ben internetten pijama dünyasından aldım, lohusa pijaması olarak, emzirmek için yer de yapmışlar. Memnun kaldım. Biri sabahlıklı hatta. normalde m giyiyorum onu da m aldım. Altının boyu bile tam iyi geldi kestirmeye de gerek kalmadıKIZLARRR BİR SORU SORDUM AMA
Ekledim sandim canim ama ekleyememisim ama sonra ekledim hemde iki kerecarputipost: 36839857 .!.:Kolay gelsin gorsel ekledin mi ben goremedim bisey
d
çok güzel olmuş eline sağlık
Kızlar bu biberon emziklerinde silikon mu iyi kaıçuk mu ilk biberonumuz silikon
Eline sağlık el emeği olurda güzel olmazmı
Ekledim sandim canim ama ekleyememisim ama sonra ekledim hemde iki kere
Ben oglumda calisabilir raporunu 32+0 da aldim bu bebeğim de de dr. 32+ 0 da cagirdi calisabilir raporu için.. Benim gibi alan var mi?
Ekledim sandim canim ama ekleyememisim ama sonra ekledim hemde iki kere
Cok hos olmus bitmis halinide paylas sonraEkledim sandim canim ama ekleyememisim ama sonra ekledim hemde iki kere
Kızlaaaar kapı süsümüzü yapıyorum henüz bitmedi ama sizle paylaşmak istedim
Ortaya erkek bebek oturtucam en üst kısmında da oğlumun ismi yazacak Poyraz Ege iki isim arasina da nazar boncuğu koyucam keçeden bitmiş halini de paylaşırım
Ben de tam tersi kabızlık çekiyorum anacım. Kayısı suyu içmekten helak oldum. Ama bol bol da su içiyorum. Su çok önemli. Uyarın için mersi kuzum.Bu aralar herkea ishal herhalde bende aynı durumdayım bol su için kızlar..
Benim bebekler bağırsaklara baskı yapıyomuş o sebepten büyük ihtimalle 3-4 gün geçmedi..
Muz yedim her gün biraz daha iyiyim ama tam geçmedi..
BOL SU İÇİN KIZLAR..
Susuzluk da halsizlik yapar..
Kızlaaaar kapı süsümüzü yapıyorum henüz bitmedi ama sizle paylaşmak istedim
Ortaya erkek bebek oturtucam en üst kısmında da oğlumun ismi yazacak Poyraz Ege iki isim arasina da nazar boncuğu koyucam keçeden bitmiş halini de paylaşırım
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bitmiş halinide bekliyoruz
çok geçmiş olsun canım bağırsaklarda baskı olduğunu nasıl anladı canım doktor?Bu aralar herkea ishal herhalde bende aynı durumdayım bol su için kızlar..
Benim bebekler bağırsaklara baskı yapıyomuş o sebepten büyük ihtimalle 3-4 gün geçmedi..
Muz yedim her gün biraz daha iyiyim ama tam geçmedi..
BOL SU İÇİN KIZLAR..
Susuzluk da halsizlik yapar..
Bebiskoyu nasil emzirceksin canim??? Ben dugme goremedim amakızlar şu gecelk nasıl bir bakın yaa https://www.tozlugiyim.com.tr/u-puantiyeli_sabahlik-236286.html
Cok hos olmus bitmis halinide paylas sonra
DEĞİL BEN ONA DİKKAT ETMEİŞİM DEBebiskoyu nasil emzirceksin canim??? Ben dugme goremedim ama(((bu lohusa degil mi????
Bende de var kabizlik...cok sinir bozucu...Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş. Vallahi maşallah becerikli hatunlarsınız, ben beceremem sanırım.
Ben de tam tersi kabızlık çekiyorum anacım. Kayısı suyu içmekten helak oldum. Ama bol bol da su içiyorum. Su çok önemli. Uyarın için mersi kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?