Canim ozellikle gece yatar haldeyken kalkmak veya donmek cok zor oluyorYuruyuse gitmeden yatakta uzaniyodum uyuya kalmisim karnima sanci girmis oyle uyandim benide yokluyor arada
Canim emzik kullanacak misin?KiZlar emzik ve biberonu nasil temizleyecem canta hazrliyrmda
Avent cam biberon
Nuk emzik
Silikon kismi kaynar suda mi bekletceZ
Cantada nolur nolmAz dursun istyrm da nasiil streril edilir bilmiyrmCanim emzik kullanacak misin?
Canim etraftan duydugum kadariyls sicak suda kaynatiliyormusCantada nolur nolmAz dursun istyrm da nasiil streril edilir bilmiyrm
Benimkide çok.geziniyo canım genelde solumda ayak el kısmı sağımda poposunu dikiyo ayağıhla ittiriyo bende yakalamaya çalışıyorum senin gibiGÜNAYDINNNNN
Kızlarr bebişlerinizi sağınızda yada solunuzda hissedyr musunuzz?
Benm afacan oğlum baya geziniyo heralde ki ayaklarını yada kollarını gezdryo sağımda-solumda,elimle doknuyorm topuğunun yda dirseğinin oluşturduğu şişliklere.
sobelemece oynuyoruz resmen minik minik tepecikler oluştryo bn dokununca kaçırıyo
Canim nenimki de aynisini yapiyor ama babasina yapiyor once kendisini basini veya poposunu gosteriyor babasi dokununca hemen kaciyorGÜNAYDINNNNN
Benm afacan oğlum baya geziniyo heralde ki ayaklarını yada kollarını gezdryo sağımda-solumda,elimle doknuyorm topuğunun yda dirseğinin oluşturduğu şişliklere.
sobelemece oynuyoruz resmen minik minik tepecikler oluştryo bn dokununca kaçırıyo
Canim arkadslarim kesinlikle kullan diyorlar yoksa cocuk aglarken susturamiyoruZ dediler ilkinde tecrube etmisler ben damak yapisini bozar mi ve anne memesinden sogur mu diye yedirgin oluyorumCantada nolur nolmAz dursun istyrm da nasiil streril edilir bilmiyrm
Canim dogunca ihtiyac oldukca al zaten gelenler de getirirAyaklı pijama kç tane aldınız kızlar?
hastane çıkışlarnn da ayaklı pjamalarnı başka üstlerle kullanrm zten de,ayrıyetten tek alt olark ayaklı pijama 3-4 tanalmışım.
Daha almalı myım bilemedm.
Benimkide çok.geziniyo canım genelde solumda ayak el kısmı sağımda poposunu dikiyo ayağıhla ittiriyo bende yakalamaya çalışıyorum senin gibi
Bizimkinin başı iki gögsümün arasında bacakları sol kasığımda poposu da idrar kesemin üzerinde baskı yapıyor aşağıya[/QUOTE]Bizimkisi ba kheyecn20, post: 36894881, member: 612242"]GÜNAYDINNNNN
Canim ozellikle gece yatar haldeyken kalkmak veya donmek cok zor oluyor
Aksamlari hic oturamiyorum yatarken de nefesim kesiliyor sanki
Canim sen hemsiresin bilirsi
Bebegin dogumu ultrasondaki gorunen gelisim haftasina gore mi oluyor acaba?
Kiyamam kuzucuga desene oturuyor senin ko keyif yapiyorBizimkinin başı iki gögsümün arasında bacakları sol kasığımda poposu da idrar kesemin üzerinde baskı yapıyor aşağıya
Canim dogunca ihtiyac oldukca al zaten gelenler de getirir
Yani benim ufaklik babasinin dogum gununde gelmez o haldeeHayır sat a göre.. Sen onu baz al
Canim icinde kalmasin o halde aliver gitsinnGözüme az geldi de.Bide dün çarşıda gezinirken gördüm tek altlar 3.5tl di.Kumaşna baktm hmen solacak yda sünecek türde değildi aklımda kaldı gdip alasım vr şirince renklerdi bide
Canım günler iyice azalıyor Rabbim hepimizin yar ve de yardımcımız olsun aminHayır sat a göre.. Sen onu baz al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?