalkınca çaktırmadan uyuyordum ama bu sabah yemedi benim sıpa iki yudum attım ağzıma şimdi o uyuyor anaya uyku yok İki saate işe gidicem bugün esneriz artık

Allah çalışanlara yardım etsin. Ben devam etseydim ne olurdum bilmiyorum. Evde bile afakanlar basıyor, uykum geliyor, acıkıyorum vs. vs.
Allah kolaylık versin, öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…