- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
yatakta altına yatak koruyucu serilecek.. genel anestezi ile sezaryen olursan 6-8 saat sonra (spinaller hariç) ayağa kaldırılacaksın o zaman çarşaflar değiştiriliyor.. kendi nevresim takımını da götürebilirsin istersen..
Ahh be canım bence o an en son düşüneceğin şey temizlenmek olacak bence. Normal doğum olsa yorgun olacaksın, sezaryen olsa yine kendine gelme zamanı var. O sırada bence düşüneceğin tek şey bebeğini görmek olacak, onun nasıl olduğu olacak. Zaten biraz toparlandığın an hemşireler de giyinmemizi söyleyecektir.
grip ilaçla bir haftada dinlenerek 7 günde geçer diye bi laf vardı.. bol bol c vitamini alıp yatman lazım senin..geçmiş olsun bende grip oluyorum genelde çok nadir oluyorum ama bol ateşli geçiyor tedirgin olmaya başladım sağlık ocağına mı gitsem acaba yani tam başlamadı ama önlemini olmak için yani
yok yok benim tanıdığım nil Alimallah herşeyin üstesinden gelir, zaten o zaman için bile hazırlığını yapmışsın bakOyyy kuzum hoşgeldinn, cuma değil de cumartesi randevum var doktorda. Ama işte haftanın son günü ya cuma, tatil fikri bile enerjimi arttırmaya yetiyor. Zaten bu hafta sonu Allah kısmet ederse, aksilik olmazsa bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım, yerleştireceğim dolabına. Bavulumu da hazırlarsam aklımda birşey kalmayacak.
Yemek konusunda gelince, zamanla alışırsın mutlaka kasma kendini çok. Bakalım bu hamarat dediğiniz Nil bebek gelince ne yapacakGerçi en azından ilk günler için buzluğuma bir ton şey koydum ama yine de , alışma ve belli bir düzen kurma döneminde zorlanacağım kesin.
evet annem üçüncü kerdeşimizi son haftasında yüksek ateş yüzünden kaybettiAtesi ihmal etme önemli, gecmiş olsun.
çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
ayy kuzuuum benim arkadaşım hemşireydi demiiigrip ilaçla bir haftada dinlenerek 7 günde geçer diye bi laf vardı.. bol bol c vitamini alıp yatman lazım senin..
Anladım canım... İnanın hiç bilmediğim için soruyorum iyi ki varsınız...
Ya orası da doğru şimdi rahatım yerinde ya her şeyi ayrıntılı düşünüyorum o zaman dediğin gibi bebeğimi izlemekten onla vakit geçirmekten belki de duş bile almak istemicem =) Ay ne heyecanlı birazn önce o tekme attığı ayaklarını, okşadığı ellerini yumuk yumuk ısırabilsem..
çok teşekkür ederim tikita sende mutlu ol inşAllahDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ŞEKERİM,SEVDİKLERİNLE VE BEBİŞİNLE MUTLU YILLAR DİLİYORUM... :)
gripte ne ilacı kullanıcaksın ki poşet içinde suya atılan karışım toz vitaminler alacağına meyve sebzeni arttır.. misafirlere çok hastayım gelmeyin de.. tv nin karşısına yastık pikenle yayıl kumandayı eline al keyfine bak..ayy kuzuuum benim arkadaşım hemşireydi demiiicarputi neyapiyim sağlıkocağına mı gitsem ilaç kullanmalımıyım
valla yaa ben paralı almalıyım artık aslında kültürümüzdede yok öyle yatılı falan aslen balıkesirliyimne gelenim bitiyo ne gidenim
Hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız saat 4 te kızımı gördüm 31+1 günlüğüz 1.627 gr 42 cm olmuşuz banazayıf gibi geldi ama doktorum iyi dedi çok şükür herşey yolunda ohhh bi güzel gezdik bide kocişim beni yemeğe götürdü şimdi geldik eve ama çook hofulmuşum uzanınca farkettim
kızlar benim kız iki gündür daha az hareketli sanki.allah şükür haraket ediyor ama daha cılız hareketler.normal midir acaba? haftaya salı günü randevum daha erken mi gitsem?
nasıl yani temizleniyoruz anlamadım duş almayı mı diyorsun.. bide üzerinde kıyafet kalabilir belki ama altında kalamaz muayene için.. sezaryende zaten komple çıkarıp önlük giyiyorsun öyle iniyorsun ameliyathaneye.. özellikle üzerinizde de küpe yüzük fln olmasın
hmm ne güzel balıkesir güzeldir.batıyı hep severimhadi ya balıkesirlisn dmek.Gittim ama gerçi askeri myo dışında pek biyerini gezip göremedm.Abim ordaki ast.myo dan mezun onun sayesnde :)
sağolasın sen ne şeker yazmışsın öyleTugba2023
kız doğumgünün mü senin... Ay annemmmmmmmmmmmm ne güzel... Seneler önce doğmuşsun buraya gelmişsin ve bizim arkadaşımız olmuşsunnnnn iyi ki doğmuşsunnnnnn
valla süper soru biz gözlüğü çıkartıyoruz gözlükle girilmiyor ama lensi sor doktoruna bişey demez sanırım..Oyyy maşallah kuzuna
Normal canım artık daha çok uyuyolarmış o cılız hareketlerde uyurken yaptığı reflekslerdir..
Lens takabiliyomuyuz bacım doğuma gözlükle girmek istemiyorum
nil o yemekleri yaptın mı yaptıysan yedin mi yediysen mutfağı temizleyebildin mi temizleyebildiysen gece rahat uyuyabildin mi ???buzlığuna neler attın bana tüyo verebilirmisin ben konserve yaptım
yeni gördüm canımm doğum günün kutlu olsun geçen senelerin sna,bebişine,eşine ve tüm aile fertlerine mutluluk huzur sağlık ömrünüze bereket katsın inşallah.Nice senelereehmm ne güzel balıkesir güzeldir.batıyı hep severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?