Canım bana doktor haftada 1 gün balık , 1 avuç ceviz ve badem ek olarak süt içiyorum bir bardak canım..
Canım benim görürsün merak etme bende kalp atışları için sabırsızlanıyorum bitmiyo yani
bende de yok canım...
baş dönmesi var sadece birde gaz sıkıntısı...herkesin bünyesi farklı canım
Canım bana doktor haftada 1 gün balık , 1 avuç ceviz ve badem ek olarak süt içiyorum bir bardak canım..
ben de ne denediysem olmadı canımdün sağlık ocağına gittim hemşire çok kızdı yemezsen bebeğini kaybedersin dedi korkuyorum ama inan ki mutfağa burnuma kapatarak giriyorum eşim akşam geldi kendi yemeğini kendi hazırladı geldi yanımda yicekti odaya girmesiyle koku yayıldı burnuma dayanamadım hemen mutfağa gitti bana da kaşarlı tost yaptı onu yiyebildim çok şükür. süt içmek istedim içmez olaydım bikaç yudum aldım tekrar başladı bulantı. dediğini denicem şimdi zencefilim yok ama akşama eşime söylerim o getirir artık akşama kadar beklicem
bende de baş dönmesi var dün çok oldu...
1 avuç ceviz ve badem her gün dimi canım??
Canım aramızda hemen hemen bir hafta var seninki bebeğe benzemeye başlamışgeliyoruz Allah ın izniyle arkandan kalp atışları için gittin mi ne zaman gideceksin gitmediysen ben ayın sonuna aldım randevuyu dr o zamana hoplama zıplamalarını yakalarız demişti şok olmuştum hehhe
Hemşire hanımında ettiği laf yani! Ne ilgisi var yahu, insanlar serumluk oluyor ilk üç ay bulantıdan, günlerce hastanede yatıyor, bebek filan kaybetmiyor, sapasağlam mutlu bebekler dünyaya getiriyor. Hiç kafanıza takmayın. Bir sürü doktorun açıklamasını okudum, dinledim. Sağlıklı beslenicem illa şu saatte şunu bu saatte bunu yiycem diye bünyenizi zorlamayın, bulantının üstüne gitmeyin diyorlar.Bulantı ve kusma yüzünden bebeklerimize bir şey olmaz, rahat olalım.
Benim de bulantılarım başladı Cumartesi gününden beri, bazen bir yemeği görmekya da kokusunu duymayı bırakın, düşüncesi bile içimi dışıma çıkartıyor.
Benim de annem uzakta, kayınvalidenin ise faydasını geçtim, zararı olmasınyeter. 6 yılı doldurduk evliliğimizde. Başından "annecim annecim" diye gözünün içine bakıp ettiği tüm hakaretleri, yaptığıaşağılamaları sineye çekip resmen ayağının altına halı olmama rağmen, beri beni hiç sevmedi, istemedi, aşağıladı, "kont prens lord arşidük" oğluna layık görmedi.Yaptıklarını anlatsam arkadaşlar inanın "bu kadar olmaz, pes, atıyorsunartık" dersiniz, kesinlikle inanmazsınız. En son 1 sene kadarönce boşandırmaya çalıştılar kayınvalide, kayınpeder ve görümce bir olup, o daolmayınca beni aforoz ettiler, iletişimi tamamen kestiler. Sanki ben dünyada yokmuşum gibi davranıyorlar, eşimle muhatap oluyorlar sadece, yemeğe filan tekbaşına onu çağırıyorlar, ben yokum, sanki oğulları bekar da ayrı evdeyaşıyor. Benim için iyi oldu gerçi, rahata erdim :)
Neyse. Bu süreci kendi başıma atlatıcam yani. Bulantılar oldukça zorlamayabaşladı ama panik olmaya gerek yok, ilk üç ayımız dolana kadar bunlar çoknormal, ve de birşey yiyemiyoruz diye bebeklerimizin gelişimde aksama olmaz.Stres yapmayalım.
bende de baş dönmesi var dün çok oldu...
1 avuç ceviz ve badem her gün dimi canım??
demek ozaman 1 haftam daha var stok yapayım bariCanım normal tabi, hiç mide bulantısı yaşamadan gebeliğini tamamlayanlar var.
Benim çok nadir oluyor mesela yok diyebilirim yani. Doktorum sanslısın demişti :)
Gerçi çoğu kişide bulantılar 6.haftada baslıyormuş :)
bende baş dönmesi de yok bazen hamilemiyim diye şüpheleniyorum arada kasık ağrım oluyor inşallah normaldirbende de yok canım...
baş dönmesi var sadece birde gaz sıkıntısı...herkesin bünyesi farklı canım
tamm canım söylememgayet normal canımmm:)benimde bugüne kadar hiç bulanmadı sadece bu günlerde aç karnına otobüse binersem zorlanıorum,bide yemeğe başlarken..aman nazar değmesinnn,benim çoğu tanıdığımın hiç bulanmamış söleme kimseye nazara gelme dio:)
canım aynen doktorum özellikle bu ay bebek senden beslenmicekk çok dikkat etmee..2. aydan sonra dikkat edicez ama dedi..
