2014 Kasım Anneleri

Akşam eve girişim 20:00. yemek yiyip yatağa düşüyorum resmen. Ki bazı günler dersim oluyo (bugün var) akşam 22:30 gibi eve gidicem ühühühü yazık bana

Evet ya yazik cidden.. hamilesin uyku bi yandan
Bi yandan ya acikirsin ya miden bulsnir
Yorgunluk
Allah kolaylik versin ins..
Kendine dikkat et..

Hayirli olsun.. insallah guzelce büyüsün:)
Kalp atisi icin darisi basimiza :)

Teşekkürler arkadaşlar
inş. sizde bir an önce görürsünüz minik pıtpıtlarınızı ekranda
müthiş bi duygu

Evet ya yazik cidden.. hamilesin uyku bi yandan
Bi yandan ya acikirsin ya miden bulsnir
Yorgunluk
Allah kolaylik versin ins..
Kendine dikkat et..

Birinin anlayışla karşılaması bile beni iyi hissettirdi kimse anlamıyor beni galiba.. Teşekkür ederim :)

aaaa çok şaşırdım böyle davranmalarına garip neden böyle yaparlar ki acaba boşverin siz canınızı sıkmayın eşiniz nasıl davranıyor öenmli olan o bence.

Birinin anlayışla karşılaması bile beni iyi hissettirdi kimse anlamıyor beni galiba.. Teşekkür ederim :)

Anlasilmayacak gibi degil bence..
6ay 7de cikip 7de geldim.. sonra da istifa ettim.. metrobus kalabaliklar cekilmez.. seninki daha fazla..

olabilir canım ben folik asitten başka bi şey kullanmıyorum ama ara ara çok sızlamalarım oluyor bebişimiz belki sıkıca bize tutunmaya çalışıyodur hala. iyi düşünelim biz iyilik bulsun bizi
inşallah öyledir ben yarınb10 da doktora gidicem bıdığım yoktu pazar günü kesede inşallah görürüm yarın

kızlar benim hiç midem bulanmıyor normal mi sizce :44:
Normal ve süper bence benim midem bulanıyo ama çıkartcak düzeyde değil çok şanslısın sen

Son düzenleme:
Anlasilmayacak gibi degil bence..
6ay 7de cikip 7de geldim.. sonra da istifa ettim.. metrobus kalabaliklar cekilmez.. seninki daha fazla..

Bana bide araç verdiler, milletin servisini kakaladılar iş yerinde, 2,5 saat araba sürdükten sonra hötlendim yeter artık. Zaten bu tempo ile hamilelik geçirip, doğurup, çocuğum büyüyene kadar çalışmayı da düşünmüyorum. Sıkıldım sömürülmekten, bari çocuğumu doya doya yaşayayım.

aaaa çok şaşırdım böyle davranmalarına garip neden böyle yaparlar ki acaba boşverin siz canınızı sıkmayın eşiniz nasıl davranıyor öenmli olan o bence.

Eşim ben baygın yattığım için hergün sandüviç hazırlamaya başladı, annesi saçma şeyler söylediğinde, hay allah dediğimde bana kızmamaya başladı. Hiç naz yapmıyosun diyor, iş yerinde konuştuğu arkadaşlarının eşleri çok nazlanıyormuş, beni övüyo bana :)

Ohhh maşallah ya ne bereketli topik olduk tek tek alıntı yapamadım yeni gelen arkadaşların hepsi hosgeldiniz sizi ve bebislerinizi görmekten mutluluk duyacagim ne güzel bol kader ortağı bol paylaşım bol tecrube))
Ben pazartesi gidicem ufak hesaplar yapmayı bıraktım ama hala gün saymaya devam bugün de bitti sayilir

o zaman diğerlerinin ne dediğini boşverin bu en çok ikinizi ilgilendiren bir durum boşverin diğerlerini takmayın hiç kaç yaşındasınız?

ah canımmm üzüldüm seni çok iyi anlıyorum inan . inşallah herşey yolundadır. verir tahminimce iğne canım çünkü ben girdim daha birşey demeden hemen git ultrasona gel dedi iğneye başlıcaz dedi ki bende şuan senin saydığın gibi bir problem yok sadece anemi var oda düzeltilebiliyor kan ilaçlarıyla. rabbim inşallah dualarımızı kabul eder canım inşallah bu sefer kimsede bir sıkıntı olmadan kucağına alır yavrularını.

