- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
en iyisini yapmışsınız ben söylediğime pişman oldum aslında keşke söylemeseydim diyorum en azından şu tavırlarına sinirlenmezdimama aileme söyledim onlarında hakkı diye düşündüm.
bulantılar dışında iyiyim canım bi de besleyebilsem bebişimle kendimi
aynı benimki de öyle alıştım 6 ayda. bi de demez mi ben de senin bi annenim hani nerde bi anneliğini göremedim vallane güzel işte benim annemler de duyar duymaz bilet aldılar haftaya gelecekler inşallah
[sıze=3]6+5 günlükken duydum ben canım kalp atışını [/sıze]
aynen öyleeevet canım bebişler şuan nokta gibiymiş:) doktor bana daha küçük normal dedibiz sanırım çok aceleciyiz:)
Ne bilim canım hayal kırıklığı olmasın diye bu sefer korkuyoruz
ohh ne güzelll canım gelsin anacığınnnn
Benimki iki tarafında ilk torunuuu... Kv de tarafından kıymetli olurmu bilmiyorum ama annem babam şimdiden bebek mağazalarını geziyorlarrr
Canım benimde 6 haftalık benimde dün kesem boştu...doktorum 9.haftada gel dedi...
maşallah canım:) daırısııı başımıza
aynen öylee
o açıdan korkma canım tabiki dikkat et kendine her konuda ama korkma bebeğin seni bırakmıcak inşallah
Amin inşallah canım o hafta doktor tahlil falanda istiyor zaten hormon , tam kan , idrar...
WALLA BEN BAYA TEST YAPTIRDIM AMA DAHA NE TESTİ YAPTIRCAZ:s BU İKİLİ TARAMA VE ÜÇLÜ TARAMA NE ZAMAN ACABA?
WALLA BEN BAYA TEST YAPTIRDIM AMA DAHA NE TESTİ YAPTIRCAZ:s BU İKİLİ TARAMA VE ÜÇLÜ TARAMA NE ZAMAN ACABA?
onu bende merak ediyorum o herhalde 15 haftalık falanken sanırım senin de mi ilk hamileliğin canım
kızlar benim hiç midem bulanmıyor normal mi sizce :44:
evet canım benimde ilk:) o yüzden bende çok meraklı ve heyacanlıyım:) 6.haftada neler yenmeli die bakıorum şimdi.sütle aram hiç iyi değildoğal süt almıştı kayınbabam ama daha bir kere içtim yoğurt yiyorum ama seviyorum çünkü:)ceviz yemeyi unutuyorum çoğu zmaan ama aklıma gelince yiyorum.bu sabah sandviçi zorla yedim midem bulandı sen neler yapıyorsun
gayet normal canımmm:)benimde bugüne kadar hiç bulanmadı sadece bu günlerde aç karnına otobüse binersem zorlanıorum,bide yemeğe başlarken..aman nazar değmesinnn,benim çoğu tanıdığımın hiç bulanmamış söleme kimseye nazara gelme dio:)
Canım bana doktor haftada 1 gün balık , 1 avuç ceviz ve badem ek olarak süt içiyorum bir bardak canım..
Kasım anneleri nasılsınız bakalım?
Ben dün doktora gittim,test sonuçlarımı göstermeye,sağolsun doktor bey bakmadı neymiş çok hastası varmış
bende sinirkendim,giderim özele para veririm çekmem sizin nazınızı dedim
sonra geldim özel hastaneye bayıldım 60 tl
testlerim temiz çıktı çok şükür,bebişim içinde 6 haftalık dedi
kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi
ay kızlar o kese neden boş gibi duruo ne zaman göreceğim içini:18:
sizler ne zaman duydunuz kalp atışlarını ve ne zaman görmeye başladınız keseciğin içini
gayet normal canımmm:)benimde bugüne kadar hiç bulanmadı sadece bu günlerde aç karnına otobüse binersem zorlanıorum,bide yemeğe başlarken..aman nazar değmesinnn,benim çoğu tanıdığımın hiç bulanmamış söleme kimseye nazara gelme dio:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?