ayy kv ler senin fenaymış aman sala boşver aforoz etsinler seni..verlıkları daha büyük zarar...
kızlar benim hiç midem bulanmıyor normal mi sizce :44:
bende de ara ara kasık ağrısı var canımAynen öyle, varlığı zarar. Evlendikten bir kaç ay sonra majör depresyona girmem, ve kendisiyle ve görümcemle dip dibe yaşadığım için de evliliğin başından beri depresyondan çıkamamam en bariz gösterge zaten. Ne iyi niyetlerle başlamıştım oysa ilişkiye... İlahi adalete havale ediyorum.
Bizim ve bebeciklerimizin sağlığı iyi olsun, şu saatten sonra gerisi umurumda değil.
Ara sıra karın / kasık ağrısı yoklayan var mı bu arada arkadaşlar? Benim bazen oluyor, çok moralimi bozuyor. Hemen olumlu düşünmeye çalışıyorum ama tedirgin olmuyorum desem yalan olur. Şu ilk 12 haftayı bir atlatsaydık hayırlısıyla da önümüzdeki cinsiyet öğrenme gibi yeni heyecanlara baksaydık :)
canım yaaa aynı bende senin gibiyim ne mide bulantısı ne bişey benimde belim ağrıyor ve sık tuvalete çıkıyorumbirde sık sık acıkıyorummerhabalarrr,
bendede hiç mide bulantısı yok , iştahsızlık falanda yok maşallah sanki hiç hamile değilmiş gibiyim ...Ama lütfen bir terslik olmasın( sadece arar arar belim ağrıyor vede çok sık tvalete çıkıyorum...çok fazla su tüketiyorum...bu akşam ilk dr kontrolum var benim hesabıma göre 6+0 bugün bir tane kaybım olduğundan şu an çok korkuyorum birde hiç belirti olmaması (mide bulantısı,baş dönmesi,istahsızlık vs...)beni iyice tedirgin ediyor...
o zaman senın 6 haftalıkken gorulmus oldu, hafta hakkında doktor bısey dedı mı??
ben sadece gecen hafta 3 kez kan tahlılı verdım o kadar,
haftaya salıda randevum var,
cuma gunu hcg 1034 cıktı
haftaya sata gore 7. hafta ıcınde olacagım
bende bebegı gorebılırım ozaman degıl mı? ne dersın? :))
bu arada az once karnım cok agrıdı korktumgectı ama, sızede oluo mu ara ara sancılar
merhabalarrr,
bendede hiç mide bulantısı yok , iştahsızlık falanda yok maşallah sanki hiç hamile değilmiş gibiyim ...Ama lütfen bir terslik olmasın( sadece arar arar belim ağrıyor vede çok sık tvalete çıkıyorum...çok fazla su tüketiyorum...bu akşam ilk dr kontrolum var benim hesabıma göre 6+0 bugün bir tane kaybım olduğundan şu an çok korkuyorum birde hiç belirti olmaması (mide bulantısı,baş dönmesi,istahsızlık vs...)beni iyice tedirgin ediyor...
bende de ara ara kasık ağrısı var canım
benim bebişim tüp bebekdün doktorumu aradım sordum o da normal dedi inşallah bir sıkıntı olmaz bir kalp atışlarını duyalım
ibraz daha rahatlıycaz inşallah
canım yaaa aynı bende senin gibiyim ne mide bulantısı ne bişey benimde belim ağrıyor ve sık tuvalete çıkıyorumbirde sık sık acıkıyorum
doktor kontrolüm olduğunda bebişimi gördüğümde rahatlıycam biraz
aynen bende sık sık acıkıyorum ve gayet güzel yiyorum..Allahım böyle deyipte nazarda değdirmeyelim çalışıyorum çünkü çok zor olur diğer türlü ..benim bu akşam kontrolüm var inşallah bir terslik yoktur ve görürüm keseyi....sen gittinmi gördünmü keseyi canım...
Aynen öyle, varlığı zarar. Evlendikten bir kaç ay sonra majör depresyona girmem, ve kendisiyle ve görümcemle dip dibe yaşadığım için de evliliğin başından beri depresyondan çıkamamam en bariz gösterge zaten. Ne iyi niyetlerle başlamıştım oysa ilişkiye... İlahi adalete havale ediyorum.
Bizim ve bebeciklerimizin sağlığı iyi olsun, şu saatten sonra gerisi umurumda değil.
Ara sıra karın / kasık ağrısı yoklayan var mı bu arada arkadaşlar? Benim bazen oluyor, çok moralimi bozuyor. Hemen olumlu düşünmeye çalışıyorum ama tedirgin olmuyorum desem yalan olur. Şu ilk 12 haftayı bir atlatsaydık hayırlısıyla da önümüzdeki cinsiyet öğrenme gibi yeni heyecanlara baksaydık :)
merhabalarrr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?