Ay hadi canım benim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.sen embriyoyu mu göreceksin inşallah. Kalp atışını duymuş muydun?
Topik kalabaliklastikxa unutuyorum

Ultrasona göre 7+3 bugün. Bugünde oldu aynı şey. Görünce aglama krizi geliyo sonra geçiyor şükür. Crinone jel ve istirahat tavsiye etti doktor.ben hiç su içmiyorum ondanda olabilir mi acaba.ne bileyim Allahın dediği olacak ama uzulmemek elde değil

Canim benim hoş geldin sefalar getirdin.biz birbirimizi anlarız hayatım sen boşver kimseye canını sıkma sakin mutlu ol bizimle kal

Hoşgeldin hayatim:) gozunaydin ne güzel duymuştum maşallah. RABBİm tamamına erdirsin inşallah. Bizim için de dua et. Ben daha duyamadim((

Ay hadi canım benim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.sen embriyoyu mu göreceksin inşallah. Kalp atışını duymuş muydun?
Topik kalabaliklastikxa unutuyorum
sende haklısın canım topiğimizin maşallahı var Ben sadece keseyi gördüm canım cumartesi lekelenmem olunca pazar özele gittim 1,24 cm kese vardı başka bişi yoktu normalde devlete gidiyorum oda çarşambaya randevu vermişti bi ımut belki gmrütüm diye gidiyorum normalde bi hafta önce devlete gitgiğimde görememiştik keseyide ayyyy çoookkk uzun anlattım sen duydun mu kalp atışlarını canım:)

Ben de yemeden cikmayi sevmiyorum :)
Valla dedigim gibi oyle tembelim ki uzun uzadiya sofralar bile hazırlayamiyorum.. ana besinler detaysiz.. :)

ben yiyemiorum valla işe gelincee yiyorumm napım 5 dk bile uyusam kardırrr die düşünüorumm.

Akşam eve girişim 20:00. yemek yiyip yatağa düşüyorum resmen. Ki bazı günler dersim oluyo (bugün var) akşam 22:30 gibi eve gidicem ühühühü yazık bana

yazık gerçektenn canım yaaa kendimee diodummm yazık banaa dieee :=)

Teşekkürler arkadaşlar
inş. sizde bir an önce görürsünüz minik pıtpıtlarınızı ekranda
müthiş bi duygu

benim 1 haftam var işte inş.duyucam kalp atışlarını mercimeğimin.rabbim o güzelliği herkese yaşatsınnn inşşş.

canım doğru hatırlamışım ama bebiş deyince inşallah dedim embriyo mu görüncekti acaba diye(telefondan girdğimde aşağıdaki haftalarda çıkmıyor ya)
canım ben de dün gittim kese 1,13 cm olmuş benim de ama ne yolk sac ne başka bişiy yok.DR. kalp atışı duyulmaz erken dedi denemedi hiç.haftaya pazartesi sabahtan randevıum var aç karna gidip tahlil de yaptrıcam hatta.bakalım kısmet artık.
gözünaydın canım ne güzel maşallah kesen çok güzel büyüklüğü falan sen duyarsın inşallah.ama bi hafta önce nasıl görmedi acaba demekki cihaz ii değildi.çünkü bi hafta öncede küçük de olsa görüncek büyüklükte bir kesen olması lazım.
amannnn bu dr.lar ömrümü yedi özeli de devleti de yaşadığımız heyecan ve kaygıyı anlamıyor hep başından savıyor(

kese 1-1,5 cm iken kalp atışı
ortalama 2cm iken yolk sac
2,5 cm iken yolk sac ın bitişiğindeki embriyo izlenebilirmiş
eğer benimki gibi yavaş büyümezse sen yarın inşallah embriyoyu bile görürsün inşallah.
ve bu değerler karından ultrasonla görülme değerleri vajinal bakılsa daha erken belli olur

Cok yorucu olur senin icin.. ins daha uygun isler cikar karsina.. calismak para kazanmak gerekmese her anne cocuguna daha cok vakit ayirmak ister..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…