2014 Kasım Anneleri

Ayy bu nesil pek meraklı göstermeye valla bizimde görmediğimiz pipi resmini almadığımız ultrason yok

evet yağlı, salçalı, baharatlı yemekler ve tatlılar çok dokunuyor. yememeye gayret et

gerçi ben ne yersem yiyim ağzımın iğrenç tadından, midemdeki histen kurtulamıyorum. soda iyi geliyor. hergün 1 tane içiyorum. birde bahsettiğim şurup.

Teşekkür ederim Allahım hepimizi hayırlısıyla kavuştursun inşallah ben de Elif istemiştim ama eşim Ayşem dedi ve kaldı öylece ben de zamanla ısındım zaten seviyorum şimdi Ayşem ismini...

ben çok ilaç kullanıyorum zaten balık hapı, demir hapı, vitamin hapı bir de kan sulandırıcı iğne vurunuyorum sabah akşam yani ilaç istemiyorum artık

Bir insan dakikada bir abartmiyorum dakikada bir hatta wc den ciktiktan tam 10 saniye sonra bile yine wc ye gider mi insaf yaaaa
bende öyleyiiiim özellikle yatmadan önce çok zor oluyor

kızlar şimdi heryerde çok güzel okul çantaları var. adidastan güzel bir sırt çantası alıcam, bebeğimin eşyalarını onda taşıyacağım. tabi eşim yanımda olduğunda o takacak

arkadaşımda lacoste sırt cantasını kullandı hep, bana sırt cantası cok mantıklı gelıyor acıkcası

bir tane morlu pembelı gıbı begendım ama onu almıycam, esım onu hayatta takmaz

bence de en mantıklısı sırt çantası hem eşlerin de kullanması açısından benim eşim kanguru da istiyor o kanguruda kızını taşıyacakmış ben sırtımda çantasını benimde hoşuma gitti bu fikir kırmızılı siyahlı bir şey almayı düşünüyorum bir de kraftın kırmızı bir sırt çantası var onu beğendik ama tam karar vermedik...

bende sırt çantası severlerdenim,biz de aldık eşimle bana,mavi rengi,bende taşırım hem dedi hattaben nike dan aldım canım,bana nedense daha kullanışlı daha rahat geliyor,öbür türlü çantayı mı tutucam bebeğimi mi deli olurum...biri sırtımda biri kucağımda misal...

Günaydın en güzel kasım anneleri

İlk defa bu kadar uyudum dün çok halsiz ve yorgundum saat 8:30 gibi uyudum gece bi yarım saatliğine uyandım sonuç wcler hariç sabah 8:00 e kadar uyudum bu bi mucize ilk defa bu kadar cok uyudum ama hala üzerimden dozer gecmis gibi yorgunum

Günaydın arkadaşlar, bebeğine birşey olcak düşüncesi ne kadarda zormuş bunu dün ilkkez hissettim ve yaşadım sanırım farketmeden ne büyük bi bağ oluşmuş o minicik yavruyla aramda Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin inş vaktinde sağlıklı bi şeklde kucağımıZa almayı nasip etsin kimseyi korktugu şeyle sınamasın Rabbim amin.

Ben de evlenmeden önce sırt çantası almıştım nike dan.. Gerçekten çok güzel.. Hatta alırken satıcı kız anlatırken bebeğiniz olduğunda çok rahat kullanabilirsiniz demişti... Isı tutucu gözü bile var.. Ben de sırt çantasından yanayım yani.. Daha rahat olacağını düşünüyorum..

Kızlar ben çıkıyorum dua edin bu saatten sonra azalmasın başka bişey isteniyorum

Canım meraklanma eminim düzelecektir. Arada böyle azalma veya artmalar normalmiş. Benimde bir ara fazlaydı, sonraki kontrolde normalde dönmüştü. Doktorun suyla ilgisi yok demiş ama, bana da doktorum hamileliğin ilk zamanlarında bebeğin suyu için bol bol su içmen gerek demişti. Bence sen su içmeyi ihmal etme, yani bebeğin suyuna faydası var mı yok mu tereddütte kaldım ama, sonuçta suyun zararı yok.

Bu söz çok yanlış, o ne demekmiş öyle.Ne yani sezaryen ile doğum yapan anneler evlatlarına bağlı değil mi? Ne şekilde doğarsa doğsun, her anne ve bebeğinin arasında ki bağ kuvvetlidir. Normal doğumu teşvik etmek adına böyle şeylerde söyleniyor ya bravo valla. Bu tarz duygusal sömürüler yerine, daha bilimsel veriler ile daha tıbbi bilgiler ile insanlara normal doğumun yararları anlatılmalı.Eğer normal doğumla , anne bebek arası bağ çok kuvvetli olsaydı tuvalette doğup sonra çöpe atılan bebek haberleri okumazdık bu ülkede.

Çok acı ama değişiyor, zaman herşeyi değiştiriyor. Eskiler bir düşünün, daha ilk geceden hamile kalanlar olurmuş. Bırakın kolay yapılan doğumları, eskiden hamile kalmak bile kolaymış. Erkek ceketini atsa kadın hamile kalırmış, ama şimdi öyle mi? O kadar çok kadın evlat sahibi olmak için çabalıyor ki. Annemin dediği gibi eskiden samanlıkta iş görüp, şalvarını çekip, tarlaya çalışmaya gidermiş kadın. Bir de hamile kalırmış, şimdi ohooo, yumurtlama tarihi hesapla, beline yastık koy, olmadı 1 saat ayağa kalkma vs vs...Böyle inanılmaz hikayeler eskilerde kaldı.

kızlar buna benzer kundaklardan alanlar var mı?
çok beğendim gg de buldum aybaşında alıcam sanırım..
kullanışlı olur mu???

Ben aldımm canım, ayrıca ayak kısmı da kapalı, açıkta değil yani. Bildiğin kundak gibi yada zarf gibi ayaklarının girdiği yer var. Benim ki de bu.

Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasişp etsin canım, bir an önce kavuştursun sizi.

Arkadaşlar ben yeniyim ya hepinizin bebeklerinin cinsiyetini ve isimlerini merak ediyorum...Benim Ayşem isminde bir kızım olacak inşAllah...

Benim ilk bebeğim, Allah kısmet ederse bir kızım olacak, Melis olacak ismi de.

Günaydin arkadaslar 10.30 da randevum var insallah hayirli haberlerle donerim öpuyorum sizleri

Hadi bakalım, güzel haberlerle gel, bekliyoruz.

Bu arada Günaydınnnnnnnnnnnn herkeseeeee perikanadi birgen tikita lilipit turuncunergis

Eklentiler

• 20140705_143226.webp
    137,8 KB · Görüntüleme: 71

herkese günaydın güzel anneler

bence de en rahatı sırt çantası oluyor. ben hiç sevmem sırt çantası normalde kızım doğdu 1 sene kadar direndim normal çantalar kullandım ama resmen eziyet çekmişim. sırt çantası aldım en sonunda herşeyi dolduruyorum içine şimdi zaten iki çocuk ağzına kadar dolacak :)

Günaydın Melisin annesi

SANADA GÜNAYDIN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…