2014 Kasım Anneleri

İyileşemedin mi canım ya. Çok geçmiş olsun. Göknur hanım mı serum takılsın dedi? Bu arada bu hafta da Ali buhur yokmuş. Haftaya geliyormuş. Dikkat et kendine, sıvı gıdalar tüketmeye çalış.

Allah kavustursun bende nerde bu diyodum
Gecelikten siparis vermismiydin benim geldi guzel oldu gobekten dolayi cok uzunda olmadi hem..

Çok saol arkadaşım. 3-4 gündür foruma giremedim Ama sık sık aklıma geldiniz. Geçmişi okuyamadım, son sayfalara göz gezdirdim az önce. Maşallah paşana koca adam olmuş Bu arada gecelikten sipariş vermedim, pijama da beğenmiştim ya onda da beden yoktu sonra kaldı ikisi de. Seninkinin güzel olmasına sevindim. Sağlıkla kullanırsın inşallah..

ayyyy canım benim allah razı oldun çooook düşüncelisin yanımda olsan sarılıp öpesim geldi valla eşimde bakar tabi annem oğluşa baksa eşim bana bakar ama bezimiz felan değiitiriliyo ya yapabilir mi ben de kendimi kötü hissederim biraz neyse dediğin gibi çok düşünmemek lazım allah hepimizin yardımcısı olsun burda hastanede doktor kıtlığı var canım 4 haftadır yoktu kadın doğum doktoru bak beyazinci 1 hafta daha izinliymiş diyo

İyileşemedin mi canım ya. Çok geçmiş olsun. Göknur hanım mı serum takılsın dedi? Bu arada bu hafta da Ali buhur yokmuş. Haftaya geliyormuş. Dikkat et kendine, sıvı gıdalar tüketmeye çalış.
yok canım ya iyileşmedim sıcaklardanmıdır nedendir evet canım göknur hanımı aradım kan testlerini söyledim telde serum taksınlar vucudun su kaybetmiş dedi burda takmadılar ali buhur yok dediler tekrar aradım göknur hanımı enfeksiyon hastalıklarına git dedi gittim bu seferde o yok yıllık izne ayrılmış şaka gibi kocaman hastanede doktor kıtlığı var tatlım ya

kızlarrr bugun hıc yazamadım okuyamadımda bılgısayarın basına gelmeye usencek kadar halsızım azcık ishal olmuşumda maalesef aradada mıde bulantısı yapıyo sureklı yatasım gelıyo hastalık başlangıcı sanırım cok korkuyorum ya ıns hasta olmam bebısımı bıle tam hıssedemedım bugun arada pır pır ettı sadece cocugum bı kabız bı ıshal nedır benım bu cektıgım yaa benım gıbı olupda onerısı olan varmı??

canım çok geçmiş olsun benden sana bi tavsiye baştan al önnemlerini ben 9 güngür çekiyorum bu isali geçer diye gitmedim ilk etapta geçmedi 2,5 kilo verdim sen bol bol dinlen sıvı al muz pilav patates felan ye ama bi doktora mutlaka görün canım geçmezse

ayy cok sagol cnm bıseydee yıyemıyo ınsan gecen sene bu zamanda evlenmıstım dugunumdede ıshaldım ne lanet bısey ıyı bılıyorum bızım burdada salgın var su an cok kotu dıılım ama kotulesırsem muhakkak gıdıcem doktora

hmmm salgın varsa sulardandır canım kaynatta,iç bari evet geldimi gitmiyo isal süründürüyo adamı

Kızlaaaar kapı süsümüzü yapıyorum henüz bitmedi ama sizle paylaşmak istedim
Ortaya erkek bebek oturtucam en üst kısmında da oğlumun ismi yazacak Poyraz Ege iki isim arasina da nazar boncuğu koyucam keçeden bitmiş halini de paylaşırım

Ellerime saglik.annesi merakla.beklicez bitmis halini

Yukarı yuklememisim telefondan girdiğim için ama sanırım iki kez yükledim

Kolay gelsin gorsel ekledin mi ben goremedim bisey
d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…