2014 Kasım Anneleri

Anladım canım... İnanın hiç bilmediğim için soruyorum iyi ki varsınız...

Ya orası da doğru şimdi rahatım yerinde ya her şeyi ayrıntılı düşünüyorum o zaman dediğin gibi bebeğimi izlemekten onla vakit geçirmekten belki de duş bile almak istemicem =) Ay ne heyecanlı birazn önce o tekme attığı ayaklarını, okşadığı ellerini yumuk yumuk ısırabilsem..

geçmiş olsun bende grip oluyorum genelde çok nadir oluyorum ama bol ateşli geçiyor tedirgin olmaya başladım sağlık ocağına mı gitsem acaba yani tam başlamadı ama önlemini olmak için yani
grip ilaçla bir haftada dinlenerek 7 günde geçer diye bi laf vardı.. bol bol c vitamini alıp yatman lazım senin..

yok yok benim tanıdığım nil Alimallah herşeyin üstesinden gelir, zaten o zaman için bile hazırlığını yapmışsın bak
hele sen bi sağ salim prensesi kucağına alda gerisi gelir hayırlısıyla
bu arada evine taşındın mı? ya da taşınacak msn? bi ara muallak da kalmıştı sanırsam

grip ilaçla bir haftada dinlenerek 7 günde geçer diye bi laf vardı.. bol bol c vitamini alıp yatman lazım senin..
ayy kuzuuum benim arkadaşım hemşireydi demiii carputi neyapiyim sağlıkocağına mı gitsem ilaç kullanmalımıyım

ilk doğumumda kızımın bir gözü kapalı idi onu takip ederken gözünü açacak mı niye kapalı acaba derken beni dikmişler haberim olmamış :))))

ayy kuzuuum benim arkadaşım hemşireydi demiii carputi neyapiyim sağlıkocağına mı gitsem ilaç kullanmalımıyım
gripte ne ilacı kullanıcaksın ki poşet içinde suya atılan karışım toz vitaminler alacağına meyve sebzeni arttır.. misafirlere çok hastayım gelmeyin de.. tv nin karşısına yastık pikenle yayıl kumandayı eline al keyfine bak..

Günaydın kızlarrr bakıyorum doğum sonrası görüntü konuşuluyor bende 2 doğumdan sonra hiç hal kalmaqmış olacak ki hala nasıl göründüğümü hatırlamıyorum normal doğum olunca üzerime aldığım geceliği giydirdiler onu biliyorum ama yatağa geçince uykuya dalmıştım yorgunluktan az sonra uyandım da bebişle öyle buluşmuştuk tabi kocacığım da başımda o kadar masumca ve hayran bir şekilde beni izliyordu ki inanın ne olduğunuz deil carputi nin dediği gibi o an minik bir hediye kafasını öyle bir değiştiriyor ki sizi görene kadarrrr çok zaman geçiyor daha doğrusu o an gördüğü eşi her ne halde olursa olsun ona dünya güzeli gibi görünüyor bakışları bunu net anlatıyor inanın

Tugba2023
kız doğumgünün mü senin... Ay annemmmmmmmmmmmm ne güzel... Seneler önce doğmuşsun buraya gelmişsin ve bizim arkadaşımız olmuşsunnnnn iyi ki doğmuşsunnnnnn

valla yaa ben paralı almalıyım artık aslında kültürümüzdede yok öyle yatılı falan aslen balıkesirliyim ne gelenim bitiyo ne gidenim

hadi ya balıkesirlisn dmek.Gittim ama gerçi askeri myo dışında pek biyerini gezip göremedm.Abim ordaki ast.myo dan mezun onun sayesnde :)

Oyyy maşallah kuzuna

kızlar benim kız iki gündür daha az hareketli sanki.allah şükür haraket ediyor ama daha cılız hareketler.normal midir acaba? haftaya salı günü randevum daha erken mi gitsem?

Normal canım artık daha çok uyuyolarmış o cılız hareketlerde uyurken yaptığı reflekslerdir..

Lens takabiliyomuyuz bacım doğuma gözlükle girmek istemiyorum

neyse ben biraz mutfağı toparlamaya gideyim misafir yolda (bu gün ruh halini bu gif yansıttığı için sık sık onu kullanıcam) dua edin de saçımı başımı yolmıyım

Günaydın kızlar. Uykusuz bir gecenin ardından kalktım artık yataktan.. Belki de bebişimizi görme heyecanından uyuyamadım,doktora soracağım çok şey var.. Özellikle şu mide ekşimesi..Biz birazdan gidiyoruz, inşallah güzel haberlerle geliriz. Oğlumla Öpüyoruz hepinizi

Tugba2023
kız doğumgünün mü senin... Ay annemmmmmmmmmmmm ne güzel... Seneler önce doğmuşsun buraya gelmişsin ve bizim arkadaşımız olmuşsunnnnn iyi ki doğmuşsunnnnnn
sağolasın sen ne şeker yazmışsın öyle sağol Allah razı olsun sanada dünya ahiret afiyet diliyorum afiyet en önemlisi

Oyyy maşallah kuzuna

Normal canım artık daha çok uyuyolarmış o cılız hareketlerde uyurken yaptığı reflekslerdir..

Lens takabiliyomuyuz bacım doğuma gözlükle girmek istemiyorum
valla süper soru biz gözlüğü çıkartıyoruz gözlükle girilmiyor ama lensi sor doktoruna bişey demez sanırım..

nil o yemekleri yaptın mı yaptıysan yedin mi yediysen mutfağı temizleyebildin mi temizleyebildiysen gece rahat uyuyabildin mi ??? buzlığuna neler attın bana tüyo verebilirmisin ben konserve yaptım

Eşimle beraber yaptık canım, ben sadece tavuk ve salata yedim bir de yoğurt tabi. Yemek fırında pişince ocak falan pislenmedi, mutfağı toparlamak kolay oldu. Ama duşumu alıp şöyle bir kurulmuştum koltuğa, baktım eşim tatlının yanına dondurma koymuş geldi. Off yemesem olmazdı yani. Rahat uyumaya gelince, zaten tuvalete kakmak sebebiyle pek uyku yok. Bir de dün akşam eşimle saat 2 'ye kadar oturduk, sohbet falan güzeldi.

Ne attım buzluğa; barbunya, bamya, sarmalık yaprak, dolma biber, türlü, karnıyarıklık patlıcan, musakka için patlıcan, kavrulmuş biber, kavrulmuş havuç, kavrulmuş kereviz, enginar, sigara böreği,közlenmiş kırmızı biber, peynirli ve patatesli poğaçalar , patatesli börek, kek, zeytinyağlı sarma, kıymalı sarma, menemen, rendelenmiş domates, köfte,ayrıca yemeklik kıyma, köftelik kıyma, kuşbaşı et, ayıklanmış temizlenmiş tavuk parçaları (but, göğüs, baget vs gibi). Ayrıca erik-vişne-şeftali reçeli, bir de erik kompostosu yaptım. Geriye sadece tarhana ve turşu kaldı onları annem yapacak.

hmm ne güzel balıkesir güzeldir.batıyı hep severim
yeni gördüm canımm doğum günün kutlu olsun geçen senelerin sna,bebişine,eşine ve tüm aile fertlerine mutluluk huzur sağlık ömrünüze bereket katsın inşallah.Nice seneleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…