2014 Kasım Anneleri

KIZLARRR BİR SORU SORDUM AMA
ben internetten pijama dünyasından aldım, lohusa pijaması olarak, emzirmek için yer de yapmışlar. Memnun kaldım. Biri sabahlıklı hatta. normalde m giyiyorum onu da m aldım. Altının boyu bile tam iyi geldi kestirmeye de gerek kalmadı

Bu aralar herkea ishal herhalde bende aynı durumdayım bol su için kızlar..
Benim bebekler bağırsaklara baskı yapıyomuş o sebepten büyük ihtimalle 3-4 gün geçmedi..
Muz yedim her gün biraz daha iyiyim ama tam geçmedi..
BOL SU İÇİN KIZLAR..
Susuzluk da halsizlik yapar..

Telefondan girdiğim için alintida zorlanıyorum kızlar beğendiğinize sevindim

Ben oglumda calisabilir raporunu 32+0 da aldim bu bebeğim de de dr. 32+ 0 da cagirdi calisabilir raporu için.. Benim gibi alan var mi?

bana 31+6 ya da 32+0 da gel dedi. Ben 31+6'ya randevu aldım. okuldan başka bi arkadaşım 32+2de almış hatta

Ekledim sandim canim ama ekleyememisim ama sonra ekledim hemde iki kere

ben de çok beğendim, güle güle kullanın.

...Iyi geceler anneler...
Ben aralık görünümlü Kasım annelerinden
Plasenta previa olan arkadaslar var mıydı acaba? ?vardı ama Bir de bu yuzden doğum Kasım olup da ekime kayabilenler var mıydı? ?onu merak ettim...

Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş. Vallahi maşallah becerikli hatunlarsınız, ben beceremem sanırım.

Ben de tam tersi kabızlık çekiyorum anacım. Kayısı suyu içmekten helak oldum. Ama bol bol da su içiyorum. Su çok önemli. Uyarın için mersi kuzum.

Canım ben aventin emziğini aldım ama silikon mu kauçuk mu bilmiyorum. Yenidoğan için olanını aldım. Evde olsaydım bakardın hemen

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bitmiş halinide bekliyoruz

çok geçmiş olsun canım bağırsaklarda baskı olduğunu nasıl anladı canım doktor?

Cok hos olmus bitmis halinide paylas sonra

Carputi Annemler park yatağını almışlar. Içine yatak, nevresim takımı ve incecik hazır yün yorgan almışlar. Park yatağına başka neler lazım? Aklıma sıvı geçirmez alez ve beyaz lastikli çarşaf geldi.Bide yan korumalık falan var sanırım.

Bende de var kabizlik...cok sinir bozucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…