- 27 Ağustos 2014
- 1.296
- 1.713
- 158
Günaydın canım Amin...günaydın arkadaşlarhepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün olsun
Pınar sen iki günlüğüne yolluyormuşsun ben kocamdan ayrıyım tayin yapamıyoruz. Haftasonları yanıma gelebiliyor sadece. Bence üzülme senden daha çok hasret ve ayrı kalanlar. Birde hamile olunca çok zor çokHerkese günaydın.
Kocişimi seyahete yolladım.
İnanılmaz mutsuzum.
Ayrılmalarımız çok zor oluyor. O da ben de ağlayacak duruma geliyoruz. Arkasından bakıyorum hep, dönüp dönüp el sallıyor, öpücükler atıyor ağzını burnunu yediğim.
2 günlüğüne gidiyor ama çok özlüyorum onu.
Dilimde hep aynı dua; Allahım sen herkesin kocasını yuvasını koru, içinde benim kocamı yuvamı da gör diyorum..
Siz de dua edermisiniz benim için.
Ühühühühü çok mutsuzum
Hazırlanıp annemlere gideyim artık, orada kalıyorum sevgilim yokken.. Belki biraz kafam dağılır yolda.
Amin canım. Sanada olsun güzel dileklerinGünaydın melek taşıyıcıları mutlu,sağlıklı, huzurlu günler hepinize...
Günaydın perikanadıGünaydınnnn her güzel anne adayı güzel arkadaşlarıma...
Günaydın... Ah o uykusuzluk...Ben tuvalate gitmekten uyuyamıyorumkiUykusuz bir gecenin ardından hepinize güzel bir gün diliyorum,GÜNAYDINNNNNN
Hayırlısıyla kızım olacak inşallah. Adını feyza koymayı düşünüyorum .Eşimle çok fikir ayrılığı yaşadık. En son Feyza diye diretince kabul etti galiba sesi çıkmıyoArkadaşlar ben yeniyim ya hepinizin bebeklerinin cinsiyetini ve isimlerini merak ediyorum...Benim Ayşem isminde bir kızım olacak inşAllah...
Günaydın...Bebeğinle hasret gider bakim annesiGünaydin arkadaslar 10.30 da randevum var insallah hayirli haberlerle donerim öpuyorum sizleri
Haplardan nefret ediyorum. Helede vitamin hapları. Kocaman kocaman yutamıyorum. Hap yutmayı sevmediğim için kusacak gibi oluyorum hatta kustuğumda oluyor.ben çok ilaç kullanıyorum zaten balık hapı, demir hapı, vitamin hapı bir de kan sulandırıcı iğne vurunuyorum sabah akşam yani ilaç istemiyorum artık
kızlar şimdi heryerde çok güzel okul çantaları var. adidastan güzel bir sırt çantası alıcam, bebeğimin eşyalarını onda taşıyacağım. tabi eşim yanımda olduğunda o takacak
arkadaşımda lacoste sırt cantasını kullandı hep, bana sırt cantası cok mantıklı gelıyor acıkcası
bir tane morlu pembelı gıbı begendım ama onu almıycam, esım onu hayatta takmaz
Benimde hoşuma gidiyo sırt çantaları. Dediğiniz markalara hiç aklıma gelmemişti. Bebekler için özel sırt çantalarıda baktım çok pahalıma gitti.Bebişlerinizin kıyafetlerini hazırladınızımı nasıl çantaya koydunuz. Ben alacağım çantaya koyarım diye düşünüyordum. Sırt çantasınada koyulurmuki.Gülmeyin ilk olunca insan cahil oluyo
Günaydın arkadaşlar, bebeğine birşey olcak düşüncesi ne kadarda zormuş bunu dün ilkkez hissettim ve yaşadım sanırım farketmeden ne büyük bi bağ oluşmuş o minicik yavruyla aramda Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin inş vaktinde sağlıklı bi şeklde kucağımıZa almayı nasip etsin kimseyi korktugu şeyle sınamasın Rabbim amin.
Amin canım gerçekten çok zor. Ben düşük riski yaşadığımda günlerce ağlamıştım. Kaybetme korkusu çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın