bende aynı durumdayım senle doktor 16 kasım dedi doğum tarihine ama benim yumurtlamaya göre 20si oluyo...geçen hafta sonu göremedim bu haftasonu bir daha gidicem..
Allah korusun bişey olsa kanaman olurdu canım düşünmemeye çalış..
canım senn nasıl görünmedi ben ilk sölediğimde sende hamileydinnn hatta.ne zaman dedi doktor
korma canım kötü birşey olsa muhakkak kendini belli eder..
daha kalp atışı duyamadık yahuu...tekme falan düşünmüyorumm ben henüzz
aman aman tü tüt maşallahhhyaa sorma akşam 9 buçuk isyan uyurrrr
9 buçukmu yok canımmmmdiyene bak bende de oluo bazen dizi falan izlerken uyumuşummm
canım benim yumurtlama tam adet ortasında olmadı 18. günde oldu o yüzden geriden geldiğini düşünüyorum geçen hasftasonu gittik hcg değerimde 422ydi zaten..bu haftasonuna 3binlere ulaşır inşallah tekrar gidicem..
birde idrara sıkışık mı gitmek gerekiyo acaba ben öyle değildim ondan görmemiş olabilir mi ki?
hmm senn daha çok yeniymişş ben sölediğimde sende söleyince ben seni baya oldu sanıodum.2 günde 2 katı oluo canım işte hesapla.yok canım farketmio ben hiç su hiçmm fazla öyle gittim sıkıntı olmadı.
dizi mizi fark yapmazz her türlü uyuyorumm anacımmmm
İYİ AKŞAMLAR GÜZELL ANNELERR
minikPrensim sana bişey sorucam bende böyle birden bire ateş basması oluyor 1,2 dk sürüyor sonra geçiyor birde ara ara adet olcakmışım gibi ağrılar oluyor normalmidir bunlar.
ben adet günümden bir gün önce öğrendim hamile olduğumu ondan erken gelmiştir sana :)
İlk 3 ay regl ağrılarına benzer ağrılar yaşayabilirmişiz. benim 3 günde bir ağrım değişiyo. Evelki hafta acayip midem bulandı, geçen hafta hep çıkarttım, bu hafta midem yanıyo reflü gibi, bide 2 gündür belim feci ağrıyo. Akşam çocuklara uyku vakti yazısı çıkmadan yatağa girer oldum :) Yarın akşam 2. kontrolüm var tam kaç günlük olduğu çıkacak meydana. Haydi hayırlısı :)
Hımmm demekki değişebiliyor kişiye göre ne kadarlık hamilesiniz? benim daha çok yeni inşallah bu şikayetleriniz azalır rahat bir hamilelik geçirirsiniz
çalışmıosun dimi sen.evde olunca insan tek başına yapamıyo gerçekten ama yemen de lazım kahvaltı çok önemli kaçta kalkıon acaba bide bizi düşün
Calismiyorum ama kursum var 8de cikiyorum. Esim de uyanir uyanmaz kah etmeyi sevmiyo.. ben yine de bi yumurta haslayip yiyorum sutumu de iciyorum. Gec kalksam en azindan bi tabak hazirlarim kendime :/
hmm erken kalkıosun kalkar kalkmaz evet yapılmıyor gerçekten sen gene yiyomuşun süt ve yumurta çok güzel.geç kalksak tabi güzelce kahvaltı hazırlarız keyf yapa yapa kahvaltı ederdik ama nerdeeee...
Merhaba arkadaşlar;
ben sizi yaklaşık bir aydır takip ediyorum,
tüm yazdıklarınızı okudum heyacanınıza korkularınıza ortak oldum ama bebişimin kalp atışı görene kadar yazamadım nedense
neyse ki bugün gördüm sonunda
şükürler olsun ki herşey yolunda dedi doktorum o yüzden içim içim sığmıyor bugün
bu arada ben bursadan yaş 32 ilk hamileliğim
tüm anne adaylarımız güzel hamilelikler geçirir sağlıkla bebişlerine kavuşurlar inş.
Merhaba arkadaşlar;
ben sizi yaklaşık bir aydır takip ediyorum,
tüm yazdıklarınızı okudum heyacanınıza korkularınıza ortak oldum ama bebişimin kalp atışı görene kadar yazamadım nedense
neyse ki bugün gördüm sonunda
şükürler olsun ki herşey yolunda dedi doktorum o yüzden içim içim sığmıyor bugün
bu arada ben bursadan yaş 32 ilk hamileliğim
tüm anne adaylarımız güzel hamilelikler geçirir sağlıkla bebişlerine kavuşurlar inş.
Ben 05:45 te kalkıyorum
hmm erken kalkıosun kalkar kalkmaz evet yapılmıyor gerçekten sen gene yiyomuşun süt ve yumurta çok güzel.geç kalksak tabi güzelce kahvaltı hazırlarız keyf yapa yapa kahvaltı ederdik ama nerdeeee...
aaaaa çok erkennnn ben 8:30 da valla zor kalkıorummm yaa sana maşallah yanii ii kalkıon akşamları erken yat bari düzenli uyku şart çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?