Akşam eve girişim 20:00. yemek yiyip yatağa düşüyorum resmen. Ki bazı günler dersim oluyo (bugün var) akşam 22:30 gibi eve gidicem ühühühü yazık bana
merhaba hoşgeldin diyelim ozaman.
ne güzel hayırlı olsun ozaman bende ilk keseyi görene yazmamıştım beklemiştim sonra dayanmadım 1 haftam var benimde kalp atışların inş.bende duyucam rabbim herkese güzel doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin inş.
Hayirli olsun.. insallah guzelce büyüsün:)
Kalp atisi icin darisi basimiza :)
Evet ya yazik cidden.. hamilesin uyku bi yandan
Bi yandan ya acikirsin ya miden bulsnir
Yorgunluk
Allah kolaylik versin ins..
Kendine dikkat et..
2 aylık hamileyim gibi gördü doktor, yarın kesinleşecek. Şikayet etmiyorum aslında, dün bel ağrım bir saniyeliğine öyle bi acıttı ki sesli çığlık attım, ama şikayet etmiyorum, güzel bişey buna sebep
Yaşadığım ve hoşlanmadığım bişiy var yalnız, erken diye hiç bir çevreme bahsetmedim durumdan (bahsedersem ailem gibi davranmalarından da korkmuyor değilim), sadece ailem biliyor, hiç naz yapan biri olmamama rağmen onlar da, aman mümkünse doğumda görüşelim, oy sanki bi sen hamile kaldın gibi saçma laflar ettiklerinde aşırı sinir oluyorum. Bu durum hamile hassasiyeti oluyor sanırsam değil mi :) :)
Birinin anlayışla karşılaması bile beni iyi hissettirdikimse anlamıyor beni galiba.. Teşekkür ederim :)
inşallah öyledir ben yarınb10 da doktora gidicem bıdığım yoktu pazar günü kesede inşallah görürüm yarınolabilir canım ben folik asitten başka bi şey kullanmıyorum ama ara ara çok sızlamalarım oluyor bebişimiz belki sıkıca bize tutunmaya çalışıyodur hala. iyi düşünelim biz iyilik bulsun bizi
Normal ve süper bence benim midem bulanıyo ama çıkartcak düzeyde değil çok şanslısın senkızlar benim hiç midem bulanmıyor normal mi sizce :44:
Anlasilmayacak gibi degil bence..
6ay 7de cikip 7de geldim.. sonra da istifa ettim.. metrobus kalabaliklar cekilmez.. seninki daha fazla..
aaaa çok şaşırdım böyle davranmalarına garip neden böyle yaparlar ki acaba boşverin siz canınızı sıkmayın eşiniz nasıl davranıyor öenmli olan o bence.
Bana bide araç verdiler, milletin servisini kakaladılar iş yerinde, 2,5 saat araba sürdükten sonra hötlendim yeter artık. Zaten bu tempo ile hamilelik geçirip, doğurup, çocuğum büyüyene kadar çalışmayı da düşünmüyorum. Sıkıldım sömürülmekten, bari çocuğumu doya doya yaşayayım.
Eşim ben baygın yattığım için hergün sandüviç hazırlamaya başladı, annesi saçma şeyler söylediğinde, hay allah dediğimde bana kızmamaya başladı. Hiç naz yapmıyosun diyor, iş yerinde konuştuğu arkadaşlarının eşleri çok nazlanıyormuş, beni övüyo bana :)
canım aile hekimim değil pardon..Hematoloji doktorum..ben Talasemi hastasıyım ve 3 yıl önce dalağım alındı buna bağlı olarakta trombositlerim yüksek çıkıyor bende şu ana coraspin 300mg ve folbiol alıyorum...bakalım bu akşam dr ne diyecek eğer oda ok lerse kan sulandırıcıya başlıcaz..benim biraz problemli olucak sanırım hamilelik 6 ay önce kullandığım başka ilaclar yüzünden 10 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum..sonra hematoloji dr umu değiştirdim ve şimdi herşeye daha dikkatli yaklaşıyoruz...bu akşam için dualarını bekliyorum...
inşallah öyledir ben yarınb10 da doktora gidicem bıdığım yoktu pazar günü kesede inşallah görürüm yarın
Normal ve süper bence benim midem bulanıyo ama çıkartcak düzeyde değil çok şanslısın sen
Ultrasona göre 7+3 bugün. Bugünde oldu aynı şey. Görünce aglama krizi geliyo sonra geçiyor şükür. Crinone jel ve istirahat tavsiye etti doktor.ben hiç su içmiyorum ondanda olabilir mi acaba.ne bileyim Allahın dediği olacak ama uzulmemek elde değilCanım kaç haftalık hamilesin? Lekelenmen devam etmediyse korkma, progestan verdi mi peki?
