oh negüzel dünün güzel geçmişEşimle beraber yaptık canım, ben sadece tavuk ve salata yedim bir de yoğurt tabi. Yemek fırında pişince ocak falan pislenmedi, mutfağı toparlamak kolay oldu. Ama duşumu alıp şöyle bir kurulmuştum koltuğa, baktım eşim tatlının yanına dondurma koymuş geldi. Off yemesem olmazdı yani. Rahat uyumaya gelince, zaten tuvalete kakmak sebebiyle pek uyku yok. Bir de dün akşam eşimle saat 2 'ye kadar oturduk, sohbet falan güzeldi.
Ne attım buzluğa; barbunya, bamya, sarmalık yaprak, dolma biber, türlü, karnıyarıklık patlıcan, musakka için patlıcan, kavrulmuş biber, kavrulmuş havuç, kavrulmuş kereviz, enginar, sigara böreği,közlenmiş kırmızı biber, peynirli ve patatesli poğaçalar , patatesli börek, kek, zeytinyağlı sarma, kıymalı sarma, menemen, rendelenmiş domates, köfte,ayrıca yemeklik kıyma, köftelik kıyma, kuşbaşı et, ayıklanmış temizlenmiş tavuk parçaları (but, göğüs, baget vs gibi). Ayrıca erik-vişne-şeftali reçeli, bir de erik kompostosu yaptım. Geriye sadece tarhana ve turşu kaldı onları annem yapacak.
evet annem üçüncü kerdeşimizi son haftasında yüksek ateş yüzünden kaybetti
çok teşekkür ederim mutlu oluyorumyeni gördüm canımm doğum günün kutlu olsun geçen senelerin sna,bebişine,eşine ve tüm aile fertlerine mutluluk huzur sağlık ömrünüze bereket katsın inşallah.Nice seneleree
sağol. senin profil fotoğrafına bayılıyorum rapunzeli sık sık izlerimHadi ya, basiniz sagolsun, aman dikkat.
Geçmis olsun canım ya disin yine mi basladı geçenlerde birsey yapmıstın karanfil falan ondan yap iyi geldi diyordun.Öksürük için de iyi gelir belki boğazını rahatlatır.Yarın büyiük gün oğlusun iyi görmeli seni
günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrr yağmurlar başladı sonbahar geldi kasımın yaklaştığı havadan belli heyecan her gun artıyooooo
MaşşallahhhEşimle beraber yaptık canım, ben sadece tavuk ve salata yedim bir de yoğurt tabi. Yemek fırında pişince ocak falan pislenmedi, mutfağı toparlamak kolay oldu. Ama duşumu alıp şöyle bir kurulmuştum koltuğa, baktım eşim tatlının yanına dondurma koymuş geldi. Off yemesem olmazdı yani. Rahat uyumaya gelince, zaten tuvalete kakmak sebebiyle pek uyku yok. Bir de dün akşam eşimle saat 2 'ye kadar oturduk, sohbet falan güzeldi.
Ne attım buzluğa; barbunya, bamya, sarmalık yaprak, dolma biber, türlü, karnıyarıklık patlıcan, musakka için patlıcan, kavrulmuş biber, kavrulmuş havuç, kavrulmuş kereviz, enginar, sigara böreği,közlenmiş kırmızı biber, peynirli ve patatesli poğaçalar , patatesli börek, kek, zeytinyağlı sarma, kıymalı sarma, menemen, rendelenmiş domates, köfte,ayrıca yemeklik kıyma, köftelik kıyma, kuşbaşı et, ayıklanmış temizlenmiş tavuk parçaları (but, göğüs, baget vs gibi). Ayrıca erik-vişne-şeftali reçeli, bir de erik kompostosu yaptım. Geriye sadece tarhana ve turşu kaldı onları annem yapacak.
Sezaryenden sonra dus konusunu kesinlikle doktorunuza sorun kizlar. Bana 1 hafta sonra izin verildi. Arkadasin biri 3. Gun yapmis dikis yerleri su topladigi icin tekrar hastaneye yatti. Eger planli bir sezaryen olursam acil bisey olmazsa ben fonlu gidecem. Makyaj malzemelerimi de goturecem. Hos gozukmek istiorm::)))))bizde eğer gündüz erken saat doğum olmuşsa akşam evine gönderiliyor.. sezaryen biraz ağrılı bi işlem zaten çok kanaman olmuyor genelde hastaların aklına duş almak hiç gelmiyor..
