Günaydınlar güzel annişler:)Amin canım inş
Erkenden uyandık bu sabah resmen acıktığım için tekmelenerek uyandırıldım
Herkese günaydın mutlu günler
Günaydın kızlar huzurlu bir gün olsun inşallahgünaydın arkadaşlarhepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün olsun
Canım bir an önce sağ salim. Rabbim kavuştursun sizi.. Ama üzülme bebişine para getirmek için çalışıp gidiyor annesi:)Herkese günaydın.
Kocişimi seyahete yolladım.
İnanılmaz mutsuzum.
Ayrılmalarımız çok zor oluyor. O da ben de ağlayacak duruma geliyoruz. Arkasından bakıyorum hep, dönüp dönüp el sallıyor, öpücükler atıyor ağzını burnunu yediğim.
2 günlüğüne gidiyor ama çok özlüyorum onu.
Dilimde hep aynı dua; Allahım sen herkesin kocasını yuvasını koru, içinde benim kocamı yuvamı da gör diyorum..
Siz de dua edermisiniz benim için.
Ühühühühü çok mutsuzum
Hazırlanıp annemlere gideyim artık, orada kalıyorum sevgilim yokken.. Belki biraz kafam dağılır yolda.
Allah çalışanlara yardım etsin. Ben devam etseydim ne olurdum bilmiyorum. Evde bile afakanlar basıyor, uykum geliyor, acıkıyorum vs. vs.
Allah kolaylık versin, öpüyorum
Çok güzel bi bebekmiş tombul tombul maaşallah. Nedense gözlerim doldu Allah bize de göstersin o günleri inşallah
Bende valize koydum az eşya koymama rağmen sığmadı . Bebeğimin eşyalrını ayrı bi çantaya koydum.
Hastane çantası listelerini gördükten beri aklımda valiz fikri ancak sığdırabilirim eşyaları diyeben de tekerlekli valiz hazırladım kızlar. hem düzenli hem de ancak sığıyor. küçük çanta yeterli olmuyor baya bir şey var çünkü
Tam bilmiyorum yanilio olabilirim ama basmane tarafindamiydi vnim su hastanesi benmi karistiriyorum hayitlisi olsun insallah bi arkadasimda konak hayat hastanesinde yapti cok memenun kladi orayida bilmiyodum ben bir suru ozel hastane acilio valla :)
Herkese günaydın.
İnanılmaz mutsuzum.
Ayrılmalarımız çok zor oluyor. O da ben de ağlayacak duruma geliyoruz. Arkasından bakıyorum hep, dönüp dönüp el sallıyor, öpücükler atıyor ağzını burnunu yediğim.
Dilimde hep aynı dua; Allahım sen herkesin kocasını yuvasını koru, içinde benim kocamı yuvamı da gör diyorum..
Ühühühühü çok mutsuzum
Hazırlanıp annemlere gideyim artık, orada kalıyorum sevgilim yokken.. Belki biraz kafam dağılır yolda.
Arkadaşlar ben yeniyim ya hepinizin bebeklerinin cinsiyetini ve isimlerini merak ediyorum...Benim Ayşem isminde bir kızım olacak inşAllah...
Arkadaşlar ben yeniyim ya hepinizin bebeklerinin cinsiyetini ve isimlerini merak ediyorum...Benim Ayşem isminde bir kızım olacak inşAllah...
benimde.... başında zaten anladım annelik olduğunu hemen ağlamaya başladımYa daha sade bişi alıcam sanırım, zaten büyüyünce yeterince kokoş olucak, bari bebişken sade olsun
Ayy zaten çok duygusalım bu aralar, izlemem hiç hoş olmadı şu an...
Benim eşim de şehir dışında, hava sıcak olmamasına rağmen yine uyuyamadım 2 gecedir... allah onları yanımızdan ayırmasın
Ayy ne çok güldüm okuyunca
Geçen ben de uykudan kalkıp tuvalete yetişene kadar kaçırdım, allahtan kimsecikler görmedigerçi kızım sonrasında içerde kahkaha atmış olmalı ki baya tekme yedim
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inş. ayşem adı güzel. benm sevdiğim kız isimlerinden. ayşe-elif-zeynep falan.. kızım olsa elif koymayı çok isterdim..Arkadaşlar ben yeniyim ya hepinizin bebeklerinin cinsiyetini ve isimlerini merak ediyorum...Benim Ayşem isminde bir kızım olacak inşAllah...
bende az önce işe gönderdim 24 saat çalışıyor çok özlüyorum onu ben geceden özlemeye başlıyorumHerkese günaydın.
İnanılmaz mutsuzum.
Ühühühühü çok mutsuzum
Günaydın arkadaşlar,
Yeni edindiğim önemli bir bilgiyi paylaşmak istedim. belki bilmeyeniniz vardır.
Olurda sezeryan olursanız, ameliyattan sonra 3 litre su, bol kahve ve bitter çikolata tüketiniz. arkadaş yeni doğum yaptı özel hastanede, ona bu bilgiyi vermediler ve anestiziyi atamadığı için rahatsızlandı. kadın doğum hastanesine acile gitti. ebeler kızmış nasıl hastane, nasıl söylemezler bunu sana falan demişler, bir gün bebeğini emzirme dediler ilaç verdiler, bol kahve iç dediler. öyle düzeldi.
bu arada mide şikayetlerim iki haftadır fena, okuyorum amaa yazamıyorum herzaman... bir çogumuzda durum aynı sanırım.. yazık halimize yaadoktor bana talcid surup verdı, yemeklerden ıkı saat ya da bı saat sonra ıcıyorum rahatlatıyor. tavsıye ederım. (yanma olanlar ıcın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?