2014 Kasım Anneleri

CanIm ben herşeyi yıkdm ütüledim yerleştirdim ama benim de bi pijama takımına hasta bezi ve çocuk bezine ihtiyacım var inşallah bu haftada onları alıp yerleştircem eksik bitmiyor ki eşim diyo bu kaçıncı liste

Beni bu günlerde en çok mutlu eden zaten oğlumun tekmeleri, okşamaları onun varlığı... Benim tansiyonum da hep 9-6 10-6 felan baya düşük çıkıyor ama doktorum bişi demiyo demekki normal... Bakalım bebişlerimiz kaç gram olmuş kaç cm olmuş..

Canım benden 2 hafta öndesin hazırla bence. Geçen hafta sağlık ocağına gittim. Ebe, oğlum 32. Haftada doğdu normal doğumla bebek ne zaman isterse o zaman geliyo hazırlıklı olun dedi

Çok doğru ya... Olumsuzluklardan inan elim kolum kalkmadı ki bişi yapim.. Güya geçen hafta hep evdeydim izinliydim ama kötü geçti günler işte.. Hazırlayayım artık tembellik etmim...

[QUOTE="perikanadi, post: 36829888, member: 525112"
Çok doğru ya... Olumsuzluklardan inan elim kolum kalkmadı ki bişi yapim.. Güya geçen hafta hep evdeydim izinliydim ama kötü geçti günler işte.. Hazırlayayım artık tembellik etmim...[/QUOTE]
Yaşadıklarını biliyorum canım çok zor inan hep dua ettim sana ama buraya yazmadım herkes söylenicekleri söylemiş zaten. Bazen ağladığımda attığı tekmelerle anne ben burdayım ben yanındayım diyor sanki. Bebeğin de tekmeleriyle varlığını yanında olduğunu hissettirmiş sana . Umarım bebeğinin güzel haberlerini alırsın ve bugünler çok geride kalır

günaydın canlarım ben muayeneden geldim oğluşum yine çok tatlıydı 2440 gr olmuş sürekli ağzını açıp kapıyor dilini çıkarıyordu şimdiden acıkmış sanırım herşeyin normal olduğunu söyledi doktor başı biraz daha aşağı inmiş şimdilik bir sıkıntımız yok.. yürüyüş yapıyorum dedim devam et bebek aktif sende aktif olursan herşey daha kolay olur dedi.. ben 35. haftada ayrılıcam artık doğum iznine tekrar rapor verecekmiş izne ayrılıyorum diye.. pelvis (çatı) muayenesini sordum 37. haftada yapacakmış hiç bişey yok lütfen gözünde büyütme dedi benden haberler böyle sabahki iyi dilekleriniz için teşekkürler..

Herkese günaydınlar...Kızlar dolap ve sifonyer içine birsey serecek misiniz yada serdiniz mi?Seren yada serecek olan arkadaslar ne kullanacak ?Bana acil cvp lütfen
Kapitone yaptır canım çok rahat oluyor benim kendi gardırobumda ve mutfaktada var dolaplar daha toplu duruyor bence

Temizlik yapasm var, ama cok yorgunum. Ya ben kafaya taktimmida yapiyorum. 3gundur evde degldm valizden ckanlar yıkanacak, ev aslnda pis degl ama icime sinmiyo nedense.
Kapi, cam, dip bucak temizleysim var.
Ama cok terliyorum iste, dahada cok yoruluyorum.. ne yapacam bilemiyorum..

Ayy o tekmeler zaten, akşamları evde uzanırken içeride halay çekiyor resmen. O da sevecek annesi gibi evini galiba.Sende unutmaya çalış artık olumsuz şeyleri, bak günler yaklaşıyor

Haklısın geçekten bitmiyor eksikler

Oyy maşallah oğluna, Allah sağlıkla yüzünü göstersin inşallah, kalan günlerinizde hep böyle güzel geçsin.

Maşallah kuzucuğuna kocaman olmuş Allahım hayırlısıyla versin kucağına inşallah...

Merhaba, doğum fotoğrafçılıgı eğitimimi tamamladım, portfolyomda yayınlamak üzere ücretsiz İstanbul içinde doğum fotoğrafı çekiyorum.İlgilenen arkadaşlar benimle bağlantıya geçerse çok sevinirimm..

Gözün aydın çok güzel haberler almışsın
Maşallah Yaman paşaya büyümüş

Maşallah büyümüş paşa

Oyy maşallah oğluna, Allah sağlıkla yüzünü göstersin inşallah, kalan günlerinizde hep böyle güzel geçsin.

Maşallah büyümüş paşa
Gözün aydın çok güzel haberler almışsın
Maşallah Yaman paşaya büyümüş

Maşallah kuzucuğuna kocaman olmuş Allahım hayırlısıyla versin kucağına inşallah...
Büyümüş valla teyzeleri duygulandırıyor beni kerata Rabbim hepimize güzel haberle almayı nasip etsin inşallah..

Hazır satılmıyordur o değil mi? yoksa her mobilyanın ölçüsü farklı kenarlarını kendiniz yapacaksınız o zaman.
. Hazır satılmıyo canım nevresim diken yerlerde olur sen dolabın ölçüsünü al oraya götür onlar senin ölçülerine göre dikiyorlar toplanma oluyor demişsin üstündekileri çekerek alırsan tabiki olur ama sen onlara bakma çok rahatlık dolap hem tozlanmıyor hemde daha toplu gözüküyor

Allah razı olsun canım sağol.. İnşallah... Bir an önce gelsin de yüzümüzü güldürsün meleklerimiz..

Maşallah suphanallah yavruna...

Ayy o tekmeler zaten, akşamları evde uzanırken içeride halay çekiyor resmen. O da sevecek annesi gibi evini galiba.Sende unutmaya çalış artık olumsuz şeyleri, bak günler yaklaşıyor

Yavaş yavaş geçiyor işte... Aklıma getirmediğim sürece iyiyim.. Yavrumuzun yüzünü görelim o bize çok iyi gelecek buna eminim...

sağol perim.. doktorun yanına çıkarken yenidoğan bebek gördük babası başında naber kız diyodu şaşkın şaşkın bakıyordu bebeğine ayyy çok tatlılardı

bende dün kontroldeydim güzel haberler aldım. su fazlalığı vardı ve erken doğum riski vardı ancak dün risk teşkil edecek boyutta fazla suyun olmadığını yanı fazla ama abartı değil dedi.Oğlum 1548 gr olmuş boyu 41 cm olmuş.Dün ilk bebek bezini aldık:)))))

Canım maşallah size Rabbim sağlıkla kavuştursun acaba benim bebişim ne kadar oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…