2014 Kasım Anneleri

Anladım ya işte içime kurt düşüyo canım sabırla beklemekten başka bir çare yok...
Benim kv de de yakın sayılır ama benim eşim evin en küçüğü ve onun annesi benim ananemle yaşıt olduğu için bana pek bi faydası olmuyor.. Aramızda 3 saat felan var.. Yani yine kendi başımızın çaresine bakmak lazım Haklısın şükür ki eşlerimiz iyi..

yatıyorum zaten sürekli tatlımda bugün ilk kez böle bişey hissettim belkide ilaçlardandır kim bilir

olabilir canım ben folik asitten başka bi şey kullanmıyorum ama ara ara çok sızlamalarım oluyor bebişimiz belki sıkıca bize tutunmaya çalışıyodur hala. iyi düşünelim biz iyilik bulsun bizi

annemi düşünüyorum kızı gelini hamile olunca etrafında pır döner bi iş yaptırmaz vs. ben yine kimseden iş beklemiyorum çok şükür eşim temizliği de kendi yapıyo ama insan yabancı bi memlekette bekliyo ki kv si kapıyı çalsın bi şeye ihtiyacın var mı diye sorsun sadece hani torun diye ölüp bitmeseler yine anlıcam ilk torunları olacak kısmetse doğurursam ama hiç sanki yokum ben burda. acıyı sıkıntıyı çekerken yanımda olmayacak bebek doğunca sevmeye gelecekse ne anladım bundan. amann o kadar doluyum ki hiç patlamıyım en iyisi

canım ben E.G.E 36 yaşındayım Bursa' lıyım ve 2.bebeğim....

Evet çok dolusun belli ki.. Biz daha kimseye söylemedik bile ilki gibi olur diye bakalım bekliyoruz daha

Kızlar günaydın Nasılsıniz bugün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın hoş geldin canım bebişin nasıl bakalım ?

iyidir sanırımm kuzucummm...sen nasılsın bakalımm

amab kv lerin hepsi aynı ya boşver..
2 hafta çnce bana peynir tereyağ yapcaktı hala ortada yok..hep sözde olur zatennn...,
annem bana yakın oturuyor..çocuğada inş o bakacak..geçen hafta evin anahtarından 1 tane bana yaptır temizliğini falan yapayım bundan sonra zor olur..hemde şu riskli zamanlarda eeğilme kalkma dedi..ne varsa kendi annende var...canımm benimm yaaa

Evet çok dolusun belli ki.. Biz daha kimseye söylemedik bile ilki gibi olur diye bakalım bekliyoruz daha
en iyisini yapmışsınız ben söylediğime pişman oldum aslında keşke söylemeseydim diyorum en azından şu tavırlarına sinirlenmezdim ama aileme söyledim onlarında hakkı diye düşündüm.

bulantılar dışında iyiyim canım bi de besleyebilsem bebişimle kendimi
aynı benimki de öyle alıştım 6 ayda. bi de demez mi ben de senin bi annenim hani nerde bi anneliğini göremedim valla ne güzel işte benim annemler de duyar duymaz bilet aldılar haftaya gelecekler inşallah

Kasım anneleri nasılsınız bakalım?
Ben dün doktora gittim,test sonuçlarımı göstermeye,sağolsun doktor bey bakmadı neymiş çok hastası varmış
bende sinirkendim,giderim özele para veririm çekmem sizin nazınızı dedim
sonra geldim özel hastaneye bayıldım 60 tl
testlerim temiz çıktı çok şükür,bebişim içinde 6 haftalık dedi
kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi
ay kızlar o kese neden boş gibi duruo ne zaman göreceğim içini:18:
sizler ne zaman duydunuz kalp atışlarını ve ne zaman görmeye başladınız keseciğin içini

ohh ne güzelll canım gelsin anacığınnnn
benimki iki tarafında ilk torunuuu... kv de tarafından kıymetli olurmu bilmiyorum ama annem babam şimdiden bebek mağazalarını geziyorlarrr

canım benimde 6 haftalık benimde dün kesem boştu...doktorum 9.haftada gel dedi...

6+5 Günlükken duydum ben canım kalp atışını

illa ilgilenmeleri için para bayılamamız gerekiyo maalesef canım ama mecbur bi yerde artık bebişlerimiz için çok şükür ki iyiymiş bebeğin rabbim daha da iyi etsin. ben geçen hafta cuma günü keseyi gördüm içinde beyaz bi nokta var ama dr bebek bu demedi haftaya gel kalp atışları için dedi. o nokta bebeğim mi acaba yaa?

benim annemlerin 3. torunu olacak inşallah ama kv nin ilk olmasına rağmen ondan çok mutlular ondan çok ilgililer şimdiden hazırlığa başladı şundan getircem bundan getircem diye canım annem işte nolursa olsun kimse yerini tutamaz

çok haklısın canım. artık biz de bitiyo her şey tabiki rutin testlerimizi yaptırcaz ama şu netteki fuzili araştırmalarımıza kendimce son vermeyi düşünüyorum.

evet canım bebişler şuan nokta gibiymiş:) doktor bana daha küçük normal dedibiz sanırım çok aceleciyiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…