2014 Kasım Anneleri

Ne bilim canım hayal kırıklığı olmasın diye bu sefer korkuyoruz

takmayalım kafamıza tatlım herkeste değişio bu durum eşimin kuzeni ile aramızda bir ay var onunda 8 haftalık iken duyuldu kalbi:)

WALLA BEN BAYA TEST YAPTIRDIM AMA DAHA NE TESTİ YAPTIRCAZ:s BU İKİLİ TARAMA VE ÜÇLÜ TARAMA NE ZAMAN ACABA?

onu bende merak ediyorum o herhalde 15 haftalık falanken sanırım senin de mi ilk hamileliğin canım

WALLA BEN BAYA TEST YAPTIRDIM AMA DAHA NE TESTİ YAPTIRCAZ:s BU İKİLİ TARAMA VE ÜÇLÜ TARAMA NE ZAMAN ACABA?

ben sanırım bu testleri yaptırmıcaammm kızlarrr...
birçok kişide yalnış çıkmış..
bçrok anne boş yere kötü günler geçirmiş boş yere amniyosentez yapılmış..
zaten o haftalarda kötü birşey varsa bile çözümü bebeği aldırmaktan başka birşey değil..
Allah korusun o kararı almak çok zor olurr yaaa

onu bende merak ediyorum o herhalde 15 haftalık falanken sanırım senin de mi ilk hamileliğin canım

evet canım benimde ilk:) o yüzden bende çok meraklı ve heyacanlıyım:) 6.haftada neler yenmeli die bakıorum şimdi.sütle aram hiç iyi değil doğal süt almıştı kayınbabam ama daha bir kere içtim yoğurt yiyorum ama seviyorum çünkü:)ceviz yemeyi unutuyorum çoğu zmaan ama aklıma gelince yiyorum.bu sabah sandviçi zorla yedim midem bulandı sen neler yapıyorsun

kızlar benim hiç midem bulanmıyor normal mi sizce :44:

Canım normal tabi, hiç mide bulantısı yaşamadan gebeliğini tamamlayanlar var.
Benim çok nadir oluyor mesela yok diyebilirim yani. Doktorum sanslısın demişti :)
Gerçi çoğu kişide bulantılar 6.haftada baslıyormuş :)

Son düzenleme:

Canım bana doktor haftada 1 gün balık , 1 avuç ceviz ve badem ek olarak süt içiyorum bir bardak canım..

kızlar benim hiç midem bulanmıyor normal mi sizce :44:

gayet normal canımmm:)benimde bugüne kadar hiç bulanmadı sadece bu günlerde aç karnına otobüse binersem zorlanıorum,bide yemeğe başlarken..aman nazar değmesinnn,benim çoğu tanıdığımın hiç bulanmamış söleme kimseye nazara gelme dio:)

aynen canım, benim doktorumda sanslısın eğer yoksa demişti :)
Gerçi çoğu 6.haftadan sonra baslıyor, belli olmaz dedi :) Görcez bakalım

Son düzenleme:
Canım bana doktor haftada 1 gün balık , 1 avuç ceviz ve badem ek olarak süt içiyorum bir bardak canım..

bende geçen hafta balık yedim eşime al dedim sağolsun o kadar çok almış ki daha yemem herhalde tiksindim
badem bende bulunduruom çantamda bi apket:) iş çıkışı acıkıyorum yolda yiyorum:)

Canım benim görürsün merak etme bende kalp atışları için sabırsızlanıyorum bitmiyo yani

Bende bazen zorla yemek yiyorum küt diye iştahım kesiliyor özellikle akşam öğününde ama çok şükür midem hiç bulanmadı sadece bazı yiyeceklere karşı tiksinti oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…