gerçekten iyi arkadaşlar olduk kısa sürede bisürü arkadaşGünaydınnnn her güzel anne adayı güzel arkadaşlarıma...
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inş. ayşem adı güzel. benm sevdiğim kız isimlerinden. ayşe-elif-zeynep falan.. kızım olsa elif koymayı çok isterdim..
benim pipi gösterme meraklı oglum olacak. adı ibrahim tuğrul
evet yağlı, salçalı, baharatlı yemekler ve tatlılar çok dokunuyor. yememeye gayret etBilgi için teşekkürler benim kardeşiminde epidural olmuştu doğumu sonra 15 gün baş ağrısı çekti nescafe önermişlerdi ona da Allah yardımcımız olsun inşAllah sorunsuz doğumlar gerçekleştiririz...Benim de midem değil ama yemek borum çok ağrıyor özellikle azcık yağlı yersem mahvoluyorum çare nedir bilemiyorum...
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inş. ayşem adı güzel. benm sevdiğim kız isimlerinden. ayşe-elif-zeynep falan.. kızım olsa elif koymayı çok isterdim..
benim pipi gösterme meraklı oglum olacak. adı ibrahim tuğrul
Günaydin arkadaslar 10.30 da randevum var insallah hayirli haberlerle donerim öpuyorum sizleri
Günaydin arkadaslar 10.30 da randevum var insallah hayirli haberlerle donerim öpuyorum sizleri
evet yağlı, salçalı, baharatlı yemekler ve tatlılar çok dokunuyor. yememeye gayret et
gerçi ben ne yersem yiyim ağzımın iğrenç tadından, midemdeki histen kurtulamıyorum. soda iyi geliyor. hergün 1 tane içiyorum. birde bahsettiğim şurup.
Herkese günaydın.
Kocişimi seyahete yolladım.
İnanılmaz mutsuzum.
Ayrılmalarımız çok zor oluyor. O da ben de ağlayacak duruma geliyoruz. Arkasından bakıyorum hep, dönüp dönüp el sallıyor, öpücükler atıyor ağzını burnunu yediğim.
2 günlüğüne gidiyor ama çok özlüyorum onu.
Dilimde hep aynı dua; Allahım sen herkesin kocasını yuvasını koru, içinde benim kocamı yuvamı da gör diyorum..
Siz de dua edermisiniz benim için.
Ühühühühü çok mutsuzum
Hazırlanıp annemlere gideyim artık, orada kalıyorum sevgilim yokken.. Belki biraz kafam dağılır yolda.
bende öyleyiiiim özellikle yatmadan önce çok zor oluyorBir insan dakikada bir abartmiyorum dakikada bir hatta wc den ciktiktan tam 10 saniye sonra bile yine wc ye gider mi insaf yaaaa
kızlar şimdi heryerde çok güzel okul çantaları var. adidastan güzel bir sırt çantası alıcam, bebeğimin eşyalarını onda taşıyacağım. tabi eşim yanımda olduğunda o takacak
arkadaşımda lacoste sırt cantasını kullandı hep, bana sırt cantası cok mantıklı gelıyor acıkcası
bir tane morlu pembelı gıbı begendım ama onu almıycam, esım onu hayatta takmaz
kızlar şimdi heryerde çok güzel okul çantaları var. adidastan güzel bir sırt çantası alıcam, bebeğimin eşyalarını onda taşıyacağım. tabi eşim yanımda olduğunda o takacak
arkadaşımda lacoste sırt cantasını kullandı hep, bana sırt cantası cok mantıklı gelıyor acıkcası
bende sırt çantası severlerdenim,biz de aldık eşimle bana,mavi rengi,bende taşırım hem dedi hattaben nike dan aldım canım,bana nedense daha kullanışlı daha rahat geliyor,öbür türlü çantayı mı tutucam bebeğimi mi deli olurum...biri sırtımda biri kucağımda misal...
Geldim carputim biraz moralim bozuldu bebeğimin suyunu nispeten az gördü dr cuma günü tekrar çağırdı ama diğer herşey normal dedi yani bir sorun yok ama sıvı az geldi dedi renkliyide gözüm görmedi açıkçası biraz moralim bozuk dr su içmekle ilgisi yok dedi ama netten baktım herkes çok su içerek atlattığını söylüyor bakalım dua edin kızlar
Kızlar ben çıkıyorum dua edin bu saatten sonra azalmasın başka bişey isteniyorum
Fransan da doğum yapan arkadasım anlattı sezeryan yapmak zorunda kaldıkları için doktorlar defalarca arkadaşımdan özür dilemişler...
