ah ah bana yasak benim yerime de yürüyün hava ne güzel esiyor ama ben çıkamıyrumaz önce yürüyüşteydim ben de cnm. sen ne kadar yürüyorsun. benim 30 dk genelde
ya bunu ben gördüm de ayak kısmı açıktı mantıklı gelmedi bunun görünmüğyor amakızlar buna benzer kundaklardan alanlar var mı?
çok beğendim gg de buldum aybaşında alıcam sanırım..
kullanışlı olur mu???
çınarlının sgk anlaşması olduğunu bilmiyordum.benimde irenbe tüp bebek merkezi orayla anlaşmalıydı.ama ben doktorumla devam etmedim.imzalı kağıt konusunda da çok haklısın cumartesi görüşeceğim fiyat konusunu.teşekkürler
ya bunu ben gördüm de ayak kısmı açıktı mantıklı gelmedi bunun görünmüğyor ama
Canim ben su hastanesinde yapicam insallah :)
kızlar buna benzer kundaklardan alanlar var mı?
kullanışlı olur mu???
Canim yazılarınızı şimdi gördüm bende de başladı hatta biri yazmıştı yanlış hatirlamiyorsam sadece kasılma varsa tehlikeli bi durum yok diye. Yani endiselenmenize gerek yok hepimiz de ayni ufak tefek ve artık gittikçe artacak olan sikayetlerimiz..
Canım ihmal etme git doktora yada ara derim ben biz gttik nst ye bagladı sancı çıkmadı ama ihmale gelmez dedi idrara baktı enfeksuon çıkmadı şükr ama bu kasılmalarda bebek strese grymş ve doğuma odaklanymuş dikkatli olup takip etmek gerekymş çok şükür şimdilik bişey yok ama risk var yani
kızlar buna benzer kundaklardan alanlar var mı?
kullanışlı olur mu???
Sabah ezanıyla uyanmak ne güzel.
Hepimiz için dua ettim.
Rabbim hepimizi zamanı geldiğinde sağlıklı kolay doğumlarla kavuştursun inşallah bebeklerimize.
Amin canım inş
Erkenden uyandık bu sabah resmen acıktığım için tekmelenerek uyandırıldım
Herkese günaydın mutlu günler
Amanınnnn!
Çok fena olacak bunlar.
Ben zaten her gece afedersin wc derdinden sürekli uyanıyorum. Uyanınca da içim kıyılıyo. Diren kızım diyorum napıyım, gece de yersem doğuma vinçle giderim heralde.
Sorma işimiz iş şimdiden dediklerini yaptırıyorlar
Bende wcye kalkınca çaktırmadan uyuyordum ama bu sabah yemedi benim sıpa iki yudum attım ağzıma şimdi o uyuyor anaya uyku yokİki saate işe gidicem bugün esneriz artık
günaydın arkadaşlarhepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?