2014 Kasım Anneleri

Herkese günaydın.

Kocişimi seyahete yolladım.
İnanılmaz mutsuzum.
Ayrılmalarımız çok zor oluyor. O da ben de ağlayacak duruma geliyoruz. Arkasından bakıyorum hep, dönüp dönüp el sallıyor, öpücükler atıyor ağzını burnunu yediğim.
2 günlüğüne gidiyor ama çok özlüyorum onu.

Dilimde hep aynı dua; Allahım sen herkesin kocasını yuvasını koru, içinde benim kocamı yuvamı da gör diyorum..
Siz de dua edermisiniz benim için.
Ühühühühü çok mutsuzum
Hazırlanıp annemlere gideyim artık, orada kalıyorum sevgilim yokken.. Belki biraz kafam dağılır yolda.

Canım bir an önce sağ salim. Rabbim kavuştursun sizi.. Ama üzülme bebişine para getirmek için çalışıp gidiyor annesi:)

Allah çalışanlara yardım etsin. Ben devam etseydim ne olurdum bilmiyorum. Evde bile afakanlar basıyor, uykum geliyor, acıkıyorum vs. vs.
Allah kolaylık versin, öpüyorum

Sorma canım gerçekten hele şu son ayda zorlayıcı oldu gerçekten ama herşey meleklerimizin yanında bir gün fazla geçirebilmek için Allah inş. bana ve çalışan arkadaşlarıma son güne kadar dayanma gücü verir ve sana bana hepimize sağlık sıhhat versin bebeklerimize çok güzel bakabilelim
Eşim seyahate gitti demişsin Allah kavuştursun sana ve güzel kızına

Çok güzel bi bebekmiş tombul tombul maaşallah. Nedense gözlerim doldu Allah bize de göstersin o günleri inşallah

Bende çok duygulandım canım yeni doğmuş bebişi görünce darısı başımıza inş.

Bende valize koydum az eşya koymama rağmen sığmadı . Bebeğimin eşyalrını ayrı bi çantaya koydum.

ben de tekerlekli valiz hazırladım kızlar. hem düzenli hem de ancak sığıyor. küçük çanta yeterli olmuyor baya bir şey var çünkü
Hastane çantası listelerini gördükten beri aklımda valiz fikri ancak sığdırabilirim eşyaları diye
bakalım önümüzdeki günlerde halledicem bende geç bile kaldım zaten

Tam bilmiyorum yanilio olabilirim ama basmane tarafindamiydi vnim su hastanesi benmi karistiriyorum hayitlisi olsun insallah bi arkadasimda konak hayat hastanesinde yapti cok memenun kladi orayida bilmiyodum ben bir suru ozel hastane acilio valla :)

evet canım o tarafta,gazi hastanesi ile atakalp hastanesine çok ama çok yakın tam o ana caddenin girişinde basmaneye doğru köşede ..

canım Allah kavuştursun ....

Arkadaşlar ben yeniyim ya hepinizin bebeklerinin cinsiyetini ve isimlerini merak ediyorum...Benim Ayşem isminde bir kızım olacak inşAllah...

Benim de ilk bebeğim olacak Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip ederse... Oğlum olacak.. İsmini şimdilik Umut Aras düşünüyoruz...

benimde.... başında zaten anladım annelik olduğunu hemen ağlamaya başladım

Günaydın arkadaşlar,

Yeni edindiğim önemli bir bilgiyi paylaşmak istedim. belki bilmeyeniniz vardır.

Olurda sezeryan olursanız, ameliyattan sonra 3 litre su, bol kahve ve bitter çikolata tüketiniz. arkadaş yeni doğum yaptı özel hastanede, ona bu bilgiyi vermediler ve anestiziyi atamadığı için rahatsızlandı. kadın doğum hastanesine acile gitti. ebeler kızmış nasıl hastane, nasıl söylemezler bunu sana falan demişler, bir gün bebeğini emzirme dediler ilaç verdiler, bol kahve iç dediler. öyle düzeldi.

bu arada mide şikayetlerim iki haftadır fena, okuyorum amaa yazamıyorum herzaman... bir çogumuzda durum aynı sanırım.. yazık halimize yaa doktor bana talcid surup verdı, yemeklerden ıkı saat ya da bı saat sonra ıcıyorum rahatlatıyor. tavsıye ederım. (yanma olanlar ıcın)

günaydınnnn çok zor bi geceydi ya yatarken sola yat dıyolar ben soluma yatamıyorum bi saga bi sola bide kordon dolanması olabılır dıyolar cok hızlı dönersem uykuda da anlamıyo ınsan sızın anlıcanız bi sag bı sol bugunude sabah ettım

Arkadaşlar ben yeniyim ya hepinizin bebeklerinin cinsiyetini ve isimlerini merak ediyorum...Benim Ayşem isminde bir kızım olacak inşAllah...
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inş. ayşem adı güzel. benm sevdiğim kız isimlerinden. ayşe-elif-zeynep falan.. kızım olsa elif koymayı çok isterdim..

benim pipi gösterme meraklı oglum olacak. adı ibrahim tuğrul

bende az önce işe gönderdim 24 saat çalışıyor çok özlüyorum onu ben geceden özlemeye başlıyorum

Bilgi için teşekkürler benim kardeşiminde epidural olmuştu doğumu sonra 15 gün baş ağrısı çekti nescafe önermişlerdi ona da Allah yardımcımız olsun inşAllah sorunsuz doğumlar gerçekleştiririz...Benim de midem değil ama yemek borum çok ağrıyor özellikle azcık yağlı yersem mahvoluyorum çare nedir bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…