Çünkü sezeryan dediğimiz hem büyük bir ameliyat hemde normal doğumdaki gibi anne ile çocuk arasındaki bağı kuvvetli yapmıyor çocuk noldu dermiş gibi birden dış dünya ile tanışıyor..fakat normal doğum öyle mi herşey anne ile bebeğin bir arada yaptığı bir olay..
Ama şöyle bir durumda var eğer normal doğum anne ve bebek için tehlikeli ise mecbur seZeryan olacak..
Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
kızlar az önce annemin anlattığı bir doğum hikayesini sizle paylaşayım hatta annem de yaz senin foruma dedi
dinlerken hem hayret ettim hem de güldüm açıkçası :)
benim yengem ikiz. anneleri tabi ikiz olduklarını bilmiyor o zamanlarda. ebeye bir gidiyon hamilesin şu zamanda da doğuracağın diyor o kadar. velhasıl benim yengenin annesi evde sancı çekiyor ve yalnız. evin girişinde eşiklik oolur bilirsiniz. orda çocuğu doğuruveriyor, yatağa koyuyor göbeğibi kesip. sonra bir bakıyor bir sancı daha ikinciyi de doğuruyor ve onu da sarıp sarmalıyorinanamadım ya, kadıncağız ikiz olduğunu bilmiyomuş zaten, ne cesaret ya maşallah. şimdi düşünüyorum da zaman nasıl değişiyor
kızlar buna benzer kundaklardan alanlar var mı?
çok beğendim gg de buldum aybaşında alıcam sanırım..
kullanışlı olur mu???
Herkese günaydın.
Kocişimi seyahete yolladım.
İnanılmaz mutsuzum.
Ayrılmalarımız çok zor oluyor. O da ben de ağlayacak duruma geliyoruz. Arkasından bakıyorum hep, dönüp dönüp el sallıyor, öpücükler atıyor ağzını burnunu yediğim.
2 günlüğüne gidiyor ama çok özlüyorum onu.
Dilimde hep aynı dua; Allahım sen herkesin kocasını yuvasını koru, içinde benim kocamı yuvamı da gör diyorum..
Siz de dua edermisiniz benim için.
Ühühühühü çok mutsuzum
Hazırlanıp annemlere gideyim artık, orada kalıyorum sevgilim yokken.. Belki biraz kafam dağılır yolda.
Arkadaşlar ben yeniyim ya hepinizin bebeklerinin cinsiyetini ve isimlerini merak ediyorum...Benim Ayşem isminde bir kızım olacak inşAllah...
bence de en mantıklısı sırt çantası hem eşlerin de kullanması açısından benim eşim kanguru da istiyor o kanguruda kızını taşıyacakmış ben sırtımda çantasını benimde hoşuma gitti bu fikir kırmızılı siyahlı bir şey almayı düşünüyorum bir de kraftın kırmızı bir sırt çantası var onu beğendik ama tam karar vermedik...
bende sırt çantası severlerdenim,biz de aldık eşimle bana,mavi rengi,bende taşırım hem dedi hattaben nike dan aldım canım,bana nedense daha kullanışlı daha rahat geliyor,öbür türlü çantayı mı tutucam bebeğimi mi deli olurum...biri sırtımda biri kucağımda misal...
Canım meraklanma eminim düzelecektir. Arada böyle azalma veya artmalar normalmiş. Benimde bir ara fazlaydı, sonraki kontrolde normalde dönmüştü. Doktorun suyla ilgisi yok demiş ama, bana da doktorum hamileliğin ilk zamanlarında bebeğin suyu için bol bol su içmen gerek demişti. Bence sen su içmeyi ihmal etme, yani bebeğin suyuna faydası var mı yok mu tereddütte kaldım ama, sonuçta suyun zararı yok.
