Slm kızlar bugünü hiçççç sevmedim 9 gündür isalim geçsin diye ilaçta içmiyorum bi tartımdım 2,5 kilo vermişim mide bulantımdan suyuda çok içemiyorum doktorumu aradım yarın muayene için çağırdı ve bugün acile gidip serum takılmasını istedi saatlerce sıra bekledim ve sonuç sıfır elinizde bi belge olmadan bi mudahalede bulunamayız dediler şikayetimisöylüyorum siz gerekeni tapın diyofum ama anlatamadım bi türlü derdimi 57 ile hamile kaldım 32 haftalık hamileyim 61,5 kiloyum az demiii neyse yarın kendi doktoruna gitcez boş ver dedi eşim çıktık geliyoruz binanın balkonundan adamın öküzün biri bi tükürdü koluma şap yapıştı bide onunla tartıştım aşağı inseo sinirle parçalardım onu kaçtı içeri terbiyesiz adamayyy eve geldim sonunda yemeğimi ocağa koydum azcık uzanayım beni affeti izliyim derken uyuyup yemeğimi kömür etmişim nedir bu başıma gelenler şimdi trkrar pişiriyorum oğluşumda acıkmış mama mama diye paçama yapışıyo sizde durumlar nasıl hanımlar
Allah kavustursun bende nerde bu diyodum
Gecelikten siparis vermismiydin benim geldi guzel oldu gobekten dolayi cok uzunda olmadi hem..
ayyyy canım benim allah razı oldun çooook düşüncelisin yanımda olsan sarılıp öpesim geldi vallaaaa cok geçmiş olsun annene canım Allah acil sifalar vesin ikinize ..keşke orda olsaydım valla gelir bn yapardım sen cok su kaybetme diiye sıvı tıuket bol bol olur mu..hastaneyede cok kızdım bnde cok giriş yaptım acilden ozellikle muhakkak bir kadın doğumcu yada kadın hastalıkları uzmanı oluyor gerekeni yapıolar seni nden böyle yollamışlar..yarın inşallah sana yarıcak seyler verir doktorun haberdar et unutma ..canım bnde annem gelemezse en buyuk ve tek destekçim esim olacak o yüzden içini ferah tut Allah bize güc verdikçe atlatırız bir sekilde zor günlerimizi simdi bunları dusunup uzulme stres yapma hic olur mu:)
yok canım ya iyileşmedim sıcaklardanmıdır nedendir evet canım göknur hanımı aradım kan testlerini söyledim telde serum taksınlar vucudun su kaybetmiş dedi burda takmadılar ali buhur yok dediler tekrar aradım göknur hanımı enfeksiyon hastalıklarına git dedi gittim bu seferde o yok yıllık izne ayrılmış şaka gibi kocaman hastanede doktor kıtlığı var tatlım ya
İyileşemedin mi canım ya. Çok geçmiş olsun. Göknur hanım mı serum takılsın dedi? Bu arada bu hafta da Ali buhur yokmuş. Haftaya geliyormuş. Dikkat et kendine, sıvı gıdalar tüketmeye çalış.
canım çok geçmiş olsun benden sana bi tavsiye baştan al önnemlerini ben 9 güngür çekiyorum bu isali geçer diye gitmedim ilk etapta geçmedi 2,5 kilo verdim sen bol bol dinlen sıvı al muz pilav patates felan ye ama bi doktora mutlaka görün canım geçmezsekızlarrr bugun hıc yazamadım okuyamadımda bılgısayarın basına gelmeye usencek kadar halsızım azcık ishal olmuşumda maalesef aradada mıde bulantısı yapıyo sureklı yatasım gelıyo hastalık başlangıcı sanırım cok korkuyorum ya ıns hasta olmam bebısımı bıle tam hıssedemedım bugun arada pır pır ettı sadece cocugum bı kabız bı ıshal nedır benım bu cektıgım yaa benım gıbı olupda onerısı olan varmı??
ayy cok sagol cnm bıseydee yıyemıyo ınsan gecen sene bu zamanda evlenmıstım dugunumdede ıshaldım ne lanet bısey ıyı bılıyorum bızım burdada salgın var su an cok kotu dıılım ama kotulesırsem muhakkak gıdıcem doktoracanım çok geçmiş olsun benden sana bi tavsiye baştan al önnemlerini ben 9 güngür çekiyorum bu isali geçer diye gitmedim ilk etapta geçmedi 2,5 kilo verdim sen bol bol dinlen sıvı al muz pilav patates felan ye ama bi doktora mutlaka görün canım geçmezse
hmmm salgın varsa sulardandır canım kaynatta,iç bari evet geldimi gitmiyo isal süründürüyo adamıayy cok sagol cnm bıseydee yıyemıyo ınsan gecen sene bu zamanda evlenmıstım dugunumdede ıshaldım ne lanet bısey ıyı bılıyorum bızım burdada salgın var su an cok kotu dıılım ama kotulesırsem muhakkak gıdıcem doktora
Canim.bu onden aciliyormu.emzirme.kolayligi varmikızlar şu gecelk nasıl bir bakın yaa https://www.tozlugiyim.com.tr/u-puantiyeli_sabahlik-236286.html
Ellerime saglik.annesi merakla.beklicez bitmis haliniKızlaaaar kapı süsümüzü yapıyorum henüz bitmedi ama sizle paylaşmak istedim
Ortaya erkek bebek oturtucam en üst kısmında da oğlumun ismi yazacak Poyraz Ege iki isim arasina da nazar boncuğu koyucam keçeden bitmiş halini de paylaşırım
yok canm ondan alayım demi çok hoşuma gitti de birazcık ondanCanim.bu onden aciliyormu.emzirme.kolayligi varmi
Bununla.hoc rahat edemezsin canim.ki ilk.zamanlar.emzirmek.icin.rahat seyler.olmali onden dugmeli yada lohusa gecelillerini tercih et.bunlari kullanamazsin canimyok canm ondan alayım demi çok hoşuma gitti de birazcık ondan
evet haklısın o modellere bakayımBununla.hoc rahat edemezsin canim.ki ilk.zamanlar.emzirmek.icin.rahat seyler.olmali onden dugmeli yada lohusa gecelillerini tercih et.bunlari kullanamazsin canim
dKızlaaaar kapı süsümüzü yapıyorum henüz bitmedi ama sizle paylaşmak istedim
Ortaya erkek bebek oturtucam en üst kısmında da oğlumun ismi yazacak Poyraz Ege iki isim arasina da nazar boncuğu koyucam keçeden bitmiş halini de paylaşırım
Çok hoş ama önden dügmeli tercih et bence..kızlar şu gecelk nasıl bir bakın yaa https://www.tozlugiyim.com.tr/u-puantiyeli_sabahlik-236286.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?