2014 Kasım Anneleri

canım senn nasıl görünmedi ben ilk sölediğimde sende hamileydinnn hatta.ne zaman dedi doktor

canım senn nasıl görünmedi ben ilk sölediğimde sende hamileydinnn hatta.ne zaman dedi doktor

canım benim yumurtlama tam adet ortasında olmadı 18. günde oldu o yüzden geriden geldiğini düşünüyorum geçen hasftasonu gittik hcg değerimde 422ydi zaten..bu haftasonuna 3binlere ulaşır inşallah tekrar gidicem..
birde idrara sıkışık mı gitmek gerekiyo acaba ben öyle değildim ondan görmemiş olabilir mi ki?

9 buçukmu yok canımmmm diyene bak bende de oluo bazen dizi falan izlerken uyumuşummm

hmm senn daha çok yeniymişş ben sölediğimde sende söleyince ben seni baya oldu sanıodum.2 günde 2 katı oluo canım işte hesapla.yok canım farketmio ben hiç su hiçmm fazla öyle gittim sıkıntı olmadı.

ben adet günümden bir gün önce öğrendim hamile olduğumu ondan erken gelmiştir sana :)

minikPrensim sana bişey sorucam bende böyle birden bire ateş basması oluyor 1,2 dk sürüyor sonra geçiyor birde ara ara adet olcakmışım gibi ağrılar oluyor normalmidir bunlar.

İlk 3 ay regl ağrılarına benzer ağrılar yaşayabilirmişiz. benim 3 günde bir ağrım değişiyo. Evelki hafta acayip midem bulandı, geçen hafta hep çıkarttım, bu hafta midem yanıyo reflü gibi, bide 2 gündür belim feci ağrıyo. Akşam çocuklara uyku vakti yazısı çıkmadan yatağa girer oldum :) Yarın akşam 2. kontrolüm var tam kaç günlük olduğu çıkacak meydana. Haydi hayırlısı :)

Hımmm demekki değişebiliyor kişiye göre ne kadarlık hamilesiniz? benim daha çok yeni inşallah bu şikayetleriniz azalır rahat bir hamilelik geçirirsiniz

Hımmm demekki değişebiliyor kişiye göre ne kadarlık hamilesiniz? benim daha çok yeni inşallah bu şikayetleriniz azalır rahat bir hamilelik geçirirsiniz

2 aylık hamileyim gibi gördü doktor, yarın kesinleşecek. Şikayet etmiyorum aslında, dün bel ağrım bir saniyeliğine öyle bi acıttı ki sesli çığlık attım, ama şikayet etmiyorum, güzel bişey buna sebep
Yaşadığım ve hoşlanmadığım bişiy var yalnız, erken diye hiç bir çevreme bahsetmedim durumdan (bahsedersem ailem gibi davranmalarından da korkmuyor değilim), sadece ailem biliyor, hiç naz yapan biri olmamama rağmen onlar da, aman mümkünse doğumda görüşelim, oy sanki bi sen hamile kaldın gibi saçma laflar ettiklerinde aşırı sinir oluyorum. Bu durum hamile hassasiyeti oluyor sanırsam değil mi :) :)

çalışmıosun dimi sen.evde olunca insan tek başına yapamıyo gerçekten ama yemen de lazım kahvaltı çok önemli kaçta kalkıon acaba bide bizi düşün

Calismiyorum ama kursum var 8de cikiyorum. Esim de uyanir uyanmaz kah etmeyi sevmiyo.. ben yine de bi yumurta haslayip yiyorum sutumu de iciyorum. Gec kalksam en azindan bi tabak hazirlarim kendime :/

Merhaba arkadaşlar;
ben sizi yaklaşık bir aydır takip ediyorum,
tüm yazdıklarınızı okudum heyacanınıza korkularınıza ortak oldum ama bebişimin kalp atışı görene kadar yazamadım nedense
neyse ki bugün gördüm sonunda
şükürler olsun ki herşey yolunda dedi doktorum o yüzden içim içim sığmıyor bugün
bu arada ben bursadan yaş 32 ilk hamileliğim
tüm anne adaylarımız güzel hamilelikler geçirir sağlıkla bebişlerine kavuşurlar inş.

Calismiyorum ama kursum var 8de cikiyorum. Esim de uyanir uyanmaz kah etmeyi sevmiyo.. ben yine de bi yumurta haslayip yiyorum sutumu de iciyorum. Gec kalksam en azindan bi tabak hazirlarim kendime :/

hmm erken kalkıosun kalkar kalkmaz evet yapılmıyor gerçekten sen gene yiyomuşun süt ve yumurta çok güzel.geç kalksak tabi güzelce kahvaltı hazırlarız keyf yapa yapa kahvaltı ederdik ama nerdeeee...

hmm erken kalkıosun kalkar kalkmaz evet yapılmıyor gerçekten sen gene yiyomuşun süt ve yumurta çok güzel.geç kalksak tabi güzelce kahvaltı hazırlarız keyf yapa yapa kahvaltı ederdik ama nerdeeee...

Ben 05:45 te kalkıyorum

merhaba hoşgeldin diyelim ozaman.
ne güzel hayırlı olsun ozaman bende ilk keseyi görene yazmamıştım beklemiştim sonra dayanmadım 1 haftam var benimde kalp atışların inş.bende duyucam rabbim herkese güzel doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin inş.

Hayirli olsun.. insallah guzelce büyüsün:)
Kalp atisi icin darisi basimiza :)

Ben de yemeden cikmayi sevmiyorum :)
Valla dedigim gibi oyle tembelim ki uzun uzadiya sofralar bile hazırlayamiyorum.. ana besinler detaysiz.. :)

aaaaa çok erkennnn ben 8:30 da valla zor kalkıorummm yaa sana maşallah yanii ii kalkıon akşamları erken yat bari düzenli uyku şart çünkü.

Akşam eve girişim 20:00. yemek yiyip yatağa düşüyorum resmen. Ki bazı günler dersim oluyo (bugün var) akşam 22:30 gibi eve gidicem ühühühü yazık bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…