Bu söz çok yanlış, o ne demekmiş öyle.Ne yani sezaryen ile doğum yapan anneler evlatlarına bağlı değil mi? Ne şekilde doğarsa doğsun, her anne ve bebeğinin arasında ki bağ kuvvetlidir. Normal doğumu teşvik etmek adına böyle şeylerde söyleniyor ya bravo valla. Bu tarz duygusal sömürüler yerine, daha bilimsel veriler ile daha tıbbi bilgiler ile insanlara normal doğumun yararları anlatılmalı.Eğer normal doğumla , anne bebek arası bağ çok kuvvetli olsaydı tuvalette doğup sonra çöpe atılan bebek haberleri okumazdık bu ülkede.
Çok acı ama değişiyor, zaman herşeyi değiştiriyor. Eskiler bir düşünün, daha ilk geceden hamile kalanlar olurmuş. Bırakın kolay yapılan doğumları, eskiden hamile kalmak bile kolaymış. Erkek ceketini atsa kadın hamile kalırmış, ama şimdi öyle mi? O kadar çok kadın evlat sahibi olmak için çabalıyor ki. Annemin dediği gibi eskiden samanlıkta iş görüp, şalvarını çekip, tarlaya çalışmaya gidermiş kadın. Bir de hamile kalırmış, şimdi ohooo, yumurtlama tarihi hesapla, beline yastık koy, olmadı 1 saat ayağa kalkma vs vs...Böyle inanılmaz hikayeler eskilerde kaldı.
Ben aldımm canım, ayrıca ayak kısmı da kapalı, açıkta değil yani. Bildiğin kundak gibi yada zarf gibi ayaklarının girdiği yer var. Benim ki de bu.
Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasişp etsin canım, bir an önce kavuştursun sizi.
Benim ilk bebeğim, Allah kısmet ederse bir kızım olacak, Melis olacak ismi de.
Hadi bakalım, güzel haberlerle gel, bekliyoruz.
Bu arada Günaydınnnnnnnnnnnn herkeseeeeeperikanadi birgen tikita lilipit turuncunergis
Canım meraklanma eminim düzelecektir. Arada böyle azalma veya artmalar normalmiş. Benimde bir ara fazlaydı, sonraki kontrolde normalde dönmüştü. Doktorun suyla ilgisi yok demiş ama, bana da doktorum hamileliğin ilk zamanlarında bebeğin suyu için bol bol su içmen gerek demişti. Bence sen su içmeyi ihmal etme, yani bebeğin suyuna faydası var mı yok mu tereddütte kaldım ama, sonuçta suyun zararı yok.
Bu söz çok yanlış, o ne demekmiş öyle.Ne yani sezaryen ile doğum yapan anneler evlatlarına bağlı değil mi? Ne şekilde doğarsa doğsun, her anne ve bebeğinin arasında ki bağ kuvvetlidir. Normal doğumu teşvik etmek adına böyle şeylerde söyleniyor ya bravo valla. Bu tarz duygusal sömürüler yerine, daha bilimsel veriler ile daha tıbbi bilgiler ile insanlara normal doğumun yararları anlatılmalı.Eğer normal doğumla , anne bebek arası bağ çok kuvvetli olsaydı tuvalette doğup sonra çöpe atılan bebek haberleri okumazdık bu ülkede.
Çok acı ama değişiyor, zaman herşeyi değiştiriyor. Eskiler bir düşünün, daha ilk geceden hamile kalanlar olurmuş. Bırakın kolay yapılan doğumları, eskiden hamile kalmak bile kolaymış. Erkek ceketini atsa kadın hamile kalırmış, ama şimdi öyle mi? O kadar çok kadın evlat sahibi olmak için çabalıyor ki. Annemin dediği gibi eskiden samanlıkta iş görüp, şalvarını çekip, tarlaya çalışmaya gidermiş kadın. Bir de hamile kalırmış, şimdi ohooo, yumurtlama tarihi hesapla, beline yastık koy, olmadı 1 saat ayağa kalkma vs vs...Böyle inanılmaz hikayeler eskilerde kaldı.
Ben aldımm canım, ayrıca ayak kısmı da kapalı, açıkta değil yani. Bildiğin kundak gibi yada zarf gibi ayaklarının girdiği yer var. Benim ki de bu.
Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasişp etsin canım, bir an önce kavuştursun sizi.
Benim ilk bebeğim, Allah kısmet ederse bir kızım olacak, Melis olacak ismi de.
Hadi bakalım, güzel haberlerle gel, bekliyoruz.
Bu arada Günaydınnnnnnnnnnnn herkeseeeeeperikanadi birgen tikita lilipit turuncunergis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?