Günaydın kızlar. Uykusuz bir gecenin ardından kalktım artık yataktan.. Belki de bebişimizi görme heyecanından uyuyamadım,doktora soracağım çok şey var.. Özellikle şu mide ekşimesi..Biz birazdan gidiyoruz, inşallah güzel haberlerle geliriz. Oğlumla Öpüyoruz hepinizi
sağolasın sen ne şeker yazmışsın öylesağol Allah razı olsun sanada dünya ahiret afiyet diliyorum afiyet en önemlisi
aaa muğladamısın ..burda yalnız oldumu sanıyodumGünaydınn herkesee bir gün daha yaklaştık yavrularaasker gibi şafak sayıcam artık atarsa 48 (muğla)
ben normal düşünüyorum ama eğer ani su falan gelmesi olmazsa hemen hastaneye gitmeden bi saçı başı yaparım zaten düz saç takıntım var tabii doğumda saç baş kalırsa.. arkadaşım yanında düzleştiricisini de götürmüştü.. makyaj malz. götürücem artık enerji kalırsa yaparım veya da eşime derim sürsün biraz suratıma bişeylerSezaryenden sonra dus konusunu kesinlikle doktorunuza sorun kizlar. Bana 1 hafta sonra izin verildi. Arkadasin biri 3. Gun yapmis dikis yerleri su topladigi icin tekrar hastaneye yatti. Eger planli bir sezaryen olursam acil bisey olmazsa ben fonlu gidecem. Makyaj malzemelerimi de goturecem. Hos gozukmek istiorm::)))))
Yapar mı?ben normal düşünüyorum ama eğer ani su falan gelmesi olmazsa hemen hastaneye gitmeden bi saçı başı yaparım zaten düz saç takıntım var tabii doğumda saç baş kalırsa.. arkadaşım yanında düzleştiricisini de götürmüştü.. makyaj malz. götürücem artık enerji kalırsa yaparım veya da eşime derim sürsün biraz suratıma bişeyler
yok yok benim tanıdığım nil Alimallah herşeyin üstesinden gelir, zaten o zaman için bile hazırlığını yapmışsın bak
hele sen bi sağ salim prensesi kucağına alda gerisi gelir hayırlısıyla
bu arada evine taşındın mı? ya da taşınacak msn? bi ara muallak da kalmıştı sanırsam
oh negüzel dünün güzel geçmişya harikasın sen ne hamaratsın öyle bana gelsene. memleketin neresiydi ?
Ayrı dondurucu çok rahatmış canım ya, annem söylemişti bana çok rahat diye. Hamilelik doğum falan olunca fazlaca hazırlık yapılacağı için aldım, iyi ki de almışım.herkese günaydın kızlar.nil maşallah sana 41 kere.bende ayrıca dondurucu istiyorum yaa
Sezaryenden sonra dus konusunu kesinlikle doktorunuza sorun kizlar. Bana 1 hafta sonra izin verildi. Arkadasin biri 3. Gun yapmis dikis yerleri su topladigi icin tekrar hastaneye yatti. Eger planli bir sezaryen olursam acil bisey olmazsa ben fonlu gidecem. Makyaj malzemelerimi de goturecem. Hos gozukmek istiorm::)))))
Denedimm.Paşamın gelmesine daha var sanırımkızlar bunu ekim anneleini okurken gördüm oda eylül annelerinden almış OKUYUN İLK DEFA DUYDUM BELKİ FAYDASI OLURKızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs.
ben sadece allık rimel falan kullanıyorum inşallah öyle kolay doğumlarımız olur ki güle oynaya geçer valla..Yapar mı?
bn fondten sürdüğm zman ruh gbi oluyosn dyo,halbuki renk tonu cildime uygun olanını kullanyorm.hç sevmyo makyajı
kızlar bunu ekim anneleini okurken gördüm oda eylül annelerinden almış OKUYUN İLK DEFA DUYDUM BELKİ FAYDASI OLURKızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?