Canım çoğu insan karşılaşıyor bununla, son adet tarihiyle kese birbirini tutmayıp geriden gelebiliyor, yani döllenmeyle alakalı,
yüksek ihtimal geç döllenme olmuştur. Ayrıca merak etme, kesede bebekte arayı kapatıyor zamanla bi sorun olmadıkça, yani gününe denk geliyor.
Canını sıkma, dinlen bol bol, beslenmene de dikkat et, süt, yumurta ve ceviz hergün tüket, doktorumun tavsiyesi bunlar.
hayırlı olsun bu arada :)
Birinin anlayışla karşılaması bile beni iyi hissettirdikimse anlamıyor beni galiba.. Teşekkür ederim :)
Merhaba arkadaşlar;
ben sizi yaklaşık bir aydır takip ediyorum,
tüm yazdıklarınızı okudum heyacanınıza korkularınıza ortak oldum ama bebişimin kalp atışı görene kadar yazamadım nedense
neyse ki bugün gördüm sonunda
şükürler olsun ki herşey yolunda dedi doktorum o yüzden içim içim sığmıyor bugün
bu arada ben bursadan yaş 32 ilk hamileliğim
tüm anne adaylarımız güzel hamilelikler geçirir sağlıkla bebişlerine kavuşurlar inş.
sende haklısın canım topiğimizin maşallahı var Ben sadece keseyi gördüm canım cumartesi lekelenmem olunca pazar özele gittim 1,24 cm kese vardı başka bişi yoktu normalde devlete gidiyorum oda çarşambaya randevu vermişti bi ımut belki gmrütüm diye gidiyorum normalde bi hafta önce devlete gitgiğimde görememiştik keseyide ayyyy çoookkk uzun anlattım sen duydun mu kalp atışlarını canım:)Ay hadi canım benim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.sen embriyoyu mu göreceksin inşallah. Kalp atışını duymuş muydun?
Topik kalabaliklastikxa unutuyorum
Ben de yemeden cikmayi sevmiyorum :)
Valla dedigim gibi oyle tembelim ki uzun uzadiya sofralar bile hazırlayamiyorum.. ana besinler detaysiz.. :)
Akşam eve girişim 20:00. yemek yiyip yatağa düşüyorum resmen. Ki bazı günler dersim oluyo (bugün var) akşam 22:30 gibi eve gidicem ühühühü yazık bana
Teşekkürler arkadaşlar
inş. sizde bir an önce görürsünüz minik pıtpıtlarınızı ekranda
müthiş bi duygu
sende haklısın canım topiğimizin maşallahı var Ben sadece keseyi gördüm canım cumartesi lekelenmem olunca pazar özele gittim 1,24 cm kese vardı başka bişi yoktu normalde devlete gidiyorum oda çarşambaya randevu vermişti bi ımut belki gmrütüm diye gidiyorum normalde bi hafta önce devlete gitgiğimde görememiştik keseyide ayyyy çoookkk uzun anlattım sen duydun mu kalp atışlarını canım:)
sende haklısın canım topiğimizin maşallahı var Ben sadece keseyi gördüm canım cumartesi lekelenmem olunca pazar özele gittim 1,24 cm kese vardı başka bişi yoktu normalde devlete gidiyorum oda çarşambaya randevu vermişti bi ımut belki gmrütüm diye gidiyorum normalde bi hafta önce devlete gitgiğimde görememiştik keseyide ayyyy çoookkk uzun anlattım sen duydun mu kalp atışlarını canım:)
Bana bide araç verdiler, milletin servisini kakaladılar iş yerinde, 2,5 saat araba sürdükten sonra hötlendim yeter artık. Zaten bu tempo ile hamilelik geçirip, doğurup, çocuğum büyüyene kadar çalışmayı da düşünmüyorum. Sıkıldım sömürülmekten, bari çocuğumu doya doya yaşayayım.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?