2014 Kasım Anneleri

oh negüzel dünün güzel geçmiş ya harikasın sen ne hamaratsın öyle bana gelsene. memleketin neresiydi ?

Saol canım dün gece dişim ağrımadı Allah'tan, gecenin bir vakti öksürük tuttu, sanırım suyu çok soğuk içiyorum. Şuan iyiyim şükür.. Oğluşumu çok özledim teyzesi, eşime diyorum bazen şimdiden bu kadar çok seviyorum, doğunca naparız bilmem. Karnımdan çıkarıp bi öpsem geri koysam olmaz mı diyorum Ben hazırlanayım artık, paşayla buluşma vakti yaklaşıyor. Öpüyoruz kocaman

Maşşallahhh

bizde eğer gündüz erken saat doğum olmuşsa akşam evine gönderiliyor.. sezaryen biraz ağrılı bi işlem zaten çok kanaman olmuyor genelde hastaların aklına duş almak hiç gelmiyor..
Sezaryenden sonra dus konusunu kesinlikle doktorunuza sorun kizlar. Bana 1 hafta sonra izin verildi. Arkadasin biri 3. Gun yapmis dikis yerleri su topladigi icin tekrar hastaneye yatti. Eger planli bir sezaryen olursam acil bisey olmazsa ben fonlu gidecem. Makyaj malzemelerimi de goturecem. Hos gozukmek istiorm::)))))

Hadi gidin gelin bakalım biz de yarın gidicez oğluşumla

sağolasın sen ne şeker yazmışsın öyle sağol Allah razı olsun sanada dünya ahiret afiyet diliyorum afiyet en önemlisi

Allah raazı olsunnn en güzel dua teşekkür ederimmmm

ben normal düşünüyorum ama eğer ani su falan gelmesi olmazsa hemen hastaneye gitmeden bi saçı başı yaparım zaten düz saç takıntım var tabii doğumda saç baş kalırsa.. arkadaşım yanında düzleştiricisini de götürmüştü.. makyaj malz. götürücem artık enerji kalırsa yaparım veya da eşime derim sürsün biraz suratıma bişeyler

kızlar bunu ekim anneleini okurken gördüm oda eylül annelerinden almış OKUYUN İLK DEFA DUYDUM BELKİ FAYDASI OLURKızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs.

Yapar mı?
bn fondten sürdüğm zman ruh gbi oluyosn dyo,halbuki renk tonu cildime uygun olanını kullanyorm.hç sevmyo makyajı

Amin canım inşallah önceliğimiz artık minik prensesi sağlıkla kucağımıza almak. Yok canım taşınmadım, baya masrafımız oldu, şimdi o eve taşınsak yeni perde, yeni eşya hem maddi olarak şimdi doğum üzeri çok gelecek, hemde benim eşya için dolaşacak halim yok. Sonuçta zaten oturduğumuz evde kendimizin, kira ödemiyoruz. Sanırım yılbaşı sonrası taşınacağım.

oh negüzel dünün güzel geçmiş ya harikasın sen ne hamaratsın öyle bana gelsene. memleketin neresiydi ?

Bursa'lıyım canım ben, sadece ben değil Allah razı olsun eşimden o da çok yardımcıdır bana. Yapılan herşeyde emin ol parmağı vardır. Barbunya ayıklamıştır, bamya ayıklamıştır, sarmalık yaprakları ayıklamıştır falan.Sadece benlik değil yani.

Bu arada nice nice güzel yaşlara , sevdiklerinle ve de seni sevenlerle beraber inşallah. Tabi bir de kuzucuğun ile

herkese günaydın kızlar.nil maşallah sana 41 kere.bende ayrıca dondurucu istiyorum yaa
Ayrı dondurucu çok rahatmış canım ya, annem söylemişti bana çok rahat diye. Hamilelik doğum falan olunca fazlaca hazırlık yapılacağı için aldım, iyi ki de almışım.

Ben sordum valla daha şimdiden, sabahtan alırsak akşama, öğleden sonra alırsak ertesi gün sabah duş alabilirsin dedi. Zaten dikiş yapmıyorlarmış, estetik olsun diye yapışkan bantlar kullanılıyormuş. Onun üzerine de özel bir ürün kullanıyoruz su geçirmiyor dedi. Duş almak sütün gelmesi için önemli olduğundan olabildiğince çabuk banyo yapılmalı dedi.

Denedimm.Paşamın gelmesine daha var sanırım

KIZLARRR kızlar bunu ekim anneleini okurken gördüm oda eylül annelerinden almış OKUYUN İLK DEFA DUYDUM BELKİ FAYDASI OLURKızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs.

zor da olsa değdirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…